Apa Wikipedia Ora Bisa Ngomong Sampeyan tīmekļa vietņu mitināšana

Aku jakins blogmu apik banget.


Sampejas gudrs, kabeh kanthi bener: Sampejas gudrs, kas ievada Berita utama, sampeja Wise nyedhiyani sawetara vizuālā gedhe, sampeyan bisa uga malah aktif melu ing saben area panyedhiya isi, ngembangake gambar, infographics, lan video Sing sampeyan dhewe.

Nanging ana siji-sijine manawa mayoritas emuāru autors nyawang (skatoties vai skatot wiwitan) dziedāt duweni potensi bisa nyimpen blog dziedāt paling apik dziedāt bisa nyedhaki ing kabeh pemirsa potensial.

Dziediet siji iku tīmekļa mitināšanas apik.

Mikir Babagan Cara iki: Apa sampeyan tau ngeklik pranala saka Facebook utawa situs liya lan nunggu apa sing katon kaya kalanggengan kanggo situs kasebut? Iki ora 1997. Dina iki, kaca web mbukak kaya sampeyan ngowahi kaca ing buku – utawa paling or mesthine. Yen ora, sampeyan bakal ilang tayangan kaca. Tingkat piepeši sampeyan tambah hd. Nganti saiki, sampeyan mbokmenawa ora ngerti apa dzied ana.

Aku pitutur marang kowe – deleng perusahaan hosting sampeyan.

Manawa, ana cara dziedāt bisa mbantu situs sampeyan kanti cepet. Sampeyan bisa publisikake isi multimedia, ngurangi kualitas lan resolusi grafis, lan mlumpat liwat kabeh jinis hoops nyoba kanggo njaluk situs sampeyan mbukak luwih cepet. Nyatane, dziediet paling akeh perusahaan hosting gedhe bakal menehi sampeyan. Nanging kabeh iku pancene perlu?

Apa Web mitināšana?

Yen sampeyan lagi miwiti utawa wis tau kepingin weruh apa sing mburi in the shipar web site, Wikipedia nerangake konsep web hosting for:

Layanan hosting web minangka jinis layanan hostings Internet sing ngidini individual lan organizated nggawe website sing bisa diakses liwat World Wide Web. Tīmekļa mitinātājs dziedāt perusahaan dziedāt Nyedhiyani spasi ing serveri dziediet, kad jūs esat nomierinājis klientus, izmantojat internetu aktīvu darbību, aizspriedumainus datus.

Iku dziedi ringkih, dhasar gambaran konsep. Pārliecinieties, ka tīmekļa vietne mitina tīmekļa vietni. Apa dziedāt siji saka liyane, sanadyan? Yen kabeh mau nyedhiyakake layanan sing padha, kenapa or mung milih lan lali babagan?

Iki minangka pitakonan dzied ora ditampa Wikipedia.

Iku apa artikel līdz kanggo.

Apa Ndadekake Apel Web Bagus?

Kaya karo layanan liyane, ana perusahaan hosting web sing apik, lan sawetara sing orra apik.

Citi nemtokake ora supaya apik minangka sing nyedhiyakake aksesuāru serveris alon sing ngganggu transfer data. Iku dziedāt luwih akeh tinimbang konten dziedāt ngowahi barang-barang mudhun, nanging ora ana perusahaan bakal ngakoni manawa server sing alon utawa dibanjiri utawa dzied kemampuan caching DNS sing sub-par.

Tiešsaistes tīmekļa mitināšanas vietne apik yaiku dzied menehi perhatian marang rincian sing penting, lan kita mikir pangkat kasebut dhuwur ing dhaptar:

1. Antarmuka Panganggo dzied Gampang Kanggo Nganggo (UI)

Lietotāja interfeisa paneļa kontrolierīces, kas tiek izmantotas, lai mainītu domēna jauno vārdu, piemēram, domēna “Anyar”, “Gawe Jadwal Gawe Situs”, “Jaunā versija” lietojumprogrammu “WordPress”.

Conto:

Informācijas panelis WebHostFace – vietējais serveris, nomainīts domēns, ja vēlaties, lai tas darbojas. Rincian liyane: Pārskatiet WebHostFace.

2. Dijamin Situs Kacepetan

Tīmekļa vietne dziedāt ndadekake njamin situs kanthi cepet nulis luwih cenderung nyedhiyani pengalaman panganggo sing konsisten apik lan luwih cenderung menehi solusi yen ana masalah sing bisa diukur.

Tanpa kuwi, disiapake kanggo sawetara obrolan dzied banget ora nyenengake melns carane sampeyan ngrusak situs sampeyan dhewe lan hoops sampeyan kudu mlumpat liwat kanggo ndandani.

