Ideer: 10 typer Facebook-innhold for å drive engasjement

Å sette opp en Facebook-fanside er enkelt, men å bygge følgere og engasjere seg med dem er en annen historie. Vil du vite hvordan du kan bla dem over produktene og tjenestene dine?


Se hvordan disse 10 typene Facebook-innhold kan drive engasjement.

Mens dine online markedsføringsevner, engelskkunnskaper – riktig grammatikk, tegnsetting og stavemåte – og litterær vitenskap er logiske krav for å skape handlingsrike og interessante innlegg, inkluderer ‘oppskriften’ for å drive engasjement med overbevisende innhold følgende:

 • Må ha CTA (call-to-action)
 • Bruk tekstforfatterteknikker
 • Rike, men optimaliserte bilder og design
 • Realistisk sosiale og relasjonelle (f.eks. Daglige opplevelser, sitater osv.)
 • Utløser noe av Maslows hierarki med behov (f.eks. Mat, husly, etc.)
 • Skrevet til rett tid og dag

Med din kreativitet og tekstforfatter dyktighet, og kombinerer de to med din rockstar-markedsføringsplan for sosiale medier, vil innlegget være godt, klikkbart og delbart for dem.

Jage etter tall? Engasjement er nøkkelen!

La oss innse det! Det er ganske fristende å se antall likes og share. Men vi kan ikke overse engasjement for en bærekraftig vekst av følgere og kunder. Ja, beregningene på dashbordet er nyttige, men for å oppnå våre mål innebærer det også hardt arbeid – å svare på kommentarer og spørsmål, legge ut innhold som utløser følelser, høre oppriktig til det de sier om merkevaren din og bruke tilbakemeldingene og anmeldelser for produktutvikling og forbedre kundeservicen.

Engasjement med fans betyr at du må være så menneskelig som mulig. Grøft auto-responsen og generiske svar. Vær sosial og delta på daglig basis. Legg alltid ut innhold som dine følgere kan resonere med, og få dem til å føle at du virkelig forstår og lytter til behovene.

Her er de ti innholdstypene du kan bruke til Facebook-innleggene dine:

1. Den intensjonelle ‘LIKE’

Sulten? Når du besøker fan-siden til Sam’s Chowder House, vil du mette sulten med sidens gastronomiske innhold.

1

De engasjerer seg med fans og snart kommende kunder, og ber dem om å kommentere og besøke restauranten. Ordene “Klikk LIKE” eller “LIKE” er ganske fin for et Facebook-innlegg og innebærer en kommando å gjøre mot noe.

Ja, det er en forsett LIKE for en oppfordring til handling.

Men du må vite hvordan kundene dine tenker før du setter dette ordet på side. Du kan opprette A / B-testing for hvordan du vil utføre den i innlegget ditt. Ta en titt på hvordan Sam’s utløser gastronomiske ønsker ved å bruke et rikt og fargerikt bilde av en tallerken og rettes direkte mot mulige besøkende som kan komme innom med “See orange & svart? LIKER om du kan smake … ”

2. Rike bilder eller videoinnhold

Reise, mat, mote, skjønnhet, kunstmerker har en fordel når det gjelder denne typen Facebook-innhold. Med rike bilder og korte videoklipp kan de drive engasjement uten problemer med færre tekster eller noen ganger ingen tekster i det hele tatt.

Her er Lonely Planet sitt “In the Wild 10” -innlegg.

2

Følgere blir tiltrukket av noe vakkert, betagende eller fengslende; hvis denne typen innhold, hvis den er redigert og optimalisert, tvinger dem til å engasjere seg i innlegget, enten det er ett ord eller et avsnitt for bare å uttrykke hvordan de føler seg overfor bildene. Interessant nok har ikke albumet en overskrift. bildene snakker tusenvis av ord allerede!

3. Status for bildetekst

Denne typen innhold er 90% visuell og 10% tekst, noe som er enkelt og morsomt. Hvor engasjerende er det? Denne typen lar dine følgere gripe innlegget ditt og lage sin egen tolkning av bildet. Det gir dem frihet til å uttrykke ideer og bli en del av merkevaren din i den forstand; dette vil oversvømme innlegget ditt med svar og kommentarer.

Du kan bruke morsomme bilder som GIF eller korte videoklipp og prøve å forestille deg hva du ønsker å utløse i et individ. Du kan også se på Maslows behovshierarki som referanse.

4. Det optimaliserte visuelt

Arbeid deg frem til visuelle med optimaliserte design og tekstforfatterteknikker for å utløse følgerees emosjonelle, fysiske eller til og med økonomiske behov. Vil du vite det magiske ordet? GRATIS. Prøv å utføre A / B-testing på bildene dine for å se hvilken av dem som har høyere engasjementsgrad; denne typen innhold er direkte og informativ.

