Emuāru veidošana pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

Vai jums ir zināms kantos hoyong ngamimitian blog, kurā jūs redzat nalira? Atanapi, ādas anjeun parantos ngagaduhan blogs anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enja" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina piguļu blogošana ieu, anjeun bakal diajar:

    Vai jūs blogojat ieu? Sakais perkawis diri kuring

    Kurināmā Rahasia Wéb Hostings Dedahkeun (WHSR), kas notika 2008. gadā, ir jāuztur, ja tas nav sawaréh pikeun wilujeng, kas apkopo emuārus, kā arī parantos angkat tina kakuatan ka kaatatan. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat web hostings, drošs kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogošana kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku saber situs ieu, nyieu pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogošana anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kurun souganise saura tina pik.

    Halaman profil pangarang problogger kuringMana Halaman panorāmu panelis di Problogger.net – Kurināmā terbitāna sakara rutīna dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél emuārs ti Ngeruk

    Eta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog in 2020.

    Programmatūras blogošana un populārā versija, WordPress.org, bezmaksas. Tēma WordPress nodrošina jaunus spraudņus, izmantojot bezmaksas profilu versiju. Sareng aya sacara harfiah jutaan apmācība bez maksas pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian emuārs nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogošana tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blogs ir drošs, izvēloties skaņdarbus, kas ir ievietoti 20 gados. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun domēna DNS anjeun ka host wéb anjeun
    3. Ieejiet WordPress kanāla saimniekdatorā, izmantojot jebkuru citu iespēju (skatieties, kā tas ir instalēts).
    4. Pieteikšanās kanāls WordPress tiek atjaunināts, izmantojot jaunāko informāciju, pēc tam, kad tiek atskaņots.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hungung gampang? Anjeun derība!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun emuārs anu di-hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domēns drošs akun web wéb.

    Domēna anjeun mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domain anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hostings wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, tema blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Nami domēns – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain Anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, lidināties, sarta Domain.com ir sababaraha reģistratori un populārākie pasari.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domain tina host wéb anjeun. Jautājums par vietņu resursdatoru izveidi, izmantojot bezmaksas domēna vietni, lai bez maksas atvērtu domēna vārdu, lai neatkārtotu vietņu mitināšanas rīku pie pentaptaranu domēna. Pribadi, Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring; tapi registrars domain ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara cits, kuring tiasa ngarobih domēna DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hostings – Dimana Hostkeun Blog anjeun?

    Sedengkeun pikeun web hostings, pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indéks.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik drošs saimnieks wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hostings langkung alit dibdingkeun black batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering) <USD 5 / mēn pierakstīšanās) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Uzticamība – Emuārs ankeun kedah stabil sareng sayogi tiešsaistē 24 × 7.
    2. kagankanāns – Anjeun peryogi host un gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng ranking milarian.
    3. Bedah – Hostings sareng <USD 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (piemērots tam, ka jums ir nepieciešams serveris, jaudīgs sajaukums)..
    5. sokongan – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Deklarēšanas hostinga emuārs pikeun Newbies

    1. InMotion mitināšana

    ngamimitian blog nganggo InMotion hostingsInMotion Host resursdatora emuārs ir USD 3,99 mēnesī.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hostinga angārs, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. Vietne

    ngamimitian blog nganggo vietneGroundVietneGround bayaran USD 3,95 / mēnesī par sliktu emuāru.

    pro padoms: Ngan kusabab host wéb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur domēna DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna, anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS in pendaptaran nami domain (dimana anjeun ngadaptarkeun domain anjeun di undakan # 1) Piekļuve vietnei nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hostings, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS neatgriezeniskā sistēma Sistēmas Ngaran domēns ir drošs, ka tas nav izveidots, un tas nav pieejams IP tīklā. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" Pārdevējs DNS Bakal Nyandak alamat IP Tina Wéb Host kuring drošs ngalayanan situs Abdi Ka Pangguna.

    Nunjukkeun domēna vārdu serveriKontūrs: GoDaddy vietņu menedžeru vietne InMotion Hosting nameservers.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blogs DNS anjeun di GoDaddy vai Namecheap.

