Internetinis dienoraštis „pikeun Dummies“: „Kumaha Ngawitan“ tinklaraštis „Sukses dina 2020“

Ar jūs neturite žinių apie kanto laikraščio internetinį dienoraštį? Atanapi, odos anjeun parantos blogas dienoraštis anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enai" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Contents

Dienoraščio dienoraščių įrašymas, anekun bakal diajar:

    Ar nėra dienoraščių, pvz.? Sakau perkawis diri kuring

    Kurkite „Rahasia Wéb Hostingas Dedahkeun“ (WHSR), paskelbtą 2008 m., Saugiai atnaujinkite savo saugumą, tačiau nenukelkite savo internetinių dienoraščių. Ti saprak éta, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat web hostingas, sauring kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina bloging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku saber situs ieu, nyie pikeun saha waé anu nyayogikeun maršruto dienoraščiai anu di-host.

    Kalajų petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kurk muro sorangan saura tina pik.

    „Halaman“ profilio tikrinimo programaMano naujas „Problogger.net“ pankroko panas – „Kuri terbitano sakara rutina dina sajumlah situs piktu blogger anu luhur antara taun 2015– 2018“.

    Kūdikis 1. „Nyetél Blog“ ti Ngeruk

    „Eta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog“ iki 2020 m.

    Programinės įrangos internetiniai dienoraščiai, nemokami, „WordPress.org“. „WordPress“ tema yra nemokami įskiepių temos. Saugaus aya sacara harfiah jutaan tutorial nemokama pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian dienoraštis nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, dienoraščiai tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan intern. Naujas internetinis puslapis dienoraščio naujienų tinklalapyje, kuriame yra 20 dienų, kai buvo atnaujinta. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun domeno DNS paleidimas ir priegloba
    3. Dalykitės „WordPress“ kanalo pagrindiniu kompiuteriu (bet kokiu atveju, jei norite įdiegti).
    4. Prisijungimo kanalas „WordPress“ suteikia jums nemokamą naujausią informaciją apie tai, ką jums reikia.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Pakabintas gampangas? Anjeun statymas!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos upun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun internetinis dienoraštis anu di-hostkeun, aneun mimitina peryogi nami domenas saugus akun web wéb.

    Domenas mangrupikeun nami dienoraštis anjeun. Eta henteu hal anu fisik anu anje ania tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domeno „naujovės“ schema „anjeun naon jinis blog“ anu aranjeunna kunjungan.

    Hostingas wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, tema blog, gambar, pyséo, sareng sateuacana.

    Nami domenas – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain domenas anjeun liwat pendaptaran domain. „GoDaddy“, „NameCheap“, užveskite pelės žymeklį, sarta Domain.com yra visos „Sababaraha“ registratorės ir visos pasalos.

    Catet yén penting pikun misahkeun pendaptaran domain domina tina host wéb anjeun. Jei norite, kad pagrindinis kompiuteris neatskleistų domeno nemokamų duomenų bazės, bet ne tik jums, bet ir domeno peržiūrai. Pribadi, Kuring nganggo „NameCheap pikeun ngatur pendaptaran“ domeno kuringumas; „Tapi“ registratorių domenas „ternama sanésna kedah diémutan“. Jei norite, kad jūsų domeno DNS būtų atnaujintas, jei jūsų mobilusis domenas būtų saugus, jums reikia, jei jūsų kompiuteris nėra žinomas kaip jūsų pagrindinis kompiuteris. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    „Wéb“ priegloba – Dimana Hostkeun internetinis dienoraštis?

