Blogging for Dummies: Hvordan starte en vellykket blogg i 2020

Har du noen gang ønsket å starte din egen blogg? Eller har du allerede en blogg som du er usikker på hvordan du tar deg til neste nivå?


Hvis svaret ditt er “ja”, er denne siden stedet å være.

I denne bloggguiden lærer du:

  Hvorfor denne bloggguiden? Litt om meg selv

  Jeg grunnla Web Hosting Secrets Revealed (WHSR) tilbake i 2008, og delvis takket være en stor velkomst fra bloggsamfunnet har vi gått fra styrke til styrke. Siden den gang har WHSR vokst til å bli et av Netts ledende nettsteder for rådgivning om webhotell, og jeg har tiltrukket av merkevaren noen av de sterkeste stemmene i moderne blogging – som alle har gitt innspill til denne boken og siden det er go-to-ressursen for alle som starter på bloggen.

  Med denne guiden uten tull, vil jeg gi deg noen av de raskeste, lettfattelige og fremfor alt effektive løsningene på bloggproblemene dine – hentet fra min egen erfaring og fra hodet til mennesker som liker det de gjør.

  Problogger forfatterprofilsiden minForfatterprofilsiden min på Problogger.net – Jeg publiserte regelmessig på en rekke høyprofilerte bloggers guide-sider mellom 2015 – 2018.

  Kapittel 1. Sette opp en blogg fra skraping

  Det er enkelt og billig å starte en blogg i 2020.

  Den mest populære bloggprogramvaren, WordPress.org, er gratis. Profesjonelt utviklede WordPress-temaer og plugins er gratis. Og det er bokstavelig talt millioner gratis opplæringsprogrammer for å komme i gang (inkludert denne). Den eneste kostnaden forbundet med å starte en blogg er pengene du betaler for en webvert og domenenavn.

  Jada, det kan bli veldig vanskelig i det senere stadiet; men generelt sett er blogging mulig for alle som har en datamaskin med Internett-tilkobling. Faktisk kan du faktisk opprette en blogg og få den i gang i løpet av de neste 20 minuttene. Trinnene som er nevnt i de følgende trinnene, er nøyaktig hvordan jeg oppretter bloggene mine i begynnelsen.

  I utgangspunktet er alt du trenger å gjøre:

  1. Velg en god webhotell og domenenavn
  2. Rett domenets DNS til webhotellet
  3. Installer WordPress til din nye webhotell (veldig enkelt å bruke automatisk installasjonsprogram).
  4. Logg inn på WordPress og publiser ditt første innlegg.
  5. Og det er alt.

  Høres enkelt ut? Det kan du vedde på!

  Jeg skal gå deg gjennom trinnene nedenfor. Hvis du allerede vet hvordan du konfigurerer din egen blogg, må du gjerne.

  1. Velg en god webhotell og domenenavn

  For å starte en blogg med egen vert, trenger du først et domenenavn og en webhotellkonto.

  Ditt domene er navnet på bloggen din. Det er ikke noe fysisk du kan ta på eller se; men bare en streng med tegn som gir nettstedet ditt en identitet – som tittelen på en bok eller et sted. Domenet ditt “forteller” de besøkende hva slags blogg de besøker.

  Webhotell er derimot stedet der du lagrer blogginnholdet ditt – ord, bloggetemaer, bilder, videoer og så videre.

  Domenenavn – Hvor skal du registrere deg?

  Du kan velge og registrere domenenavnene dine via en domeneregistrator. GoDaddy, NameCheap, Hover og Domain.com er noen av de mest populære registrarene på markedet.

  Merk at det er viktig å skille domeneregistrering fra webhotellet. Bare fordi webhotellet ditt tilbyr et gratis domene, betyr ikke det at du bør la vertsfirmaet kontrollere domeneregistreringen. Personlig bruker jeg NameCheap for å administrere domeneregistreringene mine; men alle andre anerkjente domeneregistratorer burde være helt bra. Ved å gjøre det er jeg i stand til å endre mitt domener-DNS når som helst jeg vil og unngå at jeg blir låst med en bestemt webhost. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å gjøre det samme for din egen beskyttelse.