    3. Ievietojiet WordPress kana saimniekdatoru wéb anjeun

    Pikeun emuāru veidošana WordPress angeun mimiti kedah masang sistem kana host web anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara rokasgrāmata, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan rokasgrāmata WordPress

    Dina skatiens gancang, ti, manu grupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Jaunu informāciju par WordPress kana PC lokālo Anjeun.
    2. Jaunās datu bāzes WordPress serveris, kas tiek pārdots, kā arī tiek mainīts MySQL, lai izveidotu MySQL statusu, kā arī mainītu etapu.
    3. Jaunākās versijas wp-config-sample.php fails ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php Dina Pangropéa téksu (Notepad) ir jauns eiropas rinci datu bāzes.
    5. Īslaicīgs faila WordPress serveris, kas paredzēts vietnei, lai to izmantotu.
    6. Vietnes WordPress jaunākās instalēšanas iespējas Aksara ir pieejams wp-admin / install.php un tas ir pieejams. Pārbaudīt WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress apakšdirektorijas vietņu blogu blogs, turpinājums, iepriekšējais paziņojums: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang WordPress ku sacara manual.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-click sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host host wéb anu anjeun anggo), instalasi langsung pisan steel tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Iegūstiet WordPress, atlasot ikonu ikonas, kas paredzētas tērauda turutan petunjuk dummy-buktina – sistemātiskai WordPress, kas ir nepieciešama, lai to izdarītu, bet neiesaistītu 5 reizes.

    Installer otomatis Hostinger WordPressKontūrs: Atjaunojiet WordPress kanāla resursdatoru, noklikšķinot uz pogas Hostinger Auto Installer (neder Hostinger di dieu)..

    Hal-hal sigana béda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi kuring WordPress nyaéta platformas blogošana pangsaéna pikeun newbies. Dumasar kana statistikas dati par Panyungsi Ku, kas ir izveidoti 95% emuāru Amérika Serikat laikā WordPress. Globāls, gandrīz visu 27. gadu emuārs, kas izveidots WordPress.

    4. Milarian Kaca Administrator WordPress Atjaunināt paroli

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL vietne login login ka halaman administrator WordPress anjeun. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumijas kanāla poldera paziņojums par WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu drošs log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarJebkurš WordPress Gūtenberga jaunais emuāra ieraksts.

    Versija WordPress, kas ir pievienota visdažādākajām versijām, piemēram, jaunākajai 5.3.2. Versijai – standarta versija WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh coding. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, click ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’, kas ir vienreizējs bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Noklikšķiniet uz “Nilik” pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), noklikšķiniet uz “Nyebarkeun” sakali pos geus réngsé.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    Didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya tema WordPress bezmaksas. Tēma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun teema-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén mazāks par katru mēnesi, kad tika izskatīta galvenā tēma, izmantojot Téma WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anguun tigub the Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka club sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta club. Téma anu noraidīja Téma Club biasana dirarancang sacara profesional sareng diropéa sacara teratur.

    tēmu elegance, studija Pencét, mākslas darbinieks Tēma aya tilu Tēma WordPress klubs abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industri hususna, kayaning realtors atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    tēma elegan

    WordPress dibayar klub tēmaElegan Téma Sampel – Leuwih tēma 80 premium WordPress, noklikšķiniet uz neitrālas demo tēmas sabenerna.

    didatangan: StudioPress.com. Harga: USD 129,95 / tēma atawa USD 499,95 / hirupna

    Pārliecinieties, ka programma WordPress ir pamatota, un kas ir lieliska, ja jums ir StudioPress. Populārāka informācija par Genesis kerangka, Kerangka WordPress, kas ir minimāli SEO, draudzīga vietnei StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. Genesis kerangka kalawan tēma anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu 59,99 USD. Temata piemaksa par jaunāko Genesis, kas ir piemērota 99 ASV dolāru vērtībā. Augšupielādēts, lai redzētu, cik liela ir temata, un tas ir USD 499.

    amatnieks Tēma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artisan.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    Spraudņi pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    W3 spraudņa kešatmiņā WordPress kopā

    Vietnes optimālais kinoteātru emuārs, W3 kopējā kešatmiņa jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua spraudņi ir ieslēgti kā pirmie, bet arī citi, izmantojot WP Super Cache. Cloud Flare mangroikeun plugin gratis anu disayogikeun ku perusahaan CDN, Cloud Flare; sedz WP Super Cache, kas ir pievienota automatizētai automašīnai, izmantojot programmu WordPress ayeuna.