Ta en titt på Målets “Shop Till ‘You Drop” -innlegg med et optimalisert banner for ‘Gratis frakt! ‘Det er iøynefallende og tiltalende også.

4

5. Hurtigspørsmetoden

Et av de enkleste, men engasjerende innholdene vi har speidet på Facebook, kommer fra populære merkevarer Sephoras #OneQuickQuestion-hashtag.

Bortsett fra sin kreative og vittige tilnærming, er spørsmålet også betimelig for høytiden.

Og du vet hva kvinner elsker: å handle!

Når innlegget har hundrevis av kommentarer, er det som driver engasjement at Sephora deltar i diskusjonen og lager tilpassede svar på kundenes spørsmål. Har du en ide? Gjør det kort, enkelt, og lytt til hva fansen sier. Vær menneske.

6. Fyll ut tomt

Det er kreative måter å engasjere følgere som bruker denne typen innhold.

Du kan bruke setninger som “Hvis ____, ville jeg ____,” Når jeg er ____, jeg ____ “eller direkte si:” Fyll ut tomt. “

Denne tilnærmingen inviterer tilhengere til å tenke proaktivt og svare på innlegget ditt. Slik spikret Amazon fylla i den blanke kampanjen med en kampanje.

6

Det vil også gi deg innsikt i hva som får dem til å tikke – hva de elsker, hater eller hva som begeistrer dem – for å hjelpe deg med å tjene dem bedre. Dette er morsomt og interaktivt, noe som kan føre til viralitet hvis den blir korrekt utført i riktig sesong og tid.

7. Det eviggrønne innholdet

En annen nøkkel for å drive engasjement med følgere er å legge ut eviggrønt innhold som er tankevekkende, nyttig og lærerikt. I et nøtteskall, legg ut verdifullt innhold som kan viral, enten det er et blogginnlegg med tittelnummertittel, “Topp 20 ting du kan gjøre …” raske tips, hvorfor eller hvordan du gjør innlegg. Sitater er også tidløse, og de er den typen som følgere lett kan resonere seg med, spesielt hvis det er inspirerende.

Ta en titt på hva Brain Pickings tilbyr.

7

Imidlertid, hvis du har et dynamisk samfunn med ulik kulturell og religiøs bakgrunn, må du være følsom for utsagnene og bildene som brukes. Og aldri diskutere politikk.

8. Det humoristiske ordspillet

Humor er kongruent til engasjement. Hvis du vet hvordan du kan bryte isen og kløften for “punny” -innlegg, inkludert bilder og tekster, vil du definitivt vinne dine følgere.

Dette innlegget fra Grammarly gjorde dagen vår.

8

Se for deg det alternative universet når en gruppe med ost tar et bilde og sier: “Folk!” Latter er medisinen.

Så ha det bra! Ikke vær for alvorlig.

9. Det nostalgiske spørsmålet

I denne typen innhold må du forstå hva dine følgere tenker for å lage nostalgiske spørsmål som får dem til å svare og huske de gamle tider, enten det er et produkt, en tjeneste, et prosjekt eller en begivenhet. Nostalgi er en effektiv måte å starte samtalen på.

Så vær sosial og still det riktige spørsmålet. Snakk og vær menneske. Lowes Hjemmeforbedring viser oss hvordan vi bruker nostalgiske spørsmål som engasjerer tilhengere.

10. Kampanjerabatter og freebies

Det er høytid, og det er sesongen som skal være glade for shoppere mens merkevarer konkurrerer med hverandre med detaljhandel og engros i prisnedslag og freebies. Selvfølgelig er alle glad i kampanjer og rabatter. Ta en titt på Walmarts salg etter Halloween opptil 90% til prep følgere for neste års fest.

10

Innlegget består av visuell og tekst som fremhever 90% rabatt. Med visuals kan du lage A / B-testing på design og optimalisere dem for å fremheve teksten eller meldingen.

Konklusjon: Driving Engagement er det endelige målet

Du kan kombinere denne typen innhold på kampanjene dine for å se hvordan det vil fungere for kortsiktige og langsiktige planer.

Noen av de gitte eksemplene har enten to eller tre typer innhold kombinert, som Lowe’s Home Improvement-innlegg som inneholder et nostalgisk spørsmål med en veiledning om hvordan du gjør video.

Husk at det endelige målet for å drive engasjement ikke bare er å få høyere konvertering, men også bruke denne aktiviteten til å lytte og kommunisere til dine følgere for bedre produkt- og serviceopplevelse.

Nå er det din tur.

Har du andre typer innhold i tankene som du vil dele?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map