Reregan lan Dalan Disponsori

Salah sawijining strategi yaiku monetising blog sampeyan sing nyumbang paling apik nyiptakake kiriman dzied disponori kanggo merek dzied bisa digunakake. Nalika akeh perusahaan influencer, kayata Clever Girls lan MassiveSway, nyambungake sampeyan karo kesempatan sampeyan nduweni. Apa yen sampeyan pengin nggarap perusahaan dzied koča karo niša nanging ora menehi kesempatan liwat kemitraan dziedāt wana ana?


Minggu iki, aku duwe kesempatan kanggo wawancara pakar blogger Claudia Krusch TrendyLatina.com babagan pitching brand. Dheweke wis kerja minangka panyipta konten lan influencer karo akeh jeneng merek utama, kayata Michael Kors lan Direktur perusahaan manajemen media sosial Pakaryan Sosial. Filsafats Klaudija? "Aku percaya kanthi jujur, kerja keras kanggo entuk dhuwit."

Nggabungake Wawancara Merek karo Claudia Krusch

Sveika, Klaudija, jauki jaunie kanggo sampeyan dina iki. Saran apa sampeyan bisa menehi kanggo blogeri dzied pengin merek dzied durung dilakoni?

Klaudija:

Menyang, utawa luwih apik, armijas karoga emuāru autore Liyane, sawijining merek diwiwiti sadurunge sampeyan ngrambah. Sampeyan kudu nggawe stream media sosial sing dikarepake. Merk saiki nggoleki 2 kanggo 3 sasi ing aliran media sosial. Paling orra sebulan sadurunge nyedhak merek, sampeyan kudu miwiti nransfer isi dzied wis disinkronake karo merek uga minangka tindakake. Aja mung nuduhake kanthi acak. Jaunie stratēģiskie plašsaziņas līdzekļi sosial banjur isi isi organik dzied nggantosi sampeyan.

Coba golek merek dzied arep ngasilake hd, dudu barang dzied anyar, supaya bisa dadi gaya urip organik. Sawise sampeyan wis naetel stratēģi sampeyan, tekan laikā merek ing media sosial. Aku seneng karo merek pesen pribadi in Twitter. Banjur, Aku pitutur marang wong-wong maen yen aku arep ngirim wong media kit lan ngrembug perkumpulan. Yen ora ngetutake sampeyan, komentē barības kasebut. Aku ora nate "ora" nganti saiki ing pitching!

Akeh emuāru autors ir jakins carane ngganti rega lan bisa diganti karo salah siji produkcija murah utawa biaya sing kurang. Saran apa sampeyan bisa menehi?

Klaudija:

Sampeyan kudu ngurmati strīpainis! Iki kerja – sampeyan ora nindakake mau sih. Sampeyan kudu ngedongkrak kekuatan sampeyan. Contone, aku apik banget in Instagram, supaya akeh karya saya saiki ing medium iki. Aku wis mbayar tingkat dziedāt Padha kaya aku kango karija disponori, dziedāt njupuk luwih akeh wektu lan gaweyan kanggo aku saka media sosial, dziedāt dadi kekuatanku.

Saliyane, yen sampeyan wis siap ngrangkep lan ngirim kit media, menehi 2 utawa 3 potensial blogger potensial liyane lan opsi apa sing bakal sampeyan lakokake kanggo wong-wong mau. Aku biasane nyambut gawe karo media sosial nanging aku ngajak pilihan blog post. Merek kaya duwe kabeh wis ditetepake kanggo wong-wong mau ing avanss. Yen sampeyan nyetel kampanye, iku luwih gangang kanggo nampa nada sampeyan.

Uga menehi pilihan sampeyan ing apa dzied bakal dikarepake. Marang wong-wong mau, "Līdz pat aku, bisa kita bareng-bareng?" Yen sampeyan wis rampung kanti bener, aku yakin sampeyan bakal entuk ya.

Apa ana masalah potensial sing bisa ditemokake dening blogger dzied bakal mbantu supaya luwih apik kanggo merek?