    Spraudņa kešatmiņa mangrupikeun kedah dina dunya emuāru veidošana modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan jakatkeun kamampuan pangladén, nigerangan waktos kanggo diunduh sareng jakatkeun kacepetan loading halaman.

    Jaunākais emuāra ziņojums ir izveidots pēc tam, kad jerona ir izveidots – tas ir EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngrangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun blogger munggaran

    Spraudņa pikeun blok Gūtenbergs

    Pielāgots Gūtenberga bloks

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg, kas izveidots WordPress 5.0 versijā, ir emuāru autora aiauna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun bloks. Sacara standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, sareng anu sanésna. Kuģu vietņu spraudņi Gūtenberga bloks, anjeun kedah nambihan elementi anu langkung narik (kontūras – bieži uzdotie jautājumi, akumulatori, profila panorāma, karuselis, tweets, bloķēts GIF, bloķēts GIF), kana blog anjeun.

    Stackable, Blok pamungkas, Sarta CoBlocks ar visu spraudni Gutenberg Blok anu panggampangna for free.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, emuārs ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacaak acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Reklāmdevējs ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun emuārs anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Ekoloģiskā emuāru veidošana anu leres?

    Pikeun milari Ekoloģiskā blogošana anu leres, ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. euzijas kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kurināms hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Ļaujiet mangrupakeun topik nu hoyong vienreizējs, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, Apskates paraugs, Museurkeun di nulungan moms, kurš audzina bērnus kalawan kaperluan husus.

    2. Hidži hal anu anjeun gumbira

    Iedomājieties, ka tas ir bīstams, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (mūžzaļais mūžzaļais)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina fashion, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Blogs anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri ādas éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – ādas ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisnis anu tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blog enggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individua anjeun?

    kuring make SpyFu, ikreiz maksāt par klikšķi, mazāku novērtējumu, kā ekoloģisko sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kuršh aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - parādās olahraga1. kontūrs: Ieu stats iklan pikeun produsén apparel olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti, USD 100 000 apmērā, kas tika palielināts par AdWords nurutkeun Spyfu.Ekoloģiskā Nr. 3 - IT panyadia solusi - globāla pieeja, kas jau ir pazīstama kā ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Ajā 10–15, kad lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran par 3,846 konci Google tīklā iztērē 60 000 USD par vienu miljardu.2. kontūrs: Ieu statistiku par pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pamaé badag lianna di Ecological ieu. Parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan on konci 3,846 Google tīklā iztērēja 60 000 USD par vienu miljardu.

    Diajar deui: Kumaha karana naerat sahenteuna hiji kontén anu hébat par kaut ko sacara konsistentu

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku emuārs

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Képpingkeun 1000 lappušu skatu anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, drošs sababaraha blogs anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima stratēģi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti 1. diena dugi ka 1000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ekoloģiskais priekšstats, džins eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anglo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Angļu valoda ir tāda pati kā Ngajawab Sabiedrība, kas specializējusies malāriešu ieteikumus populér jelem anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anglo alat panalungtikan atslēgas vārds pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami spēle.

    Anjeun kedah tērauda stiepļu tērauda galapunktu tulkojums anjeun, langkung-tērauda. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – slikta anggota sanés dina ieu sareng nambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produkcija maranéhanana, padarīt filiāles Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun recruitment blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan saresi téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Eta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng click-liwat. Sabalikna, mainun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun drošs ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo header, apakšvirsraksti, aizzīmju punkts, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nigerat dina kalimat pondok. Maksuds pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Nacionālais emuārs

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, komentēt emuāru mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu linti anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Q platforma&A

    Foruma drošākā platforma Q&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecological anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (saener henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sababaraha bakal. Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial for sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q&A sēde, kas ir naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog, anjeun képpingkeun kodeu Lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – armijas jawaban forums sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina watesan platforma Q&Au bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, drošs Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun tilu platforma Q&Umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit anu ngajual buku programma.
    • Tripadvisor – Kanggo emuāru autors perjalanan

    Diajar deui: Milarian seueur cara pikeun gūst peļņu no emuāra, līdz ar to sareng maca Kevins Muldoon Studija, kas tiek uzskatīts par jaunāko BloggingTips.com kangu, ir 60 000 USD.

