Поглед у облаке: парови за мала предузећа

Цлоудваис – ввв.цлоудваис.цом.


Напомена: Ова веб локација коју читате сада је домаћин у Дигитал Оцеан-у преко Цлоудваис-а. Молимо прочитајте рецензију Јерри’с Цлоудваис да бисте сазнали више о компанији. 

Цлоудваис можда није назив домаћинства о којем људи размишљају када је у питању ПааС (Платформ ас-а-Сервице) пружатељ услуга хостинга у облаку. Али деца болнице Пере, Аакиб Гадит и Узаир Гадит чине напредак у индустрији као ПааС за мала и средња предузећа.

Имали смо част што смо добили прилику да разговарамо са људима на Цлоудваис-у и разумемо мало о њиховом унутрашњем раду, како су постали и шта раде како би одржали своју позицију кључног играча у индустрији хостинга у облаку.

Директор производа компаније Цлоудваис, Али Ахмед са Неил Пател на конференцији АВАСИА Бангкок, Тајланд.

Канцеларија болнице Пере.

(Једноставна) визија за облаке

Када је Цлоудваис основан 2011, три суоснивача (болница Пере, Аакиб и Узаир Гадит) имали су једноставну и директну визију компаније и шта они желе да ураде:

Идеја је била да се обезбеди искуство управљања облаком у облаку за све кориснике без обзира на њихову техничку способност.

Будући да је постојан у својој изворној визији, Цлоудваис је на крају постао платформа која поставља једноставност у први план. Али, знали су да само нудећи платформу која је једноставна за употребу није довољно, а успели су да побољшају и прецизирају свој приступ услузи хостинга у облаку.

„С временом је Цлоудваис прерастао у платформу која наглашава једноставност. Али такође смо ставили нагласак на избор и олакшали корисницима постизање пословног успеха, што смо и успели да учинимо захваљујући нашим највишим нивоима у облачној инфраструктурној партнерици и стручној подршци која ради нон-стоп “.

Са јасном и концизном визијом, знали су како приступити индустрији хостинга облака и поставити одговарајућу стратегију, утварајући пут да Цлоудваис расте и успијева као и данас..

ЦлоудВаис тест перформанси у Битцатцха (извор).

Познавање своје публике и давање правих користи

Будући да је пружалац услуга специјализован за управљање облачним хостингом, било је важно рано да су Цлоудваис идентификовали ко је њихова циљна публика и како ће пробити на тржиште.

СМБ [Мала и средња предузећа] и агенције су нам примарни циљни профили купаца, а ми смо прилагодили Цлоудваис платформу да обезбедимо да ови купци доживе најбоље управљање хостингом облака за своје пословање..

Знајући потребе својих корисника, Цлоудваис се могао усредсредити на функције и услужне програме који су и неопходни и корисни за њихове кориснике. А што се тиче карактеристика и предности, они значе посао.

„Са Цлоудваис-ом имамо корисничко корисничко сучеље које нуди корисника и које нуди 50+ акција у једном клику, жељезну заштиту (пружамо БЕСПЛАТНЕ Вилдцард ССЛ цертификате) и стручну подршку 24/7. Поред тога, наш ЦлоудваисБот пружа увид у здравље у стварном времену о здрављу и перформансама сервера и апликација клијената. “

Моћ избора и разноликост вриједности

Како тренутно стоји, Цлоудваис спакира све потребне ударце како би их ставио као главног играча у индустрији хостинга облака.

Али, наравно, то им није било довољно. Желели су да Цлоудваис буде платформа која може радити са било којом другом апликацијом, демонстрирајући своју посвећеност пружању што већег избора за кориснике.

„Наша платформа је оптимизована за било коју апликацију на ПХП-у. За мала и средња предузећа и агенције, ово се претвара у врло широку подршку за сваки прилагођени пројекат који је потребно да развију и примене без бриге о проблемима компатибилности.“

Неке од апликација које подржава Цлоудваис укључују ВордПресс, ВооЦоммерце, Магенто, Ларавел, Симфони, па чак и прилагођене ПХП пројекте.

Али компатибилност са другим апликацијама није једино у чему Цлоудваис одликује. Да би били ПааС који ефикасно могу пружити услуге својим корисницима, морали су да обухвате широк спектар додатних функција које ће Цлоудваис још више цементирати као ПааС избор за мала и средња предузећа и агенције.

Цлоудваис ЦДН, складиштење блокова, сценско окружење, моћне функције управљања члановима тима, функције сервера (покретање / заустављање / пренос сервера), додаци Цлоудваис Премиум подршке само су неки од различитих додатака вредности које би наши купци могли да искористе за већу једноставност коришћења и без хостинга искуство.

Стојећи изнад (и испред) такмичења

Иако Цлоудваис и даље ужива велики успех у индустрији хостинга облака и као ПааС провајдер, тренд смањења цена за ПааС планове приметио је доста компанија које су погодиле своју последњу линију.

Планови хостовања са управљањем Цлоудваис-ом: Почните хостинг у облаку за само 10 долара месечно. Снимак екрана снимљен 5. септембра 2018.

Људи из Цлоудваис-а то добро знају и признали су како то може утицати на напредовање компаније.