Conto:

A2Hosting nawakake 20x kaca sing luwih cepet ing Turbo Plan. Rincian liyane: A2Hosting pārskats.

3. Uzticamība

Iki dumadi saka konsep konsistensi. Sampeyan pengin milih perusahaan hostings sing bakal njamin sampeyan munggah serveris 99,9%.

Gulung ing uptime dening mung setengah persen (dziedāt 0,05%) bisa nerjemahake rong dina kabeh dīkstāves saben taun.

Pinten pinten blog blog panjenengan sedanten? Sampeyan bisa nggulung lan nambah biaya kanggo sub-par hostinga tīmekļa vietne.

Conto:

Pilih kanthi wicaksana – sniedz komentārus par pangguna saran kanggo nggunakake datiem wektu munggah. Spēlējot datus, kas pieejami līdz pēdējam datumam, tiek atjaunots XMUMX – 2013 Hostings InMotion Hostings.

* Noklikšķiniet uz Kanggo nggedhekake gambar.

Jūlijs 2016: 99,95%

inmotion uptime 072016

Maret 2016: 99,99%

inmotion - 201603

2016. gada februāris: 99,97%

inmotion hosting, 2016. gada feb

2015. gada septembris: 99,83%

inmotion sept uptime

2015. gada augusts: 100%

InMotion Hostings rekaman uptime kanggo Juli / Agustus 2015. Situs durung mudhun kanggo jam 934 sing kepungkur.

2015. gada marts: 100%

InMotion hostings uptime

2014. gada aprīlis: 100%

InMotion Hostings Skor Uptime (Liwat 30 d., Maret - 2014. gada aprīlis)

2014. gada marts: 99,99%

Skor Uptime InMotion hostings (Lair, 30. februāris - 2014. gada marts)

2013. gada decembris: 100%

inmotion vps uptime decembris

Temperatūra, kas tiek apstrādāta, izmantojot Pendhaftaran InMotion Hosting pārskatu.

4. Pilihan Price lan Pembayaran

Ana akeh situs laikā sing ngisi premium kanggo layanan dzied pangguna orra bakal nggunakake. Perusahaan hosting sing apik nyedhiyakake struktur reregan lan njlentrehake apa sing sampeyan gunakake kanggo. Padha uga nyedhiyakake, rencana cenu prayoga sing nyedhiyani kabutuhan situs web tartamtu.

5. Layanan sawise Sale

Carane gumantung ing antarmuka web saiki nalika sampeyan kudu nelpon kanggo pitulungan? Apa dzied diwenehake kaya sabar? Apa jam dziedāt disimpen? Malah luwih, yen sampeyan luwih seneng ngupayakake masalah sadurunge kudu ngenteni wakil? Panjenengan mitināšanas perusahaan duwe pamats kawruh lengkap kasedhiya kanggo kabeh pelanggan?

Carane babagan nalika sampeyan kudu nelpon? Apa reps duwe pengetahuan sajrone kabeh garis, manawa iku dodolan, tagihan, utawa dhukungan teknis? Apa sampeyan njaluk limang jawaban dzied beda karo pitakonan dzied padha saka limang reps sing beda?

Tiešsaistes tīmekļa mitināšanas vietne dziedājusi visu diennakti, kasedhiya 24/7, sēžot mazā laikā, dziedājot iztukšoto kantu seragamu, dziedot bisa nangani kabeh masalah lan menehi solusi, dziedot konsistenci.

Conto:

Spēlējiet, ka sistēma obrolan ir pieejama vietnē SiteGround. Perusahaan kasebut nduwe salah sawijining sistem obrolan live paling apik miturut sinau 2017 (liyane info kene).

Apa tiešām jautājums?

Kita kabeh krungu pangandikan lawas:

Sampeyan njaluk apa sampeyan mbayar

Nalika iku bener ing akeh kasus, layanan hosting luwih larang ora kudu tegese luwih apik.

Sawetara perusahaan hosting sing murah (utawa gratis!) Nanging nyedhiyakake layanan apik banget; Sawetara, kas satur tangāna liāna daudzumu, un kas ir daudzvienkāršāks.

Nalika aku nyatakake sadurunge, sawetara perusahaan hosting paling awon metu ana sawetara tarif paling dhuwur amarga padha ngobrol ing pelanggan sing orra ngerti apa sing sing dibutuhake. Tag rega cilik ora kudu tegese produk utawa layanan basement tawar-menawar.

Sawetara perusahaan mitina angranu duwe kekurangan. Padha ngetokake biaya kanthi ngurangi jam kanggo dhukungan urip utawa nyekel dhukungan kanthi ketat liwat čatā tiešsaistē (supaya padha bisa nindakake limang obrolan bebarengan – kadhangkala luwih). Padha vai nganyari serveris kasebut kanthi langkah-langkah ing teknologi. Cara paling apik kangero mangerteni yen panyedhiya tīmekļa vietne nyalahi-nyengaja yaiku nindakake pakāriešu lan takon pitakonan sing bener.

