5 grunner til at en Sim City-spiller kan være din neste sosiale mediesjef

Hvis du noen gang har spilt noen i serien med Sim-spill, vet du hvor vanedannende disse spillene kan være. De er en livssimuleringsserie med videospill som tilbyr muligheten til å gjøre alt fra å hjelpe en simulert person til å gjøre daglige oppgaver til å bygge en komplett by.


I følge CNN ble det solgt mer enn 175 millioner eksemplarer av “The Sims” -spillene fra og med 2013. Sim City ble først utgitt i februar 1989. Det originale spillet heter nå SimCity Classic. Det er et simuleringsspill som lar deg bygge en by. Selv om det første spillet var ganske enkelt, har det blitt mange forskjellige funksjoner som ligner på å drive en ekte by.

SimCity

SimCity Management-funksjoner kontra sosiale medier

Å administrere en by krever mye arbeid, og det samme gjør det å administrere sosiale medier. Mange av ferdighetene som trengs for å holde en virtuell by i gang, kan oversettes til ferdigheter i sosiale medier.

Sim CityLedelse av sosiale medier
sonerSim City består av soner, både bolig og kommersiell. Spilleren må utvikle seg innenfor de riktige sonene. Ledelse av sosiale medier er lik. Nettstedet ditt trenger en virksomhet (kommersiell) som er atskilt fra dine personlige sosiale mediekontoer (bolig).
Strømforsyning For å holde byen i gang effektivt, må du ha nok kraft til å holde ting i gang eller strømforsyning. For å holde sosiale medier i gang, trenger du tid og krefter på å lage innlegg. Dette er strømforsyningen din. Du kan bruke planleggingsfunksjoner gjennom forskjellige plugins (mer om dette senere), eller via nettsteder som HootSuite og IFTTT.
Transport I Sim City-spillet er du ansvarlig for å lage et transportsystem. Dette kan omfatte veier, jernbanesystemer og til og med hvor mange bybusser du vil sette på gatene.I ledelse av sosiale medier må du lage en måte for innleggene dine å nå lesere. Dette kan inkludere å invitere folk til å like og dele innleggene dine, samt plassere delingsknapper på sosiale medier på nettstedet ditt.
BeredskapI Sim City påvirkes veksten av byen din av alle typer katastrofer, fra branner til jordskjelv til tornadoer.I næringslivet kan sosiale medier og nettstedet ditt påvirkes av forskjellige nødsituasjoner, inkludert nedetid på nettstedet og dårlige forretningsavgjørelser. Planlegg fremover for nødsituasjonene og hvordan du bruker sosiale medier for å overvinne dem.
KriminalitetenSpillet gir deg statistikk du kan administrere. For eksempel, hvis kriminalitetsnivået er høyt, kan det hende du må bygge en annen politistasjon og sette noen andre tiltak på plass for å gjøre byen din tryggere.Sikkerhet for immaterielle rettigheter er viktig. Samtidig ønsker du imidlertid at folk skal dele innlegg i sosiale medier og hjelpe deg med å få ordet ut. En sosial mediesjef som har vært en Sim City-spiller kan ha unikt perspektiv på dette.

Selv om det kan virke som om en person kaster bort tid på å bygge en falsk by og spille videospill, er det, som du kan se på oversikten over, mange viktige ferdigheter som kan læres fra sim-spill.

Hva du skal se etter i en sosial mediesjef

Hvis du vurderer å ansette en leder for sosiale medier, er det sannsynligvis fordi virksomheten din har vokst til et punkt at du trenger å delegere noen av de daglige oppgavene til noen andre. Hvor aktive og fordelaktige innleggene dine i sosiale medier er kan imidlertid ha direkte innvirkning på bunnlinjen, spesielt hvis du får mange av resultatene dine fra sosiale medier.

Skriveopplevelse

Search Engine Watch ga ut 12 spørsmål for å stille ledere på sosiale medier før de ansetter dem.

