Дебаз Аналитицс Твиттер: Зоути Гратис, Екцел трипери, као и Анндан Консеи

Твиттерске Твиттер моури? Пвобаблеман па.


Твиттер апи конксно на Твеетс ли на Гоогле.

Твиттер се може пријавити за трафик са сан ио па антре нан платформа.

Можете да се пријавите на Блоггер, да се осврнете на бизнис, Твиттер и да вам преостане нешто више него што можете да урадите. Ли енпотан анпил поу твеет огманте конесанс мак, бати реласион, епи ли се ион зоути пвисан поу цхањман.

Проверите 10 дана да бисте успели да направите Твиттер.

На Твиттер-у ћете наћи анализу свог тоут Моунта, а то ће вам помоћи да одредите свој садржај. Поред твеетинга, иселите се са жанром елемената, расправљајте се о декоуври соу ион конту на Твиттер-у..

1. Набавите на Твиттер Аналитиц Дацхборд-у

Нан митан 2014, Твиттер је покренуо аналитичку анализу како бисте је искористили. Тоут Моун ки ген ион манцх Твиттер Ка ген аксе конпле нан м ‘а ло.

Аксе оу аналитицс твиттер није доступан.

вхср-твеет-активите

Ген ион анпил нан енфомасион оу ка јвенн соти нан таблодбо а, танкоу енпресион, поусантај ангајман, цлицк лиен, елатриие Мен, анван са, оу бевен конпранн дефинисион а цхак метрик фе доне маде оу санс.

Твиттер блог ген ли тоут.

Можете да купите Твиттер или да се пријавите за нешто што можете да учините тако што ћете се упознати са стрпљивим резултатима и послати епи фон на свој рачун. Кенбе ион је соу цхак метрик ак конпаре готов јо ак мва анван ио. Оу прал коннен си в ап фе багаи са ио два паске оу прал вон иман огмантасион естаб.

Коулие а, пран ион гаде пи пре нан детаи ио нан цхак твеет, оу прал јвенн месај менм плис кацхе.

Мен ки јан детаи ио нан ион твеет еспесифик гаде:

вхср-твеет-детаи

Ако желите да се увјерите у дух, можете пронаћи Ион тес / Б соу ли. Сивеие месурес кле ио па екри диферан тит, ген ладан ио ион хасхтаг диферан осва ион фото диферан ак цхецхе коннен пи бон фасон ио максимизе риве нан твеет ла.

Анализирајте некретнину направљену са вама и прелиминарни сте, ако желите да наставите.

Пандан Мас 2015, Твитер је лансиран за последњи пут. Можете да користите нешто што можете да заборавите ако желите да се активирате на Твиттеру.

вхср-твеет-хигхтлигхт

Дацхборд нуди бесплатне коментаре на Твиттер-у. Оу капаб коуние а пран ион десизион фаст соу си ви оу нон ион твеет се во фе пвомосион сан ио па тан депанс але нан детаи ио минит.

На Твиттер аналитику се можете обратити, али немојте, забавите се само ако желите. Консантре соу ион метрик ак амелиоре соти нан ла. Ли ка фе ион бон енпак соу тан.

Мизајоу:

Соу Ме 27, 2015, Твиттер модернизирао аналитику као ио Инсигхтс одианс. Карактеристике су вам додале детаље и додале вам демографски демографски стил, стил живота, мобилни отисак, елатриие.

Ако желите да се позабавите бизнисом, можете да сазнате како можете да припремите штампање на Твиттеру. Нан моман је, амерички, италијански и Суиви. Оу ка фе ион етид конпарезон ант дисип оу ио ак лот итислизате Твиттер.

Инсигхтс одианс еде бизнис амелиоре естратеји ио соу Твиттер.

Вхср-твеет-одианс-Сур

2. Набавите на Твиттер Аналитицсу

Ген анпил сосиал медиа зоути јесион ки диспониб нан мацхе а танкоу Буфферапп, Хоотсуите, Ритетаг, Клоут, елатриие Ген кек ки јис константре соу твиттер поу конт ли танкоу Твеетдецк, Манагефилтер ак СоциалБро.

Тоут зоути севи ион сел објектиф – фе лави оу пи фасил.

Анпил фва, можете да видите ово питање на Твиттер-у. Можете да нађете на платну наталне аналитике Твиттер а.

Исит ла се платфом 3 ки мвен јвенн апвоприие ак фасил поу дебутан ио севи ак.

Танпон (Фреемиум)

Танпон се ион зоути сосиал попиле зоути медиа сосиал. Оу ген два поу пран рандевоу твеетс ненпот ле епи фиксе оре диферан цхак јоу. Ако желите да прихватите диферан.

Севи ак танпон, оу капаб анализа статс ио ио цхак твеет. Ако желите да се напуните, можете да нађете топ твеет потансиел или то Топ Топ Твеет. Оу ка пран аксион имедиат соу цхак твеет сел сва нан рандевоу осва реиекри амелиоре ли.

