МДД хостинг преглед

МДДХостинг је основан 2007. године са циљем пружања приступачних услуга веб хостинга за предузећа и појединце широм света.


Компанија прати свеобухватну структуру подршке 24/7/365 која се заснива на интерном систему карата за проблеме. Кроз овај систем може се анализирати стварна порука о грешци и други релевантни подаци који се могу изгубити у преводу током телефонског разговора. Купце се охрабрује да копирају и залепе или закупе грешке приликом снимања екрана и размене их са подршком за МДД. Подршка је доступна путем веб портала и е-поште.

МДД-ов центар за обраду података у Денверу прима напајање из више подстаница. Влажност и хлађење контролишу 7 клима-уређаја, од којих свака садржи редукцију Н + 1. Ове ХВАЦ јединице одржавају оптимално и стабилно окружење од 70 степени широм центра и просечну влажност од 45 процената. Варијација температуре и влажности може да варира за око 4 степена, али не више. Откривање пожара у центру се врши опремом алармног система за рано откривање и системом за сузбијање пожара пред сушењем.

Повезивање унутар центра укључује Левел3, тв телецом, Цомцаст, Интернап, КСО, Хуррицане Елецтриц, Саввис, Глобал Цроссинг, РМИКС и УУНЕТ.

МДД Хостинг планови – шта се налази у кутији?

Заједнички планови за хостинг

МДД планови заједничког хостинга дизајнирани су за максимално продужење рада и укључују ССД убрзано складиштење за брзину и поузданост.

Карактеристике / ПлановиБасицИнтермедиатеАдванцед
Складиште5 ГБ10 ГБ15 ГБ
Пренос података250 ГБ500 ГБ750 ГБ
ЦПУ Цоре АццессЈедан, потпуни приступЈедан, потпуни приступЈедан, потпуни приступ
Аддон ДомаинНеограниченоНеограниченоНеограничено
СКЛ базе податакаНеограниченоНеограниченоНеограничено
Паралелне МиСКЛ везе252525
Месечна цена$ 7,50 / месечно11,50 УСД / месец15,50 УСД / месец
Цена (годишња претплата)$ 6,38 / месечно$ 9,78 / месец$ 13,18 / месец

Премиум хостинг планови

Премиум сервери имају само један проценат до три процента укупног броја рачуна које хардвер подржава, као и чист ССД складиште за максималну брзину све време. Сваки Премиум налог има приступ два пуна ЦПУ језгра, за разлику од једног језгра доступног у стандардним дељеним хостинг рачунима.

Карактеристике / ПлановиБасицИнтермедиатеАдванцед
Складиште5 ГБ10 ГБ15 ГБ
Пренос података300 ГБ600 ГБ900 ГБ
ЦПУ Цоре АццессДва, пуни приступДва, пуни приступДва, пуни приступ
Аддон ДомаинНеограниченоНеограниченоНеограничено
СКЛ базе податакаНеограниченоНеограниченоНеограничено
Паралелне МиСКЛ везе505050
Месечна цена$ 25 / месец50 УСД месечно$ 75 / месечно
Цена (годишња претплата)$ 21,25 / месец$ 42,50 / месечно$ 63,75 / месец

Планови хостинга продавца

Планови препродавача дизајнирани су за оне који желе да покрену властите компаније за веб хостинг или који имају напредне дизајнерске компаније. МДД пружа све потребне алате за брзо започињање и покретање компаније. Одатле препродавачи могу поставити властите планове, структуру цена и брендирање.

Карактеристике / ПлановиБасицИнтермедиатеАдванцед
Складиште25 ГБ50 ГБ75 ГБ
Пренос података500 ГБ1.000 ГБ1.500 ГБ
цПанел Аццоунтс255075
Дневне резервне копије
Надгледање
Месечна цена$ 34,50 / месечно$ 59,50 / месечно$ 84,50 / месечно
Цена (годишња претплата)$ 29,33 / месец$ 50,58 / месец$ 71,83 / месец

ВПС Хостинг Планови

МДД-ови ВПС планови пружају више нивое сигурности, поузданости и брзине без додатних трошкова наменског сервера.

Карактеристике / ПлановиБасицИнтермедиатеАдванцед
Складиште20 ГБ35 ГБ50 ГБ
Пренос података500 ГБ1.000 ГБ1.500 ГБ
Наменска РАМ меморија1 ГБ1,5 ГБ2 ГБ
вСвап (Бурстабле РАМ)1 ГБ1,5 ГБ2 ГБ
ЦПУ језгра (2+ ГХз)124
Месечна цена$ 49,50 / месечно$ 74,50 / месечно99,50 УСД / месечно
Цена (годишња претплата)$ 42,08 / месец$ 59,60 / месечно$ 79,60 / месечно

Намјенски планови хостинга

Намјенски сервери дизајнирани су тако да одговоре на потребе веб локација које су прерасле заједничко и дистрибуцијско хостинг.

