Преглед мрежних решења

Основана 1979. године, Нетворк Солутионс била је једна од првих компанија која је покренула посао ДНС регистра. Иако је започела као технолошко консултантска компанија усредсређена пре свега на системске услуге програмирања, компанија је брзо нарасла и проширила се на друга подручја, ИПО-а 1997. године.


Током година, ова организација метроа из Васхингтона, Д.Ц., издржала је бројне аквизиције, укључујући најновију аквизицију Веб.цома 2011. године од преузимања који је коштао 405 милиона долара и 18 милиона акција.

Алтернатива за мрежна решења

Веб локација: хттпс://ввв.инмотионхостинг.цом

Кључне предности

 • Солидне перформансе сервера + Одлична подршка уживо разговора
 • Бесплатна миграција сајтова за прве кориснике
 • 90 дана гаранција поврата новца (индустрија бр. 1)
 • Дељено гостовање почиње од 2,95 УСД / месечно (посебна понуда, 50% попуста)

2. СитеГроунд

Веб локација: хттпс://ввв.а2хостинг.цом

Кључне предности

 • Добро оптимизовани за најбоље перформансе у брзини (наша веб локација са заједничким хостингом је постигла ТТФБ < 550мс)
 • Посебни попуст током пријаве + разумне цене обнове
 • Без ризика – купци могу затражити поврат новца кад год желе
 • Избор локација сервера на четири континента

Услуга мрежног решења укратко

Иако је Нетворк Солутионс најпознатији по својим услугама регистрације домена, организација такође пружа безброј веб услуга, укључујући израду веб локација, услуге онлајн маркетинга, хостинг хостинг решења и услуге веб хостинга.

Регистрација домена

Услуге хостинга пуних размера пружају више од 50 различитих опција проширења, укључујући стандардна проширења .цом, .нет и .биз, као и проширења порекла за државу и земљу, између осталих.

Скалабилни графикон цена нуди регистрације домена за само једногодишњи рок, с опцијама кроз стогодишњу регистрацију – цене се дају за дуже термине регистрације. Нека проширења, као што су .биз, .цом и .инфо, добијају се са једногодишњом регистрацијом годишњег пакета, мада су, наравно, повезане и друге накнаде и таксе..

Е-маил решења

Решења за е-пошту Нетворк Солутион су заиста скалабилна да удовоље потребама свих, од јединог власника до корпоративног предузећа и свих између.

Најосновнији ниво, нсМаил ™, укључује 1 ГБ простора по рачуну, заштиту од нежељене поште и вируса, приступ путем интернетске везе и компатибилност с Оутлооком за цене од само 1,75 УСД месечно. Средња разина опције, нсМаил ™ Про, нуди простор од 2 ГБ са заједничким календарима; задаци; и контактима, дељеном управљању документима и беспотребном управљању са серверима управљаних од стране Нетворк Солутионс-а за само 4,99 УСД по поштанском сандучету месечно. План највишег нивоа, Мицрософт® Хостед Екцханге, почиње са 6,99 УСД месечно по поштанском сандучету и подржава комплетан Оффице Оутлоок® доживљај, АцтивеСинц® и БлацкБерри® мобилност, и уграђени континуитет пословања и опоравак од катастрофе..

Веб развој

У арени за развој веб локација, Мрежна решења нуде две опције за креирање и покретање веб локације у само неколико тренутака. Мали план (6,95 УСД месечно) укључује једну бесплатну прилагођену домену, 5 ГБ простора за складиштење и 10 поштанских сандучића.

Алтернативно, Велики план (9,95 УСД месечно) укључује један бесплатан домен, 300 ГБ простора за складиштење података и више од 50 поштанских сандучића. Обоје укључују бесплатног градитеља веб страница са професионалним предлошцима који олакшавају израду и покретање прилагођене веб странице.

