5 enkle PHP-skript som hjelper til med å øke nettstedledede konverteringer

Brukere elsker å motta anerkjennelse for sine besøk.


Tenk på det: gjør det ikke en stor forskjell når du kommer inn på et sted der ingen engang erkjenner din tilstedeværelse sammenlignet med et sted der verten vil hilse deg personlig, selv om de ikke vet det ennå?

Det er jeg sikker på.

Og du vil være enig i at det gjør en enda større forskjell når det er besøkende som du prøver å konvertere til abonnenter eller kunder og ikke bare engangsbesøkende.

De fem skriptene i dette innlegget ble skrevet for å legge til interaktivitet som vil hjelpe med konverteringer på nettstedet og behage brukere, slik at de føler seg anerkjent og ikke usynlige.

Merknader om skriptene

 • Alle skript er ment å fungere i et WordPress-basert miljø, men de er fleksible nok til å bli implementert på andre typer nettsteder (med unntak av nr. 3, det er strengt tatt WordPress).
 • Med unntak av skript nr. 3 skrev jeg og testet alle manus selv, og min forlovede Simone Cianfriglia vurderte dem vennlig. De skal være feilfrie, men gi meg beskjed i kommentarene hvis du får problemer eller har spørsmål.

Fotokreditt: * n3wjacks verden i piksler via Compfight ccFotokreditt: * n3wjacks verden i piksler via Compfight cc

1. Lokaliserte hilsener med tilbud

Si at du kjører spesifikke tilbud for forskjellige land. Du vil at en bruker fra et bestemt land skal se tilbud relatert til deres beliggenhet og språk og ikke generelle tilbud.

Følgende skript hilser brukere fra land du la inn spesielle tilbud til, mens alle andre vil bli tilbudt ditt standardtilbud i stedet:

<?php

$ country_code = trim (file_get_contents ("http://ipinfo.io/${_SERVER[‘REMOTE_ADDR’]}/country"));
$ lenker = krever (‘links.php’);

funksjon getLink ($ land, $ lenker) {
if ($ lenker [$ land])
returner $ linker [$ country];
ellers
returner $ links [‘default’];
}

?>

Hallo! Jeg ser at du befinner deg i <?php ekko $ country_code; ?>!

Vi har spesifikke rabatter for ditt marked!
">Vil du ta en titt innom?

Med links.php som en fil som inneholder denne koden:

// links.php

<?php

returmatrise (
‘default’ => ‘URL0’,
‘IT’ => ‘Nettadressen1’,
‘UK’ => ‘URL2’,
‘US’ => ‘URL3’
);

?>

Denne koden returnerer en melding som denne

Hei bruker fra RU!

Vi har spesifikke rabatter for ditt marked! Vil du ta en titt innom?

Med “Vil du ta en titt?” lenke til det lokaliserte tilbudet.

Koden oppdager om brukeren koblet til siden fra en russisk IP i dette eksemplet, og den kobler brukerens geografiske beliggenhet til den landsspesifikke tilbudssiden..

Se demo her: http://symphonize.org/php/localized-greetings.php

Slik fungerer koden

 • Linjen $ country_code henter besøkslandet fra en offentlig database som er vert på ipinfo.io
 • $ -koblinger henter ut matrisen som er inneholdt i links.php-filen, som knytter hvert land til nettadressen til tilbudssiden
 • Funksjonen getLink sjekker om det eksisterer en tilknytning mellom et besøksland og tilbudslenken, og hvis den gjør det, returnerer den den (du vil “ekko” (vise) den inne i HTML-koden til besøksmeldingen); hvis det ikke er noe tilbud for besøkslandet, returnerer funksjonen standardtilbudet.

Slik bruker du dette skriptet

Lag to .php-filer:

 • lokaliserte-greetings.php
 • links.php

som inneholder koden (tilpasset dine behov) introdusert ovenfor.

Last opp til rotmappen eller en undermappe på nettstedet ditt, og legg deretter denne enkle kodelinjen til sidefeltet eller hjemmesiden der du vil at tilbudet skal vises:

<?php inkluderer ("/path/to/localized-greetings.php"); ?>

Selvfølgelig vil / path / to / være den absolutte banen til nettstedets mappe (spør verten din om veiledning hvis du ikke kan finne ut av det).