  Webhotell – Hvor skal du være bloggvert?

  Når det gjelder webhotell, kan du sjekke ut mine beste webhotellvalg og indeks for hostinganmeldelser.

  Til å begynne med anbefaler jeg å begynne i det små med en delt webhotell.

  I delt hosting – Selv om hostingressursene er mindre sammenlignet med andre (VPS, sky, osv.), Trenger du mindre budsjett (ofte <$ 5 / mo ved påmelding) og teknisk kunnskap å starte. Når du velger en webvert for bloggen din, er dette de fem vurderingsfaktorene:

  1. Pålitelighet – Bloggen din må være stabil og tilgjengelig online 24 × 7.
  2. Hastighet – Du trenger en vert som lastes raskt fordi hastighet påvirker brukeropplevelsen og søkerangeringen.
  3. Priser – Hosting med <$ 5 / mo er en god start, du trenger ikke en premiumtjeneste på dette stadiet.
  4. Plass til å vokse – Du vil trenge hostingoppgraderinger (ekstra funksjoner, mer serverkraft, osv.) Etter hvert som bloggen din vokser.
  5. Brukerstøtte – Internett er i stadig endring, det er alltid godt å ha noen til å sikkerhetskopiere deg på den tekniske siden.

  Anbefalt bloggvert for nybegynnere

  1. InMotion Hosting

  starte en blogg ved hjelp av InMotion HostingVert for to blogger hos InMotion Hosting for $ 3,99 / mo.

  Besøk nettstedet: https://www.hostinger.com/

  Hostinger er en av de billigste web-vertene rundt, spesielt i løpet av påmeldingsperioden for bryllupsreise. Til tross for at det er et budsjetthostfirma, tilbyr Hostinger mange premium hostingfunksjoner som passer for bloggere.

  3. SiteGround

  start en blogg ved hjelp av SiteGroundSiteGround koster $ 3,95 per måned for å ha en blogg.

  Pro-tips: Bare fordi en webhotell er populær, betyr ikke det at den er best for bloggen din. Se på vertsprestasjonen og gjennomgå nøye før du tar en beslutning.

  2. Pek domene DNS til webhotellet

  Deretter må du oppdatere DNS-posten hos domenenavnregistratoren (der du registrerte domenet ditt på trinn # 1) for å peke på webvertsens servere (InMotion Hosting, Hostinger eller SiteGround).

  DNS står for Domain Name System og det brukes til å rette enhver innkommende bruker mot IP-adressen til serveren. Så når en bruker skriver inn “WebHostingSecretRevealed.net”, vil DNS-postene hente IP-adressen til webhotellet mitt og tjene nettstedet mitt til brukeren.

  Pekende domenenavnserverEksempel: Peke et nettsted til InMotion Hosting-navneservere på GoDaddy.

  Her er trinn-for-trinn-instruksjonene for å oppdatere bloggen-DNS på GoDaddy eller Namecheap.

  3. Installer WordPress til webhotellet

  For å begynne å blogge ved hjelp av WordPress, må du først installere systemet i webhotellet. Dette kan gjøres manuelt, eller automatisk ved hjelp av en ett-klikks installasjonsapp. Begge metodene er ganske enkle og kan gjøres enkelt.

  WordPress manuell installasjon

  Her er et raskt blikk trinnene du trenger å gjøre:

  1. Last ned og pakk WordPress-pakken på din lokale PC.
  2. Lag en database for WordPress på webserveren din, samt en MySQL-bruker som har alle rettigheter for å få tilgang til og endre den.
  3. Gi nytt navn til wp-config-sample.php-filen til wp-config.php.
  4. Åpne wp-config.php i tekstredigeringsprogram (notisblokk) og fyll ut databasedetaljene.
  5. Plasser WordPress-filene på ønsket sted på webserveren.
  6. Kjør WordPress-installasjonsskriptet ved å gå til wp-admin / install.php i nettleseren din. Hvis du installerte WordPress i rotkatalogen, bør du gå til: http://example.com/wp-admin/install.php; Hvis du for eksempel installerte WordPress i sin egen underkatalog kalt blogg, bør du gå til: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
  7. Og du er ferdig.

