Како К кновнХост шири услуге квалитета предузећа на просечног потрошача

К кновнХост основан је 2006. године и у то време је био изузетно фокусиран на виртуелни приватни сервер (ВПС) и посао колокације сервера. Тек пре отприлике две године, директор компаније КновХост Јустин Сауерс покренуо је своју компанију на проширењу.


То је резултирало растом КеномХост линије производа и она сада покрива готово цео спектар решења за веб хостинг. Кратко сам касно разговарао са Сауерсом и нашао сам се заинтересован за његову перспективу на ширење.

Позадина компаније

Познати уред у Вест Цхестер-у, САД.

Индустрија веб хостинга расте (и расте) и поред великог прилива купаца и даље постоји велика потражња за квалитетним веб хостингом. Изазов купцу је увијек био пронаћи прави баланс функција по прихватљивим цијенама.

Тамо где су неке компаније које пружају услуге веб хостинга снизиле цене и нуде несавесне купце, увек сам веровао да ништа у животу није бесплатно. Ако плаћате апсолутни доњи долар, није реално очекивати врхунску услугу.

Као дугогодишњи купац веб хостинга, установио сам да се исплати помно погледати шта веб домаћин нуди и извршити истраживање колико добро нуди те функције и услуге где је то могуће. Одлучити се за најјефтинији производ може бити привлачан вашој суштини, али може довести до коштања неисплаћених износа за време трајања станке и оштећења марке или репутације..

Изазов је проналажење правог пружатеља услуга веб хостинга за партнерство. Она која је фокусирана на њиховог купца више од простог пружања најјефтинијих производа на располагању.

КкновнХост прво поставља купца

Према овом врло практичном директору, ширење производа које нуди компанија више је била ствар проширења на једну једину основну вредност: Било је од кључног значаја да се К кновнХост држи истине да је то компанија са управљањем хостинга.

Разлог за тај фокус увек је био купац. За Сауерс и његов тим, количина њихове техничке експертизе и хардверског нивоа предузећа је неопходна да би се смањио терет хостинга за њихове клијенте..

Нашу компанију смо ставили, заједно са нашом техничком експертизом и на располагање нашим клијентима. Није нам важно да ли сте један дељени хостинг рачун или вишеструки сервер за развој 500. Сваког купца третирамо као вриједног члана наше породице. – Јустин Сауерс, генерални директор, КкновнХост

У овом тренутку, К кновнХост опслужује купце из преко 150 земаља и то чини веома ефикасно.

Више од само заједничког хостинга

Са више од деценије корисничког искуства под појавом, посебно у простору предузећа, К кновнХост се потрудио да то послуша. Њихови купци су им дали до знања шта им је потребно, а компанија је израдила решења која одговарају тим потребама.

До данас су искористили врхунску технологију ОпенСтацк, КВМ и ОпенВЗ, коју подржава чврст тим за подршку који је увек при руци. Њихови администратори ревносно прате извршавање својих трошкова са врхунским алатима за управљање.

Резултат је успешна линија производа коју купци не само желе, већ су и себи у могућности да приуште. Стратегија је деловала и према Сауерсу, сви у компанији КемедХост разумеју ову филозофију и заиста уживају у пружању овог чврстог задњег дела за своје клијенте.

Дељене хостинг услуге на КемедХост-у нису ваше решење за производњу млина, величине за све. Управо је у овој области КемедХост применио своју пословну стратегију и укључио премиум функције које се обично налазе као додаци у ВПС-у и наменском хостинг простору.

Покушајте дубље заронити у К кновнХост Схаред хостинг

Могућности лествице предузећа по дељеним ценама хостинга

Једна од првих ствари која сам приметио код њихових дељених хостинг рачуна био је тај што ју је КкновнХост изградио на Цлоуду. То значи да чак и дељени хостинг корисници могу имати користи од повећане поузданости која је својствена корисницима Цлоуд платформе.

Цлоуд платформе су боље опремљене за руковање прометима великих количина или привременим шпицима. Иако ресурси на њиховом рачуну и даље имају ограничења ресурса, аномалије на перформансе веб локације углавном мање утичу.

У погледу сигурности, К кновнХост има уграђене сличне заштитне мере у рачуне за дељење хостинга које је теже пронаћи на другим сличним слојевима решења. На пример, Имунифи360 је укључен у све дељене хостинг налоге, што доноси солидну сигурност веб сервера.

Најређе од свега њих је опсежна подршка за програмере коју имају КемедХост дељени хостинг рачуни, који укључују Ларавел, Зенд, ЦакеПХП, Иии и многе друге. То корисницима омогућава велику флексибилност да се развијају на основу својих фаворизованих оквира.

