Kajian PeoplesHost

Ditubuhkan pada tahun 2015, orang-orang di belakang PeoplesHost telah menjalankan perniagaan ini selama lebih dari satu dekad. Selama dekad itu, mereka bekerja dengan jenama utama, tetapi mereka akhirnya melepaskan kehidupan korporat untuk mengambil pendekatan berasaskan orang dengan PeoplesHost.


Idea di sebalik PeoplesHost adalah menyediakan perkhidmatan hosting yang berfokus pada pelanggan yang boleh dipercayai dan harga yang berpatutan.

Kini, hanya dalam setahun lebih dalam perniagaan, mereka mempunyai lebih dari 500 pelanggan dan 1,000 laman web yang beroperasi. Mereka juga mempunyai pusat data Tier-4 (saya melakukan sedikit penyiasatan – nampaknya pelayan PeoplesHost ditempatkan di pusat data yang mempunyai kemudahan yang diaudit SOC 1 (SSAE16) Jenis II dan sesuai dengan PCI dan HIPAA) yang terletak di Orlando, Florida. Pusat data menggunakan pelayan RAID dwi, ​​firewall perkakasan, perlindungan DDOS canggih, dan penghala teras awan berlebihan dengan kegagalan. PeoplesHost juga menyimpan sandaran harian semua pelanggan yang dikongsi dan sandaran mingguan untuk pelanggan menggunakan penyelesaian VPS atau Dedicated.

Saya menerima akaun percuma dari salah seorang pengurusan tertinggi di PeoplesHost. Saya menggunakan akaun untuk menjalankan beberapa ujian untuk melihat apakah syarikat ini menepati janjinya.

Lihat pelbagai rancangan hosting dan kemudian lihat apakah PeoplesHost memenuhi kehendaknya.

Apa Yang Ada Di Dalam Kotak: Rancangan Hosting PeoplesHost

PeoplesHost mempunyai tiga rancangan hosting utama. Anda boleh berkongsi, VPS, atau hosting khusus. Mari kita lihat setiap pilihan ini.

Hosting Berkongsi 

PeoplesHost menawarkan rancangan hosting bersama Windows dan Linux. Pelan hosting bersama Windows berkisar antara $ 10 hingga $ 23 sebulan untuk langganan dua tahun. Bergantung pada rancangan Windows yang anda dapat, anda boleh menerima dari mana-mana dari 5 GB hingga ruang cakera hingga 50 GB dan lebar jalur 10 GB hingga 60 GB.

Pelan hosting web Linux berharga dari $ 8 hingga $ 21 sebulan untuk langganan dua tahun. Anda boleh mendapatkan ruang dari cakera 2 GB hingga 50 GB dan lebar jalur 15 GB hingga 60 GB.

Kedua-dua rancangan hosting bersama Windows dan Linux merangkumi nama domain percuma dan laman web dan nama sub-domain tanpa had. Keduanya juga merangkumi alamat e-mel percuma. Di samping itu, mereka hadir dengan jaminan 99.9% masa siaran tuan rumah dan bersedia untuk e-dagang.

Saya gembira dengan semua sumber yang ada dengan rancangan hosting bersama. Sama ada anda menggunakan pelan hosting minimum atau menaik taraf ke rancangan peringkat teratas, hosting bersama dari PeoplesHost tidak kekurangan kuasa atau sumber daya.

BasicChoicePro
Penyimpanan (SSD)5 GB20 GB50 GB
Pemindahan Data10 GB30 GB60 GB
Domain Percuma
Akses SSH Pengalaman Saya: Apa yang saya suka mengenai PeoplesHost

Sekilas pantas di papan pemuka pengguna PeoplesHost.

Urus pembayaran dan invois anda di bawah “Pengebilan”

Semasa menjalankan ujian PeoplesHost, beberapa perkara menonjol yang saya suka. Saya ingin berkongsi sorotan dengan anda.