Et av de viktigste spørsmålene var relatert til college-erfaring og skriveopplevelse. Det er en viktig grunn til dette spørsmålet. Din sosiale mediesjef skal skrive kopi til deg. Riktignok er det kortkopi, men noen som er erfarne med det skrevne ordet, vil kunne få mest mulig utslag av færrest ord. Selv om jeg ikke er enig i at personen må ha en college-grad, tror jeg at de trenger et godt utvalg av typer virksomhetsskriving for å være virkelig effektive i denne typen arbeid.

Kopierfaring

Har personen erfaring med å skrive annonsekopi?

En av tingene jeg gjør for kundene mine er å gi dem et team. Ikke bare er kopien skrevet av erfarne forfattere, men den sjekkes også av noen med kommersiell reklamebakgrunn eller PR-erfaring. Årsaken har å gjøre med psykologien til at folk klikker på tingene de gjør, oppfordrer til handlingskommandoer og mange andre elementer som utgjør et klikkbart og delbart innlegg. Skriveopplevelse er ikke nok. Du må også se på hva slags skriveopplevelse og salgsfremmende opplevelse personen har.

Kundeservice

Når du intervjuer ledere i sosiale medier, bør du absolutt spørre hva deres filosofi er for kundeservice. Du vil finne en sosial mediesjef med de samme verdiene du har for selskapet ditt. Den siste tingen du ønsker er noen som vil engasjere seg på en negativ måte med folk som kommenterer på sosiale mediesider. Det høres kanskje selvforklarende ut at en sosial medial leder ville vite å behandle alle mennesker med respekt og ikke delta i negative debatter, men du vil bli overrasket. Det er bedre å komme ut av dette tidlig, gjøre det klart hvordan du forventer at han / hun skal håndtere slike situasjoner og redde selskapet ditt negativt tilbakeslag i en pinlig situasjon.

Grafisk design

Design betyr noe. Hvilken erfaring har personen med det? Visste du at innlegg i sosiale medier med bilder gjør det mye bedre, spesielt på nettsteder som Google+? Jerry Low skrev en casestudie med tittelen Hvordan forbedre dine Google Plus-postinteraksjoner med 8 400%? som forklarer nøyaktig begrunnelsen bak hvorfor dette fungerer.

Med dette i bakhodet, vil du virkelig at noen som administrerer de sosiale mediene dine som ikke har en grafisk designbakgrunn eller en designer på laget?

God pris

Ledelse av sosiale medier kan koste så få som noen hundre i måneden opp til tusenvis av dollar i måneden.

Husk at kampanjer på sosiale medier for å være effektive må være pågående, regelmessige, varierte og kan ta tid å bygge. En sosial mediesjef vil ikke bare opprette innlegg, men hjelpe deg med å få nye følgere, samhandling fra disse følgere og vil jobbe for å engasjere seg på flere plattformer. Det er tidkrevende, og du vil betale for tiden det gjelder. Få tilbud fra flere på toppen av listen din om hva de vil belaste, men ikke bare gå automatisk med det laveste tilbudet.

Et sitat som er mye lavere enn andre kandidater i sosiale mediesjefer kan være en indikasjon på at personen ikke forstår tiden det er med å markedsføre nettstedet ditt effektivt..

referanser

Be om referanser. Noen med fornøyde klienter bør kunne gi minst et par referanser.

Selv om noe frilansearbeid krever avtaler som ikke er avslørt, noe som betyr at lederen ikke vil kunne dele hvem han gjør arbeidet for, gjør andre ikke det. Noen spørsmål å stille referansene vil omfatte hvor glade de er med den sosiale mediesjefens arbeid, og om vedkommende er pålitelige og kunnskapsrike om aktuelle trender.

Stol på tarmen din

Avhengig av budsjettet og hvem som for øyeblikket er tilgjengelig, kan kandidatpuljen begrenses.

Til slutt, etter at alle spørsmålene er stilt og du har samlet noen få personer som samsvarer med dine behov for promotering på sosiale medier, må du ta en endelig beslutning. Stol på tarminstinktene dine, og ansett den du tror er den beste samsvaren med bedriftens verdier og image.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map