Blogga pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blogg Sukses dina 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blogg anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blogg anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina pituduh bloggar ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh blogga ieu? Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) start 2008, sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas blogga kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat webbhotell, sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina bloggning kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku sareng situang suma ny pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu muirab pikeun masalah blogga anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kuring sorina.

    Halaman profil pangarang problogger kuringMin halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blogg från 2020.

    Mjukvarublogging och populära WordPress.org, gratis. Téma WordPress sareng plugins téma profésional henteu gratis. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blogg nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogga tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blogg sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blogg kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun-domän DNS anjeun ka host wéb anjeun
    3. Pasang WordPress kana host wéb anyar anjeun (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. Logga in WordPress anjeun sareng nyebarkeun postsan anu munggaran anjeun.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Anjeun satsade!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blogg anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun ngamimitian blogg anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Domän anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domän anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blogg anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blogg anjeun – kecap, téblogg, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami Domain – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain Anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha registrars anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domain tina host wéb anjeun. Ngan kusabab värd wéb anjeun nawiskeun domain gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan hosting ngatur pendaptaran domain anjeun. Pribadi, Kuring nganggo NamnCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; tapi registrars domän ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domän DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blogg anjeun?

    Sedengkeun pikeun webbhotell, pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indes ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hosting langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / mo di registrering) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Pålitlighet – Blogg anjeun kedah stabil sareng sayogi online 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi värd anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng ranking milarian.
    3. bedah – Hosting sareng <$ 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fitur tambahan, langkung seueur tanaga server, sareng sajabana) sakumaha blogg anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Internet kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Disarankeun Hosting Blogg pikeun Nybörjare

    1. InMotion-värd

    ngamimitian blogg nganggo InMotion HostingVärd dua blogg i InMotion Hosting pikeun $ 3,99 / mo.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji värd wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting anggaran, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian blog nganggo SiteGroundSiteGround Bayaran $ 3,95 / mo pikeun ngahalangan hiji blogg.

    proffstips: Ngan kusabab värd wéb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja värd sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur-domän DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna, anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS di pendaptaran nami domain (dimana anjeun ngadaptarkeun domain anjeun di undakan # 1) pikeun nunjuk ka server web anjeun (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun Sistem Ngaran Domain sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna anu asup as alamat IP tina server na. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb värd kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeun-domännamnsserverConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting namnservrar di GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blogg DNS anjeun di GoDaddy eller Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana host wéb anjeun

    Pikeun ngamimitian blogga nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-click. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan Manual WordPress

    Dina blick gancang, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. Nyieun-databas WordPress din-servern när du vill, sakumaha och salaku pamaké MySQL anu boga sagala statusna pikeun ngakses jeung modifiering eta.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php-fil ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Tempat anu-fil WordPress din lokasi nu dipikahoyong din server wéb anjeun.
    6. Uppdatera WordPress inställningar Aksara ku ngakses wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress dina underkataloger sorangan disebut blogg, contona, Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara manual.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-click sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host wéb anu anjeun anggo), prosés instalasi langs pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klicka basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress, kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras turutan petunjuk dummy-buktina – sist WordPress anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    Installatör otomatis Hostinger WordPressKonto: Anjeun tiasa pasang WordPress kan vara värd när du vill lägga dig på sababaraha klicka på en annan Hostinger Auto Installer (Hostinger di dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nya plattform blogga pangsaéna pikeun nybörjare. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung ti 95% blogg om Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Global, aya ampir 27 miljoner blogg Dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Logga in

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun login with halaman administrator WordPress anjeun. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sareng log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blogg anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress pang anyarna dina waktos ieu nyerat nyaéta vérsi 5.3.2 – sacara standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun-plattform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh kodning. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klicka på ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klicka på ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klicka på ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus r synsé.

    Hej! Anjeun ayeuna gaduh pos blogg munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress gratis. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun té-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar tema téh mun ngalanggan club Tema WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina etta klubb. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profesional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, studio Pencét, sarta artisan Téma aya tilu Téma WordPress klubb abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industri hususna, kayaning realtors atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Téma Sampel – Leiwih ti téma 80 premium WordPress, klicka på den här pikeun nempo demo tema sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: $ 129,95 / téma atawa $ 499,95 / hirupna

    Mun anjeun anu lila-waktos WordPress pamaké, mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Populär pikeun anak Genesis kerangka, Kerangka WordPress minimalis jeung SEO-vänlig pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59,99. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis, ngarugikeun $ 99 tiap. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar $ 499.

    hantverkare Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma hantverkare.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blogg WordPress anjeun

    Plugins pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    W3-plugin-cache WordPress totalt

    Nalika ngeunaan optimasi kinerja blogg, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugins prestasi anu sanés anu anjeun ogé kedah terang awan flare, sarta WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin gratis anu disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; Sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic, perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Plugin cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Upami blogg anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – anggapkeun nambihan EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun fil gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Anpassad Gutenberg Blok

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, para blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, kortkod, sareng anu sanésna. Ku nambihan plugins Gutenberg Blok, anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos conto – FAQ, akurasi, profil pangarang, karusell, klick-till-tweets, block GIF, sareng sajabana) kana blogg anjeun.

