Textoptimizer gjennomgang: Optimaliser gammelt innhold og finn nye ideer

TextOptimizer (nettsted – https://textoptimizer.com/) er en tjenesteleverandør som konseptet hovedsakelig dreier seg om to fronter – og hjelper brukere å komme med ideer om kreativt innhold og hjelpe dem med å optimalisere allerede eksisterende innhold. Bortsett fra det faktum at det drives av et Mauritius-integrert selskap kalt Webinfo LTD, er det ikke mye annet å gå på.


TextOptimizer hevder “bedre rangering” som det viktigste markedsføringsområdet, og hevder at systemet kan hjelpe deg med å finne de riktige endringene du gjør i teksten din for å appellere mer til søkemotorer. Det kan bidra til å optimalisere tekst for to viktigste søkemotorer, Google og Bing.

Hjemmesiden til TextOptimizer (besøk online).

Bruke TextOptimizer for å optimalisere innholdet

Den grunnleggende forutsetningen er enkel. Du velger søkemotoren du vil optimalisere for, oppgir de ønskede søkeordene, velger en målrettingsplassering og angir enten en nettkobling til eksisterende innhold eller limer inn teksten din i systemet deres.

Målretningssystemet er like enkelt som å flytte et interaktivt kart, men det virker litt unøyaktig for min smak

Jeg er ikke så stor tilhenger av målrettingsmekanismen av to grunner. Den første er at det ser ut til å være litt vagt. Hvis jeg for eksempel flytter pilen over USA, betyr det at jeg ikke kan målrette mot bestemte regioner i landet? Det andre er at det ikke synes å være noe alternativ for global målretting.

Det er et tredje alternativ som lar deg ganske enkelt kjøre optimalisatoren basert på ønsket søkeord og andre alternativer, men som fører til ideer om innhold (mer om det senere). Når du har kjørt alt, får du presentert en rapportside som dokumenterer funn og tilbyr forslag;

Analyse

TextOptimizer viser først analysen av eksisterende innhold. Dette består av en enkel prosentpoeng av hvor godt den er optimalisert for øyeblikket. I testen jeg kjørte returnerte den med 57% vurdering.

Forslag til søkeord og frase

Under den poengsummen ligger en enorm blokk med nøkkelord som er skyggelagt i hvit eller grå bakgrunn. Grå bakgrunns nøkkelord eller uttrykk er de du allerede har i artikkelen. De hvite er andre forslag du kan legge til for å øke kvaliteten på artikkelen din.

Neste er det et segment kalt “Handlinger”. Jeg er ikke helt sikker på hva dette er til, og det er ikke mye informasjon om emnet. Min nærmeste gjetning er at dette også er nøkkelord, men de med mer handlingsdyktige hensikter, for eksempel en oppfordring til handling.

Innholdsforslag

Neste segment på siden gir forslag til hvilke spørsmål artikkelen din kan gi svar på. Dette er tilsynelatende basert på søkevolum og hvor konkurransedyktig feltet allerede er for det innholdet.

Hvordan søkemotorer viser innholdet ditt

Søkemotorer vurderer vanligvis hensikt når de raker artikler under søk. TextOptimizer kan hjelpe deg med å forutse hvordan søkemotoren du har valgt, vil tolke hva innholdet ditt tilbyr og hvor passende det er for bestemte formål.

I testen min analyserte jeg for eksempel en side med nøkkelordene “Beste domenenavn”, og resultatene som TextOptimizer returnerte viste at søkemotorer ville se det som i stor grad lærerikt.

formatering

Artikkelen din vil også bli vurdert langs fire nøkkelformatvurderinger; Lengde på innhold, verb, antall setninger og setningslengde.

Derfra kan du enten velge å laste ned hele rapporten som en PDF-fil eller starte en ny optimalisering.

Bruke TextOptimizer for å finne innholdsidéer

Volum og konkurranseevne er bare representativ og inspirerer ikke akkurat mye selvtillit

Å finne innholdsidéer på TextOptimizer er nesten like enkelt som å bruke en søkemotor, selv om det er mye mer fokusert og målstyrt. Ethvert begrep du skriver inn i søkefeltet vil returnere en streng med mulige spørsmål som kan bli stilt av folk som søker etter det ordet.

Resultatene speiler segmentets “Innholdsforslag” i analyserte tekstresultater, og jeg er ganske sikker på at de er de samme tingene. Du vil kunne fortelle ikke bare hvilke spørsmål folk stiller, men også hvor mange som leter etter svaret på det spørsmålet og hvor konkurransedyktig feltet allerede er i å ta opp temaet..