  WordPress-ett-klikk-installasjon

  De fleste bloggere installerer i dag ikke WordPress manuelt.

  Med støtte fra installasjonstjenester med ett klikk som Softaculous og Mojo Market Place (avhenger av hvilken webhotell du bruker), er installasjonsprosessen veldig rett frem og kan gjøres med bare noen få enkle klikk.

  Som referanse viser følgende bilder hvor du kan finne autoinstallasjonsfunksjonen på Hostinger-dashbordet. For å installere WordPress, bare klikk på det sirklede ikonet og følg instruksjonene med dummy-bevis – WordPress-systemet ditt skal være i gang på mindre enn 5 minutter.

  Hostinger WordPress automatisk installasjonsprogramEksempel: Du kan installere WordPress på webhotellet ditt med bare noen få klikk ved å bruke Hostinger Auto Installer (besøk Hostinger her).

  Ting kan se annerledes ut for forskjellige webhoteller, men prosessen er i utgangspunktet den samme. Så ikke bekymre deg hvis du ikke bruker en av disse vertene jeg viser her.

  Hvorfor WordPress?

  Personlig synes jeg WordPress er den beste bloggplattformen for nybegynnere. Basert på statistikk fra Built With er mer enn 95% av bloggene i USA bygget ved hjelp av WordPress. Globalt kjøres det nesten 27 milliarder blogger på WordPress.

  4. Finn din WordPress-administratorside og pålogging

  Når du har fått installert WordPress-systemet ditt, vil du få en URL til å logge inn på WordPress-administratorsiden. I de fleste tilfeller vil nettadressen være noe som dette (avhenger av mappen du installerte WordPress):

  http://www.exampleblog.com/wp-admin

  opprette ny bloggpostOppretter en ny bloggpost i den nye WordPress Gutenberg.

  Den siste versjonen av WordPress på dette tidspunktet er versjon 5.3.2 – som standard bruker du WordPress Gutenberg som teksteditor. Gutenberg bringer mye fleksibilitet til WordPress-plattformen. Dette er spesielt nyttig for nybegynnere siden mange ting som å sette bakgrunnsfarger og mer ikke lenger krever koding. Blokksystemet hjelper også med artikkeloppsettadministrasjon.

  Hvis du vil skrive og publisere et nytt innlegg, navigerer du ganske enkelt til venstre sidefelt, klikker du på ‘Innlegg’ > ‘Legg til nytt’, så blir du henvist til skriveskjermen. Klikk “Forhåndsvisning” for å forhåndsvise hvordan ting ser ut i front-enden (hva leserne dine vil se), klikk på “Publiser” når innlegget er fullført.

  Hola! Du har nå publisert ditt første blogginnlegg.

  Besøk: WordPress Theme Directory

  Det er her du kan få alle gratis WordPress-temaer. Temaer som er oppført i denne katalogen følger veldig stramme standarder levert av WordPress-utviklerne. Derfor er dette, etter min mening, det beste stedet å få gratis, feilfrie temadesign.

  2. Betalt WordPress-tema klubb

  En annen måte å få betalte temaer av høy kvalitet er å abonnere på WordPress Temaklubber.

  Hvis dette er første gang du hørte om Theme Clubs, så fungerer det: Du betaler et fast beløp for å bli medlem av klubben, og du får forskjellige design som tilbys i klubbene. Temaer som tilbys i Theme Club er vanligvis profesjonelt designet og oppdatert regelmessig.

  Elegante temaer, Studio Press og Artisan-temaer er tre WordPress-temaklubber jeg anbefaler.

  Det er mye mer andre der ute – noen klubber tar til og med imot en bestemt bransje, for eksempel eiendomsmeglere eller skoler; men vi vil bare dekke tre i denne artikkelen.

  Elegante temaer

  WordPress betalte temaklubbElegante temaeksempler – Mer enn 80 premium WordPress-temaer, .

  Besøk: StudioPress.com. Pris: $ 129,95 / tema eller $ 499,95 / levetid

  Hvis du er en lenge WordPress-bruker, har du sannsynligvis hørt om StudioPress. Det er populært for Genesis Framework, det minimalistiske og SEO-vennlige WordPress-rammeverket for alle StudioPress-temaer.