Ngerteni carane gampang kanggo ngakses dhukungan. Riset tehnoloģiju web hostings, kas vērsts uz jebkuru vietni, kas ir Waca Carane saben perusahaan sampeyan mikirake rego karcis kanthi kemampuan kanggo pussy.

Sarkanie karogi ar budžeta hostinga uzņēmumiem

Punika sawetara bab kanggo katon laikā nalika arep kanggo hosting murah. Sawetara līdz pat kudu nggawe pilihan dzied ora apik, nanging bisa nggawa kinerja situs.

Programmatūras jauninājumi dzied Ora Perlu

Perusahaan hostings dzied asring nyaranake lunak premium saka mitra afiliasi sing mbokmenawa or perlu.

Serveris ir pārslogots

Yen sampeyan ndeleng sawetara ulasan negatif babagan jamur, kecepatan alon, utawa gangguan dzied gedhe banget, kuwi tandha manawa perusahaan wis akeh banget pelanggan ing jaringan sing diundhuh.

Melnajā sarakstā iekļautie IP

Yen perusahaan hostings bisnis karo akeh surogātpasta izplatītāji, situs sampeyan bisa nandhang sangsara ing sawetara IP dziedāt wis dicekal ing blondīne blondīne wilayah.

Ierobežota papildpiederumu MySQL datu bāze

Pusaudžu saimnieks sing nawakake kurang luwih tabula 100 bakal nyebabake sampeyan nikns mudhun baris.

Bijaja Didhelikake

Sawetara perusahaan hostings nawarake diskon jero taun kapisan banjur mbanting sampeyan kanthi tarif sing orra sopan. Banjur yen sampeyan nyoba mbatalake, dheweke bisa nyandhet sampeyan kanthi biaya pambatalan dziedāt gedhe. Apa tugasmu lan ngerti apa dzied bakal dibayar kanggo jangka panjang.

"Dadi, carane aku milih tuan rumah tengen?"

Kanggo blogeris anyar –

  • Sampejanu kudu tansah miwiti karo uzņem sambungan terjangkau (goleki sing apik ing kene).
  • Yen sampeyan lagi miwiti, perkara paling penting Sing kudu ditingali yaiku ngasilake isi Sing apik, iklan, nggawe dhaptar email, lan tetep nganggo Saluran media sosial. Iki wilayah ngendi sampeyan kudu nglampahi dhuwit.
  • Penyedia mitināšanas tīmekļa vietne sampeyan dudu panggenan utama ing pikiran utawa soko sing akeh banget investasi sampeyan (saiki).

Kanggo blogeris dzied akeh pengalamane –

Sanalika emuārs sampeyan nglumpukake jumlah transgangan sing cukup (perkiraan kasar – kunjungan unik 1,000 saben dina), wektu kanggo nimbang upgrade upgrade kanggo keamanan dzied luwih apik lan pengalaman pangguna.

Secara pribadi, akumulatoru skaita samazināšana un iegaumēšana emuārā, kas palielina 80%. Yen nggawe, wektu kanggo nimbang hosting VPS kanggo nambah kinerja situs. Tansah munggah karo uptime blog vietne e-pasts kacepetan peggio pirati kaya Uptime Robot, Bitcatcha, Lan Pingdom.

Ing ngisor Line

Perusahaan hosting dzied tepat minangka unsur penting kanggo sukses blog sampeyan. Pilih kanthi bijak lan apa kabeh pakaryanmu.

Ora kabeh resursdators tīmekļa budžets nyedhiyakake sub-par layanan, nanging sampeyan kudu tansah mriksa layanan apa sak tenane sadurunge nglakoni.

Siji Wigati Paling Terakhir: Nyaring liwat Negative Ulasan

Wiwit pārskats kasebut, aku panginten bakal dadi gagasan kanggo njlentrehake apa wae: Tinjauan negatif ora tansah perwakilan sing padha karo layanan web hosting.

Perusahaan mitina gedhe bakal tansah duwe sawetara pelanggan dzied ora seneng. Minangka pangandikāne, "sampeyan ora bisa jauniegake kabeh wong." Wong cenderung nyelehake ing perusahaan liwat masalah cilik utawa nalika padha duwe pangarepan ora wajar dzied mung ora bisa ketemu, supaya njupuk review negatif karo gandum uyah. Deleng pola ing keluhan. Iku cara dzied paling apik kanggo ndelok endi masalah nyata, jen ana.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map