Hvorfor det forbedrer konverteringer

Det er lettere å gjøre riktig CTA-konvertering når brukeren ikke trenger å klikke seg rundt for å finne dem. Dette skriptet viser riktig lenke (eller banner) så snart brukeren besøker siden. Tilbudslinken er der foran brukerens øyne, klar til å klikke og konvertere.

2. Time-Aware kontaktside

Når en besøkende treffer kontaktsiden din og ønsker å komme i kontakt, vil de kanskje vite hvilken tidssone du befinner deg i, men de er kanskje ikke sikre på nøyaktig tidspunktet det er på ditt sted, og heller ikke om du er tilgjengelig for å bli kontaktet.

Følgende skript hjelper fordi det endrer tilgjengelighetsmeldingen din i henhold til tiden en besøkende treffer siden din:

<?php

date_default_timezone_set ("Europa / Roma");

$ tid = tid ();
$ lokaltid = streng tid ("% A% d-% b-% Y% T% Z", $ Tid);
$ time = pause ("% H", $ Tid);

ekko "

Den's $ lokal tid i mitt land (Italia). ";

hvis (17 <= $ time && $ time < 19)
ekko "Jeg'm på kontoret. Hvordan kan jeg hjelpe deg?";
ellers
ekko "Kontor stengt, beklager! Jeg'm tilgjengelig 17: 00-19: 00 (5-7 PM) man-fre.";

ekko "

";
?>

Koden vil sende ut denne meldingen hvis brukeren besøker siden din om gangen i ditt land (Italia i dette eksemplet) når du ikke er tilgjengelig:

Det er 23:48 i landet mitt (Italia). Kontor stengt, beklager! Jeg er tilgjengelig 17: 00-19: 00 (5-7 PM) man-fre.

Eller denne meldingen hvis de besøker siden din mens du er tilgjengelig:

Det er 17:48 i landet mitt (Italia). Jeg er på kontoret. Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Se demo her: http://symphonize.org/php/time-aware-page.php

Slik fungerer koden

 • date_default_timezone_set (“Europe / Rome”) forteller serveren at standard tidssone er en spesifikk og ikke serverens standard. Dette er viktig fordi plasseringen av serveren din kanskje ikke er den samme som virksomheten din. Når koden henter lokal tid i det øyeblikket en besøkende treffer siden din, vil den bruke tidssonen du spesifiserte, og ikke serverens standard. I dette eksemplet brukte jeg “Europa / Roma” som en tidssone fordi det er min beliggenhet (Italia).
 • Jeg har satt tre variabler:
  • $ time for time () -funksjonen
  • $ lokaltid for tiden beregnet i henhold til date_default_timezone_set; $ localtime bruker stretime-funksjonen til å formatere tidsstrengen. Du kan velge formatering; Jeg valgte “% A% d-% b-% Y% T% Z”, det betyr:
   % A – søndag til lørdag
   % d – 01 til 31
   % b – Jan til des
   % Y – firesifret representasjon av året
   % T – Tid i time / minutter / sekunder
   % Z – Tidssone forkortelsen
  • $ time for å beregne den aktuelle timen i mitt land og sjekke om den aktuelle timen hører til intervallet for kontorets tilgjengelighet (kl. 17 til i dette eksemplet)
 • If / else-konstruksjonen er logikkjernen i skriptet: hvis klokkeslettet hører til forretningsområdet ditt, vil koden vise “Jeg er på kontoret. Hvordan kan jeg hjelpe deg?”; hvis ikke, vil det skrive ut “Office closed, sorry! Jeg er tilgjengelig 17: 00-19: 00 (5-7 PM) man-fre. ”

Slik bruker du dette skriptet

Lag tidsbevisst-page.php-fil som inneholder koden over (med dine tilpassede redigeringer).

Som med “Hvordan bruke dette skriptet” -opplæringen for skript nr. 1, bruk følgende kodelinje for å ringe .php i sidekoden:

<?php inkluderer ("/path/to/time-aware-page.php"); ?>

Hvorfor det forbedrer konverteringer

Skriptet vil i hovedsak gjøre det lettere for deg selv å få kontaktmeldinger eller forespørsler bare når du er tilgjengelig og ikke utenfor arbeidstiden.

