Slik forbedrer du konverteringsfrekvensen for nettstedet: Hurtige tips + case-studier

Å føre trafikk til nettstedet ditt er ikke det endelige målet, men en del av den generelle prosessen med å konvertere besøkende til kunder. Du kan ha titusenvis av unike besøkende på dagen og fremdeles ikke konvertere disse kundene til salg.


I dette innlegget skal jeg dele noen tips for å hjelpe deg med å gjøre trafikken til nettstedet til en kraftig suksesshistorie for markedsføring.

Konverteringsfrekvens = hvor mange av disse karene til venstre (de besøkende) blir til de karene til høyre (besøkende som legger inn en ordre eller abonnerer på nyhetsbrevet ditt, eller ... osv.) Uttrykt i et persentilnummer.

Tips for å forbedre konverteringsfrekvensen på nettstedet

1. Uttalelser

Samle attester fra dine fornøyde kunder og del dem på nettstedet ditt. Men ikke bare stoppe der. A / B test din bruk av disse attestene for maksimal innvirkning. Dette kan inkludere hvor du plasserer dem på siden, hvilken farge teksten er eller til og med hvilke attester du bruker.

For eksempel økte Wikijob salget med 34% bare ved å legge til optimaliserte kundevurderinger. Sett vitnesbyrdene dine for å fungere for deg. Målet var å øke salget, men konverteringsmålene dine kan være alt fra aksjer på sosiale medier til å få besøkende til å registrere seg på nyhetsbrevet ditt.

Comscore var ute etter å øke konverteringsfrekvensene for besøkende til å finne lave priser på blyfangstsider – til og med de sidene som inkluderte attester (en notorisk godt utførende sidetaktikk). For å teste hypotesen om at sosialt bevis kan bidra til å forbedre konverteringene, testet Comscore tre-siders versjoner inkludert forskjellige designvarianter med den kjennetegnede organisasjonslogoen. Ved å bruke en layout som på en tydelig måte ga logoen, økte konverteringsfrekvensene med 69% i forhold til den opprinnelige versjonen.

Les casestudie: Crossfit – Highrise 

4. Industritrender

Hold deg oppdatert om de siste bransjetrendene. Når du ser en trend, kjør ideen din raskt for å fange muligheten før den går. Hvis det er en ting som er konstant med trender, er det at de endres ofte.

Et eksempel på et nettsted som griper tak i en trend og klarer seg godt med det, var da Amazon fullstendig renoverte MP3-hjemmesiden deres innen to timer etter popidolet Michael Jacksons død. Amazon er flink med hva som får kundene til å krysse av, så det er smart å se hva de gjør og lære av det. I følge ARHG kjører Amazon kanskje så mange som 200 konverteringstester til enhver tid på nettstedet deres.

5. Tillitssignaler

En annen ting du kan gjøre er å legge til tillitssignaler.

Sosialt bevis er konverteringsoptimalisering 101 – dette er ting som gjør at noen som ikke vet at du føler at de kan stole på deg. Du kan tilby ting som en gratis returpolicy, en 30-dagers full refusjon uten spørsmål, gratis frakt eller enda bedre logo-design.

Det er også visse selskaper som du kan få en god rangering som forbrukerne naturlig stoler på, for eksempel BBB og forbrukerrapporter. Moz tilbyr et komplett diagram som viser firmaets symboler og nivået av tillit forbrukere har for disse symbolene.

skiltI følge studien gir Norton sikret den beste følelsen av tillit når man betaler online. Kartkreditt og studieinformasjon – Baymard.

6. Enkle / lukkede utsjekkinger

Amazon tilbyr et utmerket eksempel på den lukkede kassa-modellen. En lukket kasse er ganske enkelt et sted der alle distraksjoner fjernes og fokuset er å sjekke ut og kjøpe det som er i handlekurven din.

Er kassen for opptatt? Vil besøkende bli distrahert og klikke et annet sted før du fullfører salget?