Jaminan pulangan wang penuh 60 hari

Pertama, ada jaminan wang dikembalikan. Jaminan pulangan wang 60 hari adalah yang paling lama anda akan dapati dalam industri hosting web. Anda pernah mendengar ungkapan “letakkan wang anda di tempat mulut anda”, dan PeoplesHost melakukannya dengan jaminan ini. Ini menunjukkan bahawa ia mempunyai keyakinan terhadap produknya. Jaminan bebas risiko ini pada dasarnya adalah tempoh percubaan. Sekiranya anda mendapat salah satu pakej Linux atau Windows yang dikongsi atau VPS dan anda tidak menyukainya, anda boleh mendapatkan kembali wang anda. Sangat mudah.

Sandaran harian

Saya juga sangat menyukai sandaran yang dijalankan oleh PeoplesHost. Sekiranya anda mempunyai akaun bersama, ia menjalankan sandaran R1Soft setiap hari. Mereka disertakan dengan pakej anda. Kemudian, jika anda mempunyai akaun VPS, ia menjalankan sandaran R1Soft mingguan. Sekiranya anda mempunyai akaun hosting khusus, ia mempunyai sandaran di luar laman web setiap hari. Tidak ada yang lebih buruk daripada kehilangan semua data anda, dan itu tidak menjadi kebimbangan ketika anda pergi dengan syarikat ini. Sandaran harian atau mingguan menyimpan data anda dengan selamat, jadi ini sangat melegakan.

Petikan dari PeoplesHost ToS

Pelanggan Berkongsi (Linux & Windows)
Sekiranya anda adalah pelanggan hosting bersama, kami menyimpan sandaran R1Soft akaun anda setiap hari. Sandaran ini tidak ada kos tambahan dan merupakan sebahagian daripada pakej hosting yang anda beli.

Pelanggan VPS (Linux & Windows)
Untuk pelanggan VPS kami menjalankan sandaran R1Soft mingguan akaun anda. Sandaran ini tidak ada kos tambahan dan merupakan sebahagian daripada pakej hosting yang anda beli.

Pelanggan yang berdedikasi
Kami mempunyai sandaran harian di luar laman web dengan bayaran tambahan. Hubungi kami jika ada pertanyaan mengenai perkara ini.

Lima pemindahan laman web percuma

Pemindahan laman web percuma juga merupakan kelebihan besar. Anda boleh memindahkan hingga lima laman web secara percuma, dan itu termasuk laman web Windows. Walaupun kebanyakan syarikat hosting memberi anda satu, sukar untuk mencari syarikat hosting yang akan memberi anda lima, jadi ini adalah keuntungan besar jika anda menjalankan banyak laman web.

Harga hosting terkunci

Harga pembaharuan PeoplesHost tetap sama dengan harga pendaftaran anda. Tidak ada harga promosi yang diiklankan (seperti banyak penyedia perkhidmatan hosting murah lain) sebanyak $ 3,95 / bln, maka ia naik hingga $ 9,95 / bln setelah kitaran pengebilan pertama.

Harga PeoplesHost di bahagian depan laman web adalah harga “serendah” yang dapat diharapkan oleh pelanggan sekiranya mereka melakukan kitaran penagihan selama 2 tahun. Harga untuk setiap rancangan dibuat berjenjang – semakin lama kitaran penagihan yang diharapkan pelanggan akan mendapat harga per bulan yang lebih rendah.

Sebagai contoh, perincian harga berjenjang untuk pelan Asas Bersama kami mengikut kitaran pengebilan:

 • Bulanan: $ 12 / bln
 • Suku Tahunan: $ 11 / bln
 • 6 Bulan: $ 10 / bln
 • 1 Tahun: $ 9 / bln
 • 2 Tahun: $ 8 / bln

Sekiranya pelanggan mendaftar untuk rancangan hosting Asas Bersama pada kitaran pengebilan 2 tahun, yang berjumlah $ 8 / bln, pelanggan tersebut akan memperbaharui pada harga yang sama untuk kitaran pengebilan mereka yang seterusnya.

Untuk membuat pesanan atau melayari PeoplesHost dalam talian: https://www.peopleshost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Back to Top

  Adblock
  detector