Obțineți cele mai multe dintre aceste 15 generatoare de idei de blog (Completați-vă calendarul editorial!)

Uneori, rămâi blocat încercând să creezi un titlu excelent care să-i facă pe vizitatorii tăi să plece „Uau! Trebuie să citesc asta! ” și legați-le de post, începeți să terminați.


Este dificil atunci când trebuie să te respecți de un calendar editorial care solicită titluri și idei de poveste. Riscul de a veni cu același titlu de trite ol este ascuns după colț, precum și riscul de a veni cu titluri ineficiente..

Generatorii de idei de blog ajută pentru că își asumă sarcina de a începe de pe umeri, așa că tot ce trebuie să faceți este să apucați prompturile pe care generatorii să le arunce și să le redacteze în titluri grozave care să convertească.

Am încercat 15 generatoare în ultimele două luni și au ajutat cu adevărat să vină cu titluri eficiente. Cu toate acestea, trebuie să vă avertizez:

Generatorii au tendința de a răspândi aceleași structuri de titlu pentru fiecare blogger care le folosește, așa că nu poți doar să apuci un titlu și să mergi cu el – trebuie să fii creativ!

În această postare NU veți găsi o trecere în revistă detaliată a fiecărui instrument, ci o mică introducere urmată de sfaturi pentru a beneficia la maxim de fiecare dintre ele..

1. WordStorm

WordStorm

Am găsit acest instrument pe blogul HubSpot în timp ce căutam sfaturi despre productivitate. Instrumentul m-a dovedit la fel de util la prima încercare – a fost destul de ușor să scot primele idei de postare pe blog pentru blogurile mele de tehnologie și ficțiune.

De exemplu, am luat cu asalt cuvântul / subiectul „roboți” și am găsit două rețele interesante pe rețea: „viziuni de roboți” și „roboți sofisticați”.

Este posibil ca WordStorm să nu ofere titluri gata pregătite, dar ușor creează asociații de cuvinte pe care le puteți utiliza într-un titlu. Funcționează și mai bine cu următorul flux de lucru:

 • Folosiți WordStorm pentru a asocia două sau mai multe cuvinte legate de subiectul dvs.
 • Rulați un forum și o căutare pe rețelele de socializare pentru a vedea ce este în trend în subiectul ales
 • Vino cu o idee de postare pe blog, care îți combină furtuna de cuvânt și un unghi de trend

De asemenea, puteți utiliza WordStorm împreună cu oricare dintre instrumentele generatoare de mai jos.

Adresa URL a vizitei: http://www.lonij.net/wordstorm/wordstorm.php

2. Generator de idei postare pe blog

Blog Post Ideea Generator de generatorland.com

Un instrument care generează titluri stupide ?! Cum te-ar putea ajuta asta?

Te poate ajuta atunci când vrei să adaugi un pic de umor și cuvinte atrăgătoare în titlul tău, deoarece uneori se prezintă oportunitatea.

Puteți utiliza aceste titluri ca bază pentru titlurile de nișă. De exemplu, aș putea transforma „Am vrut să aflu mai multe despre Horrid Henry” (??) în „25 trucuri de succes pe bloguri pe care vrei să le înveți absolut”.

Ce am folosit aici? Noțiunea de „a dori să învețe” despre ceva, de fapt, și deoarece blogul meu este despre succesul blogurilor, există inspirația.

Adresa URL a vizitei: http://www.generatorland.com/glgenerator.aspx?id=122

3. Generatorul de idei de postare pe blog

Generatorul de idei postează pe blog de buildyourownblog.net

Unele idei generate de acest instrument nu vor fi bune pentru un blog de nișă, dar puteți utiliza unele dintre ideile pe care le aruncă împreună cu WordStorm sau pur și simplu să vă creați în acest sens..

De exemplu, „Cum să supraviețuiești primului tău…” a devenit „Supraviețuirea respingerii tale – primul ajutor al unui scriitor independent” pentru unul dintre blogurile mele.

Uită-te la exemplul din imaginea de mai sus: în ce ai transforma „The All Time Best Way To____”?

Adresa URL a vizitei: http://www.buildyourownblog.net/the-blog-post-ideas-generator/

4. ContentIdeator

ContentIdeator de contentforest.com

ContentIdeator este un instrument bazat pe cuvinte cheie care generează titluri de o calitate atât de înaltă încât le puteți folosi imediat.

Cu toate acestea, așa cum recomandă Neil Patel într-o scurtă trecere în revistă a acestui instrument, mulți bloggeri vor folosi aceleași idei, astfel încât regula generală a editării titlurilor generate rămâne valabilă.

