Ghid complet pentru începători cu pagini de destinație

Dacă ați făcut bloguri pentru o lungă perioadă de timp, ați auzit despre paginile de destinație. Vi s-a spus că aveți nevoie de ele. Tema dvs. WordPress poate avea un șablon special pentru pagina de destinație și, probabil, ați văzut alte teme și plugin-uri WordPress specializate în crearea de pagini de destinație..


Cu orice altă postare pe blog pe care ați citit-o proclamând că „trebuie” să faceți acest lucru sau acela pentru a avea succes în blogging sau în afaceri, este ușor să redeați zgomotul..

Dar dacă alegeți să ascultați doar o bucată de sfaturi „trebuie să faceți”, nu puteți greși cu paginile de destinație. Paginile de destinație utilizate corect, un instrument puternic care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de blogging:

 • Doriți mai mulți abonați la e-mail? Paginile de destinație pot ajuta la întreruperea acestor înregistrări.
 • Doriți să vindeți mai multe produse sau servicii? Paginile de destinație vă pot spori veniturile.
 • Vrei să obții mai multe oportunități? Cu pagini de destinație bune, veți avea mai multe oportunități decât puteți face față.

În acest ghid, veți afla exact cum puteți pune pagini de destinație să funcționeze pe propriul dvs. site web pentru a vă îndeplini obiectivele.

Ce este o pagină de destinație?

O pagină de destinație este o pagină care este separată de restul site-ului dvs. web și are un obiectiv foarte specific: acela de a determina publicul dvs. să ia măsuri.

Deoarece paginile de destinație sunt atât de concentrate laser pe un singur obiectiv, ele nu au de obicei elementele normale pe care le are restul site-ului dvs.: antet de navigație, bară laterală sau subsol. De asemenea, acestea pot avea un aspect și design diferit de restul site-ului dvs. web.

Scopul paginii de destinație simplă, fără prospețime, este astfel încât vizitatorii dvs. să nu facă distrageri și să nu aibă de ales decât să convertească sau să facă clic pe butonul din spate..

Un design bun al layout-ului paginii de destinație (credit: Spellbrand).

Când să folosiți paginile de destinație

Există două tipuri principale de pagini de destinație:

 1. Pagini de destinație click-through, cu scopul de a determina vizitatorul să facă clic pe un link sau buton.
 2. Pagini de destinație pentru generația principală, cu scopul de a-l face pe vizitator să completeze un formular (de obicei, pentru a obține vânzări de afaceri pentru afacerea dvs.).

Pentru paginile de destinație prin clic, copia dvs. ar trebui să funcționeze pentru a convinge publicul dvs. despre avantajele achiziției acelui produs sau serviciu.

Pentru paginile de destinație de generare de plumb, este o idee bună să le oferiți vizitatorilor un fel de stimulent pentru a transmite informațiile lor, cum ar fi un joc gratuit pentru abonații de e-mail..

Ați putea oferi și:

 • Un ebook gratuit sau o carte albă
 • Înregistrare pentru un webinar gratuit
 • O consultație gratuită
 • Un cupon de reducere
 • Intrare la un cadou sau la un concurs
 • Un proces gratuit
 • Notificarea unei viitoare lansări de produse

Hubspot a descoperit că cu cât aveți mai multe pagini de destinație, cu atât mai multe oportunități veți primi:

În timp ce majoritatea companiilor nu văd o creștere a numărului de clienți atunci când cresc numărul total de pagini de destinație de la 1-5 la 6-10, companiile observă o creștere de 55% a numărului de clienți atunci când cresc numărul de pagini de destinație de la 10 la 15. uite cum asta duce la creșterea numărului indexului și mai mult atunci când o companie are 40 sau mai multe pagini de destinație pe site-ul lor web.

Beneficiile utilizării paginilor de destinație

De ce să folosiți o pagină de destinație și nu doar o pagină obișnuită pe site-ul dvs. web?

Motivul principal este că acestea cresc ratele de conversie. Dacă aveți o pagină pe site-ul dvs. care are scopul de a-i determina pe vizitatori să ia măsuri – oricare ar fi acea acțiune – este mult mai probabil să acționeze pe o pagină de destinație.

De asemenea, paginile de destinație au beneficii suplimentare:

Beneficiul nr. 1 – vă permit să vă orientați mai bine publicul

Pe site-ul principal, fiecare vizitator vede același site.