Klaudija

Jā! Aku bubar menehi sawetara saran menyang blogger anyar dzied berjuang kanggo njaluk merek kanggo dheweke. Aku ngerteni straume dheweke lan ora ana strateggi kanggo media sosial dheweke. Viss, kas jums ir pieejams ceļojumā, tiek izlikts ar ķīniešu zīmējumu.

Nalika akumulators, sampeyan kudu nemtokake merek sampeyan. Punika titik wiwitan – tanpa mengkono, sampeyan ora bisa ngeset strategi. Sampejans kudu sinkrons karo merek lan tetep bener. Emuāru autors līdz njupuk pituturku lan bandžur duwe wani kanggo nggayuh merek. Dheweke ndharat maneh pandhuane lan nerusake.

Kanggo dadi sukses, sampeyan kudu kabeh unsur sing bakal diikat: merek, alirán, sampeyan. Para pandherek panjenengan kudu nemokake unsur kasebut ing uripmu saben dina. Contone, murid-muridku ngerti apa sing dikarepake lan sing urip lan uripku. Iku ora palsu, dziedāt aku.

Sembarang kesalahan kudu dicegah?

Klaudija:

Akeh emuāru autors Golek "barang." Dheweke pengin njaluk apa-apa utawa menehi ganti rugi. Iki ora dadi tujuan pungkasan sampeyan. Pampasan teka amarga sampeyan nindakake apa dzied sampeyan minat tenan.

Luwih dziļa nalika sampeyan nindakake iki minangka bisnis. Kapentingan merek bakal teka nalika sampeyan nuduhake apa dzied pancene penting. Banjur sampeyan kudu nemokake cara dzied paling apik kanggo campuran kabeh.

Tombol Takeaways kanggo Nggawe Merek:

  1. Priksa manawa sampeyan skūpsts dhewe dhisik.
  2. Pārsteidzošs stratēģiskais medijs sosial sing sejatine karo merek sampeyan dhewe lan jumbuh karo dzied paling sethithik 2 sasi sadurunge mlebu menyang merek.
  3. Pasang kampanye lengkap kanthi pilihan kanggo apa dziedāt bisa sampeyan lakoni lan apa dziedāt dikarepake sampeyan bali. Pieņemiet darbā emuāru autores Liyane nalika bisa.
  4. Jenas cena utawa takon prodhuk, elinga iki bisa dienggo. Nuwun sewu!
  5. Aja nganti "barang" utawa ganti rugi. Nggarap perkara dzied disenengi lan disenengi.

Apa dzied kudu diisi kanggo Kirim sponsoram

Minangka Claudia ngandika, sampeyan kudu ngurmati dhewe. Sue Ann Dunlevie saka SuccessfulBlogging.com nduweni artikel sing menarik babagan apa sing dibutuhake kanggo blogging. Sanajan tampilan kaca bisa ndeleng tampilan vienīgais 5000 saben, izmantojot Google Analytics, sampeyan bisa uga ngisi daya antarane $ 50-100 saben kirim. Yen ora, mangerteni carane njaluk tampilan kaca pisanan 1000. Kajaba iku, saran Claudia nuduhake pentinge media sosial sing kuwat. Sinau carane tuwuh pengikut sampeyan.

Sawise sampeyan duwe set tarif kanggo blog sampeyan, sampeyan bisa ngisi daya rada kurang kanggo ngirim ing blog wong liya. Aku ngomong kurang amarga nalika iku blog sampeyan, sampeyan ngisi daya kanggo karya liyane iklan. Elinga jena kirim dzied disponori iklan dzied ora tau godhong blog sampeyan! Mulane iklan ora ngasilake kaya kiriman dzied disponori. Iklans puteran dzied bisa dianyari lan kadaluwarsa, lan minangka biaya dzied luwih murah.