Puteți personaliza „4 mari tactici de marketing pentru conținut”, de exemplu, transformându-l în „4 tactici de marketing de conținut care au funcționat pentru mine în 2015” sau „4 mari tactici de marketing pentru conținut, pe care să le utilizați cu postări mai vechi”.

Instrumentul vă permite să salvați ideile care vă plac în bara laterală „Idei salvate” făcând clic pe săgețile mici din dreapta fiecărui titlu.

Adresa URL a vizitei: http://www.contentforest.com/ideator

5. Blog Despre …

Blog Despre ... de impactbnd.com

Blog About … este un instrument puternic grafic care vă ghidează prin procesul de creare a titlurilor într-un mod intuitiv.

De exemplu, vă va oferi un titlu „completați golurile”, cum ar fi „____ Adevăruri despre ____ că fiecare ____ ar trebui să știe” și să completați semifabricatele cu cuvintele de nișă este tot ce trebuie să faceți.

Modul în care funcționează acest instrument necesită puțină brainstorming, deoarece puteți umple golurile cu mult mai mult decât un cuvânt și oricum puteți modifica rezultatul final..

Formulele de titlu utilizate nu vă vor conduce la titluri de trăsături dacă vă jucați cărțile bine. Ca exemplu, titlul amintit mai sus poate deveni „15 Adevăruri despre bloggerii de succes pe care fiecare blogger începător ar trebui să le cunoască (și să le afle de la)”. Puteți utiliza instrumentul pentru prima parte a acestui titlu, apoi adăugați partea dintre paranteze direct pe blogul dvs..

Adresa URL a vizitei: http://www.impactbnd.com/blog-title-generator/blogabout

6. Generator de idei de conținut Portent

Generator de idei de conținut Portent

Instrumentul Portent este plin de viață și jucăuș, dar este puternic și în modul în care conduce această lucrare, deoarece explică și de ce va funcționa o anumită structură de titlu.

Am încercat să generez câteva titluri pentru blogurile mele de ficțiune „robocitate” și am obținut acest titlu: „De ce lumea noastră s-ar termina dacă robotul ar dispărea”.

Pe lângă faptul că acesta este un titlu prost, care ar putea funcționa într-un cadru fictiv, asta îmi spune instrumentul Portent despre structura acestui titlu (în baloane):

„De ce lumea noastră” – Folosiți contracții pentru un ton mai conversațional

„S-ar încheia dacă” – Asumați-vă un risc cu conținutul dvs. și vedeți dacă urmează cititorii

„Dispare” – Cineva nu poate trăi fără tine. Faceți-vă subiectul esențial

Marele lucru despre aceste sfaturi pe care instrumentul le aruncă este că le poți folosi nu doar pentru a-ți îmbunătăți titlul final, ci chiar pentru a-ți găsi mai multe titluri, fără ajutorul instrumentului.

Adresa URL a vizitei: https://www.portent.com/tools/title-maker

7. Generator de titluri de blog (Blocul scriitorului ucis) de InboundNow

Blog Ideea Generator de InboundNow

Instrumentul InboundNow generează titluri care pot fi citite pentru oameni și nu numai bune pentru SEO. Acesta este un punct în plus, deoarece până acum acest instrument a demonstrat una dintre cele mai înalte calități din jur.

Uitați-vă la exemplul din imaginea de mai sus – instrumentul însuși vă îndrumă să completați semifabricatele din titlu și face acest lucru cu o atenție specială pentru publicul dvs. și nevoile dvs. de nișă (prompturile sunt pe loc).

Un alt exemplu de titlu bun, cu sfaturi generate de acest instrument pentru mine, este: „Ghid final pentru [ceva de interes popular]”

Dacă generatorul nu este suficient pentru a vă face o idee, pagina oferă și un „Aveți nevoie de mai multă inspirație?” buton care vă va oferi un formular de căutare Google pentru a rula o căutare de cuvinte cheie / coadă lungă în nișa dvs..

Adresa URL a vizitei: http://www.inboundnow.com/apps/kill-writers-block/

8. Generatorul titlului TweakYourBiz

Tweak Your Biz's Title Generator

Acest generator scoate la suprafață tone de titluri! Chiar și prea multe, cele mai multe dintre ele nu au nicio legătură cu nișa ta, așa că acest instrument necesită de fapt multă muncă din partea ta.

Cu toate acestea, oferă o bază bună pentru inspirația ta postată pe blog dacă știi ce ai nevoie și în ce categorie (Liste, Cum să faci etc.). De exemplu, cel de-al doilea titlu din „Listele” din imaginea de mai sus este o alegere bună, dar tot ar putea beneficia de o oarecare editare: „Crezând aceste 8 mituri despre blogul marketing te împiedică să crești”.

