Пронађите најбољи хостинг хостинг и научите како да подесите своју пословну е-пошту

За лаика, е-пошта се обично повезује са главним провајдерима као што су Гоогле или Иахоо будући да је бесплатна и готово неограничена у погледу складиштења.


Међутим, предузећа често имају различите захтеве и генерално је добра идеја погледати се на услугу хостинга пословне е-поште.

Иако су бесплатне верзије доступне код многих компанија које се баве хостингом, многа предузећа користе предност флексибилности и снаге професионалних услуга е-поште. Професионално хостинг е-поште обично укључује е-пошту којим управља засебни или наменски сервер за пошту.

Пронађите најбољи хостинг хостинг

  • Интерсервер – $ 5,00 месечно
  • – 0,99 УСД / месечно
  • – почиње од 0,80 долара месечно
  • – почиње од $ 3,99 / месечно
  • – почиње од $ 2,95 / месечно
  • – почиње од 2,96 долара месечно

Водичи за корак по корак

Откривање: ВХСР примају накнаде за упућивање од неких компанија за хостинг путем е-поште наведених на овој страници. Наша мишљења и препоруке заснивају се на стварном корисничком искуству и стварним подацима на тржишту.

Пре него што дубоко уђем овде, прво размотримо основе.

Како функционира хостинг хостинга

Иако то није тема на врху језика просјечног јое-а, основе пословног хостинга е-поште нису баш сложене. Гостовање е-поште је у ствари врло опћенит појам и једноставно назначује која услуга је домаћин е-поште. Гмаил, на пример, такође се може сматрати хостингом е-поште.

Међутим, у оквиру овог чланка претпостављамо да гледате како хостирате своје властите е-поруке. То значи да ћете имати потпуну контролу над порукама е-поште, од креирања адреса и подешавања начина на који се њима управља до места где су смештене.

Када вам је послан е-маил, он садржи разне детаље, укључујући вашу адресу е-поште. На основу те адресе пошта се шаље у простор за складиштење у који је постављен да иде. Након што је ту, можете је отворити и прочитати у било које време по вашем избору.

Ако сте купили било који веб хостинг пакет, обично је вероватно да је услуга хостинга е-поште интегрисана у ваш пакет веб хостинга. Ако још нисте, мораћете да тражите пакете за хостинг хостинга како бисте користили прилагођене домене за своју е-пошту.

Прилагођена адреса е-поште изгледаће отприлике овако:

Зашто вам треба хостинг хостинг адреса?

Када користим термин пословна е-пошта која хостира, на шта заправо мислим је употреба прилагођеног домена за вашу е-пошту. Постоји много разлога за то, од професионалности до сигурности података. Из пословне перспективе, трошак није забран, а корист много превазилази те трошкове.

1- Професионализам

Употреба прилагођеног домена ће ваше клијенте тачно знати са ким имају посла. Пошто сте доменом у власништву и којим управљате ви, било би тешко да се неко лажно представља као да припада вашој компанији.

Размотримо два сценарија где једна компанија користи хостинг пословну е-пошту док друга користи бесплатну услугу е-поште;

 • Компанија А –
 • Компанија Б –

У случају компаније А, свако се заправо може регистровати за ту адресу е-поште све док је још увек доступна.

Међутим, адреса е-поште компаније Б биће јединствена за вас, власника домена. Е-адреса компаније Б такође одражава професионалност и посвећеност њеном пословању које компанија има.

2- Сигурност података

Хостовањем властитих пословних е-порука имате потпуну контролу над понашањем е-порука које вам се шаљу. На пример, ако се налазите у предузећу у којем постоје одређени прописи, попут локализације података, можда ћете морати да чувате своје е-поруке на серверима на одређеним локацијама.

3- Подршка

Предузећа данас теже комуницирају путем електронске поште. Вјероватно ће неки од тих порука е-поште садржати важне информације као што су наплата, фактурирање, уговори и слично. Кориштењем властитог хостинга е-поште, бићете боље опремљени за рјешавање сценарија који би настали због проблема са е-поштом.

Изгубљени или оштећени е-маил адресе могу озбиљно утицати на ваше пословање, а подршка која долази заједно са хостингом пословних адреса може се показати непроцењивом.

Шта је добро хостинг хостинга?

Многе особине које добар веб домаћин треба да буду присутне и у добром хосту е-поште. Међу тим особинама, на врху листе треба бити поузданост и флексибилност. Остали фактори укључују:

Сигурност

Као посао, ваши клијенти морају бити у стању да верују у интегритет вашег пословања. Они вам поверавају поверљиве податке, као што су имена, адресе е-поште и можда чак и финансијски подаци. Заштита е-поште је важна и требали бисте пазити на интегрисане функције као што су сигурност података, анти-малваре, анти-спам и слично у хосту е-поште.

Приступачност

Често провјеравамо своју е-пошту путем различитих платформи да је лако заборавити да свака од њих може захтијевати различите конфигурације. Када тражите провајдера хостинга путем е-поште, проверите да ли имате приступ веб пошти, ПОП-у и ИМАП-у.

Вебмаил вам омогућава да користите веб клијента са клијентом е-поште, што је врло згодно. ИМАП вам омогућава да читате своју е-пошту са било ког уређаја без потребе да их преузимате. ПОП с друге стране захтева да преузмете своје мејлове пре него што их прочитате.