„Сматрамо да је Моореов закон важан за све технологије, укључујући и хостинг у облаку. Предвиђамо да ће цене и даље падати како све више играча уђе на тржиште и укупни трошкови управљања инфраструктуром постају доступнији добављачима другог и трећег нивоа. С обзиром на то, верујемо да квалитет и доследност услуга имају огроман утицај на пословне приходе. “

За тим из Цлоудваис-а, задржати се испред конкуренције и одржати своју позицију угледног ПааС провајдера значило је пружање искуства које корисници очекују и уношење неопходних промена у побољшање њихове платформе и веб странице.

Ако ваша услуга нуди (или премашује) очекивања корисника, они ће и даље веровати вашој платформи. Ова идеја се одражава на ново редизајнирани Цлоудваис веб страницу и платформу која је прилагођена да презентује све релевантне информације посетиоцима и обезбеди константно висок ниво услуга које се пружају нашим клијентима..

Цлоудваис Платформа

Технологија је индустрија која се развија. Чак и на тржишту нише као што је ПааС индустрија, новија технологија ће и даље олакшати улазак осталим конкурентима у препреку уласку..

Упркос томе, Цлоудваис зна да ће задржавање оригиналне визије и наставак пружања услуга које корисници желе бити кључ за њихов континуирани успех.

Најважније предности коришћења Цлоудваис-а као пружатеља услуге ПааС су слобода избора, једноставност и једноставност коришћења и иновативност у услугама и функцијама.

А да би се етаблирали као платформа која је заиста јединствена од конкуренције, Цлоудваис је отишао изнад и даље пружајући својим корисницима широк избор функција и погодности које су кључни стубови њихових услуга.

Функције наглашава

Цлоудваис платформа нуди низ других предности које их заиста издвајају од конкуренције, са карактеристикама као што су:

 • ЦлоудваисБот [за извештавање о статистикама перформанси сервера и апликација у реалном времену],
 • Цлоудваис ЦДН [економично ЦДН решење за кориснике],
 • Наменски сценски амбијент,
 • Бесплатни ССЛ сертификати [Вилдцард, САНС и други],
 • Потпуна подршка за ПХП 7.к,
 • Блок складиштења,
 • Гит интеграција,
 • Менаџмент чланова тима,
 • Управљање сервером,
 • ЦлоудваисАПИ [за имплементацију прилагођених рјешења заснованих на Цлоудваис платформи] и
 • Цлоудваис Бреезе [кућни ВордПресс додатак за кеш меморију].

Само функције би биле довољне да их постану врхунским ПааС провајдером, али иновација је одувек била део њиховог идентитета и успели су да пронађу начине за додатно унапређење својих хостинг услуга.

„Наш хостинг стацк,„ Тхундерстацк “је у потпуности оптимизован за руковање било којим ПХП пројектом. То значи да за разлику од неких конкурената подржавамо широк спектар ЦМС-а и оквира укључујући ВордПресс, ВооЦоммерце, Ларавел, Симфони и прилагођене ПХП пројекте. Ове апликације су подржане избором корисничке предмеморије (лакирање, мемцацхед или Редис) и базе података (МариаДБ и МиСКЛ). “

Похвале на Цлоудваис платформи (Цитати са Твиттера)

Питате се зашто хттпс://т.цо/еКруИХ0иЈ7 ради брзо. Ми смо домаћини на Цлоудваис платформи. Ако размишљате о покретању блога или надоградњи постојећег веб сајта или пројекта помоћу #Цлоуваис и јама #цПанел хттпс://т.цо/лтУ0ЛДјЛ6к пиц.твиттер.цом/МЗг03ОиДк5

– Мицхаел Глоцк Пх.Д. (@ДрМицхаелГлоцк) 1. септембра 2018

Преселио сам мноштво веб локација у @Цлоудваис и заиста сам срећан до сада користећи њихов интерфејс + АВС, Дигитал Оцеан и Гоогле

– Мицхаел Торберт (@мицхаелторберт) 26. новембра 2016. године

Стављање људског додира

За све њихове технолошке подвиге и прекретнице у индустрији, Цлоудваис зна да је то због људи и њихове посвећености оригиналној визији која им је донијела толико успеха.

Сви у Цлоудваис-у су посвећени пружању најбољег искуства корисницима који само желе једноставно решење за хостинг. Та посвећеност је евидентна када је у питању њихов тим за подршку.

Повратне информације корисника о Цлоудваис корисничкој подршци и цијенама.

„Све функције у Цлоудваис-у подржавају компетентни тим за подршку који је доступан 24 сата дневно, опремљен је свеобухватном базом знања и такође Ливе Цхат за брзу подршку.“

Ако то није било довољно, они чак пружају и Премиум Суппорт Аддонс за оне који желе приоритетну подршку у руковању са својим серверима.

Цлоудваис Висион

Желели бисмо да се захвалимо тиму Цлоудваис-а што су одвојили време за разговор са нама. Јасно је да су страствени тим који жели да створи платформу која доноси право хостинг решење за мала и средња предузећа.

Са Цлоудваис-ом је кључ њиховог успеха увек била постојана визија. Надамо се да ће их и даље задржати као витку и иновативну компанију и донијети им више успјеха у будућности.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me