6 modalități de a conduce mai multe înregistrări prin e-mail pe blogul dvs.

Care este primul lucru pe care îl faci când intri în birou? Îți verifici e-mailurile, nu? În ciuda faptului că este una dintre cele mai vechi creații de pe Internet, e-mailul este încă unicul instrument pe care îl folosim cu toții în fiecare zi. Asta îl face cel mai puternic și eficient mod de a comercializa către clienți.


De fapt, în conformitate cu majoritatea celor mai buni marketeri, e-mailul continuă să depășească media socială și alte alte canale.

De ce? Pentru că este personal – ajungeți direct în casele de e-mail ale clientului.

De asemenea, se transformă extrem de mult. La urma urmei, abonații dvs. sunt persoane care și-au manifestat deja interesul pentru produsul sau serviciul dvs. Luna trecută, KeriLynn a scris despre cum să câștigi bani în mod pasiv cu o listă de email. Astăzi, merg cu un pas mai departe și vă explic cum să vă îmbunătățiți numărul de abonați. Cu cât sunt mai mulți abonați, cu atât mai multe conversii și mai multe vânzări.

Iată 6 pași pentru a începe cu: 6 modalități de a conduce mai multe înregistrări prin e-mail pe blogul dvs.

1. Produceți conținut uimitor

S-ar putea să te gândești … „Ei bine, duh”.

Dar, se repetă.

Lista dvs. de e-mail este la fel de bună ca și conținutul pe care îl produceți. Nu-i vei convinge pe abonați să predea adresa de e-mail fără a-i arunca cu conținut excelent. Și nu le veți ține pe lista dvs. dacă nu vă împachetați newsletter-ul cu materiale utile. Primul pas este producerea de materiale care uimește, intrigă, învață și vă urează vizitatorii. Apoi, când le ceri e-mailul, vor fi fericiți.

2. Alegeți cea mai eficientă locație de înscriere

Știi zicala „mai puțin este mai mult”? Când vine vorba de formularele de înscriere prin e-mail, uitați de acesta. Dacă doriți o serie mare de abonați, va trebui să vă maximizați numărul de formulare de înscriere. Desigur, există o linie bună de găsit – cu siguranță nu doriți să vă iritați vizitatorii.

Experții de la Buffer au desfășurat un experiment prin adăugarea a nouă formulare noi de captare a e-mailului pe site-ul lor. Rezultatul? Și-au dublat cifrele de înscriere într-o lună.

Alegeți cea mai eficientă plasare a formularului de înscriere

Căsuțele de captare cu cele mai performante au fost „HelloBar” – un formular de înscriere care se plasează în partea de sus a site-ului lor web și „Slideup” – o casetă de înscriere care apare când vizitatorul derulează mai mult de 60% pe o pagină. Cu cât mai multe opțiuni trebuie să se înscrie, cu atât este mai probabil să facă acest lucru.

3. Alegeți un magnet de plumb irezistibil și upgrade-uri de conținut

Conținut excelent și vizibilitate ridicată ar trebui să aibă vizitatorii dvs. care se gândesc să se înscrie.

Acum ai sigilat afacerea cu un stimulent suculent. Înscrierea la un buletin informativ este un schimb. Vizitatorii dvs. vor ceva în schimb. Așa că oferă-le ceva ce nu pot rezista! Câteva idei bine testate includ: un ebook, o carte albă cu date și cercetare, un proces gratuit, un catalog sau o broșură. Cu toate acestea, există un singur magnet de plumb care determină conversii din ce în ce mai mari: „actualizarea conținutului”. Acesta este un element de conținut foarte specific și relevant, care adaugă valoare blogurilor dvs. existente.

Iată cum arată în sălbăticie:

Upgrade de conținut

Promovat ca un „bonus exclusivist”, actualizarea conținutului este o listă de verificare foarte specifică, scurtă, care oferă cititorilor o preluare instantanee. Listele de verificare funcționează foarte bine, dar utilizează-ți imaginația și creează ceva care este relevant și specific conținutului tău. Apoi încorporați-o în cele mai populare bloguri.