МДД-ови наменски послужитељски планови нуде следеће услуге користећи појединачне Куад-Цоре процесоре са тактима 3220 или 5430 или дуал Куад-Цоре процесоре са тактима 5430 или 5520 (цене на захтев):

  • Ксеон 3220 ЦПУ
  • 2 ГБ РАМ-а
  • 250 ГБ Сата ХД
  • 2000 ГБ по месечном опсегу
  • 5 ИП адресе
  • 100 мегабита

МДД хостинг у односу на друге сличне веб хостове

Оно што МДД хостинг нуди у својим хостинг плановима су врло слични РосеХостинг, ИнМотион и Алтус Хост. Све четири су премиум хостинг услуге које обећавају велику поузданост сервера и врхунски сервис након продаје. Ево како се МДД Хостинг’с Басиц издваја са другим сличним хостинг плановима.

ХостингМДД ХостингИнМотионАлтус ХостРосе Хостинг
План у прегледуОсновниСнагаБронзаСхаред 1000
Складиштење диска5 ГБНеограничено10 ГБ2 ГБ
Пренос података250 ГБНеограничено200 ГБ40 ГБ
ССД Стораге?
Аддон ДомаинНеограничено5Неограничено3
МиСКЛ базе податакаНеограниченоНеограниченоНеограничено10
АутоИнсталлерСофтацулоусСофтацулоусСофтацулоусСофтацулоус
Изаберите Локације сервераНеДа, источна или западна обала САД-аНеНе
Резервна копијаСвакодневно, у вријеме изван вршних сатиНедељноНедељноНедељно
Пробног периода30 дана90 дана45 дана30 дана
Цена (12-месечна претплата)$ 6,38 / месечно$ 4.49 / месец *$ 7,95 / месечно$ 6,71 / месец
Прочитајте преглед

„* Напомена: ИнМотион Хостинг цена заснована на ексклузивним попустима ВХСР, нормална цена 9,99 УСД / месечно.

МДД хостинг искуство корисника

Доста упознавања и прегледи плана хостинга, те информације ионако можете добити на МДД Хостинг сајту.

Оно што је важно: Да ли је МДД хостинг добро?

Да бисмо одговорили на питање, радимо са тренутним корисницима МДД Хостинг-а, Дејв Декан-ом шта Дејв ради, да бисмо вам пружили јаснију слику. Следеће одељке (о предностима и недостацима, доњој линији итд.) Написао је Даве Деан. Давеа смо први пут упознали преко популарног одбора за посао блогера и верујемо да он нема директне везе са компанијом МДД Хостинг. Међутим, платили смо Давеу разумну накнаду за његово време у одговарању на наша питања и писању овог мејла. 

Ево, Дејв. 

Брза позадина

Преселио сам се у МДД хостинг пре нешто више од годину дана, након што сам био изразито незадовољан услугом коју сам добијао од своје постојеће велике хостинг компаније. Иако сам примао умерене количине саобраћаја, моја веб страница ВордПресс (Шта Дејв ради?) Је приказивала грешке и падала је више пута недељно. Упркос томе што проводим сате уназад и назад са помоћним особљем, добио сам само изговор и равнодушност. Након неколико месеци без побољшања, одлучио сам да је време за селидбу.

Шта ми се свиђа код МДД хостинга?

Неколико ми се свиђа код МДД хостинга, укључујући:

  • Поуздано: Иако је најнижи, заједнички план хостинга, ретко је да се моја веб локација поквари. Пратим га помоћу Пингдом-а и имао сам мање од сат времена станке месечно од када сам се придружио, укључујући редовно одржавање. Такође никада нисам имао проблема са перформансама, ни за време сопствене употребе, нити су ме извештавали корисници сајта.
  • Брзина: Сајт је приметно бржи него код мог претходног домаћина, било где у свету. Имао сам разне референтне вредности након миграције, спољашње и унутрашње, и сви су пријавили значајна побољшања.
  • Подршка: Првобитно сам био забринут што МДД није понудио опцију за подршку уживо, али није било важно. Мој претходни домаћин често је трајао пола сата да би му постао доступан оператер, што је значило пуно седења и чекања. У неколико наврата колико сам требао да пријавим карту за подршку, није било потребно више од три минуте да добијем одговор – много брже него што сам очекивао!
  • Посвета: МДД је мала компанија и нуди само хостинг. Свиђа ми се то што је усредсређено на то да једну ствар учиним добро, а не да покушавам свима бити све. На страници Абоут пише: „Наше клијенте не доживљавамо као број или знак долара“, и заиста се тако осећа – нећете се примирити генеричким одговорима или изговорима..

Оно што не волим: недостаци МДД хостинга

Једина права замерка коју имам о МДД-у је та што се цене осећају мало на високој страни због количине укљученог простора на диску и пропусног опсега *. На „Основном“ плану плаћаћете 7,50 УСД месечно (пре било ког годишњег или промотивног попуста) за 5 ГБ простора за складиштење података и 250 ГБ за пренос података. Међутим, компанија спроводи редовне промоције, које обично нуде око 25% ниже цене од стандардне цене – и добијате оно што плаћате, у смислу брзине и поузданости.

* Напомена од Јеррија: Истина је – у поређењу са мени је цена МДД Хостинг-а заиста разумна. Читаоци могу да упореде најновије ВПС хостинг понуде на овој страници (десна бочна трака)

МДД Хостинг Уптиме Преглед

За више информација посетите МДД Хостинг Онлине.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me