Без црне листе

Постављање ИП адресе на црну листу сигуран је начин да се ваше пословне активности (посебно повезане са клијентима) брзо зауставе. Ово може бити велики проблем јер једном вашем ИП адреси на црној листи је потребно време и труд да се поново очисти. Избегавајте домаћине е-поште који имају репутацију због тога што клијенти дођу на црне листе јер можете завршити ИП који се рециклира и који се већ налази на црној листи.

Статус црне листе домаћина е-поште можете проверити помоћу МКС Тоолбок-а.

Где можете угостити своје прилагођене налоге е-поште?

1- Пакетни (Емаил + веб локација) хостинг

Пакет хостинга е-поште је када добијете хостинг за е-пошту који долази заједно (отуда и израз ‘пакет’) вашег веб хостинг налога. Зависно од ваших потреба, ово може бити корисно јер нећете требати да управљате е-маиловима на посебном налогу или плаћате додатну вредност за хостинг е-поште.

Међутим, пакетни хостинг е-поште често је ограничен у простору укупним капацитетом вашег веб хостинг рачуна. Већина пакета додељује једну количину простора која се дели између е-поште и веб хостинга. Осим простора, делите и количину пропусне ширине додељене вашем налогу.

Цонс – Ограничене функције и складиштење. Не за велика предузећа.

Предности – Једноставно подешавање, напредне функције, домаћин више малих рачуна е-поште по једној цени.

Најбољи наменски хостинг сервис? Не нуде све компаније за веб хостинг услуге наменске планове за хостинг хостинга, али као пример, јасни примери добре наменске услуге хостинга могу се наћи на Хостингер и Ликуид Веб.

3- Ентерприсе решења (СааС)

Постоје провајдери услуга као што су Гоогле и Мицрософт који имају решења за хостинг е-поште као што су Г Суите и Мицрософт 365 Бусинесс. Ово су наменске услуге е-поште које су једноставне за употребу и моћне, али њима треба управљати одвојено од вашег хостинга чак и ако могу да користе ваше прилагођено име домена.

Слаба страна овога је што услуге могу коштати прилично мало како се повећава број вашег особља. На пример, Г Суите може коштати само 5,40 долара за основни план, али то је цена коју треба платити по кориснику месечно.

Цонс – Додатни административни посао. Скупо – додатни трошак за додатне налоге путем е-поште.

Веб локација: хттпс://ввв.интерсервер.цом

ИнтерСервер је са седиштем у Њу Џерсију и постоји већ две деценије – невероватно дуг живот веб домаћина. Први пут представљен као виртуелни хостинг хостинг налог, данас покрива готово цео опсег спектра услуга веб хостинга.

Услуге: У пакету и наменски хостинг.

Веб локација: хттпс://ввв.намецхеап.цом

Чак и међу веб домаћинима оријентисаним на буџет, НамеЦхеап наилази на јефтино (без намере). С дељеним плановима хостинга који отпочињу од 1,44 УСД, чак и након обнове они имају неке од најнижих цена у индустрији. Поред хостинга, НамеЦхеап нуди и друге производе попут имена домена и безбедносних услуга.

Поред својих знатно јефтиних планова за почетнике веб хостинга, Намецхеап има и низ услуга које укључују приватно хостинг е-поште. Од само 0,99 УСД / месечно можете добити не само хостинг хостинга, већ и мало простора за складиштење датотека. Цене расту у зависности од броја поштанских сандучића који су вам потребни.

Веб локација: хттпс://ввв.хостингер.цом

Хостингер је смештен у Каунасу, Литванија и нуди велики избор планова за хостинг. Најбоља ствар о њиховом веб хостингу је та што долази и са пакетом хостинга путем е-поште. Без обзира да ли се пријавите за њихове дељене хостинг планове или чак ВПС хостинг, они ће вам покрити хостинг хостинга.

Услуге: У пакету и наменски хостинг.

Веб локација: хттпс://ввв.инмотионхостинг.цом

ИнМотион хостинг са седиштем у изгубљеном Калифорнији у Калифорнији постоји већ више од 15 година. Компанија је дуго била један од наших најомиљенијих домаћина из више разлога, па чак и њихов заједнички веб хостинг пружа бесплатне могућности за е-пошту.

Услуге: Пакет хостинга у пакету.

Веб локација: хттпс://ввв.тмдхостинг.цом

Са десетогодишњом евиденцијом услуга испод свог појаса, ТМДхостинг је током година био поуздан партнер многим власницима веб страница. Има више локација са дата центрима окупљеним око САД-а плус једну у Холандији. С ценама које крећу од само 2,95 долара месечно, овај избор је сигурно мука за долар ако узмете у обзир да они пакују е-пошту са својим хостинг плановима.

Услуге: Пакет хостинга у пакету.

Веб локација: хттпс://ввв.а2хостинг.цом

А2 Хостинг сматрамо једним од најбољих хостова интернета широм света и он има добро ширење локација података центра широм света – у Амстердаму, Сингапуру, Аризони и, наравно, Мичигену. Нуди изузетно снажне сетове значајки и комбинује их са одличним корисничким искуством по повољним ценама.

Услуге: У пакету и наменски хостинг.

Релевантни ресурси

Објавили смо и низ корисних водича за оне који траже домаћина.

 • Комплетна листа пружатеља услуга хостинга коју смо прегледали
 • Водич: Када је време за прелазак на ВПС
 • Анкета: Колико требате платити за веб хостинг
 • Најбољи типови веб хостинга
 • Најбољи хостинг услуге за мала предузећа
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me