Aja Lali multivides komplekts

Minangka sampeyan bisa ndeleng, iku penting kanggo duwe kit media media kanggo pitching. Desain siji sanalika bisa. Iki ora kudu dadi prosedur dzied nglarani! Sampeyan skūšanās ir pirātiski lunak pankūkas. Sampeyan kudu nyakup priekšmetu saraksts, kas tiek atvērts līdz:

  • Foto panjenengan (dziediet simpātijas izklaidējošā emuārā, iemiesojiet kudu konsistentu), jeneng blog lan logo.
  • Informasi kontak, kalebu e-pasts lan tālr.
  • Misi blogu lan mērķis pamirsa sampeyan. Jauns apa merek sampeyan.
  • Sembarang prestasi dziedāt gegayutan karo apa sampeyan bakal menehi merek. Iki bisa kiriman vīruss, penghargaan, lokakarya, e-grāmatas dzied gudri ditulis, prestasi influencer, dll.
  • Apa sampeyan bisa nyedhiyani merek, umpamane: publicēt dziedāt disponori, manajemen partai Twitter, wakil konferensi, lan liya-liyane. Priksa manawa prestasimu adhine.
  • Jenenge sampeyan wis kerjo karo jaman mbiyen.

Aku bakal jagal kowe karo crita anyarku. Aku gudrība ķīniešu kesehatan / kesehatan alami kanggo luwih saka setahun. Sajrone wektu iki, kulawarga wis homeopath dzied uga dadi pemilik toko. Dheweke seneng menehi hadiah hadiah kanggo hadiah pungkasan mangsa. Sawise iku, kita mulai ngrembug babagan carane aku bisa nulis kanggo dheweke. Kita ngandika minggu līdz lan dheweke kepengin nepiedalās aku kanthi kapasitas luwih gedhe kanggo upaya lan konperensi jaringan. Iki bakal dadi proyèk paling gedhe kanggo aku lan saiki kabeh muncul sacara organik.

Supaya sampeyan bisa ngrekam merek sampeyan, ngresiki aliran media, dadi asli, nimbang dhewe lan mulakan kanthi kreatif apa sampeyan bisa menehi merek. Sampejans vai nu divreiz apa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:

    Reregan lan Dalan Disponsori

    Salah sawijining strategi yaiku monetizare blog sampeyan cântă nyumbang paling apik nyiptakake kiriman cântă disponsori kanggo merek cântă bisa digunakake. Nalika akeh perusahaan influencer, kayata Clever Girls lan MassiveSway, nyambungake sampeyan karo kesempatan sampeyan nduweni. Apa yen sampeyan pengin nggarap perusahaan cântă cocog karo nișă nanging ora menehi kesempatan liwat kemitraan cântă înțelepciune?


    Minggu iki, aku duwe kesempatan kanggo wawancara pakar blogger Claudia Krusch TrendyLatina.com branduri de pitching babagan. Dheweke wis kerja minangka panyipta container lan influencer karo akeh jeneng merek utama, kayata Michael Kors lan Direktur perusahaan manajemen media sosial Pakaryan Sosial. Filsafat Claudia? "Aku percaya kanthi jujur, kerja keras kanggo entuk dhuwit."

    Nggabungake Wawancara Merek karo Claudia Krusch

    Buna Claudia, matur nuwun kanggo sampeyan dina iki. Saran apa sampeyan bisa menehi kanggo bloggerii cântă pengin merek cântă durung dilakoni?

    Claudia:

    Menyang, utawa luwih apik, bareng karo blogger linane, sawijining merek diwiwiti sadurunge sampeyan ngrambah. Sampeyan kudu nggawe stream media sosial sing digarepake. Oferiți un mesaj 2 canguri 3 de comunicare susraniană. Paling ora sebulan sadurunge nyedhak merek, sampeyan kudu miwiti nransfer isi singue disinkronake karo merek uga minangka tindakake. Aja mung nuduhake kanthi acak. Nggawe strategi media sosial banjur isi isi organic cant singure.

