Преглед боја домаћина

Напомена: Ово је непровјерена рецензија. Нисмо водили налог на ХостЦолор-у приликом писања ове рецензије.


Хост Цолор основан је у Европи у јануару 2000. године. Компанија се касније преселила у Сједињене Државе 2002. године, а 2003. године започела је са радом сопственог дата центра са седиштем у граду Соутх Бенд, Индиана. Европски ентитет трансформисан је у оно што је данас домаћин боја Европа.

Први директор компаније, Димитар Аврамов, такође је оснивач компаније „Хост Цолор“, ЛЛЦ и тренутни надзорник пословања. Хост Цолор је члан АРИН-а и управља мрежом са мањом латенцијом Аутономни систем (АС) 46873 са више пееринг споразума. Пееринг партнери укључују Гоогле, Акамаи, ИБМ, ТДС Телецом, СупраНет, ВиаВест, Телус, Воцус Интернатионал Бацкбоне, тајвански Интернет Гатеваи, Цлоудфларе и Твиттер.

Планови хостинг боја домаћина укратко

Хост Цолор нуди мноштво различитих хостинга и веб услуга, укључујући следеће –

Потпуно управљани заједнички рачун (ФМСА) и неуправљани заједнички хостинг

Хост Цолор нуди услугу управљања заједничким хостинг клијентима, што је прилично јединствено јер већина компанија које нуде дељени хостинг не пружа услуге управљања.

Компанија има и потпуно управљане дељене рачуне (ФМСА) и стандардне, неуправљане дељене хостинг планове.

ФМСА хостинг обухвата:

 • Намјенска ИПв4 адреса (на захтјев клијента);
 • ССЛ сертификат о домену (по захтеву клијента);
 • Почетни технички преглед рачуна, преглед, подешавање и оптимизација за веб хостинг налог;
 • Надгледање невремена;
 • Употреба и оптимизација рачунарских ресурса;
 • Инсталација и управљање премиум веб локацијама Траффиц Аналитицс Инсталација;
 • Управљање и решавање проблема веб локација и додатака заснованих на ВордПресс-у;
 • Бесплатне теме дизајна веб страница ВордПресс;
 • Инсталација, техничка администрација и решавање проблема свих програма софтвера отвореног кода, који су део софтверске библиотеке софтверске инсталације за Софтацулоус;
 • Код и уклањање погрешака свих апликација отвореног кода које су на листи Софтацулоус (до 2 сата месечно. Додатни часови се наплаћују у износу од 14,95 УСД / сат);
 • База података, датотека & Управљање подешавањем е-поште (до 3 сата месечно. Додатни сати наплаћују се у износу од 14,95 УСД / сат);
 • Ојачавање сигурности управљања доменом и ДНС-ом;
 • Одржавање налога за веб хостинг, интерно управљање и оптимизација услуга;
 • Решавање проблема;
 • Сви власници рачуна потпуно управљаних сервисних рачуна (ФМСА) на годишњим уговорима испуњавају услове за добијање бесплатних Интернет консалтинг услуга.

Заједнички планови хостинга називају се Мулти Веб локација; Е-трговина, друштвени веб, ЦМС хостинг и блог хостинг.

ФМСА вс Неизређени заједнички хостинг

Купац може одлучити да ли ће купити неуправљани или потпуно управљани заједнички рачун (ФМСА) на страници за прилагођавање плана. Хост Цолор предлаже власнике малих предузећа који нису упознати са веб локацијама & ИТ хостинг софтверске технологије за уштеду времена и новца на накнадама за одржавање пријављивањем на ФМСА налог. Свако ко има основне вештине у цПанелу, ФТП-у, ХТМЛ-у и кодирању би одабрао Неуправљане заједничке планове.

Компанија такође нуди заједнички план који се зове „Прилагођени хостинг“. За разлику од унапред подешених хостинг услуга, овај план је потпуно прилагодљив и можете одабрати сваки детаљ. Корисник „Цустом хостинга“ може започети с мање рачунарских ресурса и лако га повећати, на основу потражње.

Сви планови хостовања за дељење хостова – и потпуно управљани и без управљања – садрже складиште отпорно на грешке. Подаци о клијенту хостирају се на висококвалитетној мрежи складишних простора, која садржи редунданцију на РАИД 10 заштићеној меморији. Хост Цолор користи КСАН висококвалитетне технологије складиштења да би својим клијентима са дељеним хостингом пружио најбоље могуће услуге заштите података.