Веб маркетинг

Маркетиншке услуге Нетворк Солутионс, назване нсМаркетинг ™, укључују разне услуге, укључујући СЕО, оглашавање са плати по клику, услугу писања саопштења за штампу, маркетинг путем е-поште, подршку присуства на Фацебооку и још много тога.

Веб хостинг

Али, као и увек, мој главни интерес лежи у могућностима пружатеља услуга хостинга. По слетању на веб страницу мрежних решења, одмах ме дочекује чисто сучеље, цене које су лако разумљиве и упоређивање решења које се лако читају. Видим три опције хостинга: Веб хостинг, пакет веб хостинга и маркетинга и пакет веб хостинга, маркетинга и продавница. Нису толико приметне опције „напредног хостинга“ и „ВПС хостинга“ које су, наравно, оно што нас заиста занима.

Напредни хостинг 

нетворколутионс

„Напредни хостинг“ је доступан на три различита нивоа: Ессентиал, Профессионал или Премиум.

Основни хостинг почиње од само 2,99 УСД месечно и укључује 300 ГБ дисковног простора уз неограничен пренос података. Садржи 25 ФТП налога, 1.000 поља е-поште са 1 ГБ простора за похрану и три псеудонима по кутији и статистички софтвер.

Професионалне цене почињу од 3,99 УСД месечно и укључују 500 ГБ дисковног простора уз неограничен пренос података. Такође нуди 50 ФТП налога и 2.500 поштанских сандучића са 1 ГБ простора за похрану и три псеудонима по кутији – плус софтвер за статистику.

Премиум почиње са 36,99 УСД месечно и укључује неограничен простор на диску, неограничен пренос података, неограничено поље за е-пошту (исти параметри као и остали нивои услуга) и неограничен ФТП налог.

Сви нивои услуга укључују бесплатни домен и 100 показивача домена.

Што се тиче оног што пружа стварна услуга, Нетворк Солутионс има 99,9% Уник® продуженог времена са аутоматским сигурносним копијама. Такође нуди услугу подршке телефоном и е-поштом, једноставан ФТП приступ, алатку за прављење веб локација, подршку програмског језика, инсталацију ВордПресса једним кликом и могућност коришћења сопственог имена домена.

Виртуелни приватни хостинг сервер 

Нетворк Солутион впс хостинг

ВПС хостинг почиње од 40 УСД месечно за Ессентиал пакет или 80 УСД месечно за Профессионал и гарантује потпуну контролу на нивоу коријена уз подршку већине било које апликације, 512 МБ загарантоване РАМ-а, 24/7 реална подршка, 10 ГБ или 50 ГБ простора на диску и 500 ГБ или 20 000 ГБ трансфера.

 Мрежна решења: Не баш добро

Међутим, мрежна решења тешко да су пружаоци услуге хостинга буџета – тако да ниски уводни трошкови за основни хостинг месечно постоје само први месец – након тога, годишња стопа почиње од 119,50 УСД (9,95 УСД месечно).

Страшно управљање сервером и корисничка услуга

Уз то, постоје и нека кључна питања везана за услугу, почевши од ужасног управљања сервером – познат је проблем са недостатком резервних копија и надоградњи сервера..

Поред тога, Мрежна решења позната су по прекомерној продаји домаћина – мада они то сигурно нису једини. Организација нажалост има веома лошу репутацију за корисничку службу – претражите веб и наћи ћете да се купци непрестано жале на споро време реаговања и неефикасно особље за подршку..

Недавне повратне информације о услугама мрежних рјешења - изгледа да ствари не функционишу баш иза сцене (Извор).Недавне повратне информације о услугама мрежних рјешења – изгледа да ствари не функционишу баш иза сцене (Извор).

Веб 2.0 преузимање

Значајно је да је током преузимања Веб.цом 2011. године отпуштено више од половине првобитног особља Нетворк Солутионс, што објашњава зашто су пацови за жалбе непрестано расли у последњих неколико година.