    Coba golek merek sing arep ngasilake dhuwit, dudu barang sing anyar, supaya bisa dadi gaya urip organik. În mod similar, sampeyan wis nyetel strategi sampeyan, tekan metu simpling media media sosial. Aku seneng karo merk pesen pribadi pe Twitter. Banjur, Aku pitutur marang wong-wong mau yen aku arep ngirim wong media kit lan ngrembug perkumpulan. Yen ora ngetutake sampeyan, komentar ing feed kasebut. Aku ora nate "ora" nganti saiki ing pitching!

    Akeh blogger ora yakin carane ngganti rega lan bisa diganti karo salah siji produk murah utawa biaya cântă kurang. Saran apa sampeyan bisa menehi?

    Claudia:

    Sampeyan kudu ngurmati dhewe! Iki kerja – sampeyan ora nindakake mau sih. Sampeyan kudu ngedongkrak kekuatan sampeyan. Continuați-vă, vă puteți apuca de Instagram, supaya akeh karya saya saiki ing medium iki. Aku wis mbayar tingkat cântă padha kaya aku kanggo karya disponsori, cântă njupuk luwih akeh wektu lan gaweyan kanggo aku saka media sosial, sing dadi kekuatanku.

    Saliyane, yen sampeyan wis siap ngrangkep lan ngirim kit media, menehi 2 utawa 3 blogger potensial potensial liyane lan opsi apa cântă bakal sampeyan lakokake kanggo wong-wong mau. Aku biasane nyambut gawe karo media sosial nanging și postează un blog pe post. Merek kaya duwe kabeh wis ditetepake kanggo wong-wong mau ing avans. Yen sampeyan nyetel kampanye, iku luwih gampang kanggo nampa nada sampeyan.

    Uga menehi pilihan sampeyan ing apa cântă bakal dikarepake. Marang wong-wong mau, "Iki apa aku, bisa kita bareng-bareng?" Yen sampeyan wis rampung kanthi bener, aku yakin sampeyan bakal entuk ya.

    Apa ana masalah potensial cântă bisa ditemokake dening blogger sing bakal mbantu supaya luwih apik kanggo merek?

    Claudia

    Ya! Aku bubar menehi sawetara saran menyang blogger anyar sing berjuang kanggo njaluk merek kanggo nggarap dheweke. Aku ngerteni stream dheweke lan ora ana strategi kanggo media sosial dheweke. Postarea în oraș a saka utawa alesan kanggo dheweke.

    Nalika aku ngomong dheweke, sampeyan kudu nemtokake merek sampeyan. Punika titik wiwitan – tanpa mengkono, sampeyan ora bisa ngeset strategi. Sampeyan kudu sinkron karo merek lan tetep bener. Blogger iki njupuk pituturku lan banjur duwe wani kanggo nggayuh merek. Dheweke ndharat maneh pandhuane lan nerusake.

    Kanggo dadi sukses, sampeyan kudu kabeh unsur sing bakal diikat: merek, aliran, sampeyan. Para pandherek panjenengan kudu nemokake unsur kasebut ing uripmu saben dina. Contone, murid-muridku ngerti apa cântă dikarepake lan cânt urip lan uripku. Iku ora palsu, cântă aku cântă.

    Sembarang kesalahan kudu dicegah?

    Claudia:

    Akeh blogger golek "barang." Dheweke pengin njaluk apa-apa utawa menehi ganti rugi. Iki ora dadi tujuan pungkasan sampeyan. Pampasan teka amarga sampeyan nindakake apa cântă sampeyan minat tenan.

    Luwih jero nalika sampeyan nindakake iki minangka bisnis. Kapentingan merek bakal teka nalika sampeyan nuduhake apa cântă pancene penting. Banjur sampeyan kudu nemokake cara cânta paling apik kanggo campuran kabeh.

