Cum să accesați Webul Întunecat: Navigarea Web Dark, Browserul TOR și site-urile .Onion

Web-ul mondial, la fel ca viața reală, este atât de masiv încât ți-ar lua o viață întreagă pentru a traversa fiecare zgomot și curățenie..


Pentru a încerca acest fapt, până când aveai terminat jumătatea, mult mai mult conținut ar fi fost creat și actualizat încât va trebui să reîncepi din nou.

Toate acestea sunt bine cunoscute, dar câți dintre dvs. sunt conștienți că conținutul pe care îl întâlniți de obicei pe web este abia vârful unui aisberg masiv de informații?

Avertizare: Înainte de a merge mai departe, este important să înțelegeți că multe lucruri de pe Dark Web sunt foarte ilegale. Indiferent de măsurile de precauție pe care le luați, faptul de a putea rămâne anonim este foarte puțin probabil. Intri pe riscul tau!

1. Descărcați și instalați browserul TOR

Tor Browser

În ciuda utilizării actuale ca browser, care este adesea folosit pentru a accesa părți ale Dark Web, TOR (de asemenea, browser-ul web obscur) a fost inițial dezvoltat pentru a ajuta la protejarea comunicării online a informațiilor din SUA.

Astăzi, este una dintre puținele modalități de accesare a site-urilor .onion, care sunt localizate pe Dark Web.

TOR este o versiune a popularului browser web Firefox, modificat pentru a permite utilizatorilor să navigheze pe anonim pe web. Browserul este proiectat pentru a bloca sau sfătui împotriva încercărilor utilizatorului de a face lucruri care ar putea dezvălui identitatea lor, cum ar fi redimensionarea dimensiunilor ferestrei browserului, de exemplu.

În timp ce așteptați descărcarea TOR, luați timpul pentru a lipi o bucată de bandă întunecată peste obiectivul camerei dvs. Nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla.

Și, de asemenea, consultați următorul videoclip de introducere de TOR.

?

2. Luați în considerare plata unui serviciu de rețea virtuală virtuală

Rețelele private virtuale (VPN) sunt serverele prin care vă conectați pentru a accesa webul. Aceste servere vă ajută să vă mascați originea și pot emula locații din multe alte locuri din lume. Deși TOR îți maschează identitatea, nu îți ascunde locația.

Pentru cei care nu au folosit un serviciu VPN înainte, s-ar putea să vă înscrieți cu unul dintre cele mai bune: ExpressVPN. Nu vă faceți griji, deoarece au o perioadă de 30 de zile fără riscuri în timpul căreia puteți evalua serviciile.

Publicitate: ExpressVPN - Utilizați un VPN când navigați pe Dark Web. Un VPN este recomandat atunci când navigați pe Dark Web. Acesta adaugă un nivel suplimentar de securitate datelor dvs. și ascunde locația dvs. Vă rugăm să susțineți agentul de publicitate – ExpressVPN și să rămâneți în siguranță atunci când navigați pe Dark Web.

3. DuckDuckGo este prietenul tău

Navigarea pe Dark Web este ușor diferită. Țineți minte faza despre care s-a arătat deseori: „Google este prietenul tău”? Ei bine, Google nu indexează site-urile de pe Dark Web, așa că acolo, cel mai bun prieten va fi DuckDuckGo, care face o treabă similară.

4. Înscrieți-vă pentru o adresă sigură de e-mail

Acum că sunteți gata să mergeți, este timpul să vă înscrieți la o adresă de e-mail de neatins. Gmail nu este în discuție și va trebui să aveți o adresă de e-mail pentru a vă înregistra pentru multe site-uri web .onion.

Iată câteva dintre care ar putea dori să iei în considerare *:

  • ProtonMail
  • TORbox
  • Bitmessage
  • Ridică-te
  • Lelantos (serviciu plătit)
  • Mail2Tor

* Rețineți că acestea vin și cu domenii .onion, la care trebuie să accesați folosind browserul TOR. Browser-urile obișnuite precum Chrome și Firefox nu vor funcționa.

5. Motor de căutare web întunecat

.ceapa este un domeniu folosit exclusiv pe Dark Web. Acestea sunt similare cu domeniile obișnuite, dar nu pot fi accesate fără un browser specializat precum TOR.

Iată câteva adrese .onion relativ inofensive pe care le puteți încerca:

  • Motorul de căutare DuckDuckGo
  • cărți electronice

Există liste uriașe de site-uri .onion disponibile și este nevoie doar de puțin efort pentru a le găsi. Din nou, rețineți că este posibil să vă confruntați cu lucruri ciudate (și din nou, extrem de ilegale) de pe Dark Web.

Captura de ecran a unui site web întunecat. Ceva pe care te poți aștepta să vezi în orice moment pe site-urile confiscate pe Dark Web.

Cât de sigur este să joci pe Web Dark?

Sună exotic și există acel fior al necunoscutului și al celui neexplorat, dar la fel ca marea albastră adâncă, multe pericole sunt ascunse. Ca și rulajul mediu al lui Joe (sau Jill, după caz), cât de sigur este să explorați rețeaua întunecată?