Потпуно управљани дељени рачун (ФМСА) СторагеБандвидтхВеарли Прице
Мулти Веб локација75 ГБ, заштићен РАИД-10999 ГБ$ 947,88
е-трговина51.2 ГБ, заштићен РАИД-10999 ГБ$ 815,88
Социал Веб30,7 ГБ, заштићен РАИД-10153,6 ГБ$ 719,88
ЦМС20,5 ГБ, заштићен РАИД-10102,4 ГБ$ 59,88
Блог10,2 ГБ, заштићен РАИД-1051,2 ГБ$ 275,88
Неуправљани заједнички хостингСторагеБандвидтхИеарли Прице
Мулти Веб локација75 ГБ, заштићен РАИД-10999 ГБ$ 95,88
е-трговина51.2 ГБ, заштићен РАИД-10999 ГБ$ 95,88
Социал Веб30,7 ГБ, заштићен РАИД-10153,6 ГБ$ 71,88
Блог10,2 ГБ, заштићен РАИД-1051,2 ГБ$ 47,88

Цлоуд Хостинг

Хост Цолор нуди ВМваре цЦлоуд темељене Цлоуд сервере. Можете бирати између потпуно прилагодљивог ССД Цлоуд сервера под називом „Цустомер Буилд ССД ВПС“ и пет унапред конфигурисаних планова Цлоуд сервера – ССД Цлоуд Будгет, ССД Цлоуд Плус, ССД Цлоуд Старт, ССД Цлоуд Адванце и ССД Цлоуд Повер. Купци могу да се одмах повећају на виши план ССД сервера уколико се њихови захтеви повећају. Сви Хост Цолор Цлоуд ССД сервери могу се користити са Линуком или Виндовсом и укључују две ИПв4 и ИПв6 адресе, као и подршку 24/7.

Намјенски хостинг

Главни податковни центар Хост Цолор-а заснован је из Соутх Бенд-а, у држави Индиана. Све наменске хостинг услуге имају малу кашњење у било којој тачки у Северној Америци захваљујући импресивним услугама пееринга компаније Нортх Хост Цолор. АС46873 Хост Цолор-а котира на бројне интернет мреже високог профила, укључујући Гоогле, Акамаи, ИБМ / Софтлаиер, ТДС Телецом, Телус, Воцус Интернатионал Бацкбоне, тајвански Интернет Гатеваи, Цлоудфларе, Твиттер и више од 70 других међународних и националних мрежа. Посвећене хостинг услуге Хост Цолор вам такође пружају могућност надгледања критичних пословних апликација и обезбеђивање скалабилних, наменских сервера, чврстих дискова отпорних на грешке и ССД, ИПв4 простора и цПАНЕЛ.

ВПС

Традиционални виртуелни приватни сервери који се налазе на самосталним физичким серверима долазе и као Потпуно управљани (ФМ ВПС) или као Неуправљани. Боја хоста пружа ОпенВЗ ВП-ове и Виртуалне машине засноване на језгри (КВМ).

Оба се могу управљати помоћу Солус ВМ ВПС контролне табле. ОпенВЗ ВПС се заснива само на Линук ОС-у, док би Виртуал Мацхинес базиран на језгри могао бити Линук или Виндовс. Сваки ВПС се може прилагодити зависно од клијентових софтверских захтева. То значи да власник ВПС-а може да инсталира било коју контролну таблу (укључујући цПанел / ВХМ, Плеск, ДирецтАдмин, Вебмин и Клоко) да користи било коју верзију МиСКЛ, ПХП, Перл, Питхон или било коју другу софтверску апликацију отвореног кода. Сви ВПС планови такође долазе са бесплатним подешавањем и нема ограничења на хостованим веб локацијама.

Цолоцатион

Хост Цолоур обједињује сервере и опрему купаца у свом Соутх Бенд, базираном на ИН, средњем западном америчком центру података. Компанија користи АПЦ / Сцхнеидер Елецтриц ИТ ормане и технологије управљања напајањем. Колокација почиње од 1У до пуних ормара од 42У и 48У. Купци компаније Цолоцатион користе предност прихватљиве стопе удаљености и накнаде за управљање Хост Цолор-ом које почињу од 39 УСД / сат.