Исте карактеристике такође проширују и на друге варијанте стандардног дељеног хостинга као што су њихови планови специфични за ВордПресс. Испод тога, политика је иста; они имају за циљ исти ниво услуге и изврсност у свим областима.

Напомена: К кновнХост делује из четири дата центра – три у Северној Америци и један у Амстердаму, што омогућава већу флексибилност корисницима који треба да циљају саобраћај из одређених подручја где је то потребно.

Познати најбржи заједнички хостинг је у потпуности управљан

Иако је импресиван и њихов списак функција, део који чини заједнички хостинг компаније К кновнХост заиста посебан лежи у њиховом приступу. Већина провајдера хостинг услуга нуди сакупљене ресурсе са стандардног сервера са једном ИП адресом.

За КкновнХост конфигурисали су дељене рачуне за хостинг за сваки који имају сопствене ресурсе и различите ИПв6 адресе. То је главна предност, а не она коју ћете лако пронаћи у заједничким плановима хостинга.

Ултра поуздана високо-ефикасна инфраструктура у облаку која се заснива на њиховом постављању на место испред конкуренције. Ох, и они успевају све за вас. Већина ствари попут ажурирања апликација и слично ажурирају се аутоматски, а производ подржава сигурносни тим који је базиран у САД.

Познати тим интерног тима за подршку

То значи да ваши позиви за помоћ неће бити усмерени широм света ка техникама који се боре да вас разумеју. Сви пакети КкновнХост добијају исти посао подршке – сваки дан у недељи, у било које време.

Најбоље од свега, упркос овим врхунским квалитетима које имају у својим заједничким хостинг производима, КкновнХост није то користио за наплату небеских високих цена. Подељене цене хостинга су и даље веома конкурентне, што је импресивно с обзиром на то колико су опрема и софтвер заиста добри.

Плаћате дељене цене хостинга за основне функције Цлоуд хостинга. Предлог који је веома тешко победити.

Шта је следеће за К кновнХост?

Данас заједнички хостинг чини око 10% корисничке базе, пошто је ВПС почивао на њиховим изворним снагама. Међутим, Сауерс сматра да се то може промијенити с развојем индустрије веб хостинга.

Видимо да се веб хостинг заиста проширује на масе и мислим да је то дивна ствар. Што више знања и технологије можемо предати у руке корисника, то је боље. Динамични садржај и корисничко искуство се непрестано развијају, а заједно са њим и методе које се користе иза њега за подршку том оквиру. – каже Сауерс.

Општи осећај који Сауерс добија је да се индустрија веб хостинга и даље креће у позитивном смеру. Међутим, постоји много хитнија потреба за већим фокусом на безбедности веб локација и сервера.

Искрено, ово је сјајно за КемедХост јер тај фокус и пејзаж који се развија значи да је потребно стално развијати апликације које захтевају ажурирања и закрпе за оптималну робусност.

Управљана решења су она где се К кновнХост истиче, а њихово искуство у овој области значи да сви њихови корисници, не само велике компаније, имају користи од лакоће коришћења и безбрижности. Као што сам Сауерс напомиње, они воде рачуна о досадним стварима, тако да не морате бринути.

Закључак: То је више од Онес и Нула

С обзиром на то да сам себе сматрао штребером за живот, увек сам био опседнут оним и нулом – показатељима перформанси и фокусиран на минутну разлику у факторима перформанси. Па чак и ја, посебно у данашњем окружењу, препознајем потребу за компанијама попут К кновнХост-а и лидерима попут Јустина Сауерс-а.

Ово су видовњаци који могу проширити оне и нуле у веће предности нематеријалних. Сервис, подршка и што је најважније, потребе компанија да данас изграде веће поверење код свог купца, а не да их мужу за сваки долар који могу.

Као потенцијалног клијента веб хостинга ово би вас требало дубоко забринути и са толико пружатеља услуга данас, од виталног је значаја да пронађете оног коме можете веровати да ће веб имовину довести на нови ниво. Лако је пронаћи веб домаћина који ће ценити купца од више милиона долара.

Изазов је у проналажењу правих партнера попут Сауерс-а и његовог тима који ће благовати и вашу веб страницу од 100 УСД.

Више о КкновнХост

Познати подаци о перформансама хостингаПозната брзина хостинга.

На сестриној веб локацији ХостСцоре константно пратимо перформансе дељених и ВПС хостинга који су дележни КкновнХост. Њихова услуга је била врло стабилна од првог дана. На горњем графикону приказано је време одзива које смо забележили од 20. октобра до 18. новембра 2019. За најновије тестове брзине и познате брзине и време рада – посетите ову страницу на ХостСцоре.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map