Триберр Маркетинг: Савјети за 25 стручњака + ексклузивни интервју

Јесте ли већ на Трибберу? Можда ћете изгубити пуно маркетиншких прилика ако нисте – тврди Абрар Мохи Схафее, власник Блоггинг Спелл-а. Цитирајући Абрарове речи –


Инфлуенцер маркетинг је следећи велики корак у дигиталном маркетингу. Његова вредност постаје из дана у дан све већа јер трговци траже паметније приступе да би били видљиви.

И ту се појављује Триберр, посвећена друштвена мрежа за блогере.

На основу мота „делите моје, а ја ћу делити твоје“, блогери о Триберру граде „Трибе“ и деле свој „Досег“ са члановима племена промовишући један другога на Твиттерима, Фацебооку и ЛинкедИну. С 20 од 50 Форбесових најбољих утицаја сада је Триберр нова снага друштвених медија коју блогери више не могу игнорисати.

Триберр маркетинг савети 25 најбољих утицајних група

Ако тек почињете у Триберру – данас је ваш сретан дан.

Абрар је интервјуисао 25 најбољих утицајних чланова Триберра (сваки са стотинама милиона досега!) За своје Триберр маркетиншке савете. Овде можете погледати цео пост или врло брзо покупити кључне тачке из доње инфографије.

Штавише, обавио сам кратак ексклузивни интервју са Абраром како бих прикупио више информација и савета изнутра. Погледај!

Ексклузивни интервју са Абраром Мохи-ом Схафее-ем (зачетником инфографике)

Хеј Абрар, хвала што сте с нама поделили свој чланак и инфографику. Чланак је одличан комад и изузетно вриједан за блогере који желе проширити свој домет. Реците нам шта вас је довело на идеју да се прво публика објави на Триберру?

То је највероватније био јануар ове године када сам се придружио Триберру и почео да истражујем њихове карактеристике. Био сам импресиониран њиховим системом „Досег“. За разлику од осталих платформи на којима имате „к“ број пратилаца и ваша ажурирања имају потенцијал да досегну максималан тај број.

У Триберру се повећава када уђете у нова Трибеса (нишну групу блогера) као члана. А њихов систем ће аутоматски извлачити садржаје с вашег блога и дистрибуирати их пред укупном публиком. Дакле, то је прво што ме је кликнуло на памет.

Након пријаве за Триберр, приметио сам када на свом блогу направим нови пост, Триберр вози значајне саобраћајне и друштвене делове (посебно твитераше) до наредних 4-5 дана, иако има низак број веза. То је било корисно и натерало ме да схватим да се може претворити у врло ефикасно средство за курирање садржаја користећи наше праксе.

Дакле, то је оно што ме је инспирисало да направим гужве на пост за Триберр и предајем неколико савета Триберрових инфлуенцера како бих обезбедио максималну корист од ове платформе.

Као што рекох – пост је изузетно вредан. Али у исто време верујем да је изузетно тешко произвести (~ 5000 речи, 25 блогера!). Колико сте времена провели на овом посту? Реците нам нешто више о припреми овог поста.

Да будем искрен, требало ми је цео месец да све ствари саставим. Знам да је то прошло пуно времена, али хтио сам осигурати да сви добију довољно времена за одговор. Како сам се већ одлучио за прикупљање савета, није ми требало да размишљам о чему да питам.

Да бих га ставио у ред, прво сам направио листу од 35 најбољих корисника Триберра заједно са њиховим е-маиловима, мада ми је требало само 25 (знао сам да их сви неће временити због временских ограничења), направио сам персонализовани образац за е-пошту , непрестано им слао е-пошту, мењао текстове е-поште сваки по 3-4 е-маила да би се избегло уношење нежељене поште, дао им више него довољно времена за одговор (15 дана), прогласивши рок и то је то.

Тако сам их надмашио и припремио свој скуп. Иако имам план касније да напишем детаљан пост о томе како сам спровео овај преглед (пошто сам већ сачувао податке) и добио резултате.

Ово су сјајне ствари, искрено се дивим и ценим ваш напоран рад у овоме. Пре него што завршимо са овим – Ако бисте нам могли дати само три кључна одласка од овог поста, шта би то било?

То би било три:

  1. Придружите се више племена у вашој ниши и створите нека своја да бисте позвали друга.
  2. Учините наслов поста неодољивим и тако направите свој садржај да бисте убедили додатне дељење.
  3. Дијелите друге садржаје и имате шансе да их подијелите за Триберров алгоритам афинитета.

[Инфограпхиц] Како бити успешан на Триберру

Триберр стручни преглед информација

Напомена од Јерри Лов: Овдје се можете пријавити и покренути своје Триберр племе. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me