Cum să îmbunătățiți rata de conversie a site-ului: sfaturi rapide + studii de caz

Conducerea traficului către site-ul dvs. nu este obiectivul final, ci face parte din procesul general de transformare a vizitatorilor site-ului în clienți. Puteți avea zeci de mii de vizitatori unici pe site și încă nu îi puteți converti pe acești clienți în vânzări.


În această postare, voi împărtăși câteva sfaturi care vă vor ajuta să transformați traficul de site-uri într-o poveste puternică de succes în marketing.

Rata de conversie = câți dintre acești tipuri din stânga (vizitatorii) se transformă în acei tipuri din dreapta (vizitatori care plasează o comandă sau se abonează la newsletter-ul tău, sau ... etc) exprimați într-un număr procentual.

Sfaturi pentru a îmbunătăți rata de conversie a site-ului web

1. Mărturii

Colectați mărturii de la clienții dvs. mulțumiți și partajați-le pe site-ul dvs. web. Dar nu te opri doar acolo. A / B testează-ți utilizarea acestor mărturii pentru un impact maxim. Aceasta poate include locul în care le așezați pe pagină, ce culoare este textul sau chiar mărturiile pe care le utilizați.

De exemplu, Wikijob și-a mărit vânzările cu 34% pur și simplu adăugând mărturii optimizate ale clienților. Pune-ți mărturiile să funcționeze pentru tine. Obiectivul a fost de a crește vânzările, dar obiectivele dvs. de conversie pot fi orice, de la acțiunile de socializare la accesul vizitatorilor la newsletter-ul dvs..

Comscore a căutat să crească rata de conversie a vizitatorilor, după ce a găsit rate mici pe paginile de captare a plumbului – chiar și acele pagini care includeau mărturii (o tactică notabilă a paginii). Pentru a testa ipoteza conform căreia dovada socială ar putea ajuta la îmbunătățirea conversiilor, Comscore a testat trei versiuni de pagini, inclusiv variații diferite de design cu logo-ul organizației testimoniale prezentate. Utilizarea unui layout care a evidențiat în mod vizibil logo-ul a crescut ratele de conversie cu 69% față de versiunea inițială.

Citiți studiul de caz: Crossfit – Highrise 

4. Tendințele industriei

Fii la curent cu ultimele tendințe din domeniu. Când observați o tendință, executați-vă rapid ideea pentru a capta oportunitatea înainte de a trece. Dacă există un lucru care este constant în ceea ce privește tendințele, este că acestea se schimbă des.

Un exemplu de site-ul web a căpătat o tendință și s-a descurcat bine cu acesta, când Amazon și-a reînnoit complet pagina de pornire MP3 în două ore de la moartea idolului pop Michael Jackson. Amazon este priceput în ceea ce îi face pe clienți să bifeze, așa că este inteligent să urmărească ce fac și să învețe de la el. Potrivit ARHG, Amazon poate efectua până la 200 de teste de conversie la un moment dat pe site-ul lor.

5. Semnale de încredere

Un alt lucru pe care îl puteți face este să adăugați semnale de încredere.

Dovada socială este optimizarea conversiilor 101 – acestea vor face ca cineva care nu știe că simte că poate avea încredere în tine. Puteți oferi lucruri precum o politică de returnare gratuită, o rambursare completă de 30 de zile fără întrebări, transport gratuit sau chiar un design mai bun al logo-ului.

Există, de asemenea, anumite companii în care puteți obține un rating bun în ceea ce consumatorii au încredere în mod natural, precum BBB și Consumer Reports. Moz oferă un grafic complet care prezintă simbolurile companiei și nivelul de încredere pe care îl au consumatorii pentru aceste simboluri.

insignăConform studiului, Norton garantat oferă cel mai bun sentiment de încredere atunci când plătiți online. Grafică detaliile privind creditul și studiul – Baymard.

6. Verificări simple / închise

Amazon oferă un exemplu excelent de model de închidere. O casă închisă este pur și simplu un loc în care toate distragerile sunt eliminate și accentul este pus pe verificarea și cumpărarea a ceea ce este în coșul dvs..

Plata dvs. este prea ocupată? Vizitatorul dvs. va fi distras și faceți clic pe altă parte înainte de a finaliza vânzarea?