  StudioPress tilbyr fleksible priser basert på dine behov. Genesis Framework med et barn-tema er tilgjengelig for en engangsbetaling på $ 59,99. Premium-temaet, som inkluderer Genesis Framework, koster $ 99 hver. Hvis du vil ha tilgang til alle temaene, kan du betale 499 dollar.

  Håndverker temaer

  ferdige nettstederFerdiglagde nettsteder som tilbys av Artisan Themes.

  Lære mer: Her er en rekke andre enkle ting du kan gjøre for å beskytte WordPress-bloggen din

  Plugins for bedre bloggytelse

  W3 total cache WordPress-plugin

  Når det gjelder optimalisering av bloggprestasjoner, W3 Total Cache og Swift Performance er de mest populære alternativene.

  De to andre ytelsestilleggene du også bør se på er Cloud Flare og WP Super Cache. Cloud Flare er en gratis plugin levert av CDN-selskapet Cloud Flare; mens WP Super Cache er utviklet av Donncha og Automattic, selskapet som utviklet og driver WordPress nå.

  En cache-plugin er et must-have i moderne bloggingverden – det forbedrer brukeropplevelsen kraftig ved å øke serverytelsen, redusere tiden det tar å laste ned og øker sidehastighetshastigheten.

  Hvis bloggen din har mange bilder i seg – bør du vurdere å legge til EWWW Image Optimizer. Det er et bildeklikkoptimerer med ett klikk som kan optimalisere bildefilene i biblioteket ditt. Den har også den automatiske bildekomprimeringsfunksjonen for å redusere størrelsen på bilder mens du laster dem opp. Ved å optimalisere bilder kan du redusere lastetidene for siden og føre til raskere ytelse på nettstedet.

  Lære mer: SEO 101 for første gang bloggere

  Plugin for Gutenberg blokker

  Tilpassede Gutenberg-blokker

  Med introduksjonen av Gutenberg-redaktør i WordPress 5.0, kan bloggere nå lage innhold ved å bruke en blokkbasert editor. Som standard tilbyr WordPress et sett med grunnleggende innholdsblokker som et avsnitt, et bilde, en oppfordringsknapp, kortkode og så videre. Ved å legge til Gutenberg Block-plugins, får du legge til mer engasjerende elementer (for eksempler – FAQ, trekkspill, forfatterprofil, karusell, klikk-til-tweets, GIF-blokker osv.) Til bloggen din.

  Stackable, Ultimate Blocks og CoBlocks er tre enkle og gratis Gutenberg Block-plugins som du kan prøve.

  Kapittel 4. Finne en nisje og lage innhold

  Dette er normalt slik en nybegynner starter en blogg: de ville skrive om arbeidet sitt på mandag, hobbyer på tirsdag, filmer de har sett på onsdag, og politiske synspunkter i helgene. Kort sagt, disse menneskene skriver ganske enkelt om et bredt utvalg av temaer uten et hovedfokus.

  Ja, disse bloggene ville samle seg en jevn følge blant sine venner og familier; men det handler om det.

  Det er veldig vanskelig å ha et betydelig antall lojale lesere når du blogger tilfeldig fordi folk ikke vil vite om du er filmkritiker, matanmelder eller bokkritiker. Annonsører vil også være motvillige til å annonsere med deg fordi de ikke vet hva du handler om. For å bygge en vellykket blogg, må du finne en nisje.

  Hvordan velge riktig blogg nisje?

  For å finne riktig blogg nisje, er her de viktigste punktene du bør vurdere.

  1. Fyll et behov

  Hvis du noen gang har tenkt “Jeg skulle ønske at noen skulle blogge om dette”, er det a-ha-øyeblikket. Hvis det er et tema du vil vite mer om, er det sannsynligvis et tema som andre ønsker å vite om.

  Hva er din unike kunnskap? Hvordan kan du gi noe unikt for temaet som ingen andre kan? Det kan til og med være gjennom et intervju med en ekspert.

  Eksempel: Ginas blogg, Embracing Imperfect, fokuserer på å hjelpe mødre med å oppdra barn med spesielle behov.

