Prisfastsettelse og kampanjer Sponsede innlegg

En av strategiene for å tjene penger på bloggen din som betaler best, er å lage sponsede innlegg for merker du jobber med. Mens mange influencerfirmaer, for eksempel Clever Girls og MassiveSway, kobler du deg til muligheter du kvalifiserer for. Hva om du vil samarbeide med et selskap som passer din nisje, men ikke tilbyr muligheter gjennom dine eksisterende partnerskap?


Denne uken hadde jeg muligheten til å intervjue ekspertblogger Claudia Krusch fra TrendyLatina.com om pitching-merker. Hun har jobbet som innholdsskapere og influencer med mange topp navnemerker, for eksempel Michael Kors og er direktør for det sosiale mediehåndteringsfirmaet Social Coerce. Claudias filosofi? “Jeg tror på ærlig og hardt arbeid for å tjene penger.”

Pitching Brands-intervju med Claudia Krusch

Hei Claudia, takk for tiden din i dag. Hvilke råd kan du gi til bloggere som vil tone merkevarer de ennå ikke har jobbet med?

Claudia:

Et merke, eller enda bedre, sammen med andre bloggere, begynner et merke lenge før du når ut til dem. Du må gjøre din sosiale mediestrøm ønskelig. Merker ser nå 2 til 3 måneder tilbake på sosiale medier. Minst en måned før du nærmer deg et merke, må du begynne å dele innhold som er synkronisert med deres merkevare, så vel som å følge dem. Ikke bare del tilfeldig. Sett en strategi for sosiale medier, og fyll den deretter med organisk innhold som representerer deg.

Forsøk å finne merkevarer du uansett vil bruke penger på, ikke noe nytt, slik at det er organisk for livsstilen din. Når du har satt strategien din, kan du nå merkevarene på sosiale medier. Jeg foretrekker private meldingsmerker på Twitter. Deretter forteller jeg dem at jeg vil sende dem et mediesett og diskutere et partnerskap. Hvis de ikke følger deg, kan du kommentere strømmen deres. Jeg har ikke fått et “nei” så langt i pitching!

Mange bloggere er usikre på hvordan de skal prise seg selv og jobbe i bytte mot ett billig pris eller veldig lave kostnader. Hvilke råd kan du gi dem?

Claudia:

Du må verdsette deg selv! Dette er arbeid – du gjør dem ikke en tjeneste. Du må øke styrken. For eksempel er jeg veldig god på Instagram, så det meste av arbeidet mitt nå er i det mediet. Jeg får betalt den samme prisen som jeg gjorde for sponset arbeid, som tar mye mer tid og krefter for meg enn sosiale medier, som er min styrke.

Når du i tillegg er klar til å nå ut og sende mediesettet, kan du tilby dem 2 eller 3 andre potensielle bloggpartnere og alternativer for hva du vil gjøre for dem. Jeg jobber mest med sosiale medier, men jeg tilbyr alternativer for blogginnlegg. Merker liker å ha alt definert for dem på forhånd. Hvis du setter opp kampanjen, gjør det det lettere for dem å godta tonehøyden din.

Gi dem også alternativer for hva du ønsker i retur. Si dem: “Det er dette jeg gjør, kan vi samarbeide?” Hvis du har gjort grunnarbeidet ordentlig, er jeg sikker på at du får et ja.

Er det noen potensielle problemer som bloggere kan løse som hjelper dem med å se mer gunstige ut for merkevarer?

Claudia

Ja! Jeg ga nylig noen råd til en ny blogger som slet med å få merker til å jobbe med henne. Jeg så på strømmen hennes, og det var ingen strategi for hennes sosiale medier. Det var ingen rim eller grunn til hennes innlegg.

Som jeg fortalte henne, må du definere merkevaren din. Det er utgangspunktet – uten å gjøre det, kan du ikke sette en strategi. Du må være synkronisert med merkevaren din og være tro mot det. Denne bloggeren tok mitt råd og hadde da mot til å nå ut til merker. Hun landet sin første anmeldelse og går videre.