    Sedengkeun interneto svetainių talpinimas, internetinis priegloba jūsų svetainėje.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – „Sanaos sumber-sumber hosting langusung alit dibundkeun saura batur“ (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering) <5 USD / mėn. Registravimasis) „sarang pangaweruh téknis pikeun ngamimitian“. „Nalika milih“ priimančiosios internetinis dienoraščio rašymas, ty „mangroikeun lima faktor pertimbangan“:

    1. Patikimumas – Internetinis dienoraštis 24h 7.
    2. kagankanganas – „Anjeun peryogi host“ ir gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng rango milarian.
    3. bedah – Hostingas sareng <5 USD / mėn mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamaro tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan kompiuteris (tinkamas vartotojui, žinomas kaip serveris, suderinamas visas internetinis puslapis), dienoraščio rašymas.
    5. sokonganas – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun nagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    „Disarankeun“ hostingo tinklaraštis

    1. „InMotion“ talpinimas

    ngamimitian dienoraštis nganggo InMotion HostingasPagrindinis „InMotion Hosting“ internetinis dienoraštis kainuoja 3,99 USD / mėn.

    Didatanganas hamanas wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. „Sanaos Janten Perusahaan“ prieglobos puslapis, „Hostinger“ žinios apie prieglobos premiją.

    3. „SiteGround“

    ngamimitian dienoraštis nganggo „SiteGround“„SiteGround bayaran“ yra 3,95 USD / mėn., Kai nėra dienoraščio.

    pro Patarimas: Ngan kusabab host wéb anu populer, sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa saca saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. „Jalur“ domeno DNS ir „host wéb anjeun“

    Patikrinta, ar ne, bet nenaudojamų DNS vardų domeno („dimana anjeun ngadaptarkeun“ domeno antivirusas Nr. 1) domeno „nunjuka“ serverio versija („InMotion Hostingas“, „Hostinger Atanapi SiteGround“)..

    Domeno „DNS“ sistema yra „Sistema“, kurios domenas saugus, tačiau neleidžiamas, kol nėra IP serverio. Janten, nalika pangguna asup kana "„WebHostingSecretRevealed.net“" Pavadinimas DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    „Nunjukkeun“ domenų vardų serveriaiKontūras: „InMotion Hosting“ vardiniai serveriai „GoDaddy“.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah lyga ngapdet internetinis dienoraštis DNS „andeun di GoDaddy“ arba „Namecheap“.

    3. Įsigykite „WordPress“ kanalo pagrindinį kompiuterį

    Pikeun internetinių dienoraščių įrašymas į „WordPress“, bet ne daugiau nei vieną kanalą. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-click. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    „Pamasangan“ vadovas „WordPress“

    Dina žvilgsnis gancang, ty mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Naujausią informaciją apie „WordPress“ kanalo kompiuterio vietinį „Anjeun“.
    2. Naujausios „WordPress“ duomenų bazės serverio versijos atnaujinimas, sakymas su slaptuoju „MySQL“ atnaujinimu ir atnaujinimu.
    3. Naujausi „wp-config-sample.php“ failai yra „wp-config.php“.
    4. „Buka wp-config.php“ visos grupės (užrašų knygelė).
    5. Pateikite „WordPress“ failą, kuris yra žinomas kaip apie serverio atnaujinimą.
    6. Dabar „WordPress“ programa „Aksara“ yra wp-admin / install.php, kurią galite atnaujinti. Žinokite apie „WordPress“, pateiktą kaip „diréktori akar“, o tada „kudu didatangan“: http://example.com/wp-admin/install.php; paleisti „WordPress“ pakatalogio „sogangan disebut“ dienoraštį, pratęsimą, atnaujinimą: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    „Instalasi Hiji Click WordPress“

    „Kaseueuran“ tinklaraštininkės „Ayeuna henteu masang WordPress“ vadovas.

    Kalajų dukterinės žadėtosios rankos pagal sagas „Sofosculous jeung Mojo Market Tempat“ (gumantung kana priimančiosios, kaip antai, anggo), „instalasi langsung pisan teras“ tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha click basajan.

    „Pikeun rujukan anjeun“, „gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger“. Parašykite „WordPress“, pažymėdami piktogramą, kurioje pateikiami populiarūs plastikiniai batai, skirti „WordPress“, – „WordPress“ sistemoje „WordPress“ pateikia 5 dienas.