  2. Noe du brenner for

  Husk at du skal skrive, lese og snakke om emnet hver eneste dag de neste årene. Hvis du ikke har noen interesse for bloggfaget ditt, ville det være veldig tøft å holde seg rundt hele tiden.

  I tillegg vil du ha glede av å skrive om disse emnene.

  3. Emne som har oppholdskraft (eviggrønt innhold)

  Selv om kontroversen er stor, sikrer det ikke at emnet ditt vil være her neste uke. For eksempel, hvis du er veldig lidenskapelig opptatt av Vine og starter en blogg sentrert om den, når det faller av moten, vil du være ute av innhold. Det er bedre å fokusere på et mer generelt emne, for eksempel “banebrytende sosiale medier trender” eller “image apps som rocker”. På den måten, hvis en kjepphest faller av moten, kan bloggen din fortsatt holde utkikk etter hva som erstatter den.

  4. Lønnsom

  Bloggen din må være i en nisje som du kan tjene penger på.

  Spør deg selv om det er et tema som vil tiltrekke lesere og skape inntekter – enten gjennom reklame eller salg. Hvis du blogger for å støtte din eksisterende virksomhet, får bloggen nye kunder? Hvis du blogger bare fordi du brenner for temaet, er det en måte å tjene penger på din individuelle blogg?

  Jeg bruker SpyFu, et annonseverktøy for betaling per klikk, for å estimere lønnsomheten til en nisje noen ganger. Logikken min bak dette – hvis annonsører betaler tusenvis av dollar til Google Adwords, må det være penger å tjene på dette feltet. Her er to eksempler jeg fant:

  _niche2-månedlig budsjett - sportsartiklerEksempel 1: Dette er annonseringsstatistikken for en produsent av sportsklær (tenk sportsmerker som Adidas eller New Balance, men mindre). Dette selskapet brukte mer enn $ 100 000 i måneden på Adwords ifølge Spyfu.Nisje nr. 3 - IT-løsningsleverandør - et globalt marked, de fleste som driver et nettsted vil trenge dem. Det er 10 - 15 andre store aktører på dette feltet. Dette selskapet byr på 3 846 nøkkelord på Google og bruker omtrent $ 60 000 per måned.Eksempel 2: Dette er annonsestatistikken for en leverandør av IT-løsninger. Det var omtrent 20 andre store spillere i denne nisjen. Spesielt dette selskapet kjøpte annonser på 3 846 nøkkelord på Google og brukte rundt $ 60 000 per måned.

  Lære mer: Hvordan skrive minst ett stort innhold per uke konsekvent

  Kapittel 5. Øke bloggleserskapet

  Den triste sannheten for mange bloggere der ute, det har tatt dem for mye tid å bygge opp leserne. Å få sine første 1.000 sidevisninger kan ta måneder, og noen veldig spesialistblogger ser aldri ut til å komme dit.

  Her er fem grunnleggende strategier som hjelper deg å ta bloggen din fra dag 1 til 1 000 sidevisninger.

  1. Skriv noe som folk vil lese

  Folk drukner i sosiale medieroppdateringer, nyhetsfeeds, e-postmeldinger og forskjellige typer kampanjer. Det blir stadig vanskeligere å få folk til å lese innholdet ditt. Du kan imidlertid fortsatt gjøre det bra hvis du vet hvem det ideelle publikummet ditt er og hva de leter etter. Tenk på gapet i din nisje, hvilken type innhold som mangler og hvordan du kan gi mer verdi for publikum.

  Her er ting som kan hjelpe deg med forskningen din:

  • Bruk sosiale medierverktøy for å spore det vellykkede innholdet på sosiale medier. I slike borte kan du generere innholdsidéer som får gode tilbakemeldinger fra sosiale medier.
  • Bruk innholdsverktøy som Answer the Public for å søke etter populære spørsmål folk stiller i Google.
  • Bruk antall visninger på YouTube for å finne emner som folk er interessert i.
  • Bruk et søkeordforskningsverktøy for å bestemme de spesifikke temaene som folk leter etter i din nisje. Du kan produsere innhold basert på disse søkeordene.

  2. Koble til samfunnet ditt

  “Delt og gjort” er ikke lenger navnet på spillet.