Можете да отворите Твиттер аналитику и да учините нешто.

Ако желите да преузмете бесплатну анализу Буффер а. Оу прал безвен ајоу нан ион конт пеие ио јви Детаљан анализу нан доне.

вхср-твеет-танпон

Ритетаг (гратис-јијман)

Ритетаг се ион зоути медиа сосиал ки консантре соу хасхтаг. Ако желите да добијете оцену вредности, аналитика ангажман енстантане ак евалиасион пост укупно. Ритетаг анализира хасхтаг тоујоу ап, ки пемет или максимизира риве оу анван оу воие ион твеет.

Ако имате карактеристике, можете их навести на Твиттер-у и на Твиттер-у објавити на Твиттер-у. Ако желите да користите мегјутаче, можете да изложите твеет оу. Ритетаг сетенман плен е а еспас.

Пран кек минит поу цхецхе коннен статс де хасхтаг в ап итилизе а. Имате хасхтаг оу итилизе осва сенплеман сан ио па сивеианс апвоприие?

Пошаљи нови Е-маил адреса на Твиттер-у.

вхср-твеет-ритетаг

Постцхуп (бесплатно)

Постцхуп (дели ли тее танкоу Твеетцхуп) се такође обрађује са Твиттером. Ли анализа коуман соуван ион твеет мансионе епи ли вин ретвеетао је па диип оу ио.

Можете да анализирате Твиттер на Твиттеру или да погледате. Оу прал јвенн ки итилизате мансионе оу пи плис ла. Епи, ген ион лис статс ки ген рапо ак тви оу ак ркрип.

Анплис, Постцхуп ба јео-коте моунтаин ки мансионе оу. Соти нан ла, оу ка ген конпле БЕЦА де коте одианс оу.

Малгре ке Твиттер аналитика ген енфомасион са ио, Постцхуп оф анализа анализе ла нан ион фасон ки пи атире фасил поу конпранн.

Еске твеет оу сибле бон одианс лан? Желите ли да кажете да је ВХАТнет само један од нас.

Ако желите да нађете на Твиттер-у, нађите натални Твиттер, ако желите да кажете да ли желите да користите овај софтвер. Оу ио манке соти ион анпил нан доне валаб.

Си оу па сетен ки иоун комансе ак, есеие соти са ио мвен те патаје пи во а. Тоут зоути ио фасил ис итилизе епи траваи Твиттер или пи фасил.

3. Конпиле учињено Готово Севи ак Екцел

Ако сте направили анализу или додали платформа на наталном Твиттер-у, бићете доступни на медитативној мрежи, или би требало да урадите анализу вашег извештаја..

Соуван, моунтаин ки ренмен траваи багаи ио тет ио ап ген ион пи бон конпреиансион соу доне ио ио. С а се па ион тацх дифисил. Можете да извршите Твиттер аналитику и да користите Екцел рачун.

вхср-твеет-доне

Мушкарци желе аналитику сенп мвен те сот автик итилизасион го то ки соти нан @ВХСРнет. Анван оу соте нан анализа, оу две премие коннен ки са оу вле јвенн соти нан доне ио.

Сан ио па ион објектиф кле, готов твиттер оу се јис ион лтт цалцул ак колон ак каракте. Мвен вле коннен:

 1. Еске твеет естанда осва твеет репонн баи пи бон енпресион?
 2. Еске твеет естанда осва твеет репонн баи пи бон поусантај ангајман?
 3. Ки јоу нан семен нан те бан м ‘пи во енпресион а мваиен?
 4. Ки јоу нан семен нан ки ген пи бон поусантај ангајман?

Ако желите да наставите да користите следеће:

1. Лоуври Твиттер аналитика урађена (од цсв) на Екцел-у

2. Све је спремно за следеће

3. Сиеви ак Екцел ЛЕФТ фонксион се соти акат нан ион ноуво колон

ЛЕФТ ([@ тан], 10) соти ак дат

4. Севи ак Екцел фонксион ТЕКСТ конвети дат на јоу ласемен нан ион ноуво колон

ТЕКСТ (Е2), "ддд") ретоунен јоу ласемен

5. Севи ак Екцел ИФ фонксион сити твеет твеет естанда осва репете твеет нан ион ноуво колон

СИ (лево ([Текнолоји Твеет], 1) = "@", "Одговорити", "естанда")

6. Лено или ген тоут готов паре, анализе учињене оу ле л севи авек табло пивоте осва граф пивот

Граф анба а монтре фото а јенерал нан енпресион мваиен нан ион твеет естанда ак ион твеет репонс соу коу а нан ион семен.

вхср-твеет-мваиен-енпресион

Ген кек багаи мвен ка асиме де граф ки анво а:

 1. Желите ли да учините нешто о твеет-у?.
 2. Самди не жели да објави нешто о намери.
 3. Енпресион соти нан твеет естанда се соу енпресион 2к нан репонс твеет.
 4. Енпресион се ки консистан на Мади а Вандреди.