    Įdiegimo programa „Hostinger WordPress“Kontūras: „WordPress“ kanalo pagrindinio kompiuterio programa bus atnaujinta spustelėjus „Hostinger Auto Installer“ („Hostinger di dieu“).

    Hal-hal sigana béda pikeun host wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    Naha „WordPress“?

    „WordPress nyaéta“ platformos internetinių dienoraščių dienoraščių įrašymas į naujokų sąrašą. Dumasar kana statistika „Panyungsi Ku“, aplankykite 95% „Blog“ dienoraščio, sukurto „WordPress“. Visuotinis, 27-erių metų dienoraštis, sukurtas „WordPress“.

    4. Milarian Kaca Administratorius „WordPress“ suteikia nemokamą prisijungimą

    „Sakali“ yra pagrindinis „WordPress“ duomenų bazės tipas, be to, jis nėra žinomas kaip URL adresas, jei norite prisijungti, jei esate „WordPress“ administratorius. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu („WordPress“ yra kanalo pranešimo šaltinis):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sažen log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    bet koks „nyiptakeun“ internetinis dienoraštisNaujas „Blogippost“ bet koks „WordPress Gutenberg“ turinys.

    Versija „WordPress“, kurią galima rasti visose naujosiose versijose, pvz., 5.3.2 versijoje – standartinė „WordPress Gutenberg“ programa, skirta „Salaku“ redaktorių rinkiniams. „Gutenberg mawa kalenturan pisan“ platformos „WordPress“ programa. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh kodavimas. Sistema blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, click ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ reiškia, kad bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Spustelėkite „Nilik“ pikun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (pavardė pamiarsa anjeun bakal nempo), spustelėkite „Nyebarkeun“ sakali pos geus réngsé.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog dienoraštyje, kuris yra populiarus anteun diterbitkeun.

    Didatangan: „Diréktori Téma WordPress“

    Ieu dimana suteikia jums nemokamą „WordPress“ temą. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standard anu ketat anu disyogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun tema-bug.

    2. „Dibayar Téma Téma WordPress“

    „Cara séjén pikeun“, kai mes sukūrėme svarbiausias diskusijų temas „WordPress“..

    „Upami ieu pertama waktos anguun“, „The Klub Téma“, ty kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka club sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta club. „Téma“ klubo „Téma“ atšaukimo tendencija, garsėjanti sakara, prof..

    tema elegancija, studija Pencét, sarta artistas Téma aya tilu Téma WordPress klubas abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klubas malah cater ka industri hususna, kayaning realtors atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    tema elegancija

    „WordPress“ klubo tema„Elegan Téma Sampel“ – „80 tema“ „WordPress“ tema, spustelėkite „nejudančią“ nemokamą demonstracinę temą sabenerna.

    didatanganas: StudioPress.com. „Harga“: 129,95 USD / tema atawa 499,95 USD / hirupna

    Jei norite paversti „WordPress“ pagrindiniais vaistais, galite pasirinkti „StudioPress“. Populiari populiariausia „Genesis“ programa, „WordPress“ programa „WordPress“ yra minimali SEO populiariausia „StudioPress“ tema.

    „StudioPress“ atsisiųskite savo ranką į priekį ir vėl pradėkite. „Genesis kerangka kalawan“ tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu 59,99 USD. „Premium“ tema, skirta „Genesis“, nemokama 99 $. Didžiausia tikimybė, kad bus pasakyta, ar jums gali būti suteikta 499 USD.

    amatininkas Téma

    siap diwangun sitasSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artistas.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun lyga ngajagi blog WordPress anjeun

    Papildiniai „pikeun pagelaran blog“ anu langkung saé

    Iš viso W3 papildinių talpykloje „WordPress“

    „Nalika“ populiariausių kinų tinklaraštis, „W3 Total Cache“ Jeung Performance Swift yra populiarus ir populiarus.

    Dua įskiepiai yra svarbiausi, bet ne tik tie, kurie nori, kad „WP Super Cache“. „Cloud Flare“ mangroikeun plugin nemokama ir nenaudojama CDN, „Cloud Flare“; senas WP „Super Cache“ versijas, skirtas „Donatt“ automobiliams „Automattic“ naudoti, kai jūs naudojate „WordPress“ pranešimus.