Aveți grijă, deoarece unele titluri nu vor avea niciun sens cu cuvântul dvs. cheie, așa că, din nou, nu mergeți în mod verbal cu utilizarea.

Adresa URL a vizitei: http://tweakyourbiz.com/tools/title-generator/

9. Generator de titlu al articolului BacklinkGenerator.net

Articol Titlu Generator de backlinkgenerator.net

Unele subiecte generate de acest instrument sunt un pic generice, dar totuși interesante și de calitate suficient pentru a le lua și a le edita pentru a le transforma într-un lucru pe care îl vor iubi cititorii dvs..

Ca și în cazul altor instrumente, puteți amesteca două sau mai multe titluri împreună pentru a crea ceva unic.

Adresa URL a vizitei: http://www.backlinkgenerator.net/titlegenerator/

10. WebpageFX’s Blog Topic Idea Generator

WebpageFX's Blog Topic Idea Generator

Instrumentul își înlocuiește golurile din titlu cu cuvântul cheie introdus, deci alegeți cu atenție cuvântul cheie sau rezultatul final nu poate avea niciun sens (cum ar fi exemplul de mai sus!).

După cum spune principalul titlu al instrumentului, acesta ajută la uciderea blocului scriitorului, dar nu te baza pe instrument fără să editezi. Recomandați titlul potrivit pentru nevoile dvs. De exemplu, titlul din imaginea de mai sus poate deveni „Un simplu ghid pentru succesul blogurilor pentru bloggeri noi”.

Adresa URL a vizitei: http://www.webpagefx.com/blog-topic-idea-generator/

11. Generator rapid de idee DIYToolkit

Generator de idei rapide

Este un PDF, nu un instrument generator!

În câte moduri poți face o idee de blog unică?

Luăm prima sugestie din document: inversare. Dacă te gândești la sfaturi eficiente de networking pentru bloggerii alimentari, încearcă să inversezi regula – ce zici de blogging-uri alimentare eficiente inspirate de evenimente de rețea?

Urmați grila așa cum este afișat; te îndrumă prin toți pașii.

Adresa URL a vizitei: http://diytoolkit.org/tools/fast-idea-generator-2/

12. Generator de titlu al blogului Seopressor

Generatorul titlului blogului Seopressor

Pentru exemplul meu de „marketing de conținut” și „un termen generic” din meniul derulant, instrumentul mi-a oferit aceste idei în listă:

 • Cum să aflați despre marketingul de conținut în numai 10 zile.
 • Învățarea marketingului de conținut nu este deloc dificilă! Ai nevoie doar de un mare profesor!

Aceste idei sunt destul de interesante de la sine, dar, la fel ca în cazul celorlalte instrumente, nu mă pot baza pe titluri gata făcute, așa că am reunit aceste două idei pentru a genera acest titlu:

 • „Cum să devii un bun marketer de conținut în 10 zile cu ajutorul unui mentor”

Instrumentul Seopressor generează titluri bune care ar putea fi utilizate în mod verbal în anumite circumstanțe, dar poate genera și idei de post nesensibile, deci verificați întotdeauna că ideile pe care le alegeți au sens în contextul dvs. de nișă și nu vor arăta ca auto- spam generat.

Ca regulă generală, nu folosiți rezultatele instrumentului generator. Examinați întotdeauna titlurile și îmbunătățiți-le înainte de a le utiliza într-o postare reală pe blog.

Adresa URL a vizitei: http://seopressor.com/blog-title-generator/

13. Buzzsumo

Folosind Buzzsumo pentru a genera idei de subiecte pe blog

Puteți utiliza Buzzsumo pentru a găsi cele mai implicate și mai împărtășite postări din nișa dvs. și „alăturați-vă discuției”, folosind aceste subiecte populare pentru a veni cu dvs. sau pentru a scrie despre același subiect, dar dintr-un unghi diferit.

Am căutat postări legate de „succesul bloggingului” pentru ecranul de mai sus și doar uitându-mă la primele trei titluri, puteam să creez un nou titlu: „7 sfaturi pentru a începe un blog de succes în baza rutinei dvs. zilnice”.

Adresa URL a vizitei: https://www.buzzsumo.com

14. Tendințe Twitter

Ce este în tendință pe Twitter de Hashtags.org

Hashtags.org raportează subiecte în trend pe Twitter sub formă de grafice și puteți utiliza cu adevărat pagina principală pentru acest instrument pentru a alege despre ce să faceți bloguri printre cele mai trending subiecte din ultimele 24 de ore..