PyramydAir utførte A / B-tester på kassesiden for å teste måter å øke salgsavslutningene på. Ved testing fant de at de ved å bare eliminere et trinn i utsjekkingsprosessen, var i stand til å øke fullføringsgraden med 25 prosent. Det viser seg, enkelhet hersker fremdeles.

Les casestudie: Walmart & TruckersReport

8. Spesielle nettfunksjoner og effekter

Selv om du ikke bør bli gal med spesialeffekter, da de kan mase nettstedets belastningstid ned, kan noen få her og der fange besøkende oppmerksomhet og bidra til å konvertere besøkende til kunder.

For eksempel er en Hello Bar veldig enkel å legge til på nettstedet ditt. Det vil hjelpe deg å samle e-postadresse, peke besøkende til sosiale mediekanaler eller til og med føre trafikk videre til en spesifikk side på nettstedet ditt.

Som en del av redesign av et nettsted fullførte Blue Acorn A / B-testing for å optimalisere sidene. Den lærte mange ting, inkludert et behov for å minimere manuell dataregistrering, et behov for å redesigne og forenkle kategorisiden med mer. Ved å implementere endringer per testresultatene økte organisasjonen den gjennomsnittlige besøkendeinntekten med 17,1%, blant andre positive fordeler.

9. Sideformat

Har du noen gang besøkt et nettsted som er så travelt eller uorganisert at det er vanskelig å lese? Du har sannsynligvis ikke vært der veldig lenge, mye mindre lenge nok til å kjøpe noe. Det er viktig at du velger en visuelt behagelig og lett å navigere sideoppsett og design som er lett å lese online.

Bruk overskrifter, underoverskrifter og kulepunkter. Forsikre deg om at det er hvit plass så vel som tekst overalt. Du vil bidra til å redusere avvisningsfrekvensen din hvis sidene dine er enkle å lese.

Noen ganger kan til og med en bare-bone versjon gå langt. Når de testet tre forskjellige sider, fant den den best utførende versjonen som den superstrippede versjonen med minst innhold – en versjon som selskapet personlig syntes var for sparsom. Hadde det ikke vært for testing, ville de sannsynligvis ikke brukt den versjonen og ville ikke ha sett den generelle økningen på 197% som den så.

10. separate landingssider

Ikke bare ha en eneste destinasjonsside. Tilby forskjellige destinasjonssider for forskjellige målgrupper du målretter mot.

Voices.com forbedret konverteringsfrekvensen med mer enn 400% bare ved å lage to separate trakter. Tenk hvor mye mer du kan forbedre konverteringene dine ved å legge til flere destinasjonssider målrettet mot forskjellige brukerpersoner.

Verktøy og forslag for å hjelpe

Nå som du har noen ideer til ting du kan gjøre for å forbedre konverteringsfrekvensen din, her er noen verktøy som hjelper deg med å komme dit raskere og gjøre arbeidet ditt enklere og mer nøyaktig:

Tenk øyesporing

tenk øye sporing

Har du noen gang lurt på hvor effektiv annonseringsinnsatsen din er? Dette kan være vanskelig å spore, men ThirdEye kan hjelpe ved å tilby både ekspertdesignkonsultasjoner og brukertesting. Selskapet har jobbet med markedsføring i mange år og har statistikk som vil hjelpe deg å komme opp med en mer vellykket kampanje.

Google Analytics

Nettengasjering

WebEngage er et verktøy som lar deg samle tilbakemeldinger direkte fra kundene dine. De bruker “hypermålte undersøkelser” og skyver varsler for å samle inn informasjonen du trenger for å øke salget. Det vil hjelpe deg med å forbedre brukervennligheten og engasjementsgraden på stedet.

 Klikk Heat 

Konseptfeedback

Er du usikker på om du er på rett vei? Du kan få gratis råd og tilbakemeldinger fra utviklingspersoner på dette nettstedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map