  Du må kontinuerlig dele innleggene dine, om og om igjen. Hvis du blir invitert til å være med på et Pinterest-tavle som matcher din nisje, kan du registrere deg og dele og kommentere ofte. Hvis du blir med på en liste over likesinnede bloggere, er oddsen at de vil dele hverandres innhold regelmessig – ukentlig eller daglig. Dette vil bidra til å øke leserskare og engasjement.

  Oppsøk konsekvent din stamme – belønne andre medlemmer i den og få kontakt med dem.

  Hjelp på Twitter-fester. Kommenter innlegg fra andre medlemmer. Del artikler i nyhetsbrevene. Avslutt og belønn blogger du liker ved å ha en hver uke eller måned.

  Spør hvordan du kan hjelpe noen med et gjestepost eller ved å tilby gjestepostplasser. Selg produktene deres, bruk tilknyttede lenker, markedsfør koblingene deres på sosiale medier mens du tagger dem. Når mulighetene til å rekruttere bloggere dukker opp, vil disse bloggerne huske din hjelp og invitere deg til å delta.

  3. Forsikre deg om at bloggen din er lett å lese

  Jeg blir frustrert når jeg finner en blogg med en tittel, jeg er helt spent på bare å finne innholdet med et stort stykke tekst, få avsnitt, ingen overskrifter eller kuler og bittesmå skrifter. Det driver meg bort.

  På toppen av det jeg har opplevd ovenfor, bør bloggen din ikke belaste leserne med popup-vinduer og klikk. I stedet presenterer innholdet dyktig for leserne. Kjenn lesernes tidsbegrensninger og forstå hva som får dem til å bli på nettstedet ditt.

  Her er hva du kan gjøre for å gjøre bloggen din enklere å lese:

  • Optimaliser bloggen din ved å bruke overskrifter, underoverskrifter, kulepunkter eller nummererte lister. Dette hjelper innholdet ditt til å vises mer organisert.
  • Del opp blogginnholdet ditt i seksjoner eller avsnitt. En vegg av tekst kan se skremmende ut og overvelde leserne.
  • Unngå å bruke fancy fonter. Hold fast med websikre skrifter som Arial, Georgia, Times, osv.
  • Bruk enkel engelsk og skriv i korte setninger. Mål artikkelen din lesbarhet for en åttendeklasse.

  4. Bloggkommentarer

  For det første er det å kommentere blogger ganske muligens den mest oversett metoden for å bygge bloggtrafikk – mest fordi folk suger til å føre kvalitet, meningsfulle samtaler med fremmede (meg selv inkludert). Bloggkommentarer er imidlertid en kvalitetsmetode for å bygge trafikk som også tilfeldigvis er gratis – kan ikke krangle med det!

  Det er to gyldne regler å kommentere på bloggen:

  1. Skriv alltid en kvalitetskommentar. Hvis du ikke har noe meningsfylt å legge til diskusjonen, ikke legg igjen en kommentar (“Takk – flott innlegg” kommentarer … de er ubrukelige)
  2. Bare slipp en lenke der det er aktuelt. Ikke spam, uansett hvor fristende det kan være; det vil slå tilbake på deg.

  Selv om en annen regel (ikke en gylden regel, kanskje), hvis du legger igjen en lenke, må du ikke bare oppgi nettadressen til bloggen din. I stedet kan du koble til et eget innlegg som gir verdi til det originale innlegget og diskusjonen. Relevans er nøkkelen her.

  5. Sp&En plattform

  Forum og Q&En plattform er gode steder å få plass foran ditt relevante, interesserte publikum. Trikset er å overvåke pågående samtaler i din nisje, slik at du kan kime deg inn når du har noe nyttig å si (og nei, ikke alle innlegg kommer til å bli en mulighet – men noen vil det). Du trenger en god feed-leser, for eksempel Feedly, for å få dette til å fungere.

  Finner ikke en nøyaktig passform eller nok muligheter på prikken?

