Triberr Marketing: Innvendige tips fra 25 eksperter + eksklusivt intervju

Er du på Tribber ennå? Du kan miste mange markedsføringsmuligheter hvis du ikke har det – ifølge Abrar Mohi Shafee, eier av Blogging Spell. Siterer Abrars ord –


Influencer marketing er det neste store trekket innen digital markedsføring. Verdien av det blir høyere dag for dag siden markedsførere leter etter mer smarte tilnærminger for å bli synlige.

Og det er her Triberr, et dedikert sosiale nettverk for bloggere, kommer inn i bildet.

Basert på mottoet “du deler mitt og jeg vil dele ditt”, bygger bloggere på Triberr “Tribe” og deler deres “Reach” med stammemedlemmer ved å markedsføre hverandre innlegg på Twitter, Facebook og LinkedIn. Med 20 av 50 Forbes Top Influencers som nå er ombord, er Triberr en ny kraft i sosiale medier som bloggere ikke lenger kan ignorere.

Triberr markedsføringstips fra 25 topp påvirkere

Hvis du bare begynner på Triberr – i dag er din lykkedag.

Abrar har intervjuet 25 topp påvirkere på Triberr (hver med hundrevis av millioner rekkevidde!) For sine Triberr-markedsføringstips. Du kan sjekke ut hele innlegget her eller plukke opp viktige poeng virkelig raskt fra infografien nedenfor.

Dessuten gjorde jeg et kort, eksklusivt intervju med Abrar for å samle mer informasjon og tips inne. Sjekk det ut!

Eksklusivt intervju med Abrar Mohi Shafee (opphavsmannen til infografien)

Hei Abrar, takk for at du deler artikkelen din og infografikken med oss. Artikkelen er et flott stykke og ekstremt verdifullt for bloggere som ønsker å utvide rekkevidden. Fortell oss hva som førte deg til ideen om å gjøre en publikumsinnleggelse på Triberr i utgangspunktet?

Det var mest sannsynlig januar i år da jeg begynte i Triberr og begynte å grave i funksjonene deres. Jeg ble imponert over deres “Reach” -system. Det er i motsetning til andre plattformer der du har “x” antall følgere og oppdateringene dine har potensial til å nå maksimalt dette tallet.

I Triberr øker det når du går inn i nye Tribes (nisjegruppe bloggere) som medlem. Og systemet deres vil automatisk trekke innhold fra bloggen din og distribuere foran det totale publikummet. Så det var det første som tikket bak meg.

Etter å ha meldt meg på Triberr, la jeg merke til at når jeg legger inn et nytt innlegg på bloggen min, driver Triberr betydelige trafikk- og sosiale aksjer (spesielt tweets) frem til de neste 4-5 dagene, selv om jeg har et lavt antall forbindelser. Det var fordelaktig og fikk meg til å innse at det kan gjøres om til et veldig effektivt innholdsformateringsverktøy ved å bruke vår praksis.

Så det er det som inspirerte meg til å gjøre et publikum for Triberr og levere inn noen tips fra Triberr-påvirkere for å sikre maksimal fordel av denne plattformen.

Som sagt – innlegget er ekstremt verdifullt. Men på samme tid tror jeg det er ekstremt vanskelig å produsere (~ 5000 ord, 25 bloggere!). Hvor lang tid brukte du på dette innlegget? Fortell oss mer om forberedelsene til dette innlegget.

For å være ærlig, tok det meg en hel måned å få alle ting sammen. Jeg vet at det var mye tid, men jeg ville sørge for at alle får tilstrekkelig tid til å svare. Da jeg allerede bestemte meg for å samle tips, trengte jeg ikke å tenke på hva jeg skulle spørre om.

For å sette den på en linje, lagde jeg først en liste over 35 toppbrukere av Triberr sammen med e-postene deres, selv om jeg bare trengte 25 (jeg visste at ikke alle av dem kom til å gjøre det på grunn av tidsbegrensninger), laget en personlig e-postoppsøkingsmal , sendte dem e-post jevnlig, endret e-posttekster hver etter 3-4 e-poster for å unngå å komme inn i spam, ga dem mer enn nok tid til svar (15 dager) med erklæring om frist, og det er det.

Det var slik jeg oppsøkte dem og forberedte oppdateringsinnlegget mitt. Skjønt, jeg har en plan om å skrive et detaljert innlegg senere om hvordan jeg gjennomførte denne samlingen (da jeg allerede lagret dataene) og fikk resultater.

Dette er gode greier, jeg beundrer virkelig og setter pris på ditt harde arbeid i dette. Før vi avslutter dette – Hvis du bare kunne gi oss tre viktige takeaways fra dette innlegget, hva ville det da være?

Disse tre ville være:

 1. Bli med flere stammer i din nisje og lag noen av dine egne til å invitere andre.
 2. Gjør innleggstittelen uimotståelig, og gjør innholdet ditt for å overbevise ekstraandeler.
 3. Del andres innhold, og du har sjansene til å bli delt av dem for Triberrs affinitetsalgoritme.

[Infographic] Hvordan lykkes på Triberr

triberr ekspert roundup infographic

Merknad fra Jerry Low: Du kan registrere deg og starte Triberr-stammen din her. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map