Сви купци колокације могу даљински поново покренути (укључити / искључити) своју опрему из утичница. Још једна услуга са додатом вредношћу (додатних 29 УСД / месечно) коју корисници компаније Цолоцатион могу да користе је „Мониторинг перформанси мреже & Траффиц Анализер ”(НПМТА). Помаже им да разумију и анализирају употребу своје пропусне ширине, да надгледају критичне пословне апликације и коришћење мреже. Преко НПМТА сервера власници могу надгледати коришћење мреже и коришћење података на својим Интернет портовима путем: апликације, корисника, протокола и локације.

Још једна бесплатна додатна услуга купцима Хост Цолор-а Цолоцатион је бесплатно складиштење ван сталка, које омогућава купцима компаније да смештају опрему без додатних трошкова..

Дисастер Рецовери 

Опоравак од катастрофе (ДР) компаније Хост Цолор нуди свима којима су потребне услуге континуитета пословања и прилика да примене план ДР са ниским трошковима електричне енергије (18 УСД по амп / 110 Волти снаге), истовремено користећи премиум повезивање.

Посебни попуст у боји хоста, промо код: НЕВВПС

Промотивни код: НЕВВПС – Уштедите 15% на свим ВПС и Цлоуд Хостинг плановима
Промотивни код НЕВВПС пружа 15% тренутну уштеду на било којем ВПС-у хостираном на самосталном серверу или на ВМваре базираним Цлоуд Серверсима ХостЦолор.цом. Код за попуст важи за све инстанце ВПС-а и Цлоуд-а које се налазе у центру података америчког хостова у Средњем западу, са седиштем из Соутх Бенда, Индиана.

Важно је знати

Све у свему, Хост Цолор је одлична опција ако тражите услугу хостинга. Бесмислено је покушавати и упоређивати Хост Цолор са осталим хостинг услугама, јер је компанија заиста у својој класи, са неуспоредивим фокусом на квалитету и практичним услугама. Међутим, треба неколико ствари које бисте требали знати ако размишљате о боји домаћина.

1. Веб локација, ХостЦолор.цом, није тако једноставна за употребу као и други

Нажалост, веб локација Хост Цолор је помало тешка за употребу. Тона текста у различитим стиловима фонта сва се срушила, што може отежати кретање.

2. Шта Хост Цолор може потпуно управљати веб страницама које нуди

Имајте на уму да бисте требали размотрити услугу „Потпуно управљаног заједничког хостинга“ (ФМСА) Хост Цолор-а само ако желите да управљање вашим веб хостинг налогом доделите целој Хост Цолор-у целости. Према Хост Цолор-у, ово је услуга која сјајно функционише за власнике малих предузећа, који би уштедјели пуно времена и новца на годишњем нивоу преко оутсоурцинга техничке администрације својих веб локација и хостинг налога на Хост Цолор, уместо да их сами администрирају..

Ако власници веб локација имају довољно вештина и довољно времена да самостално управљају рачунима за хостинг, Хост Цолор препоручује им да се пријаве за јефтиније планове за самостално управљање веб хостингом. Следеће је цитирано из мог К&А са господином Димитаром Аврамовом о овом питању.

Цена управљаног и неуправљаног веб хостинга врло је различита. Тачније које су услуге обухваћене вашим управљаним планом хостинга?

ХостЦолор.цом има неколико различитих производа за услуге управљања. Вероватно смо провајдер веб хостинга (или бар један од веома малобројних) који ће нудити Управљани заједнички веб хостинг “. Зове се Потпуно управљани заједнички рачун (ФМСА).

ФМСА

ФМСА је услуга која нуди власницима предузећа да оутсоурце-ују технички менаџмент својих веб локација и заједничке рачуне за хостинг за Хост Цолор. Садржи:

 1. Намјенска ИПв4 адреса (на захтјев клијента)
 2. ССЛ сертификат о домену (по захтеву клијента)
 3. Почетни технички преглед рачуна, преглед, подешавање и оптимизација за веб хостинг налог
 4. Надгледање невремена
 5. Коришћење и оптимизација ресурса за рачунаре
 6. Инсталација и управљање премијском аналитиком веб локације
 7. Инсталација, управљање и решавање проблема веб локација и додатака заснованих на ВордПресс-у. Бесплатне теме за дизајн веб страница ВордПресс.
 8. Инсталација, техничка администрација и решавање проблема свих програма софтвера отвореног кода, који су део софтверске библиотеке софтверске инсталације за Софтацулоус ауто
 9. Код и уклањање погрешака свих апликација отвореног кода које су на листи Софтацулоус (до 2 сата месечно. Додатни часови се наплаћују у износу од 14,95 УСД / сат)
 10. База података, датотека & Управљање подешавањем е-поште (до 3 сата месечно. Додатни сати наплаћују се у износу од 14,95 УСД / сат)
 11. Сигурносно каљење
 12. Управљање доменом и ДНС-ом
 13. Одржавање налога за веб хостинг, интерно управљање и оптимизација сервиса
 14. Решавање проблема
 15. Интернет пословно савјетовање за све власнике корисничких рачуна на потпуном управљању (ФМСА) на годишњим уговорима

