9 handlingsrike tips for effektiv Pinterest-markedsføring

* Merk: Dette er en ny revisjon av vår gamle Pinterest-guide. Nye endringer hos Pinterest og andre fakta / undersøkelser er lagt til tipsene våre.


Hvis det er noe som gjør folk fra det 21. århundre helt annerledes enn folk fra 1800- eller 1900-tallet, er det deres behov for visuelt innhold over kun tekst.

I likhet med Instagram ble Pinterest født for å imøtekomme det moderne behovet for grafikk.

Bilder, bilder, illustrasjoner, infografikk og e-malerier – alle formidler budskap til hjernen ved å bruke bare folks øyne som deres kjøretøy, og konsepter blir beholdt raskere. Årsaken til dette er at det er lettere for hjernen å få det ‘større bildet’ med visuals fremfor med ord, der det må utføres ekstra arbeid for å forstå et konsept som helhet.

Så her er spørsmålet:

Hvordan dekke publikums behov for visuelt innhold?

Hva kan en pin gjøre? Se hele infografien her.Hva kan en pin gjøre? Se hele infografien her.

Hvis du har lurt på hvordan du kan gjøre Pinterest til et markedsføringsmiddel, er dette innlegget noe for deg.

1. Som Infographics? Pinterest er stedet

Lag pin-vennlig infografikk og markedsfør dem for dine følgere og på nettstedet ditt.

Infographics og Pinterest-markedsføring er en godt egnet kamp. På grunn av Pinterests visuelle innstillinger er det et naturlig sted for infografikk å finne et publikum og bli delt.

I 2017 introduserte Pinterest-appen (for iPhone, Android og nettet) Instant Ideas, en funksjon som lar brukerne trykke på en sirkel på hver pin for å vise relaterte ideer (eksempel: flere oppskrifter med de samme ingrediensene) og finpusse fôret deres. Dette er gode nyheter når du først bruker Pinterest for infografikk fordi

2. Kommenter på Pins og svar på kommentarer

Du trenger ikke bare å like eller dele favorittnålene dine – du kan også kommentere Pins og svare på dine kommentarer.

I sitt innlegg på Business2Community sier Dillon Diatio at selv om Pinterest for det meste er et visuelt brett enn et sosialt nettverk, kan du fremdeles bygge et samfunn rundt innholdet du deler eller videredele, og gi andre mennesker en sjanse til å bli en del av det og få Pinterest-brukere som kjenner deg for tankene dine, ikke bare det visuelle.

Kommentarer generelt har også vært en fin måte å få nye følgere og skape relasjoner siden fødselen av de første sosiale fellesskap (fora og blogger), så det vil fungere på Pinterest også.

3. Bruk tilknyttede lenker eller bli kreativ

Etter Pinterests kunngjøring, datert februar 2015, som innførte en regel for å forby alle tilknyttede ID-er på Pins, gleder nå alle bloggere og markedsførere over hele verden seg over nyheten om at fra og med mai 2016 er aff-lenker igjen tillatt på Pinterest.

“I det siste fjernet vi tilknyttede lenker fra Pinterest fordi spammere misbrukte dem,” sa Adelin Cai, teamleder for Policy hos Pinterest. “Nå som spamdeteksjonssystemet vårt er så mye sterkere, er vi klare til å tillate tilknyttede koblinger igjen.”

Imidlertid, hvis du fortsatt vil spille det trygt, kan du bli kreativ og legge til et lag med innhold mellom Pinterest og din tilknyttede lenke. Skriv et blogginnlegg eller bygg et nisjeside der du vil gjennomgå tilknyttet produkt og legge til bilder, attester (eller invitere lesere som har brukt produktet til å kommentere innlegget) og legge til en stor “Kjøp” -knapp på siden.

Nettadressen du vil feste på Pinterest, blir den til blogginnlegget ditt.

4. Lag ‘Pinnable’ blogginnlegg

Fra og med 2016 endrer telling på nytt fra individ til samlet, slik at de ikke lenger er pålitelige som et mål på engasjement per pin. Imidlertid er det fortsatt Pinterest-analyseverktøy der ute – som Pin Inspector – som viser individuelle tappetall, så det kan være lurt å komplettere Pinterest-analysene dine med et verktøy av denne typen for å holde rede på hvordan pinnene dine klarer seg.

I tillegg til å gjøre innleggene dine “Pinnable”, kan du også gjøre dem delbare!

Fra desember 2017 lanserte Pinterest en chatbot for Facebook Messenger slik at brukere kan dele Pins med kontakter på Messenger.

Tipset er å gjøre det kjent for leserne (og Pinterest-brukere) at de enkelt kan dele Pin-en din med Facebook-vennene sine også ved å bruke dette alternativet; Hvis du er relevant for dine mål, kan du antyde denne muligheten nederst på pin-en og innlegget ditt.

5. Fest din virksomhet!

I januar 2017 introduserte Pinterest annonsegrupper for betalte kampanjer for å gjøre det lettere for annonsører å tildele et budsjett til bestemte grupper. Denne nye funksjonen hjelper deg med å administrere budsjettet på en smart måte, og dirigerer det til relevant demografi og geografiske steder.

Du kan teste annonsene dine før du bruker penger, så det er verdt å prøve ut.

Fantastiske råd fra Deepanshu Gahlaut:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map