  Lag noe tilpasset innhold som er relevant for en spesielt varm samtale. Hvis noen for eksempel spør hvordan du gjør noe med .htaccess-kode, kan du skrive en opplæring og legge den ut på bloggen din – da, i spørsmålet&Du kan svare på en forespørsel med en teaser på en del av nettstedet, og koble dem til bloggen din for å få de fullstendige koder og demoer. Oddsen er at hvis en person stilte spørsmålet, har andre det samme spørsmålet – og forumets svar og lenke vil leve videre for å gi dem råd også når tiden kommer.

  Når det gjelder Q&En plattformer å bruke, anbefaler jeg

  • Quora, Klout og Yahoo! Svar – dette er tre av de beste generelle spørsmålene&En plattformer
  • StackOverflow – hvis du er en utgiver som selger programmeringsbøker.
  • Tripadvisor – For reisebloggere

  Lære mer: Finn flere måter å tjene penger på bloggen din og lese Kevin Muldoon’s case study ved å selge BloggingTips.com for $ 60 000.

  Kapittel 7. Bruke gratis bloggverktøy

  Selv om nyttige gratis verktøy og webtjenester finnes på nettet, er problemet å plukke dem opp blant alle andre skrap eller / og utdaterte verktøy.

  Som en avskjedsgave for å lese guiden min til her, skal jeg gi deg en liste over gratis verktøy som vi bruker hele tiden på WHSR. Lykke til, og jeg ønsker deg suksess i bloggreisen din.

  skrive

  • After Deadline – Advance-stil og grammatikkontroller.
  • Grammarly – Mest populær nettskrivingsassistent.
  • Hemingway App – Skriv kort og fet med dette verktøyet.
  • Freedom.to – Blokker distraherende nettsteder slik at du kan fokusere på å skrive.
  • ByWord – Distraksjonsfritt skriveverktøy.
  • Evernote – Det ene verktøyet som trenger introduksjon.

  Bildebehandling

  • Fotor – Rediger og design vakre bilderverktøy for innlegg i sosiale medier, plakater, invitasjon osv.
  • Canva – Design pene bilder og innlegg i sosiale medier.
  • Designveiviser – Lag pene bilder ved hjelp av gratis maler og ferdige bilder.
  • JPEG Mini – Reduser størrelsen på .jpeg-filer.
  • Tiny PNG – Reduser størrelsen på .png-filer.
  • Skitch – Tar bildeanmerkninger.
  • Pic Monkey – Prisbelønnet redigeringsverktøy.
  • Pik to Chart – Enkelt infografisk opprettingsverktøy.
  • Pixlr – Redigeringsverktøy for bilder.
  • Favicon.io – den beste favicon-generatoren noensinne.

  Gratis arkivfotografier & Bilder

  • Icon Finder – Enorme gratis ikonkatalog.
  • Morgule File – Mer enn 350 000 bilder for kommersiell bruk.
  • Stock Snap – Bildekatalogside med vakre gratis bilder lagt til ukentlig.
  • WHSR Free Icons – Gratis ikoner designet av vår egen designer.

  referanser & undersøkelser

  • World Scientific – Gratis akademikere nyhetsbrev.
  • The World Fact Book – Ingen tuller – verdensinfo direkte fra CIA.
  • Tech Republic – meldinger, rapporter og case-studier om tech.
  • Marketing Sherpa – Gratis markedsføringsrapporter.
  • Trade Pub – Gratis magasiner, papirer og case-studier.
  • Hubspot Library – God referansekilde innen markedsføring.
  • CrunchBase – Nyheter om oppstartsbedrifter.
  • BuzzFeed Trending – Finn siste hot emner på BuzzFeed.
  • Creative Writing Prompt – Idéer og spørsmål om å overvinne skriveblokker.
  • Google Varsler – Få varsel-e-postmeldinger om nytt innhold du sporer.

  Markedsføring over sosiale medier & SEO

  • Bing Webmaster Tool – Bings gratis diagnostiske verktøy for nettsteder.
  • Google Webmaster Tool – Googles gratis verktøy for diagnostisering av nettsteder.
  • Følg – Forfølg konkurrentene
  • Majestetisk SEO – gratis versjon lar deg sjekke en sidelinkeprofil (CF / TF) raskt.
  • Engasjere Bay -All-i-ett-markedsføring, salg & service automatiseringsplattform
  • Lignende sidechecker – Sjekk for dupliserte sider på bloggen din.
  • Som Utforsker – Sjekk sosiale beregninger for innholdet ditt (eller konkurrentene).
  • Tweet Deck – Mange flere Twitter-kontoer i ett dashbord.
  • Buzz Sumo – Finn populært innhold og påvirkere på store sosiale medienettverk.
  • Tag Board – Markedsundersøkelser på sosiale medier.
  • IFTTT – Publiser innhold på flere sosiale medieplattformer enkelt.