PyramydAir a efectuat teste A / B pe pagina sa de checkout pentru a testa modalități de a crește completările vânzărilor. În cadrul testării, s-a constatat că prin simpla eliminare a unei etape a procesului de finalizare, acestea au reușit să crească ratele de finalizare cu 25%. Se arată, simplitatea încă domnește.

Citiți studiul de caz: Walmart & TruckersReport

8. Funcții și efecte web speciale

Deși nu ar trebui să înnebuniți cu efecte speciale, deoarece acestea pot reduce timpul de încărcare a site-ului dvs., câteva aici și acolo pot atrage atenția vizitatorilor și vă pot ajuta să convertiți vizitatorii în clienți.

De exemplu, un Hello Bar este foarte simplu de adăugat pe site-ul dvs. Te va ajuta să colectezi adresele de e-mail, să îți îndrepți vizitatorii pe canalele de socializare sau să conduci traficul către o anumită pagină de pe site-ul tău.

Ca parte a unei reproiectări a site-ului, Blue Acorn a finalizat testele A / B pentru a-și optimiza paginile. A învățat multe lucruri, inclusiv nevoia de a minimiza introducerea manuală a datelor, nevoia de a reproiecta și simplifica pagina de categorii și multe altele. Prin implementarea modificărilor pe rezultatele testării, organizația a crescut venitul mediu al vizitatorilor cu 17,1%, printre alte beneficii pozitive.

9. Formatul paginii

Ați vizitat vreodată un site atât de ocupat sau dezorganizat încât este greu de citit? Probabil că nu ați stat acolo foarte mult timp, mult mai puțin suficient pentru a cumpăra ceva. Este important să alegeți un aspect plăcut și ușor de navigat pentru aspectul și designul paginilor ușor de citit online.

Utilizați anteturile, sub-anteturile și punctele glont. Asigurați-vă că există spațiu alb, precum și text în tot. Vă va ajuta să reduceți rata de respingere dacă paginile dvs. sunt ușor de citit.

Uneori, chiar și o versiune cu oase goale poate merge departe. În testarea a trei pagini diferite, sa găsit cea mai performantă versiune ca fiind versiunea super dezbrăcată cu cel mai puțin conținut – o versiune despre care compania personal considera că este prea redusă. Dacă nu ar fi fost pentru testare, nu ar fi folosit probabil versiunea respectivă și nu ar fi văzut creșterea de 197% a generației de plumb pe care a văzut-o.

10. Pagini de destinație separate

Nu aveți doar o singură pagină de destinație. Oferiți diferite pagini de destinație pentru diferite categorii de public vizate.

Voices.com și-a îmbunătățit rata de conversie cu mai mult de 400% pur și simplu prin crearea a două pâlnii separate. Imaginează-ți cât de mult poți îmbunătăți conversiile prin adăugarea mai multor pagini de destinație direcționate către diferite persoane utilizator.

Instrumente și sugestii de ajutor

Acum că aveți câteva idei despre lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți rata de conversie, iată câteva instrumente care vă vor ajuta să ajungeți mai repede acolo și să vă facilitați munca și mai exact:

Gândește urmărirea ochilor

gândiți urmărirea ochilor

V-ați întrebat vreodată cât de eficiente sunt eforturile dvs. de publicitate? Acest lucru poate fi greu de urmărit, dar ThirdEye vă poate ajuta oferind atât consultări de designeri specialiști, cât și teste ale utilizatorilor. Compania a lucrat în marketing timp de mai mulți ani și are statistici care vă vor ajuta să veniți cu o campanie mai reușită.

Google Analytics

Implicare web

WebEngage este un instrument care vă permite să colectați feedback direct de la clienți. Utilizează „sondaje hiper-orientate” și împing notificări pentru a aduna informațiile de care aveți nevoie pentru a crește vânzările. Vă va ajuta să îmbunătățiți capacitatea de utilizare și rata de implicare in site.

 Faceți clic pe Căldură 

Feedback concept

Nu sunteți sigur dacă sunteți pe calea cea bună? Puteți primi sfaturi și feedback gratuit de la profesioniștii de dezvoltare pe acest site.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map