    Įskiepio talpyklos mangrupikeun kedah dina dunya dienoraščių modifikacija – etta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan jakatkeun kamampuan pangladén, ngrangan waktos kanggo diunduh sareng jakatkeun kacepetan loading halaman.

    Naujausias internetinis dienoraštis, kurį galite naudoti kaip žinomą interneto svetainę – žiniatinklio „EWWW Image Optimizer“. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Eta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa nigrangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 tinklaraštininkas munggaranas

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Pasirinktinis Gutenbergo blokas

    Kalajų kalbų grupės „Gutenberg“ versijos „WordPress 5.0“ versijos, internetinių dienoraščių autorių, turinčių naują informaciją apie „Dangta“, sąrašą. „Sacara standard“, „WordPress“ leidžia greitai atnaujinti „Dasar Dasar Sapertos Paragrap“, „Gambar“, „Tombol Panggero-Aksi“, „Shortcode“, „Sareng anu Sanésna“. Klauskite papildinių „Gutenberg Blok“, „anjeun kedah nambihan element anu langkung narik“ (dažnai rodomi klausimai – DUK, akumuliatoriai, anketos, karuselė, „tweets“, „GIF blokas“, „blokuojama“), kana blog anjeun.

    Stackable, Blok pamungkas, sarta CoBlocks yra visas įskiepis Gutenberg Blok anu grožies nemokamai.

    Kūdikis 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha naujokų internetinis dienoraštis: aranjeunna badé nyerat perkawis damel naintensen Senen, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, dienoraščio ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hesé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Reklamuotojas ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun dienoraštis anu suksés, anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih Ekologiniai dienoraščiai anu leres?

    Pikeun milari Ekologinis dienoraščių rašymas, ty mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusian kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog internetinis puslapis", éta moment a-ha. Lamun mangrupakeun populiariausių dalykų, kuriuos reikia pamatyti, jei manote, kad jūs turite populiariausių dalykų, jei manote, kad jūsų mėgstamiausi dalykai yra populiarūs,.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Kontūras: Dienoraštis „Gina“, apimantis pavyzdžius, muziejininkų mama, auginanti vaikus kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Pamirškite, kad nepageidaujami gyvūnai, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé volgaro lydekos sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog dienoraštis, leidi bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambihas Deui, „Anjeun sugema tulisan dina eta jejer“.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (amžinai žali)

    Bari kontrolérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vynmedžių turinio mėgėjų dienoraščiai, kuriuose pateikiama nuorodų knyga, leidžiama jums pranešti apie tai, kaip jūs norite, kad jūs būtumėte tikri. Ieu Gagasan buvo susikoncentravęs į lietuvio hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktyp gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina mados, dienoraštis anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Dienoraštis anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri odos topas anu bakal narik pamiarsa sauge nyiptakeun panghasilan – odos ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Ar jūsų internetinis dienoraštis yra blogas? „Upami anjeun nuju“ internetinis dienoraštis „angli-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna“, „aya cara pikeun monetasasi blog“ individual anjeun?

    kurkite „SpyFu“, galite mokėti nemokamai, spustelėkite „Ekologinis pasakymas“. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - pasirodo olahraga1 kontūras: Ieu statistika „iklan pikeun produsén apparel olahraga“ („pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik“). parusahaan ieu belanja leuwih už 100 000 USD padidėjo per „AdWords nurutkeun Spyfu“.Ekologinis Nr. 3 - IT panyadia solusi - pasaulinis pasyvusis pasaulis. Aija nuo 10 iki 15 dienos, kai lianna dina widang ieu. Parusahaan ieu tawaran per 3,846 konci per „Google“ išleidžia 60 000 USD per metus.2 kontūras: Ieu statistika skelbimą pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 pagal ekologiškumo principą. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan on koncil 3,846 Google išleido 60 000 USD už buldozerį.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat for minggu sacara konsistencija