    Tombol Takeaways Kanggo Nggawe Merek:

    1. Priksa manawa sampeyan nggawe akun dhewe dhisik.
    2. Ngembangake strategi media sosial cânta sejatine karo merek sampeyan dhewe lan jumbuh karo cântă paling sethithik 2 sasi sadurunge mlebu menyang merek.
    3. Pasang kampanye lengkap kanthi pilihan kanggo apa cântă bisa sampeyan lakoni lan apa cântă dikarepake sampeyan bali. Recrută bloggeri liyane nalika bisa.
    4. Preț yen utawa takon prodhuk, elinga iki bisa dienggo. Nuwun sewu!
    5. Aja nganti "barang" utawa ganti rugi. Nggarap perkara cântă disenengi lan disenengi.

    Apa cântă kudu diisi kanggo Kirim Sponsor

    Minangka Claudia ngandika, sampeyan kudu ngurmati dhewe. Sue Ann Dunlevie saka SuccessfulBlogging.com nduweni articole cântă menarik babagan apa cântă dibutuhake kanggo blogging. Sanajan tampilan kaca bisa ndeleng tampilan unik 5.000 de ore din Google Analytics, sampeyan bisa uga ngisi daya antarane 50-100 USD saben kirim. Yen ora, mangerteni carane njaluk tampilan kaca pisanan 1000. Kajaba iku, saran Claudia Nuduhake pentinge media sosial sing kuwat. Sinau carane tuwuh pengikut sampeyan.

    În mod similar, Sampeyan duwe set tarif tarif Kanggo blog sampeyan, sampeyan bisa ngisi daya rada kurang kanggo ngirim ing blog wong liya. Aku ngomong kurang amarga nalika iku blog sampeyan, sampeyan ngisi daya kanggo karya liyane iklan. Elinga yen kirim cântă disponsori iklan cântă ora tau godhong blog sampeyan! Mulane iklan ora ngasilake kaya kiriman cântă disponsori. Iklan puteran cânta bisa dianyari lan kadaluwarsa, lan minangka biaya cântă luwih murah.

    Aja Lali Media Kit

    Minangka sampeyan bisa ndeleng, iku penting kanggo duwe kit media kanggo pitching. Desain siji sanalika bisa. Iki ora kudu dadi prosedur cânta nglarani! Sampeyan bisa înglobează piranti lunak pangolahan tembung. Sampeyan kudu nyakup item-item in ngisor iki:

    • Foto panjenengan (cântă sampeyan gunakake ing blog lan dadi avatar, sing kudu konsisten), jeneng blog lan logo.
    • Informații de contact, kalebu email lan telpon.
    • Misi blog lan țintă pamirsa sampeyan. Ngomong apa merek sampeyan.
    • Sembarang prestasi cântă gegayutan karo apa sampeyan bakal menehi merek. Virusul Iki bisa kiriman, penghargaan, lokakarya, ebook-urile cântă înțelepciune, prestasi influencer, dll.
    • Apa sampeyan bisa nyedhiyani merek, umpamane: postarea cântă disponsori, manajemen partai Twitter, wakil konferensi, lan liya-lineane. Priksa manawa prestasimu adhine.
    • Jenenge sampeyan wis kerjo karo jaman mbiyen.

    Aku bakal ninggal kowe karo crita anyarku. Aku wis nggarap panganan kesehatan / kesehatan alami kanggo luwih saka setahun. Sajrone wektu iki, kulawarga wis nggarap homeopat cântă uga dadi pemilik toko. Dheweke seneng menehi hadiah hadiah kanggo hadiah pungkasan mangsa. Sawise iku, kita mulai ngrembug babagan carane aku bisa nulis kanggo dheweke. Kita ngandika minggu iki lan dheweke kepengin nggarap aku kanthi kapasitas luwih gedhe kanggo upaya lan konperensi jaringan. Iki bakal dadi proyèk paling gedhe kanggo aku lan saiki kabeh muncul sacara organik.

    Supaya sampeyan bisa ngrekam merek sampeyan, ngresiki aliran media, dadi asli, nimbang dhewe lan mulakan kanthi kreatif apa sampeyan bisa menehi merek. Sampeyan ora duwe apa-apa.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map