Хост1Плус преглед

Од 2008. лондонски Хост1Плус пружа премиум услуге хостинга широм света.


Компанија коју су основали Винцентас Гриниус и Андриус ​​Казлаускас тренутно има пет локација сервера у Јужној Африци, Бразилу, Немачкој и Сједињеним Државама (Лос Ангелес и Цхицаго). Фокус компаније је стабилност и поузданост сервера у свим његовим услугама, а истовремено пружају појединцима и предузећима сигурно и квалитетно хостинг.

Услуге које пружа Хост1Плус укључују веб хостинг, цлоуд сервере и ВПС хостинг, при чему сваки има више опција за пакет. Оно по чему је Хост1Плус познат је по својој поузданости, приступачности и изврсној корисничкој услузи.

Тестирано и праћено од маја 2017. године

Да видим како се Хост1Плус спаја, регистровао сам се на рачун (користећи бесплатне кредите које је дао Хост1Плус менаџмент) у мају 2017. године.

Одмах сам приметио да дељени хостинг пакети укључују адд-он домене, поддомене, базе података и бесплатан домен. Намјенски ИП кошта више од два долара, осим ако се пријавите за Бусинесс Про план, који укључује и намјенски ИП.

Постоји шест пакета облачних сервера. Трошак сваког зависи од броја ЦПУ језгара и количине простора на диску, РАМ-а и пропусне ширине.

ВПС хостинг такође долази са шест опција, а трошак одређује број језгара ЦПУ-а и количина РАМ-а, простора на диску и пропусног опсега.

Фасцинирале су ме доступне опције. Оно што ми је било потребно да бих испробао Хост1Плус био је Бусинесс Про веб хостинг налог за један домен, а коштао ме само 171 УСД током 12 месеци. Чак сам могао да одаберем локацију сервера коју желим.

Пажљивији поглед на Хост1Плус планове хостинга

Заједнички планови за хостинг

КарактеристикеОсобниПословиБусинесс Про
Складиштење / пренос податакаНеограниченоНеограниченоНеограничено
Аддон Домаинс310Неограничено
Намијењени ИП$ 2 месечно$ 2 месечнобесплатно
Цена од$ 5 / месечно10 УСД месечно$ 15 / месечно

Избор локација сервера: 1) Лос Анђелес, САД, 2) Сао Пауло, Бразил, 3) Франкфурт, Немачка, 4) Чикаго, САД и 5) Јоханесбург, Јужна Африка.

* Имајте на уму да Хост1Плус ВПС хостинг нису плански управљани. То значи да сте самостално у подешавању сервера и инсталирању потребних апликација.

Планови за хостинг у облаку

КарактеристикеЛИН 1ЛИН 2ЛИН 3ЛИН 4ЛИН 5ЛИН 6
Складиштење / пренос података20 ГБ / 2 ТБ40 ГБ / 4 ТБ100 ГБ / 7 ТБ200 ГБ / 14 ТБ500 ГБ / 19 ТБ1000 ГБ / 24 ТБ
ОС ЦхоицеЛинук / ВиндовсЛинук / ВиндовсЛинук / ВиндовсЛинук / ВиндовсЛинук / ВиндовсЛинук / Виндовс
ЦПУ Цоре / РАМ1/512 МБ2 2048 МБ4/4096 МБ4/8192 МБ6/16384 МБ8/32768 МБ
Цена од$ 8,00 / месечно16,00 УСД / месечно30,00 УСД / месечно50,00 УСД / месечно$ 90,00 / месечно156,00 УСД / месечно

Моје искуство на Хост1Плус: Шта ми се до сада свиђа?

1- Поузданост

Хост1Плус хостинг услуга је изузетно стабилна.

Иако компанија обећава 99,5% продуженог радног времена у писаном облику, имао сам 100% продуженог радног времена (без планираног одржавања од 1 сата). Сајт није пропао задњих 7 дана у време писања.

2- Цена

Када упоређујете Хост1Плус са другим домаћинима, очигледно је да тржиште постаје веома конкурентно.

Мој годишњи трошак (ако треба да платим за њега) за дељени хостинг рачун износи 57 УСД.

ВПС план улазног нивоа, са језгром од 0,5 ЦПУ-а и 256 МБ РАМ-а, почиње тек за 2,25 УСД / месечно.

Цлоуд хостинг започиње са само 8 УСД месечно.

Цене Хост1Плус-а су изузетно конкурентне.

У поређењу са ГоДадди-ом, који за свој основни ВордПресс план за хостинг наплаћује око 96 долара годишње, Хост1Плус хостинг је одличан посао.

Када се пријавите за Хост1Плус хостинг, појавиће вам се неколико опција. План за 12 месеци долази са 5% попуста у поређењу са трошковима 6-месечног циклуса. Ако се пријављујете на 24 месеца, попуст би се повећао на 10%, а трошкови вашег дељеног хостинга ишли би ниже него 108 УСД током две године. Хост1Плус омогућава вам да се пријавите на термин чак 36 месеци, када се попуст повећа на 15%.

3- интерни АПИ

Интернетски АПИ развијен за Хост1Плус за облак сервере постоји од јула 2016. АПИ омогућава корисницима да закажу и управљају сигурносним копијама и надгледају употребу процесора и пропусне ширине..

Према Јурасу Садаускасу, тренутна верзија АПИ-ја развија се континуирано с циљем да побољша искуство корисника Хост1Плус и остане испред конкуренције.

Компанија која се припрема за увођење АПИ-ја за ВПС, лансирање преправљеног АПИ-ја за Цлоуд сервере и увођење новог модула ВХМЦС система наплате који корисницима омогућава потпуну контролу са услугом и поједноставит ће процес препродаје..

Циљ ове три нове функције АПИ-ја је побољшати искуство клијента поједностављивањем структуре, побољшањем укупне функционалности и чинећи услуге једноставнијима за препродају. Хост1Плус угошћује успех клијената, тако да је заиста важно остати у складу са потребама клијента и најновијим технологијама.

– Директор продаје Хост1Плус, Јурас Садаускас

4- Избори у локацијама сервера

Корисници хост1Плус-овог дељеног хостинга, који плаћају само 5 УСД / месечно, бирају локацију сервера између Бразила, Немачке или САД.

Удаљеност између веб сервера и корисника утиче на време учитавања ваше веб странице. Што је ваш сервер ближи већини посетилаца, то ће ваш веб сајт брже учитавати.

Функција локације сервера је обично доступна само за хостинг услуге вишег домета. Веома је великодушно Хост1Плус да ову функцију укључи у своје планове за заједнички хостинг.

Да бисте наручили, посетите: хттпс://ввв.хост1плус.цом/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me