Прессидиум Хостинг Ревиев

Када је реч о томе где да сместите своју веб страницу ВордПресс, желите да будете сигурни да сте одабрали хостинг компанију која ће одржавати вашу веб локацију несметано у току. Прессидиум Хостинг покренуо је тим искусних инжењера и програмера. Тим чине четири колеге који су започели заједнички рад у великој телекомуникационој и медијској компанији. Тим укључује ИТ стручњаке, софтверске инжењере и старије програмере.


Визија Прессидиум-а је да понуди врхунски ВордПресс хостинг за све. Са глобалним фокусом, они имају сервере који се налазе у Северној Америци, Европи, Јапану и југоисточној Азији и Океанији.

Пресидиум хостинг планови

Прессидиум нуди разне планове за задовољење потреба свих, од почетничких блогера до професионалних власника предузећа. Имајте на уму да су сви ови планови врло скалабилни.

Лични

Лични план нуди до три ВордПресс инсталације за 24,90 УСД месечно. Иако ћете добити неограничену пропусност, ограничени сте на 30.000 посета месечно. Добићете и ССД простор од 10 ГБ, удвостручујући складишни простор из микро плана. Додатне погодности укључују 24/7 подршку путем система продаје карата. Можете да додате подршку за ЦДН или ССЛ за додатне накнаде у износу од 10 УСД месечно.

Професионални

Ако вам је потребно више од 3 инсталирања ВордПресс-а или мислите да ће ваш промет досегнути 30К, професионални план нуди до 10 ВордПресс инсталација и неограничену пропусност са до 100.000 посета месечно. Професионални пакет покреће 69,90 УСД месечно и укључује 20 ГБ ССД простора. Добићете 24/7 техничку подршку и такође можете додати на планове подршке за ССЛ и ЦДН за 10 УСД месечно.

Посао

Ако ваша веб локација расте као луда, пословни план од 199,90 УСД месечно може бити ваш најбољи избор. Овај пакет нуди до 25 инсталирања ВордПресс-а, неограничену пропусност, 500 000 посета месечно и 30 ГБ ССД простора. Овим планом подршка за ССЛ и ЦДН укључује се у месечни трошак.

Мицро

Овај план је намењен корисницима почетног нивоа који тек почињу са ВордПрессом и не треба им много простора или имају много промета. Микро план садржи једну инсталацију ВордПресс-а и до 10.000 посета месечно. Добићете 5 ГБ простора за складиштење, стандардну подршку за само 17,90 УСД месечно и могућност додавања ЦДН-а за 10 УСД месечно. Микро план без додатних звона или звиждука износи 17,90 УСД месечно.

Укратко…

ПлановиМицроПерсоналПрофессионалБусинесс
Инсталације ВордПресс-а131025
Посета / мо10.00030.000100.000500.000
Складиштење (ССД)5 ГБ10 ГБ20 ГБ30 ГБ
Хајде да шифрујемо+ 10 УСД месечноУкљученоУкљученоУкључено
ЦДН + ХТТП / с+ 10 УСД месечноУкљученоУкљученоУкључено
Стагинг Ситесдададада
Аутоматска ажурирањадададада
Цена (годишња претплата)$ 21 / месечно$ 42 / месечно125 УСД месечно250 долара месечно

* Хостинг карактеристике и детаљи о ценама на вебсајту Прессидиум (март 2019) – молимо вас да се обратите службеницима за најтачније информације.

Прессидиум = нови ВП мотор?

Планови хостинга за Прессидиум раде на сличном моделу као ВП Енгине и Кинста.

Обе хостинг компаније наплаћују купце на основу посета. На пример, најмањи пакет ВП Енгине-а, који долази са 30 УСД месечно, до личног пакета са око 25.000 посета дозвољених месечно и 10 ГБ простора за складиштење. ВП Енгине ипак не нуди мање, микро величине пакета за почетнике. ВП Енгине нуди веће пакете за оне веб локације које примају милионске посете месечно.

Шта ми се свиђа код Прессидиум хостинга

Морам додати да је постојао добар фактор када сам имао везе са оснивачем Прессидиум-а Андревом Георгесом. На пример, доживео сам мали пропуст када сам први пут подесио тест место. Андрев је врло брзо одговарао на моја питања и био је врло транспарентан са њиховим питањима. Искреност од компаније која пружа услуге хостинга кључна је за добру комуникацију између вас и техничке подршке. Дуг је пут ка решавању било којих основних проблема које бисте могли имати са својом веб страницом.

Главне предности

Поврх свега, постоје бројне ствари које су ме се дојмиле о Прессидиуму, укључујући:

  • Веома поуздани и брзи сервери До сада 100% продужење сервера за нашу пробну страницу. ССД меморија учинила је учитавање тестног места изузетно брзим – врло мало времена одзива на нашој пробној локацији (у просеку 200мс).
  • Услуга подржана од СЛА – 95% доступности услуге  Купци ће добити 5% месечног кредита купца за сваки сат прекида услуге у виду СЛА кредита, који се примењују на месечну накнаду. Међутим, за кредит морате поднијети писмено у року од 30 дана од инцидента и износ не може бити већи од накнаде коју купац плаћа. Моје искуство показује да то ипак не би био проблем.
  • Пиннацле Платформ Прессидиум-ове уграђене од земље хостинг платформе долазе са свим врстама напредних ВП функција – укључујући аутоматска ажурирања, постављање места за развој ВП-а и аутоматизовано прављење резервних копија. Такође, њихова платформа је била једноставна за употребу и досад глатка транзиција – додавање веб странице и конфигурисање било је лако.
  • Разумна цена Цена на Прессидиум-у је нешто јефтинија од сличних хостинг компанија које нуде исту услугу за ВордПресс. Све друге ствари су једнаке уштеде новца.

