Мисс Хостинг Ревиев

Док је Мисс Хостинг започела као тим од девет колега који заједно раде на испуњењу потреба јавности за домаћинством, она је прерасла у већи тим који има укупно 45 година заједничког искуства у веб хостингу.


Тим је део Мисс групе. Мисс Гроуп је велика пословна групација са седиштем у Стокхолму, Шведска. Мисс Гроуп нуди низ интернетских услуга. Док Мисс Хостинг служи људима широм света, њен главни фокус је на нордијским земљама. Своје услуге пружа приватним људима, компанијама и организацијама.

Почео сам тестирати Мисс Хостинг у априлу 2016. Погледао сам разне планове за хостинг и саставио листу онога што ми се свиђа, као и неке ствари за које мислим да би требало да знате прије него што кренете напријед са Мисс Хостинг.

Прво, погледајмо различите планове за хостинг који су доступни уз Мисс Хостинг.

Шта је у пакету? Мисс Хостинг Хостинг Планови

Мисс Хостинг има разне планове за хостинг у складу са вашим потребама.

Дељено гостовање

Прво – план хостинга који тестирам – заједнички хостинг.

Изаберите између основних, професионалних и крајњих планова заједничког хостинга. Тренутно можете добити основни план за само 1,25 долара месечно, док Ултимате план износи само 3,75 долара месечно. Основни план долази са 1 веб страницом и 100 ГБ сувишног простора за складиштење, док Профессионал план укључује 10 веб локација и 250 ГБ сувишног простора за складиштење. Можете угостити неограничен број веб локација и добити неограничени вишак складиштења помоћу Ултимате пакета.

Сви пакети укључују неограничену пропусност и хостинг е-поште.

Планови хостингаБасицПрофессионалУлтимате
Складиштење диска100 ГБ250 ГБНеограничено
ПротокНеограниченоНеограниченоНеограничено
Веб локација за домаћин110Неограничено
Рачуни е-поштеНеограниченоНеограниченоНеограничено
Потпун период поврата новца45 дана45 дана45 дана
Цена пријаве (1 година)1,25 УСД / месец2,50 УСД / месечно$ 3,75 / месечно
Цена обнављања (1 година)$ 5,59 / месечно$ 11,59 / месец$ 18.59 / месец

Хостинг продавача

Мисс Хостинг такође има на располагању планове за хостинг продавца. Изаберите један од ових планова ако желите да поставите сопствени посао веб хостинга. Изаберите између основних, професионалних и крајњих планова, који се крећу од 25 УСД месечно, па све до 124,92 УСД месечно. Планови почињу са 50 ГБ простора на диску и 500 ГБ пропусног опсега и иду до 200 ГБ дисковног простора и 500 ГБ пропусног опсега. Без обзира на план који одаберете, имаћете приступ неограниченим веб локацијама и доменима.

ВПС хостинг

На крају, можете бирати између пет ВПС пакета. Цене се крећу од 5 УСД месечно до 80 УСД месечно. Најјефтинији пакет долази са 512 МБ РАМ-а, једнојезгреним процесором, 20 ГБ ССД диском и 1 ТБ пропусног опсега. Најскупљи пакет има 8 ГБ РАМ-а, четворојезгарни процесор, ССД диск од 80 ГБ и 5 ТБ пропусног опсега.

Намјенски хостинг

Намјенски сервери су друга опција. Намењени сервери такође долазе са три избора, са пакетима који се крећу од 145 УСД месечно до 245 УСД месечно. Овим пакетима можете добити од 4 ГБ РАМ-а до 16 ГБ РАМ-а. Сви пакети укључују исти моћан хард диск. Основни пакет има Интел Пентиум процесор, а остала два користе Интел Ксеон процесор.

Важно је знати

Само за професионалце – СЕО хостинг са 25 ИП адреса

Док планови Мисс хостинга за СЕО хостинг можда већини СЕО-ова дају мокре снове – то сигурно није за новорођенче. Морате да наручите најмање 25 ИП адреса када користите Мисс Хостинг. Због тога је мало скупљи од уобичајеног. И требат ће неко вријеме да се све постави.

Екран снимљен:

пропусти сео хостингСЕО-ови ће вероватно имати мокре снове гледајући ову табелу.

Скупи дељени хостинг

Ако погледате ближе понуде за дељење хостинга, то је скупље него код многих његових конкурената.

У неким ћете случајевима за заједнички хостинг платити отприлике двоструко више него што бисте платили ако би ишли са конкуренцијом, али то не значи да ћете добити двоструко више функција. Због тога бисте могли размотрити јефтинију опцију ако желите основни заједнички хостинг пакет.

Доња граница

Мисс Хостинг је добар домаћин, али заједнички хостинг је скупљи него што би требао бити.

Како је речено, ово је одличан избор ако желите приступачан ВПС или радите на СЕО кампањи. Уз приступачну ВПС опцију и практичан начин да угостите више домена у различитим земљама, Мисс Хостинг отвара врата која друге компаније за хостинг држе затворене.

Упоредите Мисс Хостинг са другима

Да видимо како се Мисс Хостинг спрема са другим сличним хостинг услугама:

  • Мисс Хостинг вс ГоДадди
  • Мисс Хостинг вс Росе Хостинг
  • Мисс Хостинг вс ДреамХост
  • Мисс Хостинг вс Сцала хостинг
  • Мисс Хостинг вс ТМД Хостинг
  • Мисс Хостинг вс СитеГроунд
  • Мисс Хостинг вс Хостингер
  • Мисс Хостинг вс ИнМотион хостинг
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me