For å lykkes, trenger du alle disse elementene som skal knyttes sammen: merkevaren, strømmen din. Følgerne dine trenger å finne de elementene i hverdagen din. Følgerne mine vet for eksempel hva jeg liker og som bærer gjennom livet og strømmen min. Det er ikke falsk, det er den jeg er.

Eventuelle feil de bør unngå?

Claudia:

Mange bloggere leter etter “ting.” De vil få noe eller bli kompensert. Det skal ikke være ditt endelige mål. Erstatning kommer fordi du gjør noe du virkelig er interessert i.

Tenk dypere når du gjør dette som en bedrift. Merkeinteressen kommer når du deler det du virkelig bryr deg om. Da må du finne den beste måten å blande det hele sammen.

Key Takeaways for Pitching Merker:

 1. Forsikre deg om at du oppretter ditt eget merke først.
 2. Utvikle en sosiale mediestrategi som er i tråd med ditt eget merke og hold deg til den i minst 2 måneder før du når ut til et merke.
 3. Velg en komplett kampanje med alternativer for hva du kan gjøre for dem og hva du forventer i retur. Rekrutter andre bloggere når det er mulig.
 4. Husk at dette er arbeid når du priser eller ber om produkt. Verdsett deg selv!
 5. Ikke gjør det for “tingene” eller for kompensasjon. Arbeid med ting du liker og bryr deg om.

Hva du må belaste for et sponset innlegg

Som Claudia sa, må du verdsette deg selv. Sue Ann Dunlevie fra SuccessfulBlogging.com har en interessant artikkel om hva du må belaste for blogging. Selv om sidevisningene er 5000 unike visninger per måned på Google Analytics, kan du sannsynligvis belaste mellom $ 50-100 per innlegg. Hvis ikke, lær hvordan du får de første 1000 sidevisningene. I tillegg viser Claudias råd viktigheten av at et sterkt sosialt medie følger. Lær hvordan du kan vokse dine følgere.

Når du har satt en sats for bloggen din, kan du belaste litt mindre for å legge ut på andres blogg. Jeg sier mindre fordi når det er bloggen din, tar du betalt for arbeid pluss reklame. Husk at et sponset innlegg er reklame som aldri forlater bloggen din! Dette er grunnen til at annonser ikke koster så mye som sponsede innlegg. Annonser er roterende avgifter som kan fornyes og utløper, og vil som sådan være en mye lavere avgift.

Ikke glem mediesettet

Som du kan se, er det viktig å ha et mediesett for pitching. Design en så snart som mulig. Dette trenger ikke være en smertefull prosedyre! Du kan lage det i tekstbehandlingsprogramvaren din. Du må ta med følgende elementer:

 • Bildet ditt (det du bruker på bloggen din og som en avatar, som skal være konsekvent), bloggenavnet og logoen.
 • Din kontaktinformasjon, inkludert e-post og telefon.
 • Bloggens oppgave og målgruppe. Fortell dem hva merket ditt er.
 • Eventuelle prestasjoner som knytter seg til det du vil tilby merker. Dette kan være virale innlegg, priser, workshops, e-bøker du har skrevet, påvirker prestasjoner, osv.
 • Hva du kan tilby et merke, for eksempel: sponsede innlegg, Twitter-partiledelse, konferanserepresentant osv. Sørg for at prestasjonene dine er i tråd med dette.
 • Merker du har jobbet med tidligere.

Jeg vil forlate deg med min egen nyere historie. Jeg har jobbet i økologisk mat / naturlig helseområde i over ett år. I løpet av denne tiden har familien min jobbet med en homeopat som også er butikkeier. Hun ga meg vennlig et gavekort til en gave i fjor vinter. Etter det begynte vi å diskutere hvordan jeg kan skrive for henne. Vi snakket denne uken, og hun er opptatt av å samarbeide med meg i enda større kapasitet for nettverksinnsats og konferanser. Dette vil være det største prosjektet mitt til dags dato, og det hele oppsto organisk.

Så brainstorm merkevaren din, rydd opp i mediestrømmen din, vær autentisk, verdsett deg selv og begynn kreativt å vurdere hva du kan tilby et merke. Du har ingenting å tape.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map