Det gjør det også lettere for brukere å vite om du er tilgjengelig eller ikke, slik at de vet om de kommer til å motta et raskt svar på meldingen eller om de må vente til neste virkedag.

Totalt sett kan et enkelt skript som dette bidra til å holde kommunikasjonen fokusert i arbeidstiden og unngå å vente på både deg og dine brukere.

3. Et nyttig markedsføringstillegg for WordPress

Ville det ikke være fint hvis WordPress-søkeskjemaet ditt så ut?

Hva ser du etter?

Vær spesifikk! (f.eks. “verktøy for markedsføring av innhold”)

Med “Vær spesifikk! (f.eks. “verktøy for markedsføring av innhold”) som tekst i søkefeltet.

Det er ingen PHP-kode du trenger å skrive her, siden dette er et enkelt HTML-hack av standard WordPress-søkeskjema – endre visningstekst for søkefeltet og knappen.

Du kan gjøre dette ved å åpne searchform.php-filen i WP-installasjonen og lete etter følgende kode:

“Søk …”Er det du bør redigere for å tilpasse ordene i søkeskjemaet. I eksemplet som ble brukt i begynnelsen av denne forklaringen, ordene for å erstatte “Søk …”Med er“ Vær spesifikk! (f.eks. “verktøy for innholdsmarkedsføring”) “.

Dette lille hacket vil forbedre brukeropplevelsen og hjelpe brukerne dine med å skrive og sende mer relevante spørsmål for å hente de beste resultatene i WordPress-databasen din.

Imidlertid kan du tilpasse søkeskjemaet og resultatsiden ved å installere et av de 15 WordPress Search-plugins som Hongkiat har gjennomgått i 2015.

Hvorfor det forbedrer konverteringer

Ikke alle brukere vet hvordan de søker det de leter etter. Jo mer veiledning de kan få under og etter prosessen, jo bedre.

Noen ganger vil en bruker kjøre et enkelt spørsmål i håp om å finne det de leter etter blant resultatene. Denne typen forespørsler vil neppe gi brukerne de resultatene de trenger, så å gi brukerne et hint om hvordan de kan utføre et bedre nettstedssøk vil føre dem til å komme til innholdet de leter etter før og forbedre deres samlede opplevelse (a fornøyd bruker er en bruker som vil komme tilbake).

4. Unike blogginnlegg freebies

Det er kjent at postspesifikke CTAer fungerer mye bedre enn generiske CTAer. Du kan jobbe med innholdsoppgraderinger, eller du kan automatisere noen av dine konverteringsinnsats uten liste med dette enkle PHP-skriptet for WordPress

å vise et unikt tilbud på slutten av hvert innlegg:

<?php
// FRAGTER PÅ POST

$ postOffers = matrise (
‘1’ => ‘Dette innlegget freebie er på URL1’,
‘2’ => ‘Dette andre innlegget freebie er på URL2’,
);

funksjon postFreebie ($ postId, $ postOffers) {
returner $ postOffers [$ postId];
}

$ postId = get_the_ID ();
$ freebie = postFreebie ($ postId, $ postOffers);

ekko $ freebie;
?>

Et demo-skjermbilde:

eksempel-postfreebie

Jeg redigerte ‘Dette innlegget freebie er på URL1’ i matrisen som

Dette innlegget freebie er kl
nettadressen1

for denne demoen.

Merk at ‘Dette innlegget freebie er på URL1’ bare vises for dette ‘Hello World’ -innlegget og IKKE andre innlegg – dette er omfanget av skriptet. For å gjøre det samme freebie-tilbudet tilgjengelig for flere innlegg, må du spesifisere post-ID-en i matrisen; Hvis jeg for eksempel vil at ‘Dette innlegget freebie er på URL1’ også skal vises for innleggets ID 354, vil jeg legge det til som nedenfor:

$ postOffers = matrise (
‘1’ => ‘Dette innlegget freebie er på URL1’,
‘354’ => ‘Dette innlegget freebie er på URL1’,
);