Cu ajutorul paginilor de destinație, puteți crea cu ușurință oferte diferite pentru membrii publicului diferiți. Acest lucru este foarte util dacă aveți mai multe persoane pe care încercați să le vizați.

Cu pagini de destinație separate, puteți vorbi limba audienței dvs. și puteți să le convingeți mai ușor.

Beneficiul nr. 2 – Sunt ușor de schimbat

Dacă îndrepți toți vizitatorii către pagina ta de pornire, va fi dificil să experimentezi și să faci schimbări importante pentru a-ți crește conversiile. Orice schimbare pe care o faceți va afecta toți vizitatorii dvs. și poate chiar întregul dvs. site.

O singură pagină de destinație este mult mai agilă. Puteți face orice modificări doriți doar pe pagina respectivă, fără a afecta restul site-ului dvs. web.

Beneficiul nr. 3 – Sunt ușor de testat

De fiecare dată când efectuați modificări în pagina dvs. de destinație, puteți testa cu ușurință diferite modificări pentru a vedea ce este cel mai bine.

Multe instrumente pentru paginile de destinație au instrumente de testare A / B încorporate care vor alege chiar cea mai bună versiune a paginii dvs. și instrumente de raportare, astfel încât să puteți vedea cum ajută paginile dvs. cu conversiile (mai multe pe aceste instrumente de mai jos).

Cum să vă creați propriile pagini de destinație

Există trei pași pentru crearea propriilor dvs. pagini de destinație:

 1. Determinați-vă obiectivul
 2. Scrieți conținutul
 3. Proiectați pagina

Mai sus, am analizat câteva obiective pe care le puteți avea pentru paginile dvs. de destinație, precum și stimulente pentru a oferi audienței dvs..

Redactare eficientă

Pentru a scrie conținutul, aruncați o privire la unele dintre articolele noastre anterioare despre tehnici de scriere a copiilor care vă vor ajuta să vă convingeți vizitatorii:

 1. 5 reguli de redactare rapidă pentru bloguri
 2. 25 de reguli pentru scrierea unor propoziții nebune
 3. Nu mai speriați cititorii – Faceți-vă scrisul simplu

Instrumente pentru a crea pagini de destinație

Pentru a proiecta pagina dvs. de destinație, este cel mai ușor dacă utilizați un instrument de pagini de destinație. Există o mulțime de opțiuni acolo, dar aici sunt unele dintre cele mai populare:

1- Pagini de destinație cu teme prospere

Thrive Themes are un plugin WordPress doar pentru crearea paginilor de destinație. Este livrat cu zeci de șabloane pre-proiectate care au fost concepute pentru a optimiza conversiile. Are o interfață ușoară de glisare și fixare și faceți clic pentru a edita interfața, astfel încât nu este necesar să știți cum să codați pentru a vă personaliza paginile și pentru a le face unice sau pentru a le face să se potrivească cu marca dvs..

2- OptimizePress

OptimizePress oferă atât o temă WordPress premium cât și un plugin cu un instrument pentru crearea paginilor de destinație. Include un editor de glisare și plasare care vă face ușor să vă personalizați conținutul, împreună cu o varietate de șabloane pentru a vă începe.

OptimizePress oferă peste 60 de șabloane de pagini de destinație în planul plătit (de la 97 USD).

3- LeadPages

LeadPages este o platformă de creare a paginilor de destinație care include o suită de instrumente pentru crearea și optimizarea paginilor de destinație. Este disponibil pentru un abonament lunar. Funcționează cu WordPress, dar și cu orice alt site web, deoarece îl puteți implementa doar folosind HTML.

Cele mai bune practici pentru paginile de destinație de conversie ridicată

Sunteți gata să începeți să creați prima pagină de destinație? Rețineți aceste sfaturi și asigurați-vă că testați pentru a vedea ce funcționează pentru dvs.:

Cele mai bune practici nr. 1 – Eliminați distragerile și clarificați CTA

Fie că este un buton colorat mare sau o formă evidentă de înscriere, vizitatorii dvs. ar trebui să știe dintr-o privire exact ce acțiune doriți să facă.

Open Mile a constatat că eliminarea dezordurilor și simplificarea designului paginii de destinație, precum și crearea CTA a unui buton de contrast foarte evident, au crescut conversiile cu 232%.

