Cum se utilizează regula celor 7 pentru a câștiga noi clienți

Dacă ați făcut vreodată un curs de marketing sau ați lucrat cu o firmă de PR, ați auzit probabil despre „Regula din 7”. Aceasta este pur și simplu o regulă pe care un consumator trebuie să o vadă sau să o audă despre produsul sau serviciul dvs., în medie, de 7 ori înainte să acționeze și să cumpere. Deși în prezent există o anumită dezbatere dacă 7 este încă numărul magic, în special într-un cadru online, conceptul general de a ajunge la oameni prin diferite medii în momente diferite este încă valabil și vă poate ajuta să câștigați noi clienți la care altfel s-ar putea să nu fi ajuns. Aceste statistici sunt susținute de cercetare. Conform Ro7.com:


80% din vânzări se realizează la contactul 5 – 12

De ce 7?

Consultantul executiv Dori Thompson vorbește despre cât de multe afișări de reclame vede o persoană obișnuită într-o zi în lumea noastră actuală, cu suprasarcină media. Ea scoate un număr de 3.000.

Aceasta include publicitatea din toate mijloacele:

 • Televiziune
 • reviste
 • Radio
 • Anunțuri online
 • Spam
 • Navigare mobilă
 • Panouri publicitare
 • Corespondentă nesolicitată
 • Presă
 • E-mail

Nu este de mirare că întreprinderile mici trebuie să muncească din ce în ce mai greu pentru a ajunge la clienți și a câștiga o parte din piață. Adăugați la acest anunț supraîncărcarea faptului că majoritatea oamenilor au distanțe scurte de atenție și alte o sută de lucruri care concurează pentru acea atenție și trebuie să le captați atenția, să o apucați rapid și să faceți o impresie. Trebuie să realizați acest lucru în mai multe moduri, de mai multe ori și trebuie să utilizați o strategie de branding care să păstreze numele companiei dvs. în minte.

Iubește-i sau urăște-i, noua campanie publicitară a lui K-mart este un exemplu perfect pentru a face un impact, a face rapid și a ajunge la noi clienți. Chiar dacă reclamele nu sunt ușor disponibile la televizor, ele sunt atât de amuzante încât mulți ajung la clienți în mai multe moduri online.

Kmart’s Brilliance Times 7

Mulți dintre prietenii mei urăsc de fapt ultimele reclame ale lui Kmart și este posibil să fiți unul dintre acești oameni, dar haideți să le studiem oricum, după caz, pentru a obține regula celor 7 într-un mod distractiv care ajunge la clienții noi.

Navează pantalonii mei

Această reclamă a fost lansată online și a devenit rapid virală. Deși Kmart l-a lansat online într-o singură locație, anunțul i-a făcut pe oameni să râdă din cauza jocului pe cuvinte și au început să-l posteze pe Facebook, să-l tweet pe Twitter, să-l trimită prin e-mail și să scrie despre asta în articole de pe web . Asta însemna că oamenii vedeau anunțul de mai multe ori sau vedeau mențiunea de peste tot. De asemenea, a fost în trend pe subiecte pe aceste site-uri, datorită popularității sale bruste. Are peste 18 milioane de vizualizări doar pe YouTube. Este o abordare destul de bună pentru o reclamă de 30 de secunde.

Deși nu este clar în acest moment dacă anunțurile vor ajuta sau răni linia de jos a lui Kmart, deoarece unii oameni consideră că anunțurile sunt ofensive, nu poate fi ignorată posibilitatea de a crea un singur anunț pe care utilizatorii online îl promovează. Bănuiesc că înregistrează un anumit succes, deoarece au lansat recent un nou anunț numit „Economii de gaze mari”, cu o piesă similară pe cuvinte.

Îi poți atinge în 5? 3? Sau, chiar 1?

Anunțuri de marketing pe Internet

Are într-adevăr șapte întâlniri cu informații despre produsul dvs. înainte ca persoana să ia în considerare cumpărarea acestuia? Este discutabil. Unii oameni vor vedea un singur anunț banner, vor face clic pe el și își vor cumpăra produsul. Este rezonabil că, cu cât costul produsului este mai ridicat, cu atât vei avea mai multă încredere cu cumpărătorul. Dacă clientul nu a auzit niciodată de compania dvs., nu este probabil să cumpere un iaht de lux de la dvs., deoarece a văzut un anunț banner pe un site web. Pe de altă parte, dacă oferiți o revistă care este sub 10 USD și vede o reclamă, o poate achiziționa imediat.

Deoarece ceea ce este considerat un punct de preț „ridicat” poate fi diferit pentru fiecare persoană, cel mai bine este să încercați să ajungeți la clienții dvs. în cât mai multe moduri. Iată câțiva pași care să vă ajute să vă dați seama cum să realizați asta. Majoritatea firmelor nu își pot permite reclame la televizor sau la radio la prima pornire, așa că ne vom concentra pe opțiuni mai puțin costisitoare.

