7 Uvanlige (men kraftige) sosiale nettverk for frilansbloggere

Hvilke sosiale nettverk har hjulpet deg med å bygge det sterkeste samfunnet rundt bloggen din så langt?


I november 2014 skrev jeg en lang guide for å hjelpe både SMM-ledere og bloggere å få mest mulig ut av de mest populære sosiale plattformene.

Imidlertid er det flere sosiale nettverk og lokalsamfunn der ute, noen ganske uvanlige og lite hørt blant bloggere, men definitivt kraftige hvis du spiller kortene dine.

Hvilke kort kan du spørre? Her er en liste:

 • Din nisje eller bransje
 • Målgruppen din
 • Din spesifikke tilnærming og vinkelen som du bygde kjernen din om.

De syv uvanlige, men kraftige sosiale nettverkene som ble introdusert i dette innlegget, vil fungere best for deg hvis du har de tre tipsene (virkelig USP, Unique Selling Proposition) allerede i tankene dine.

1. Kingged

Kingged

Besøk online: https://www.deviantart.com

Jeg har brukt DeviantART for å markedsføre innholdet mitt flere ganger i løpet av årene, enten til samfunnet mitt av seere (følgere) gjennom journalposter og avstemninger, eller via avvik (innsendinger).

Bortsett fra blogginnlegg promoterte jeg også en novelle på DeviantART ved å legge ut et utdrag og deretter lenke til siden på nettstedet mitt der leserne kunne lese hele historien og legge igjen en kritikk. Trafikken og kommentarene til historien min (og blogginnleggene mine) var betydelig, spesielt opptil 7 dager etter at jeg sendte avviket.

3. InfoBarrel

InfoBarrel.com

Besøk online: https://gnu.io/social/

GNU Social er en åpen kildekode “føderert” Twitter-lignende sosiale nettverk, i den forstand at du enten kan være vert for din egen forekomst (for eksempel social.yourdomain.com) eller bli medlem av et eksisterende samfunn, men du opprettholder påloggingsidentitet på tvers av alle forbundte nettverk. Du kan for eksempel bruke den samme påloggingen fra social.yourdomain.com på community.frienddomain.net.

Her er en liste over nettverk som for øyeblikket kjører GNU Social som plattform. Min favoritt er Quitter.no – mer likt Twitter når det gjelder UX, jeg fant et hyggelig og lojal publikum for markedsføringsetikken og robotikkrelaterte innleggene mine.

Hvordan hjelper GNU Social med å blogge innsatsen? Når du har kjørt en konto i det valgte fødererte nettverket og begynner å markedsføre blogginnleggene dine, vil de være synlige for hele samfunnet i mange andre forbundne nettverk.

5. Scoop.it

Scoop.it

Besøk online: http://www.bizsugar.com

I likhet med Kingged er BizSugar optimalisert for forretningsbloggere som vil bygge trafikk til innleggene, videoene og andre typer innhold, samt koble til og nettverk med andre bloggere i samme nisje eller bransje..

Hvis du driver en veldig nisjespesifikk blogg, vil BizSugar fungere mye bedre for deg som et nettverksverktøy enn andre, mer generaliserte typer sosiale nettverk.

7. MyBlogU

MyBlogU

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map