Поглед унутрашњих лица на контролну таблу корисника Прессидиум

За референцу, ево неколико натписа на екрану изнутра:

пресидијум-архитектура-2Како Прессидиум функционише – Брзи преглед Прессидиум архитектуре.

Надзорна табла Прессидиум - овде управљате веб локацијама на Прессидиуму. Имајте на уму да је Прессидиум хостинг усмерен на ВП, ваши примарни задаци администрације обављају се на ВП контролној табли.Надзорна табла Прессидиум – овде управљате веб локацијама на Прессидиуму. Имајте на уму да је Прессидиум хостинг усмерен на ВП, ваши примарни задаци администрације обављају се на ВП контролној табли.

Шта ми се не свиђа –

Нула. До сада сам веома импресиониран Прессидиумом и нисам нашао ништа што би заме поставило црвену заставу.

Важно је знати

1. Цена по посети

Међутим, важно је напоменути да Прессидиум наплаћује кориснике на основу броја посета веб локацији, слично као и друге ВордПресс специфичне хостинг компаније, као што је ВП Енгине. Проблем овде је што не постоји начин да се сазна како веб хостинг компанија израчунава те посете. На пример, шта ако је посета од робота, а не од правог посетиоца?

Суоснивач Прессидиум-а, Андрев Георгес, у интервјуу нас је обавестио да не броје робота и да им је циљ да помогну предузећима у успеху, па ако имате забринутости око тога како се рачунају посете, прво бисте требали прочитати тај интервју . Ако и даље имате питања о посетама, директно се обратите Прессидиум-у са одређеним питањима.

ВП Енгине, који користи исти концепт, примао је притужбе више блогера високог профила који сматрају да им се преплаћује. Да ли ће се исти проблем појавити и са Прессидиумом? Прерано је за рећи. Само ће време показати да ли је поступак израчуна фер према власницима веб локација.

2. Нема хостинга путем е-поште

Имајте на уму да Прессидиум не пружа хостинг хостинга. Ако желите да адреса е-поште завршава именом вашег домена (нешто слично), мораћете да угостите сопствене налоге е-поште. С обзиром да су њихова циљана публика углавном напредни корисници интернета и гејкови – претпостављам да то не би требало да представља проблем.

У случају да вам треба помоћ – испробао сам неколико различитих решења за е-пошту у прошлости и написао сам дугачки чланак о томе како превазићи овај проблем – Шта да радим када ваш веб домаћин не пружа услуге хостинга путем е-поште – тако да … нема велике бавити се тим.

Прессидиум Хостинг Уптиме Преглед

Прилагођени сајт постављамо на Прессидиуму почетком 2015. Слиједи резултат продужетка забиљежен употребом услуге праћења треће стране – Уптиме Робот. У будућности ћемо објављивати више продуженог записа.

Прессидиум Март 2016 Уптиме Рецорд – 100%

прессидиум - 201603Прессидиум Хостинг Уптиме за март 2016. = 100%. Последњи забележени прекид рада био је пре 3 месеца (31. децембра 2015), где је наша пробна локација накратко нестала.

Прессидиум фебруар 2016 Уптиме Рецорд – 100%

продужетак прессидиум феб 2016Прессидиум Хостинг Уптиме за 24. јануар – 23. фебруар 2016. = 100%. Последњи прекид догодио се пре 2 месеца (31. децембра 2015), наша тест локација је накратко нестала према нашем запису.

Прессидиум Март 2015 Уптиме Рецорд – 100%

Пресидиум Хостинг Уптиме за 13. фебруар - 12. март 2015. = 100%.Прессидиум Хостинг Уптиме за 13. феб – 12. марта 2015. = 100%.

Прессидиум тест брзине сервера

У фебруару 2016. додали смо нову методу тестирања сервера и почели да пратимо времена реакције нашег тестног места са 8 различитих локација. У фебруару 2016. тестна локација која се налазила на Прессидиуму погодила је 135 и 76 милисекунди са сервера Западне и Источне обале Сједињених Држава (није лош резултат). Укупна оцена, у поређењу са 10 милиона веб локација на Интернету, је „Б“.

брзина одзива прессидиум феб 2016Резултати испитивања брзинама сервера Прессидиум-а са 8 различитих локација (фебруар 2016).

Дно црта – Прессидиум је добар веб домаћин за напредне ВП кориснике

Иако Прессидиум нуди Мицро пакет за новорођенче, платформа заиста није добра за почетнике из више разлога, укључујући то што нова веб локација не може израчунати трошкове хостинга, јер посетиоци могу увелико флуктуирати у првим данима нове веб локације.

Међутим, Прессидиум је погодан за велике ВордПресс веб локације које добијају много промета и желе сајт који се учитава ултра брзо. Ако се одлучите да испробате ову веб хостинг компанију, размислите о једногодишњој обавези јер ћете добити два месеца бесплатно плаћањем унапред. Тај попуст може вам помоћи код било каквих мањих штуцања како хостинг компанија нађе свој основ и како ваша веб локација расте.

Алтернатива и поређења

Ако Прессидиум није прикладан за вас, ВП Енгине, Кинста и СитеГроунд су неколико добро управљаних ВордПресс веб хостинга које можете размотрити. Такође, ако вам не смета што мање капацитета хостинга, ево неколико јефтинијих алтернатива – ИнМотион хостинг, Хостгатор и ГреенГеекс.

Погледајмо како се Прессидиум спаја са осталим управљаним ВордПресс услугама:

  • Прессидиум вс ВП Енгине
  • Прессидиум вс Кинста
  • Прессидиум вс СитеГроунд
  • Прессидиум вс ВП Веб Хост
  • Прессидиум вс Ликуид Веб
  • Прессидиум вс ТМД хостинг

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me