Trebuie doar să faceți clic pe fila „Trending Hashtags” pentru a vedea o listă de subiecte în trend pe Twitter.

De exemplu, asta văd astăzi:

Lista Hashtag-urilor în vigoare

De exemplu, în ecranul de ecran de la începutul acestei subsecțiuni am solicitat instrumentului să analizeze hashtag-ul #contentmarketing în ultimele 24 de ore (o tendință stabilă, după cum pare).

Căutați tweet-urile în hashtag-ul dvs. trending ales: care este cea mai distribuită postare? Despre ce vorbește? Puteți utiliza acest factor pentru a crea o postare despre propriul unghi al subiectului.

De asemenea, după cum vedeți, exemplul meu de hashtag obține cea mai scăzută activitate între orele 20:00 și 1:30 AM în zona de fus orar din Chicago, de aceea puteți utiliza acest instrument pentru a ști când să vă planificați postările despre un anumit subiect sau când să vă alăturați discuție dacă hashtag-ul ales este parte a unui chat pe Twitter sau a unui „subiect de forum”.

Adresa URL a vizitei: https://www.hashtags.org/trending-on-twitter/

15. Klout

Folosiți Subiecte pe Klout pentru a crea idei despre blog

Ce etichete Klout drept „pe țintă” sunt subiecte care ar putea să fie interesate de publicul dvs. Twitter (de obicei, Klout vă oferă un procent de interes).

De exemplu, urmăresc știri SEO pe contul meu Klout pentru inspirație. Astăzi mi se oferă câteva știri interesante pe care să le împărtășesc publicului meu despre:

 • Cum să îmbunătățești clasamentul Alexa
 • Sfaturi pentru a atrage mai multe legături către conținutul dvs.
 • SEO pentru WordPress
 • Trafic din Wikipedia

Dacă aș vrea să scriu o nouă postare pentru blogul meu SEO, aș putea scrie despre „Cum să folosesc Wikipedia ca sursă pentru a atrage și mai multe linkuri” sau „Îmbunătățirea Alexa Rank-ului dvs. Îți va îmbunătăți și SEO?”.

Este o idee simplă, deoarece toate aceste subiecte sunt legate și aș putea găsi cu ușurință asociații care să vină cu propriile mele titluri.

Permiteți-vă subiectelor în trend pe Klout să vă inspire și să vă scrieți propriul unghi al subiectului.

De asemenea, vă ajută (în special pentru conexiuni) să faceți link către postarea de pe blog care v-a inspirat.

Adresa URL a vizitei: https://klout.com

Nu doar Instrumente …

… dar și liste minunate de idei de la bloggeri experimentați!

Lori Soard a scris 50 de mesaje de pe blog și 20 de idei de început cu sfaturi detaliate despre cum să le folosească, pe care Jerry Low le-a făcut chiar într-o infografie.

De asemenea, cele 101 idei de publicare pe blog ale lui Mike Wallagher care vă vor face blogul „HOT” este o altă listă grozavă de idei de postare pe blog pentru a conduce mai mulți cititori către blogurile dvs..

În cele din urmă, ce este mai bun decât cele 260 de idei de Arianne Foulks pe blog pentru afaceri creative?

Și odată ce ai titlul …

… verificați potențialul său cu Analizorul de titlu al CoSchedule.

Analizorul principal al CoSchedule

Bine, acum acest titlu este destul de ciudat, dar exemplul este doar pentru a examina scopurile. ;)

Analizorul de titlu al CoSchedule este simplu de utilizat: introduceți titlul în câmp și apăsați pe „Analizați acum”. Veți obține o analiză detaliată a titlului dvs., inclusiv:

 • Un scor general (65 în cazul titlului meu de Sci-Fi)
 • O revizuire a echilibrului de cuvinte care vă va arăta câte cuvinte comune, neobișnuite, de putere și emoționale conține titlul dvs.
 • Tipul dvs. de titlu (o listă în cazul meu)
 • Analiza lungimii (optimizarea numărului de caractere și cuvinte)
 • Analiza cuvintelor cheie și a sentimentului

Analiza vă va ajuta să vă îmbunătățiți titlul dacă este prea slab (sub un scor de 50). Desigur, acesta este doar un instrument și nu va bate niciodată cea mai bună judecată a ta, deoarece nimeni nu-ți cunoaște publicul mai bine decât tine, dar este util să te menții în preajmă atunci când ești îndoielnic.

Randul tau

Ce instrumente sau tehnici de brainstorming utilizați pentru a genera idei de postare pe blog?

Distribuie în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map