То је незахвално, јер постоје неки фактори који откупљују мрежна решења као и други сервиси – међутим, у овом случају негативи надмашују позитивне резултате. Најважнија ствар за успешно покретање ваше веб странице је да се она успешно и поуздано, доследно и брзо одржава и ради – и, нажалост, једноставно нисам сигурна да мрежна решења могу да испуне те захтеве.

Превелика продаја

Иако се може похвалити 99,9% продуженог времена, проблеми са купцима и прекомерна продаја домаћина су огромна питања која компанија треба да реши..

Шта се деси у том 0,01 одсто застоја ако имате питања?

Или ако алат за креирање веб локација не ради исправно и уопште не можете да подигнете веб локацију – ко ће вам помоћи? Морате потражити пружаоца услуга хостинга који ће бити у стању да пружи исте сјајне услуге купцима и времена одзива које ваши клијенти очекују од вас.

Повратне информације корисника

Следи посетилац ВХСР-а, Барри Тубер. Барри има клијента чија се веб локација налази на мрежи Нетворк Солутионс, под ИП 209.17.116.160, а следећи му је е-маил (неуређен) послан нама 17. марта 2015..

Мрежна решења покварила су локацију мог клијента и не могу је / не могу поправити.

Снимка екрана карте у подручју подршке за НС (послао Барри).Снимка екрана карте у подручју подршке за НС (послао Барри).

Мој клијент, који је непрофитабилан, имао је стару веб локацију засновану на Фронт Паге-у на Виндовс дељеном хосту у мрежи Нетворк Солутионс, тако да је из неког разлога платио накнаде за хостинг 10 година унапред.

Израдили смо им нову веб локацију засновану на ВордПресс-у, а када сам питао Мрежна решења може ли то радити на Виндовс хост-у, рекли су “сигурно”, онда “можда не”, затим “пробајте и погледајте”, а затим “добро, ви боље је да се пребаците на Уник хост “, затим„ пустићемо вас из тренутног хостинг плана “, затим„ нећемо вас пустити из тренутног хостинг плана, али ћемо вам дозволити да пребаците 10 година кредит за Уник план ”.

Дакле, клијент се сложио да угости Уник хостинг, копирали смо стару страницу и тражили смо од Нетворк Солутионс да ствар пребаци на Уник. Рекли су да ће то учинити прошле среде, а променили су нешто што је оставило локацију потпуно недоступном (са ружном страницом о грешци 403). Прво су рекли да ће требати 24-48 сати да се домен разреши, а затим су рекли да је нешто покварено са подешавањем хостинга и да ће нам се вратити за 24-48 сати. Сада је 6 дана касније и сајт је још увек сломљен.

Последњи клијент пре овог који је домаћин у Нетворк Солутионс-у имао је заједнички сервер с грешком на диску. Сајт је био у паду неколико дана, а када се вратио Мрежна решења могла су га вратити само из старе резервне копије, тако да је клијент изгубио више од једног дана плаћеног промета који је морао да реконструише из активности кредитне картице и копија е-маилова, или у неким случајевима потпуно изгубљени.

Не желим и никада не бих препоручио да било који клијент буде домаћин своје веб странице у мрежи Мрежна решења.

Дно: Да ли препоручујем хостинг мрежних решења?

Одговор је НЕ – велико не. Грозна услуга за кориснике, непоуздани хостинг сервери, апсурдна политика отказивања – Нетворк Солутионс је типична хостинг компанија коју желите да избегнете да бисте се заштитили.

Алтернатива и поређења

Ако сте размишљали о мрежним решењима (док ово читате), .

Такође, погледајте:

 • Мрежна решења вс ИнМотион хостинг
 • Мрежна решења вс СитеГроунд
 • Мрежна решења вс А2 хостинг
 • Мрежна решења вс ГреенГеекс
 • Мрежна решења вс ХостПапа
 • Мрежна решења вс БлуеХост
 • Мрежна решења вс Хостгатор
 • Мрежна решења вс Хостингер
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map