    Bab 7. Nganggo Alat blogošana bez maksas

    Sanaos, kas ir bezmaksas, jaudīgi, jaudīgi, bet sansaya aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / drošie alat bihari.

    Salaku kado atvadīšanās no keramikas maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Labi tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan blogošana Anjeun.

    tulisan

    • Saatos termiņš nu – iepriekšējs stila sareng gramatikas pārbaudītājs.
    • Gramatika – asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Lietotne Hemingway – izvēlies vienumu, kas jums jāzina, bet ne tikai.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Pārdošanā bez maksas.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – Ēdiniet saglaba tabulā gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, plakāts, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat bezmaksas sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran fails .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran fails .png.
    • Skitch – Nyandak catetan gambar.
    • pic Monyet – Alat spēlētājs-spēlētājs.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna favicon ģenerators.

    Foto & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • Fails Morgule – Langkung ti 350 000 gangar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – dod priekšroku spēlmaņu drošai poto bezmaksas anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR bezmaksas ikona – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rūjukāns & Panaliti

    • Dunya ilmiah – bezmaksas žurnālistika.
    • Pasaules faktu grāmata – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIP.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Mārketinga šerpa – Laporan bezmaksas.
    • tirdzniecības krogs – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian Jejer Panas Banjanyarna Dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéckingkeun e-pasts.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing tīmekļa pārzinis Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat tīmekļa pārzinis Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stalks pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa profil link links (CF / TF) gancang.
    • kalibet Bay – viss-vienā mārketings, pārdošana & servisa platformas platforma
    • Lappuses pārbaudītāja sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • čivināt Dek – Mange sababaraha akun Twitter Dina Hiji Dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Tagu dēlis – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – jaunā versija sababaraha platformas média sosial gampang.

    Web analīze & Produktivitas

    • Google Analytics – statistika bez maksas.
    • Matomo – Google Analytics veidots Google.
    • YouTube Analytics – statistikas dati par YouTube jaunumiem.
    • Statistikas WP – WordPress emuārs Bandingkeun, kas ir drošs un populārs.
    • prosés Street – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Pārbaudiet Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman drošs ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan blogošana servē ditanyakeun

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian emuārs?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain in web host sahandapeun 100 USD sataun (kirang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana emuārs anu nyalira (WordPress nosaukums). Periodiskā tina biaya anu bakal: $ 15 taunan pikeun nami domēns .com sareng ngeunaan $ 60 taunan kanggo fee wéb.

    2. Kumaha emuāru autors dibajārs?

    Pikeun kélingskeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahaan atanapirin.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa millarian artos ku:

    – Ngajual eusi piemaksa (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papana damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian emuārs bez maksas?

    Aya seueur platforma dimana anjeun tiasa ngamimitian blog emuārs, piemēram, kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog bezmaksas, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar drošs enjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta platformas emuārs bez maksas?

    Teu aya anu datang haratis diunya urang. Aya sababaraha karugian sareng platformas blogošana bez maksas:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platforma anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran domēna emuārs anjeun katingalina janten apakšdomēna sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan tema anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, platforma bébas ngabatesan kasempetan pikeun monetizing blog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan emuārs bez maksas, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platforma dimana anjeun tiasa ngamimitian blog emuārs, piemēram, kalebet WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog bezmaksas, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar drošs enjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platforma anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran domēna emuārs anjeun katingalina janten apakšdomēna sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins sareng pilihan tema anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, platforma bébas ngawatesan kasempetan pikeun monetizing blog anjeun

    Tiešais WordPress reklāmas plāns, kas tika publicēts Kajajana lapā.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map