Amintiți-vă de piața locală

Chiar dacă produsul dvs. poate fi un produs global care interesează oamenii din toată lumea, nu neglijați eforturile dvs. de marketing local. Abordați-vă companiile locale care ar putea avea un motiv să vă utilizeze produsul sau serviciul. Trimiteți un comunicat de presă ziarului dvs. local și pot scrie o poveste despre tine (publicitate gratuită). Scoateți un anunț publicitar sau postați un anunț în teatrul local. Pune fluturași în casetele de ziare vecine. Spune discursuri organizațiilor locale și alătură-te unor grupuri de rețea. Aflați cuvântul despre afacerea dvs. și ce aveți de oferit.

Anunțuri de schimb

Schimbarea de reclame cu oameni de afaceri care au afaceri gratuite, dar care nu sunt competitive, este o modalitate gratuită și ușoară de a vă obține numele în fața noilor clienți pentru prima dată. Puteți alege să schimbați anunțuri cu cei din grupul dvs. local de rețea care au buletinele online, de exemplu. Cele mai bune conexiuni vor veni probabil de la prieteni online. Alăturați-vă grupurilor, discutați pe forumuri, cunoașteți oamenii și vedeți care buletine informative se potrivesc propriei voastre filozofii de afaceri. Când aveți o listă de trei sau patru, abordați acei proprietari de afaceri și oferiți-vă să schimbați anunțuri cu buletine. Fii atent aici. Abordează-te doar la o afacere pe care o promovezi și o recomandă confortabil propriilor tăi clienți.

Anunțuri banner

Anunțurile plătite cu banner sunt o altă modalitate de a scoate cuvântul despre produsul dvs. și de a obține o altă impresie în fața acestor clienți. Căutați site-uri care se potrivesc tipului de client la care doriți să ajungeți. Dacă site-ul are o populație demografică pentru femei din clasa mijlocie cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani și doriți să ajungeți la 40 de lucruri, atunci acesta nu este cel mai bun site pentru care să faceți un anunț banner. Cu toate acestea, dacă doriți să împliniți 22 de ani, atunci sunteți în locația potrivită. Nu uitați că doriți să faceți o impresie de cel puțin 7 ori pe fiecare client. În acest sens, încercați să discutați proprietarii site-urilor web pentru a vă oferi două luni pentru prețul unuia sau cu o reducere dacă scoateți un anunț banner de trei luni. Vizitatorii site-ului ar trebui să vadă banner-ul dvs. de fiecare dată când vizitează.

Blogging pentru oaspeți

Același site are un blog? Ofertă pentru a scrie o postare invitat. Acest lucru va ajunge la consumator încă o dată. Așadar, s-ar putea să citească despre dvs. în newsletter-ul site-ului (o impresie), să vedeți anunțul dvs. banner de trei ori diferite (încă 3 afișări) și apoi să vedeți postarea dvs. pentru invitați (încă o impresie). Vă aflați mai mult de jumătate de drum pentru a vinde obiectul și a-l avea ca client. Cine știe, poate că este mai mult o regulă de 5 fete și ai câștigat-o deja în calitate de client pe tot parcursul vieții.

Forum

Site-urile pe care faceți publicitate au forumuri sau locuri pentru comentarii publicitare? A se implica. Fii atent aici însă. Postările spam sunt cu adevărat încruntate. Dacă nu aveți ceva legitim de adăugat la conversație, cel mai bine este să nu comentați. Cu toate acestea, dacă aveți ceva inteligent de spus, mergeți mai departe și postați. Doar nu face reclamă pentru produsele tale. Este bine să îl semnați ca John Doe, CEO al Whatever Company. Cu toate acestea, nu este în regulă să scrii ceva de genul: „Dacă îți place postarea mea, vino să vezi gadget-ul meu de pe www.gizmogadget.com.” Orice de-a lungul acestor linii este un mare no-no atunci când vine vorba de netiquette de forumuri. Oamenii de pe Internet caută valoare informațională. Dacă îți amintești asta, vei fi bine.

7 NU este un număr magic

Este posibil să sune cu adevărat simplu, dar 7 nu este un număr magic.

Puteți ajunge la un client de un milion de ori și, dacă nu aveți un mesaj de marketing solid, se va obosi doar să vă vadă numele companiei. Înainte de a încerca vreodată să ajungi la un client de 7 ori, ar trebui să ai în minte un plan solid pentru un mesaj pe care dorești să-l dai consumatorului. Tine minte:

 • Vrei să înțeleagă de ce are nevoie de acest produs.
 • Vrei să vadă că produsul tău este mai bun decât oricare altul acolo.
 • Vrei să arăți de ce oferi valoare pentru banii ei.
 • Doriți să arătați ce este unic despre compania dvs. în afara concurenților de acolo.

Dacă puteți face aceste lucruri și ajunge la consumator de mai multe ori, veți ajunge la mai mulți clienți noi decât vă așteptați vreodată.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map