Управљани ВПС

Када је реч о виртуелизованим серверима (ВПС), имамо сервис који се зове ФМ ВПС (Потпуно управљани ВПС). Садржи 2 сата администрације система месечно и функције: Почетно подешавање, ИП управљање, инсталација и одржавање ОС, Антивирусна и Антиспам инсталација, Поновно покретање система, опоравак ВПС-а, ажурирања управљачке плоче, Надгледање ресурса. Цена је 39 УСД месечно.

Управљани наменски сервер

ФМДС (потпуно управљани наменски сервер) хост-боја садржи до 4 сата администрације система месечно за 1 наменски сервер. Омогућује нашим купцима да техничку администрацију својих наменских сервера додијеле услузи Хост Цолор. ФМДС укључује: почетно подешавање сервера, управљање ИП-ом, инсталацију и одржавање ОС-а, сигурносно очвршћивање, оптимизацију ресурса на страни сервера (оптимизација софтверских апликација клијената или софтвера треће стране није укључена). Инсталација антивируса и против нежељене поште, Поновно покретање система, опоравак система, Ажурирања управљачке плоче, Надгледање ресурса. Услуга управљања ФМДС-ом кошта 99 долара месечно. Међутим, нудимо услугу ФМДС Лигхт са скраћеним сатима, до 2 сата услуге управљања месечно и кошта 49,95 УСД месечно

3. Варијабилна гаранција поврата новца

Треба узети у обзир да се гаранција поврата новца Хост Цолор-а разликује у зависности од планова хостинга.

За све дељене услуге хостинга, Хост Цолор нуди 30-дневну гаранцију поврата новца која покрива све дељене хостинг услуге (гаранција искључује било какве накнаде за подешавање и једнократне накнаде које могу да се примене, као што су софтвер независних произвођача, услуге или производи).

Међутим, рачуни за хостинг продавце и ВПС хостинг рачуни гарантују само 15-дневну гаранцију поврата новца, а у случају ВПС хостинг рачуна ако сте активно користили ВПС (другим речима, користили сте пропусни опсег и ВПс ресурсе) дуже од седам дана не испуњавате услове за повраћај новца. Политика поврата наменских хостинг услуга зависи од врсте уговора који сте потписали. Стога, пре него што се пријавите за Цолор Хост, желите мало да истражите како бисте у потпуности разумели политику гаранције за поврат новца која је применљива на услуге које сте купили.

Цитирање ТОС-а боје домаћина –

Износи које је купац платио за коришћење услуга хостинга подлежу финансијским гаранцијама како слиједи:

а) Хостинг путем веб странице – 30-дневна гаранција поврата новца
б) Потпуно управљани заједнички хостинг (ФМСА) – 30 дана за накнаду за хостинг. Управљана накнада се не враћа
ц) Рачуни препродавача – гаранција поврата новца од 15 до 30 дана
д) Виртуелни приватни сервери – 15-дневна гаранција поврата новца
е) Намјенски сервери (Сервер Баргаинс) – без гаранције поврата новца, уколико није изричито закључено у уговору
ф) Холокација колокације – без гаранције поврата новца
г) Цлоуд сервери – 5 дана гаранције поврата новца

Закључак: Ако одаберете боју домаћина?

Хост Цолор је одлична опција за хостинг и посебно је погодна за оне који траже хостинг на нивоу предузећа. Такође је невероватно повољан за оне који желе поуздану премиум могућност хостинга, јер се стручњаци брину за сваки аспект процеса хостинга, као и за оне којима су потребни професионални савети за оптимизацију перформанси сајта..

Да бисте сазнали више или наручили, посетите Хост Цолор он-лине: хттпс://ввв.хостцолор.цом/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map