    Stackable, Blok pamungkas, sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng gratis.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blogg: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Annonsör och bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Ekologisk bloggning anu leres?

    Pikeun milari Ekologisk bloggning anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusian kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blogg ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blogg Gina, omfamnar sampurna, Museurkeun di nulungan mammor som växer upp barn kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Inget yén anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blogg anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi vintergrön)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blogg en dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina mode, blogga anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blogg anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blogg pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blogg ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blogg enggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blogg individu anjeun?

    kuring gör SpyFu, även iklan Pay-per-click, pikeun estimasi kauntungan tina Ekologisk sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - seemels olahragaKonto # 1: Ieu stats iklan pikeun produsén apparel olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti $ 100 000 bulan dina AdWords nurutkeun Spyfu.Ekologisk nr 3 - IT panyadia solusi - en global global, nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran på 3 846 konci på Google tillbringar 60 000 dollar per bulan.Konto 2: Ieu statistik annons pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan på konci 3 846 på Google och spenderade $ 60 000 per bulan.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blogg

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1 000 sidvisningar anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blogg anu pohara specialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blogg anjeun ti Dag 1 från 1 000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, e-post, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ekologisk anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Public milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan nyckelord pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ekologiska Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami-spel.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blogg anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, make affiliates Tumbu maranéhanana, nguamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari mer tag eta. Salaku kasempetan pikeun rekrytera blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blogg anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blogg anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blogg anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klicka på. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blogg anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blogg anjeun nganggo rubrik, underrubriker, bullet point, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blogg anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo typsnitt mewah. Kelet nganggo typsnitt anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran-blogg

    Mimiti, anu mairan dina blogg mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blogg – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, koméntar blogg mangrupikeun metod kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blogg:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blogg anjeun. Sabalikna, numbu ka postan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Plattform Q&EN

    Forum sareng plattform Q&En mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ekologisk anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sabi) Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kod .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blogg anjeun – maka, dina bagian Q&En situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blogg en ny kéngingkeun kodu längkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna oché nalika waktuna sumping.

    Dina watesan plattform Q&En anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu plattform Q&En umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku program.
    • Tripadvisor – Kanggo blogger perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun tjäna pengar blogg anjeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasus dina ngajual BloggingTips.com kanggo $ 60,000.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogging Gratis

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Bra tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogga Anjeun.

    tulisan

    • Saatos deadline nu – Advance style sareng grammatikontroll.
    • Grammatik – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Ändra sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, affisch, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup gratis spel gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran fil .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran fil .png.
    • Skitch – Nyandak catetan gambar.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna favicon generator.

    foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350 000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Gratis ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • World Fact Book – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Marketing Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • handelspub – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun e-post alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing webbansvarig Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat webbansvarig Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stalk pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa profillänk situs (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay -All-i-ett-marknadsföring, försäljning & serviceplattform
    • Sidchecker sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha med Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Tag Board – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha plattform média sosial gampang.

    Web Analytics & Produktivitas

    • Google Analytics – Statistik wéb gratis.
    • Matomo – Google Analytics dikurangan Google.
    • YouTube Analytics – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Bandingkeun-blogg WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan bloggar sering ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian blogg?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain na wéb host sahandapeun $ 100 sataun (10 $ sasih). Biaya ieu dumasar kana blogg anu nyalira (nganggo WordPress). Peréduksi tina biaya anu bakal: $ 15 taunan pikeun nami domain. Com sareng ngeunaan $ 60 taunan kanggo avgift wéb.

    2. Kumaha bloggare dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blogg, kuring dikategorikkeun kana 2 jinier – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahan atanapi jean.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papan damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian blogg haratis?

    Aya seueur-plattformen dimana anjeun tiasa ngamimitian blogg bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blogg gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta platform blogg gratis?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugiansk sareng-plattform bloggar gratis:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran domänblogg anjeun katingalina janten underdomän sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blogg anjeun
    – Biasana, plattform bébas ngabatesan kasempetan pikeun tjäna pengar på blogg anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blogg anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blogg gratis, poténsi kamekaran blogg anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur-plattformen dimana anjeun tiasa ngamimitian blogg bébas ayeuna, ieu kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blogg gratis, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran domänblogg anjeun katingalina janten underdomän sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blogg anjeun
    • Biasana, plattform bébas ngawatesan kasempetan pikeun pengar på blogg anjeun

    Layar direbut tina WordPress Advertising Sarat jeung Kaayaan Page.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map