Deși pe web-ul întunecat există lucruri cu adevărat exotice, pe care nu le vedeți în mod normal, împreună cu unele dintre cele mai banale, deși într-o formă anonimă (pentru dvs.), web-ul întunecat nu este un loc în care să vă poticni orbește despre.

Există lucruri foarte proaste, iar oamenii din jurul cărora se pot implica consecințe grave pentru tine. Acest lucru se aplică nu numai pentru băieții răi, dar există, de asemenea, o șansă reală de probleme cu aplicarea legii, în funcție de ceea ce faci.

În cazul în care nu sunteți convins, iată câteva exemple despre ceea ce se întâmplă pe web-ul întunecat și despre consecințe;

Distribuția de droguri

La începutul acestui an, un cuplu din SUA a fost acuzat că a vândut droguri sub mânerul întunecat al vânzătorului MH4Life pe diverse site-uri comerciale. Ei foloseau reteaua întunecată pentru a vinde Fentanyl, un tip de opioid care este frecvent abuzat ca drog de agrement, precum și alte substanțe ilicite. Perechea a fost arestată în ciuda utilizării criptocurrencyului, a rețelelor private virtuale și a proxy-urilor, precum și a altor tehnici elaborate de distragere.

Arme, aur și numerar

Peste 35 de persoane din New York și California au fost arestate de un grup de lucru al agenției combinate pentru vânzarea de contrabandă pe rețeaua întunecată. Printre articolele confiscate s-au numărat peste 100 de arme, 3,6 milioane USD în numerar și 2.000 Bitcoins.

răpirea & Traficul de sex

Un bărbat polonez plănuia să vândă un model britanic răpit pe rețeaua întunecată. Când planurile s-au înțepenit, el a fost arestat în Italia, unde victima sa a afirmat că se laudă că a câștigat peste 17 milioane de dolari care au vândut femei răpite pe webul întunecat.

Ghid de securitate web întunecat

Întrucât am stabilit că există anumite lucruri cu adevărat înfricoșătoare care se întâmplă pe web-ul întunecat, să ne uităm la unele modalități prin care le poți evita, dacă insiști ​​cu adevărat să arunci o privire;

1- Asigurați-vă că browserul Tor este actualizat

Tor Browser 9.0a4 este acum disponibil de pe pagina de descărcare Tor Browser Alpha (pentru utilizatorii care doresc să testeze noile funcții).

Folosirea browserului Tor este necesară pentru a vizita site-uri .onion, dar fiecare aplicație are o slăbiciune ocazională. Asigurați-vă întotdeauna că browserul Tor este actualizat și încercați să fiți la curent cu avizele de vulnerabilitate.

.legătură de ceapă: Wiki ascuns

2. Portofelul ascuns

Știind că există multe tone pe care le puteți cumpăra aici, probabil că veți ști că trebuie să plătiți și pentru asta. Acest site este ca un portofel digital și vă permite să tranzacționați în Bitcoins. Marea diferență este însă că majoritatea site-urilor de portofel digital nu sunt anonime și multe chiar trebuie să se conformeze reglementărilor financiare. Portofelul ascuns este … bine, ascuns.

.legătură de ceapă: Piața Viselor

4. Facebook

Este într-adevăr ciudat faptul că cea mai mare platformă de socializare din lume ar avea o adresă .onion, dar aici te afli, Facebook este. Această parte a Facebook a fost dezvoltată de ei pentru a le oferi celor care doresc o rețea socială anonimă. Nu sunt deloc sigur cum „anonim” și „social” funcționează împreună, dar .onion Facebook susține că nu ține jurnalele de activitate ale utilizatorilor.

.legătură de ceapă: Private Gazduire

6. Cumpărați Bitcoins de la Blockchain

Bitcoins-urile vă ajută să rămâneți anonimi, deci este excelent pentru utilizatorii Tor. Deci de ce să nu accesați acest site direct printr-un link .onion? Ceea ce face ca acest site să fie mai unic decât alții este faptul că are un certificat HTTPS pentru adresa sa .onion!

.legătură de ceapă: Netpoleaks

8. lanterna

La fel cum Google are concurenții săi, așa se plătește DuckDuckGO (deși îmi place acest nume!). TORCH este un motor de căutare foarte simplu și minimalist pe care îl poți încerca din fiecare în care te îmbolnăvești de rața prietenoasă.

.legătură de ceapă: Tor Shops

10. ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu VPN premium care a oferit de-a lungul anilor mulți utilizatori protecție asupra confidențialității. Rețeaua sa puternică de servere sigure țipă pur și simplu anonimatul și pentru a susține că au o versiune întunecată de pe site-ul lor..

.legătură de ceapă: Rent-A-Hacker

12. Mere 4 Bitcoin

Ați dorit vreodată un iPhone de Macbook, dar a insistat să plătiți în Bitcoin? Există și o opțiune aici pentru dvs., dar tipurile și numerele de model sunt limitate. Toate telefoanele sunt deblocate din fabrică și pot funcționa oriunde în lume.