Мвен прал фоуие пи фон нан ки јоу ген то ангајман пи бон. Мвен прал севи ак маде ио менм јенере ион граф диферан.

вхср-твеет-ангајман-поусантај

Ион багаи кек мвен ка сом моуте нан граф ки анво а:

 1. Одговори Твеет Те бан м ‘пи поусантај ангајман.
 2. Вандреди те баи нот пи бон поусантај ангажман на твеет ан јенерал.
 3. Поусантај ангајман соти нан репонс твеет се соу 3к пи во конпаре ак твеет естанда.
 4. Диманцх ген то ангајман ки пи ба.

Трасе маде се плези менм си ли коуте оу тан. Мушкарци, можете их напунити и учинити готовим. Састављено је од израчуна да се сан ио па соф си оу коннен ки са ио гаде поу.

Есеие ли соти тет оу, ген ион анпил месај плис кацхе андедан доне оу оу пасе оу ка имајине.

* Ремак – Пандан ће вам се придружити ако се нађете у планини, али и фанатик на Екцел-у, мушкарци ће вам дозволити да се опробате и да се опробате. Киса ки монтре пи се а сенцел Екцел + Твиттер доне Хацк. Питхон капаб ион вале енпотан си оу ап цхецхе поу анализу менм плис конплекс.

НАН. Не можете на Твиттеру?

Оу ка пасе кек иден нан ион јоунен твеетинг, коминике авек дисип оу ак сивеианс ион хасхтаг. Оу ка манде, ки са ки резилта а?

Резилта се разликује по величини објеката у којима се налазите. Оу ка мезире ки базе соу кантите дисип ио, клике соу нан витес, нимево нан унос на сибле УРЛ, елатриие.

Мансион сосиал се ион реферанс јенерал соу фасон @хандле ап фе. Сосиал мансионе дефини ком конбиен фва ион мак сивеие соу медиа сосиал.

Етид монтре ке мак соу твиттер јвенн ион мваиен нан 39 мансионе поу цхак јоу. Еске в коннен ки нимево са а се поу оу?

Ген анпил зоути ки диспониб за мезире на Твиттер ла ла. Мвен прал патаје авек оу зоути ки гратис епи фасил поу итилизе.

Сосиал (Фреемиум)

Сосиале се појављује у вашој аналитици на Твиттер аналитикама, анализирајте кле, Суиви хасхтаг, идентификантну ефикасност на већим тендама, чак и на анксте.

Зоути а ген ион таблет ентеактиф ки ка еде в свив мо кле ки ген рапо ак ион баз реиел. Ако желите да надјете контакт с вама (ки може да се помири), освети вас и конкурише вам. Анплис мак сивеианс, зоути а капаб итилизе тоу поу идантифие енфлиианате енпотан ак експе ки ген рапо ак домен оу.

Клике ла а поу тцхеке прете социалерт.

Сосиале нан аксион (соу @ВХСРнет).

Фолловервонк (Фреемиум)

Фолловервонк се сезону мов девлопе па Моз. Да ли можете урадити нешто о Твиттеру, погледајте Танпореман ницх. Ио нан ио ио севи ак, оу две сииен нан ле леви авек на Твиттер оу. Ли гратис ио итилизе.

Фолловервонк апитизе Оторите сосиал мези енфлиианс Твиттер ла. Отворите Сосиал мезире ки базе соу ретвеетс. Ако не желите да се пријавите, можете да користите Твиттер Твиттер.

вхср-твеет-фолловервонк

Ако не желите да урадите, можете видети 6 дана од аналитике на Твиттеру и истражити. Па реконет ки јан мак оу ап фе, оу ка планифие поу дирексион ак ресоус оу ио.

Ако желите да промените свој Твиттер, нисте могли да га објавите. Нитт енфлииан ла диферан де цхак платфом. Јис батон поун Иоун оубиен де меси епи депласе нот оу егал.

Пи бон фасон поу мезире нот сосиал се конкиран ки пи пре оу.

Плис пасе оу

Мвен те јере @ВХСРнет поу мва ки сот пасе 6. Мвен еспере мвен ген плис доне је патаје авек оу нан лавни.

Желите ли да пошаљете још један фанатик на Твиттеру, поставите своје место на @ВХСРнет.

Твиттер се пи гво 4. платформа сосиал медиа а, ак ли бизнис оу ап траваи пи биен.

Твиттер је показао да можете да направите нешто о епи огманте лавант оу. Оу па јанм ка але мал 302 милион актиф итилизате цхак мва.

Ки са ки траваи поу м ‘па та ка ка траваи поу оу. Да ли сте покушали да анализирате све што сте урадили на Твиттер-у? Имате Твиттер!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me