Nevoile practice de securitate a site-ului web: 6 lucruri de făcut pentru a vă asigura site-ul

Cu peste un miliard de site-uri web pe Internet astăzi, ca proprietar al unuia dintre aceste site-uri, s-ar putea să vă gândiți că nu există prea multe șanse ca un cybercriminal să vizeze dvs.. Cu toate acestea, înainte de a ajunge chiar la asta, să facem un pas înapoi și să analizăm ce înseamnă site-ul dvs. pentru dvs..


Ca persoană, este posibil să dețineți doar un site web personal sau chiar o afacere minusculă online care credeți că este neglijabilă. Există o valoare în orice și chiar un site minuscul deține un fel de date. Poate un nume de conectare și o parolă pe care o utilizați pe toate conturile online? Dacă dețineți o afacere mică, site-ul dvs. web reprezintă marca și reputația dvs., împreună cu tone de informații mai valoroase care nu numai că aparțin dvs., ci și clienților dvs..

Dacă veți întâlni articole de la Forbes, The Economist sau orice număr de companii de securitate Internet, astăzi, este foarte probabil să cunoașteți termenul „Datele sunt noul ulei”. A devenit unul dintre cele mai valoroase active disponibile astăzi online (și, prin urmare, vedem ascensiunea VPN) și la fel ca orice, poate fi furat, tranzacționat sau schimbat.

Credit imagine: David Parkins

Ciberneticii nu le va părea dacă site-ul dvs. web este mic, folosesc instrumente care efectuează teste gratuite în fiecare site pe care îl întâlnesc, pur și simplu colectând informații. Dacă nu pot utiliza informațiile, le pot vinde oricând altcuiva care poate.

Întrucât majoritatea dintre noi nu deținem fizic și nu întreținem echipamentele pe care le găzduim site-urile noastre web, vom analiza aspectele non-fizice ale securității site-ului. Aceasta implică două domenii principale; 1) securizarea site-ului propriu-zis și 2) securizarea datelor pe care clienții dvs. vi le furnizează.

Rețineți că oricine vă vizitează site-ul poate fi considerat client, nu doar cei care fac cumpărături de la dvs..

1. Țineți-vă scripturile și instrumentele la zi

Asigurați-vă că platforma site-ului dvs. și orice alte scripturi pe care le executați sunt actualizate. Fiecare software cunoscut omenirii este lansat cu buguri și posibile lacune de securitate. Chiar și cei care sunt actualizați vor avea aceste lacune. Nu este nevoie decât de o singură vulnerabilitate și ciberneticii vor putea avea acces. Prin asigurarea faptului că efectuați actualizări periodice, șansele de exploatare a lacurilor de securitate sunt reduse.

Acest lucru este deosebit de important pentru cei care utilizează instrumente site-uri care sunt open source. Prin natura lor, instrumentele open source se lasă vulnerabile pentru cei care caută exploatări. Pentru a combate acest lucru, există numeroase instrumente pe care le puteți utiliza pentru a vă ajuta să verificați.

Încearcă

Pentru a începe, încercați LastPass, Dashlane sau KeePass. Unele sunt gratuite, altele nu.

3. Folosiți HTTPS și SSL

Multe persoane încă nu sunt conștiente de HTTP și SSL, dar, ca proprietar de site-uri, acestea sunt importante.

Pentru cei care rulează magazine online sau efectuează orice fel de tranzacții pentru clienții dvs. online, SSL NU este opțional. Certificatele SSL pot fi obținute din mai multe surse, dar cel mai bun pariu este să obțineți unul de la un furnizor de renume, cum ar fi SSL.com.

În mod alternativ, mulți furnizori de găzduire web, cum ar fi A2Hosting și SiteGround, de asemenea, acționează ca un terț distribuitor de vânzări și le pot vinde către dvs..

Digicert este specializat în certificate SSL și are diverse opțiuni disponibile

Dacă tocmai începeți, anunțați furnizorul dvs. de găzduire web că intenționați să porniți un site de comerț electronic și este probabil să aibă un pachet care să includă tot ceea ce aveți nevoie. .

De altfel, chiar dacă nu aveți de gând să rulați un site de comerț electronic, companiile de web astăzi sunt în siguranță și pentru securitate..

De exemplu, Google utilizează acum HTTPS ca semnal de clasare. Făcând acest lucru, ei ajută să se asigure că persoanele care își folosesc motorul de căutare vor fi direcționate către site-uri web autentice și sigure.

Chiar și unele site-uri web ale băncilor nu sunt sigure și multe browsere recunosc acum acest lucru!

Strat 7 Protecție DDoSCertificatul SSL A sustineÎncercare gratuită30 de zile30 de zile30 de zile

Accesați online: Incapsula.com

3. Cloudflare

Cloudflare este mai cunoscut prin reputația de rețea de distribuție a conținutului (CDN), care este, de asemenea, în primul rând modul în care și-a construit un nume solid în asigurarea site-urilor clienților împotriva atacurilor distribuite de refuz de serviciu (DDoS). Din nou, ca și Incapsula, nivelurile de preț Cloudflare sunt destul de mai obscure.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me