Det er imidlertid en ting jeg vil trekke frem, og det er det faktum at søkevolum og konkurranseevne bare er representativt. Det er ingen faktiske harde data for deg å se. Personlig føler jeg at dette kan være et tveegget sverd.

På den ene siden kan det være veldig enkelt å bruke for de som ikke er hardcore SEO-fans. Det er så enkelt at alle kan lese den og ta beslutninger basert på den. Likevel skaper mangelen på reelle data tvil i tankene mine om hvor nøyaktig de får denne representasjonen.

Chrome og WordPress-plugins

Bortsett fra å kjøre TextOptimizer fra nettstedet deres, kan du også velge å bruke WordPress- og Chrome-pluginsene deres. Dette gjør det mye mer brukbart og praktisk. Det som er bekymringsfullt er at programtilleggene ikke er veldig høyt rangerte, og at deres WordPress-plugin ikke har blitt oppdatert på mer enn et år.

Faktisk har den ikke en gang blitt testet med noen av de nyere iterasjonene av WordPress. Tatt i betraktning hvor mye WordPress har endret seg som kan forårsake alarm. Alternativene er fremdeles der hvis du bestemmer deg for å gå i den retningen.

For utviklere

For de som er interessert i å bygge videre på TextOptimizer-plattformen, har de et API som lar deg jobbe det inn i webapplikasjonene dine (prøv demoen her). Du kan trekke ut brukerens intensjon fra tekst de legger inn og godtar innspill på 14 språk. Dette utvider nytten av systemet noe.

Testing av TextOptimizer-systemet

Før –

Før: Organisk nøkkelord før optimalisering (data fra AHREFS).

Etter –

Etter: Organisk nøkkelord etter optimalisering (2 uker senere).

Etter å ha valgt en enkelt artikkel på nettet som eksempel, kjørte jeg optimaliseringen og registrerte ahref-rangeringer før og etter at jeg gjorde endringer basert på TextOptimizer-forslag. Jeg lagde bare veldig små justeringer for å se om noe ville bli plukket opp.

Som du ser, hadde antallet organiske nøkkelord gått opp i løpet av en periode på to uker, sammen med en liten forbedring av rangering av ahref. Dette kan bety en av to ting; enten fungerer TextOptimizer virkelig, eller så var det naturlig vekst over tid.

Juryen er fortsatt ute på om det fungerer eller ikke, men teoretisk var det en forbedring, så de får fordelen av tvilen.

Hvem er TextOptimizer egnet for?

Jeg må si at når jeg har brukt systemet kort tid, betyr den enkle bruken at dette verktøyet lett kan brukes for allmennheten. Faktisk, hvis du driver med noe nettsted, vil du sannsynligvis kunne bruke dette verktøyet til å hjelpe deg på noen måter. Den kaster ikke inn en sjangstang og bruker ord som lekmannen forstår for det meste.

På grunn av verdien det gir, kan det til og med være egnet for bruk i noen avanserte tilfeller for veteraner på nettstedet som ikke er villige til å fordele store penger for et mer omfattende og detaljert verktøy som Moz SEO som starter på minimum $ 99 a måned.

Og tro meg, det er enda dyrere verktøy i markedet.

Priser og planer

På deres prisside viser TextOptimizer to kolonner, en gratis og Pro-plan. Dette er litt misvisende av to grunner. Den første er at de ikke egentlig har en gratis plan. Dette starter bare som en gratis prøveperiode etter at du har kjøpt Pro-planen.

Det andre er prisen på deres proplan som er notert til $ 45 per måned. Den prisen er imidlertid bare gyldig hvis du betaler for et helt år i forveien. Forresten, jeg har ennå ikke funnet noen forsikringer om en pengene-tilbake-garanti.

Etter min mening er $ 45 per måned fremdeles en heftig sum for et verktøy som dette.

Konklusjon: Enkel å bruke, men det er tvil

TextOptimizer virker som et veldig nyttig og lett verktøy som gjør optimalisering og planlegging av innhold veldig enkelt for lekmannen. Den kommer rotfritt og er så forenklet at jeg vil si at den er nær idiot-bevis. Det vil kreve reelle ferdigheter for ikke å kunne bruke den.

Likevel er jeg litt usikker på hvor dette verktøyet står på grunn av prisene. Det er lite sannsynlig at den gjennomsnittlige eieren av nettstedet vil betale $ 45 i måneden for dette verktøyet, og den avanserte SEO-brukeren vil heller ikke betale det for så lite harde data.

Som du ser er det litt av en krangel fordi prispunktet ikke ser ut til å samsvare med det potensielle målmarkedet. Hvis det var billigere, vil jeg si at det gir virkelig potensiell verdi for massene, men som nå er det fortsatt litt diskutabelt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map