4. Creați un apel magnetic la acțiune

Solicitarea dvs. de acțiune vă poate crea sau rupe campania de abonament. Acesta este butonul dvs. „abonați-vă”. Este ultimul pas. Trebuie să-i faci pe cititorii tăi să se simtă obligați să facă clic pe el. Există trei factori aici: culoare, plasare și copiere. Pentru culori, verzi, galbenuri și portocale funcționează deosebit de bine. Sunt îndrăzneți, atrăgători și îți atrag atenția. Puteți merge cu un pas mai departe și să-l faceți interactiv. Aceasta – în mod cert, școală veche – CTA este un exemplu bun. Se transformă de la roșu la verde atunci când se trece peste – solicitând utilizatorului să meargă!

Creați un apel magnetic la acțiune

În ceea ce privește copia, faceți-o scurtă, tăioasă și la obiect. Unii marketeri au descoperit că folosirea unei copii „la prima persoană” funcționează mai bine aici. GIF de mai sus este un alt exemplu excelent: „Dă-mi raportul meu gratuit acum!” mai degrabă decât „descărcați raportul gratuit”. Are mai multă urgență și vorbește direct cu vizitatorii.

5. Omoară frica

Chiar și cu toate aceste sfaturi nemaipomenite, există ceva care îi reține vizitatorilor: frica.

Le este îngrijorat faptul că s-au înscris deja la prea multe liste de e-mail. Le este speriat că le poți trimite tone de spam și scrisori de vânzări. Dacă sunt un nou vizitator, sunt îngrijorați pentru că nu v-au auzit niciodată. Uciderea acestei ezitări instinctive nu este ușoară, dar se poate face. Începeți să le spuneți exact ce vor primi atunci când se abonează. Fii transparent și deschis. Un alt truc este utilizarea „dovezi sociale” pentru a le arăta că alții au încredere în tine. Iată un exemplu simplu care combină ambele aceste tehnici: Folosiți dovada socială pentru a ucide fricaExistă dovezi sociale în partea de sus („alăturați-vă altor 31.012 de oameni minunați!”), Iar apoi există o listă transparentă cu exact ceea ce obțineți de la abonare. Un alt simplu ucigaș de teamă îi reamintește potențialilor dvs. abonați că și urăști spam-ul și că nu le vei împărtăși niciodată detaliile cu altcineva.

6. Faceți-o rapid și ușor să vă înscrieți

Bariera finală pentru abonare este o formă de înscriere complicată și îndelungată. Formularul dvs. de captare nu trebuie să ceară numele de fată al pisicii mamei cititorului. Nici nu aveți nevoie de locație sau de data nașterii. Nu te complica. Păstrează-l repede. Nu le dați ocazia să se răzgândească.

Pentru anumite site-uri web, a cere un nume este o idee utilă. Înseamnă că vă puteți adresa personal cititorilor dvs. în e-mailul propriu – ceea ce, la rândul său, îmbunătățește în general rata deschisă. Dar nu este nevoie de mai multe informații! Nu numai că adaugă timp procesului, ci se poate simți intruziv, ceea ce poate respinge unii cititori care le prețuiesc confidențialitatea. Un alt sfat este să vă asigurați că vizitatorii dvs. nu trebuie să facă clic pe o altă pagină pentru a vă înscrie. Ar trebui să fie la fel de simplu ca:

 1. Nume
 2. Adresa de email
 3. One-clic-confirmați

Realizat corect, ar trebui să poți convinge și converti în doar câteva secunde. Este vorba doar de captarea e-mailului audienței dvs. în timp ce sunt încântați de conținutul dvs. înainte de a avea șansa să se răzgândească. Nu uitați, cu cât aveți mai mulți abonați, cu atât aveți mai multe șanse de a genera bani. Banii sunt în listă! Ce trucuri și tehnici ați găsit eficiente pentru creșterea numărului dvs. de abonați?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map