ДТС-НЕТ преглед

ДТС-НЕТ наводи свој циљ да постане „најбољи Интернет провајдер у региону.“ Имајући у виду тај циљ, урадили су неколико ствари због којих се истичу, укључујући коришћење врхунских сервера и подршку подршке која им омогућава да увиде проблеме корисника и брзо их реше. Имајући то у виду, они нуде 24/7 корисничку подршку и такође имају гаранцију подударности цена.


Компанија је тренутно са седиштем у Рицхландс-у, Северна Каролина и управља са 2 власничка дата центра у Далласу, Тексасу и Лас Вегасу, Невада.

Напомена: Ово је нетестирана рецензија, то значи да у тренутку прегледа немамо ДТС-НЕТ налог. Ми смо, међутим, напорно радили на истраживању и трудили смо се да најбоље разумемо компанију колико смо могли пре објављивања ове рецензије. За више информација такође можете прочитати мој К&Сједница са оснивачем ДТС-НЕТ-а, Цраигом Гендроласом, овдје.

Шта се налази у ДТС-НЕТ плановима хостинга?

ДТС-НЕТ нуди бројне могућности када је реч о хостинг рјешењима, укључујући дељено веб хостинг, реселлер хостинг, виртуелне приватне сервере и наменске сервере.

Веб хостинг

Ако једноставно желите да покренете сопствену веб страницу, ово је план за вас. Почиње од само 1,95 УСД месечно за складиштење од 10 ГБ и могућност коришћења бесплатног програмера веб страница. Ако вам треба мало више простора, можете прећи или на 50 ГБ за 5,95 УСД месечно или на Неограничени план за 8,95 УСД месечно.

Хостинг продавача

ДТС-НЕТ свој хостинг хостинг продавача обавља на занимљив начин. Уместо да ограничете простор или број веб локација које нуде, они нуде три пакета заснована на различитим оперативним системима. Линук систем покреће само 9,95 УСД месечно и покреће цПанел. Они такође нуде Виндовс Сервер са Плесковом контролом за 29,95 УСД месечно или Аппле ОС Кс Сервер за 99,95 УСД месечно.

ВПС & Наменски сервери

Цене за ВПС почињу од врло повољних 9,95 УСД месечно, али планови почињу од 1 ГБ и одатле крећете РАМ-ом и почињете са 50 ГБ и трошите се на место. За тачну цену, требало би да се посаветујете са стручњацима компаније ДТС-НЕТ, јер ће они утврдити ваше потребе и дати вам пакет који најбоље одговара тим потребама. Сваки сервер долази са стотинама доступних ИП адреса. Намјенски сервери раде више, али коначна цијена ће опет овисити о вашим индивидуалним потребама.

Карактеристике хостинга / планови10 ГБ50 ГБУне неограничено
Инсталације ВордПресс-а1050Неограничено
ФТП налозиНеограниченоНеограниченоНеограничено
ЦДН Цлоуд Вебсервердадада
цПанелдадада
ПОП3 налозиНеограниченоНеограниченоНеограничено
МИСКЛ Датабасес1050Неограничено
ПоддоменеНеограниченоНеограниченоНеограничено

ДТС-НЕТ Ексклузивни попуст – Промо Цоде: ВХСР

Ексклузивно: 50% попуста на све ДТС-НЕТ Хостинг планове
ДТС је купцима ВХСР понудио ексклузивни попуст од 50% на било који пакет или услугу. Једноставно користите промо код: ВХСР.

Шта ми се свиђа код ДТС-НЕТ-а

Једна ствар која ми се јако свидјела код ДТС-НЕТ-а била је да можете уштедети много новца, посебно ако имате једно име домена које желите да угостите.

На пример, рецимо да идете са 10 ГБ веб хостинг планом. Почетна стопа је 1,95 УСД месечно. Међутим, ако плаћате током читаве године, трошкови се спуштају на 1,50 УСД месечно; две године, смањује се на 1,25 УСД месечно; а три године пада на само 1,00 УСД месечно.

Користите наш ексклузивни код за попуст (ВХСР) и уштедећете још више. Ако тек почињете, не морате да плаћате стотине долара годишње у хостингу веб страница може бити од пресудне важности за ваш општи успех.

Скалабилност – Надоградња на Бусинесс Про Сервице на $ 59,95 / год

дтс-нет пакетНема превеликог домаћина са 18 УСД годишње; повећајте и надоградите на Бусинесс Про Сервице на 59,95 УСД годишње.

Такође ми се свиђају додатне функције доступне на ДТС-НЕТ-у које би биле корисне како посао расте. На пример, за 59,95 УСД годишње можете скочити на Бусинесс Про Сервице. Ово ће вам дати:

  • Бржа брзина и за пренос и за преузимање
  • Хостинг на пословним про серверима
  • Додатни ЦПУ
  • Додатна меморија
  • Мултимедијални стреаминг (Схоутцаст)
  • Повећана сигурност
  • Наменска ИП адреса
  • ССЛ сертификат
  • Приоритетна телефонска подршка ако имате проблема

То се своди на само 4,99 УСД месечно за неку подршку један на један и хостинг који је еквивалентан премиум пакетима многих хостинг компанија.

 

Напомена: ДТС је купцима ВХСР-а понудио ексклузивни попуст од 50% на било који пакет или услугу. Једноставно користите промо код: ВХСР.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me