OpenMile-AB-Testare-Comparație

SAP BusinessObjects a constatat că adăugarea unui buton mare de descărcare portocaliu, pe lângă un link de descărcare existent, și-a mărit conversiile cu 32%. Vineyard, un hotel de lux din Londra, a mai constatat că adăugarea unui buton mare și-a mărit conversiile cu 32%.

podgorie-abtest-rezumat

Cele mai bune practici # 2 – Folosiți cuvinte de acțiune

Când scrieți titlurile și copiați, asigurați-vă că utilizați cuvinte orientate spre acțiune.

Doar prin schimbarea copiei de la emoție pe bază de acțiune, poateAxelle a putut să își dubleze aproape conversiile:

Formularea titlului și a copiei a avut ramificări uriașe când a venit vorba de convertire – un sentiment de acțiune efectuat cu 93% mai bine.

Copia orientată la acțiune folosită în versiunea din dreapta a crescut conversiile cu 93%.

aterizare pagini-acțiune-orientată spre copiere

Cele mai bune practici # 3 – Folosiți imagini ale oamenilor

Oricât de convingător poate fi copia dvs., a vedea o imagine a unei persoane permite audienței dvs. să se relaționeze mai bine, deoarece acestea se pot vizualiza pe locul acestei persoane.

Într-un test A / B efectuat de 37 de semnalizări, ei au descoperit că incluzând o imagine a unei persoane mai mult decât dublat conversiile.

Cele mai bune practici # 4 – Potriviți-vă oferta cu publicitatea dvs.

Dacă faceți publicitate unui e-mail gratuit pe Facebook, vizitatorii dvs. ar trebui să fie aduși pe o pagină de destinație specială pentru a descărca acel ebook. Nu-i frustrați făcându-i să vâneze (vor renunța!).

Oli Gardner din Unbounce spune:

Ori de câte ori rupeți impulsul de conversie, îi oferiți vizitatorului o palmă în față și le spuneți că pot merge și în altă parte (sursa).

Cele mai bune practici # 5 – Concentrați-vă asupra beneficiilor specifice

Indiferent care este obiectivul dvs., trebuie să oferiți audienței un motiv bun pentru a lua măsuri. Asigurați-vă că copia dvs. se concentrează pe ceea ce vor primi vizitatorii dvs. și de ce contează.

Simsul și-a mărit înregistrările cu 128% doar prin schimbarea copiei pentru a se concentra pe oferta cea mai convingătoare. După ce au testat câteva variații diferite, și-au dat seama că jucătorii răspund mai bine la ofertele specifice. În timp ce copia originală spunea doar „Înscrie-te acum”, versiunea finală spunea „Înregistrează-ți jocul și primești acum un oraș gratuit!” Specificitatea este cheia – și nu este rău să lămurim că ceea ce oferiți este gratuit!

Cele mai bune practici # 6 – Adăugați recenzii și mărturii

Când ceri publicului tău să ia măsuri, le ceri să aibă încredere în tine, mai ales dacă acțiunea include înmânarea informațiilor de plată. Puteți oferi audiențelor semnale de încredere în diferite moduri, dar unul dintre cele mai eficiente moduri de a face acest lucru este cu recenziile.

Conform MarketingLand, 90% dintre clienți spun că deciziile lor de cumpărare sunt influențate de recenziile online. Gândiți-vă la ultima dată când ați cumpărat ceva online – probabil citiți mai întâi recenziile.

Magazinul de îmbrăcăminte pentru femei FigLeaves a descoperit că adăugarea de recenzii pe site-ul lor de comerț electronic face ca toți vizitatorii site-ului lor să aibă 35% mai multe șanse să facă o achiziție. Un alt studiu de caz realizat de WikiJob a constatat că adăugarea unor mărturii simple și-a mărit vânzările cu 34%.

Cele mai bune practici # 7 – Testează-ți formularele de înscriere

Tot timpul petrecut în configurarea paginii de destinație va fi irosit dacă formularele dvs. nu funcționează. Asigurați-vă că testați formularul de înscriere live pentru a vă asigura că funcționează așa cum a fost dorit.

Creați astăzi prima dvs. pagină de destinație!

Dacă aveți nevoie de câteva exemple pentru a vă începe, consultați postările noastre din cele mai bune 9 pagini de destinație și ce puteți afla de la ele.

Apoi, alege unul dintre instrumentele de mai sus, astfel încât să poți urmări ratele de conversie și să vezi cum se îmbunătățesc acestea cu paginile de destinație. Vei fi șocat de diferența pe care o fac!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me