Slik fungerer koden

 • Variabelen $ postOffers er en matrise som knytter sammen hvert innlegg-ID som er spesifisert i matrisen (du kan se innlegg-ID-ene ved å holde musen på Rediger-lenken under hvert innlegg i http://example.com/wp-admin/edit.php )
 • Funksjonen postFreebie () knytter post-ID til det relaterte tilbudet og returnerer det i koden. Legg merke til at $ postID bruker en WordPress-funksjon som kaller gjeldende post-ID
 • $ freebie tar $ postID og $ postOffers og returnerer det riktige tilbudet for hvert innlegg, som du vil “ekko” (visning) med “echo $ freebie”

Slik bruker du dette skriptet

Lag en postoffers.php-fil og last den opp til roten til domenet, en undermappe eller i temamappene. Ring deretter skriptet inne i temaets single.php-mal etter innholdet i innlegget (<?php the_content ();>) med denne kodelinjen:

<?php inkluderer ("/path/to/postoffers.php"); ?>

Alternativt kan du bare kopiere og forbi hele koden til din single.php-mal (samme posisjon).

Hvorfor det forbedrer konverteringer

I likhet med innholdsoppgraderinger for abonnentlisten din, fungerer nedlastbare freebies bedre hvis de er unike for et spesifikt innlegg, slik at leserne av det innlegget får en sjanse til å dykke dypere i favorittemnet sitt, mens de kanskje ikke er interessert i et annet emne du skrev, si, en gratis e-bok for.

Et godt format for denne typen konverteringsannonser er topplisteformatet, satt på litt mindre bredde enn innleggets innhold.

Hvis bloggen din kjører på WordPress, kan du bruke Electric Studio Download Counter for å telle nedlastningskonverteringer for hvert gratisprogram. Sørg også for å angi konverteringsmål i Google Analytics, Piwik eller annen analyseprogramvare du bruker for å holde oversikt over konverteringer.

5. Dagsspesifikke tilbud

Hvis du kjører tilbud som er spesifikke for bestemte dager i uken (f.eks. 20% av ebook-salget på tirsdag og gratis rådgivning på fredager), vil du finne dette skriptet nyttig:

<?php

date_default_timezone_set ("Europa / Roma");

$ tid = tid ();
$ time = pause ("% H", $ Tid);

if (strftime ("% w", $ tid) == 0)
{ ekko "

Spesielt søndagstilbud!

"; }

annet hvis (streng) ("% w", $ tid) == 3)
{ ekko "

Spesiell onsdagstilbud!

"; }

ellers
{ekko "Ingen spesielle tilbud i dag"; }

?>

Se demo her: http://symphonize.org/php/day-specific-offers.php

Slik fungerer koden

 • For tidssone og tid brukte jeg den samme koden fra skript nr. 2.
 • % w er en parameter for strength () som betyr “Numerisk representasjon av ukens dag” og den teller søndag (0) som ukens startdag (slutter med lørdag (6). Så “if (stretime (“%) w ”, $ time) == 0)” betyr “hvis dagens ukedag er en søndag”, så vis “Spesielt søndagstilbud!”.
 • Resten av koden er en if / else-konstruksjon for å vise forskjellige tilbud for forskjellige ukedager. I dette tilfellet er det bare to dager i uken som har spesialtilbud (søndag og onsdag), mens de andre dagene ikke har noen spesielle tilbud, så koden vil vise “Ingen spesielle tilbud i dag” i dette eksemplet.

Slik bruker du dette skriptet

Se inkludere instruksjoner for de forrige skriptene.

Hvorfor det forbedrer konverteringer

Det er bortkastet tid for brukeren (og veldig frustrerende også) å falle for et interessant tilbud bare for å finne ut at det ikke er tilgjengelig på en gitt dag.

Dette enkle skriptet vil rotere tilbudsannonsene dine på en dagsbasis for bare å vise tilbud som er tilgjengelige på en bestemt dag og mate brukerens standardalternativer de andre dagene. Hvis brukeren er interessert i dagens tilbud, er i dag dagen som vil gi konverteringer og ingen frustrerte brukere (som kanskje ikke kommer tilbake for å sjekke den rette dagen).

Flere konverteringsskript?

Brian Dean fra Backlinko forklarer hvordan han økte konverteringene med 785% med enkle PHP-skript, plugins og widgets uten A / B-testing.

Jose Pérez hos ConversionXL viser også hvordan personlig markedsføring kan bidra til å øke nettstedledede konverteringer og salg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map