  Web Analytics & Produktivitet

  • Google Analytics – Gratis nettstatistikk.
  • Matomo – Google Analytics minus Google.
  • YouTube Analytics – Statistikk over YouTube-videoene dine.
  • WP Statistics – Sammenlign WordPress-bloggen din med andre.
  • Process Street – Enkel prosess- og arbeidsflytstyring.

  Testing av nettstedets hastighet

  • Bitcatcha – Sjekk nettstedets hastighet fra 10 steder.
  • Nettstedstest – Kontroller websideets hastighet i detalj.
  • GT Metrix – Test og spore lastehastigheten til hjemmesiden i detalj.

  Blogging Ofte stilte spørsmål

  1. Hvor mye koster det å starte en blogg?

  De estimerte kostnadene for å starte en blogg som inkluderer et domenenavn og en webhotell er under $ 100 per år (mindre enn $ 10 i måneden). Denne kostnaden er basert på en blogg som er hostet selv (ved hjelp av WordPress). Fordelingen av kostnadene vil være: $ 15 årlig for et .com-domenenavn og omtrent $ 60 årlig for webhotellgebyr.

  2. Hvordan får bloggere betalt?

  For å få et bedre bilde av hvordan bloggere får betalt, kategoriserte jeg dem i to typer – den ene er der du har direkte kontakt med kunder eller annonsører, mens den andre er der du blir med i et program som tilbys av et selskap eller nettverk..

  Når du har direkte kontakt med kunder eller annonsører, har du mer kontroll over prisene. Du kan tjene penger ved å:

  – Selge premiuminnhold (medlemsnettsted)
  – Direkte reklame
  – Selge produktet ditt
  – Jobbrett
  – Å skrive og publisere sponsede innlegg

  3. Hvordan starte en blogg gratis?

  Det er mange plattformer der du kan starte en gratis blogg i dag, dette inkluderer WordPress.com, Tumblr eller Blogger. For å opprette en gratis blogg, er alt du trenger å gjøre å registrere deg, og du kan begynne å publisere innholdet ditt.

  4. Hva er fangsten bak en gratis bloggplattform?

  Ingenting kommer gratis i vår verden. Det er flere ulemper med en gratis bloggplattform:

  – Det er regler fastsatt av hver plattform som du trenger å overholde
  – Domenenavnet til bloggen din ser ut til å være et underdomen som “myblogname.wordpress.com” eller “myblogname.tumblr.com”
  – Det er begrenset funksjonalitet, plugins og temavalg du kan gjøre til bloggen din
  – Vanligvis begrenser gratis plattformer muligheten til å tjene penger på bloggen din

  Jeg anbefaler på det sterkeste at du starter bloggen din ved å bruke et WordPress.org (som det jeg har omtalt i denne guiden). I tillegg til å overvinne begrensningen av den gratis bloggen, er den potensielle veksten av bloggen din ubegrenset.

  Det er mange plattformer der du kan starte en gratis blogg i dag, dette inkluderer WordPress.com, Tumblr eller Blogger. For å opprette en gratis blogg, er alt du trenger å gjøre å registrere deg, og du kan begynne å publisere innholdet ditt.

  Men her er fangsten:

  • Det er regler fastsatt av hver plattform som du trenger å overholde
  • Domenenavnet til bloggen din ser ut til å være et underdomen som “myblogname.wordpress.com” eller “myblogname.tumblr.com”
  • Det er begrenset funksjonalitet, plugins og temavalg du kan gjøre til bloggen din
  • Vanligvis begrenser gratis plattformer muligheten til å tjene penger på bloggen din

  Skjermbilde hentet fra WordPress Advertising Policy Page.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me