Кључна критика парадигме

Цруциал Парадигм је домаћин компанија основана 2003. године. Према Деб А., круцијалном представнику парадигме, са којом сам разговарао, компанија се налази у Сиднеиу у Аустралији и има тим од 20 људи.


Такође од компаније Деб – Мисија компаније је да помогне свим нашим купцима да успеју путем интернета, једноставним асортиманом производа и тренутном инсталацијом како бисте могли да радите оно што волите да радите. Стварање једноставних производа и пружање услуга изнад и изнад њих је одраз њихове жеље за изврсношћу купаца.

Немам појма зашто увод у Цруциал Парадигм Фацебооку иде овако – „Цруциал Парадигм је једна од најпоштованијих и најпопуларнијих компанија за веб хостинг и домену у Сједињеним Државама.“ Али према ономе што сам сазнао, они су 100% аустралијска компанија са седиштем у Сиднеју.

Кључни парадигми хостинг планови

Пресудна Парадигма нуди две врсте хостинг услуга: веб хостинг (дељени хостинг) и реселлер хостинг. У овом одељку ћемо се фокусирати на планове веб хостинга за ЦП.

Дељено гостовање

За дељени хостинг – планови се називају „Веб Хостинг“ и „Веб Хостинг +“. Разлике између њих две су прилично изравне. Сви планови Оба нуде једну наменску ИП адресу, неограничен месечни промет, контролну плочу једноставну за употребу, аутоматизовану израду резервних копија, неограничену адресу е-поште, неограничене поддомене, бесплатне миграције и подршку 24 часа дневно. Међутим, док основни план веб хостинга нуди 30 ГБ простора за похрану и 10 додатака, план веб хостинга + 70 ГБ простора за складиштење и 15 додатних домена.

Разлика у цени између ове две је знатна. Иако план веб хостинга износи 10 УСД месечно, план веб хостинга + двоструко је већи од 20 УСД месечно.

Хостинг продавача

За хостинг дистрибутера – планови се називају „Реселлер“ и „Реселлер +“. Главна разлика између ова два плана су складиштење, пропусни опсег и капацитет рачуна. Погледајте табеле у наставку за брзу употребу.

ФеатуресРеселлерРеселлер+
Складиште30 ГБ70 ГБ
Пренос података1.500 ГБ4.000 ГБ
Аддон ДомаинНеограниченоНеограничено
Аутоматизиране сигурносне копије
цПанел Аццоунтс50100
Наменски ИП-ови25
Месечна цена$ 25$ 40
Годишња цена (Уштедите 10%)$ 270$ 432

Регистрација домена

Процес регистрације домена је једноставан. Услуга нуди имена домена на .цом, .нет, .орг, инфо, .наме или .цо, а такође вам омогућава да пренесете своја имена домена како бисте надопунили ваше најважније хостинг парадигме. На веб локацији компаније можете лако да проверите да ли је жељено име домена доступно, а регистровање или пренос имена домена за годину дана износи само 13 УСД.

Пресудна парадигма вс свет

Кључна парадигма изван изгледа као још један веб домаћин који циља новорођенче и блогове мале и средње величине. Да видимо како се круцијална парадигма слаже са другим сличним хостинг компанијама.

Лимити хостинга

Као и већина других сличних веб домаћина, Цруциал Парадигм технички пружа неограничен хостинг. Међутим, овде треба напоменути да је то неограничено само ако не прелазите ЦПУ ресурсе додељене вашем налогу. Не постоје јасне смернице када и како ће кључна парадигма обуставити нечији рачун (види цитат ниже, ТОС 12.1).

12.1 Пресудна парадигма задржава право, по нашем сопственом нахођењу, да укине ваш приступ свим или било ком делу Услуга у било које време, без икакве најаве, која одмах ступа на снагу, укључујући али не ограничавајући се на резултат вашег кршења било ког овим Условима пружања услуге или било којим законом или ако злоупотребљавате системске ресурсе, попут употребе програма који троше превелики мрежни капацитет, ЦПУ циклуса или ИО диска.

Карактеристике & Цена

КарактеристикеПословни ПарадигмиПагеИнМотион ХостингСитеГроундМДД Хостинг
План у прегледуВеб хостингБитноСнагаГров БигСредњи
Складиште30 ГБНеограниченоНеограничено20 ГБ5 ГБ (ССД)
Пренос податакаНеограниченоНеограниченоНеограниченоНеограничено250 ГБ
Аддон ДомаинНеограниченоНеограничено6НеограниченоНеограничено
Дневне сигурносне копије
Контролна таблацПанелвДецкцПанелцПанелцПанел
Цена пријаве (годишња претплата)$ 9 / месечно$ 2,25 / месец$ 7,99 / месечно$ 7,95 / месечно$ 9,78 / месец
иПаге РевиевИнМотион РевиевСитеГроунд РевиевМДД преглед

Пресудно корисничко искуство у парадигми

Довољно упознавања и прегледи извана. Сигуран сам да сте довољно паметни да радите домаћи задатак и преузмете те информације са званичне странице. Оно што ВХСР чини корисним је то што пружамо хостинг критике изнутра и дајемо информације које други не чине. Да бих то учинио, повезао сам се с власником групе Цхеерс, Сиимом Еинфелдтом. Сиим гостује у пресудној парадигми од 2006. (скоро деценију!) И ево шта мисли о пресудној парадигми.

Напомена: Следеће је написао Сиим Еинфелдт. 

Брза позадина

Са пресудном парадигмом (пресудно.цом) био сам од 2006. године, дакле близу 10 година, и досад сам био прилично задовољан с њима. Почетни разлог за пријаву с овом компанијом био је мало другачији него што можете замислити. Било је то 2004. године када сам створио свој први онлајн магазин и требало ми је бесплатно хостовање. Претражио сам форуме да ми неко понуди бесплатан веб простор и ту је власник компаније био спреман да ми понуди услугу бесплатно, без икаквих струна.

Две године касније након што заједнички налог више није радио за мене, и прешао сам на наменски хостинг, постајући клијент који плаћа, и од тада сам са њима. Иако постоје јефтинији домаћини, регистрари домена / препродавачи домена, и ја с њима налазим све своје домене (отприлике 80). Веб локација са којом сам покренуо 2004. године и која још увек ради и ради је ввв.тхецхеерс.орг.

  • Подршка У случају било каквих проблема са сервером, након што поднесем карту за подршку, обично добијем одговор у року од 15 минута и они раде са мном све док проблем не буде решен. Они су пријатељски и поуздани.
  • Флексибилност Ако вам треба било шта измењено, инсталирано или било шта друго што бисте помислили, само ступите у контакт с њима и они ће обавити ствари, шта год то било. Било да је то нешто техничко, било да је реч о наплати – тј. Ако вам треба мало више времена (рецимо две недеље) да платите заосталу фактуру, обично су веома љубазни за такве ствари.
  • Поузданост Не бих био с њима да не бих могао рачунати да ће ми понудити услугу која ми је потребна. Сваком домаћину са којим морате да верујете морате да им верујете, а уз пресудну парадигму имам поверење на тај ниво.

Посетите кључну парадигму да бисте сазнали више

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me