.legătură de ceapă: Focul de tabără

14. ProPublica

Pentru cei care cred în jurnalismul independent, rețeaua întunecată are o publicare destul de unică. ProPublica este locul pentru cei care îndrăznesc să conteste abuzul de putere, corupția și genul. Sunt complet non-profit și au o adresă URL dedicată cepei pe care o puteți accesa folosind browserul Tor.

.legătură de ceapă: Bitmessage

16. Serviciul ESCROW

Dacă sunteți în căutarea unui mod sigur (?) De a face comerț pe Internet, nu vă temeți, există și opțiuni pentru dvs. Asemenea modului în care un avocat poate deține fonduri în serviciu, astfel încât ÎNCERCĂRIȚI serviciul. Ba chiar se ocupă cu Bitcoin, astfel încât totul să fie anonim.

Tranzacționează conținutul inimii tale și tot ceea ce cer este o taxă de tranzacție modestă de 1,5%. Aceștia se vor asigura că puteți inspecta articolele expediate înainte de a elibera fondurile dvs. și de a oferi soluționarea litigiilor de la terți în cazul în care acordul este valabil.

.legătură de ceapă: Portofel Wasabi

18. SecureDrop

Toată lumea are nevoie uneori de spațiu pe web, iar SecureDrop este exact asta. Cu toate acestea, este ceva mai mult ca săptămâna, deoarece a fost conceput pentru a permite suflantelor un fel de a trimite lucrurile în fața companiilor media în mod anonim.

Este interesant faptul că acest site este acum deținut și operat de Fundația Libertatea Presei. Toate datele sunt criptate și nu există conexiuni de la terți nicăieri în proces. Este într-adevăr complet anonim!

.legătură de ceapă: Sci-Hub

Întrebări frecvente cu privire la accesarea Web Dark

Când a început „Dark Web”?

Istoria web-ului ascuns este aproape la fel de veche ca istoria Internetului în sine. Nu am găsit nicio înregistrare oficială a unei „date de început”, dar credem că Dark Web-ul pe care îl cunoaștem astăzi a început în anul 2000 odată cu lansarea Freenet.

Este ilegal să fii pe Web adânc?

Site-urile de pe web-ul profund nu sunt pur și simplu indexate de motoarele de căutare obișnuite. Web-ul profund nu este ilegal, dar unele site-uri se pot implica în activități ilicite. Aderarea la aceste activități poate fi ilegală.

Este Dark Web în siguranță?

La fel ca viața reală, există întotdeauna un element de pericol online, iar rețeaua întunecată nu este diferită. Siguranța este relativă și cel mai bine este să crești protecția online indiferent de ceea ce faci. Un mod de a face acest lucru este folosind un VPN, care vă poate cripta datele și ascunde adresa dvs. IP de ochii indurați. Găsiți cel mai bun VPN în celălalt articol al meu.

Ce poți face pe Dark Web?

Similar cu web-ul deschis, există tot felul de activități pe care le puteți face pe web-ul întunecat, de la participarea forumurilor la navigarea pe piețele online. Cu toate acestea, există și bunuri și servicii ilegale disponibile pe web-ul întunecat.

Ce puteți cumpăra pe Dark Web?

Dark Web este o piață nereglementată de unde oamenii pot cumpăra aproape orice. Aceasta include arme de foc, droguri ilegale, animale sălbatice ilegale, videoclipuri îngrozitoare, pașapoarte false, conturi Netflix, informații despre cardul de credit sau chiar închirierea unui hitman.

Poți fi urmărit pe Tor?

Utilizarea rețelei Tor vă face mai greu de urmărit identitatea, dar nu imposibil. Este mai sigur să folosiți un serviciu dedicat confidențialității, cum ar fi ExpressVPN.

Este DuckDuckGo the Dark Web?

DuckDuckGo este un motor de căutare care indexează site-urile .onion care sunt unice pentru web-ul întunecat. Nu este în sine întunericul. Puteți accesa DuckDuckGo pe webul întunecat aici: https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/

Înveliți

Dacă ați testat unele chestii din acest articol, acum v-ați dat seama probabil că ceea ce v-am oferit este o versiune extrem de igienizată a ceea ce este cu adevărat disponibil pe Dark Web. Serios, unele dintre lucruri sunt atât de ilegale, încât nici nu le-am tipat aici.

Dark Web poate fi un loc al libertății reale. De exemplu, puteți discuta în mod deschis orice lucru politic, indiferent de stânga sau de dreapta, fără teamă de urmărire penală din partea autorităților locale. Din păcate, asta este amestecat cu o mulțime de lucruri, nu, atât de frumoase.

Bucurați-vă de libertate, dar amintiți-vă întotdeauna, dacă încercați să rămâneți anonimi, dar totuși să fiți prinși, veți fi taxat pentru orice activități ilegale pe care le-ați participat pe Dark Web. Până la urmă, chiar l-au prins pe Saddam Hussein, nu-i așa?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me