    Kūdikis 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. 1 000 puslapių peržiūra anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, saugababaraha tinklaraštis anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima strategas dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak dienoraštis anjeun ti Day 1 dugi ka 1000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, email, sacer macem-macem promosi. Eta beuki pédah pikeun ngaraosan pėda, maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ekologinis vaizdas, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anglo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • „Ngajawab Public“ patariama populiariosios visuomenės nuomonė apie „Google“.
    • Anggo jumlah populiarumas „YouTube“ programoje, skirtas populiariausiems dalyviams.
    • Angla alat panalungtikan raktažodis pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" „geus euweuh nami“ žaidimas.

    Anjeun niekam nereikia plieno ir plieno. „Upami anjeun diulinkeun kanggo kanaun grup grup“ Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsistencija maliarijos sukurta anjeun – blogai anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Susipažinkite su „Twitter“. Komentaro kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder saugaus hasijaus dienoraštis anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produkcija maranéhanana, padaryti dukterines įmones Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun recruitment blogger datangna up, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun dienoraštis aneun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog Dienoraštis anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakurs téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Eta nyorong kuring jauh.

    Dienoraštis, kuriame skamba paragavimai, o ne dienoraštį, galite sužinoti, kas jums patinka, kai ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up saugaus paspaudimo. Sabalikna, pasikeis kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nayaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog dienoraštis anjeun langkung gampang maca:

    • „Optikkeun“ internetinio dienoraščio antraštė, antrinės antraštės, ženklelio punktas, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • „Megatkeun eusi“ internetinis dienoraštis „anjeun kana bagian atanapi paragraf“. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • „Hindarkeun nganggo font mewah“. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Gruzija, Times, jsb.
    • Anggo basa Ingridas sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksudas pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. „Nomomentaran“ tinklaraštis

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). „Nanging“, „internetinis dienoraštis“ mangrupikeun metodas kualitas pikeun ngawangun lalu linda anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi, ulah tinggalkeun koméntar ("„Hatur nuhun“ – „kiriman anu hébat“" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Egzistuoja lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    „Nalika aturan anu sanés“ (sanés aturan emas, panginten), atnaujinamas pagal užklausą tautgal, URL adresų dienoraščio rašymas. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sajun disku. „Relevansi mangrupikeun konci di dieu“.

    5. Q platforma&A

    Forumo forumas „Q“&Mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ekologinis vaizdas an kitun anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sagent henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sababaraha bakal). Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    „Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik“?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panos. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog blog anjeun – maka, dina bagian Q&Atidarykite, skaitykite visus svarbiausius naujienų sąrašus, o ne dienoraščius, o dienoraštį skaitykite, jei norite, kad jūsų sukurta demonstracinė versija būtų ilgesnė. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – savy jawaban forumas saugau pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    „Dina watesan“ platforma Q&Anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • „Quora“, „Klout“, saugus „Yahoo!“ Jawaban – ieu mangrupikeun platformos Q&Umum anu pangsaéna
    • „StackOverflow“ – „upami anjeun penerbit anu ngajual buku“ programa.
    • Tripadvisor – „Kanggo“ tinklaraštininkas perjalananas

    Diajar deui: „Milarian seueur cara pikeun“ užsidirba pinigų tinklaraščiui, nes yra įsitikinęs, kad Kevinas „Muldoon Studija“ yra populiariausias BloggingTips.com puslapis..

    Kūdikis 7. Nganggo Alat dienoraščių rašymas nemokamai

    Sanaos nemokamai atsiųskite jasa wea anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / salangas alat bihari.

    Salaku kado atsisveikino su Pangostun kuruojančiais kantais, dievindamas, kai sugebėjai nuskambėti, kol kas nepageidaujamas parabotas, o ne kaganų nganggo sagala waktos WHSR. Geras tualetas, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan dienoraščiai Anjeun.

    tulisanas

    • „Saatos date nu“ – išankstinis stilius „Sareng grammar checker“.
    • Gramatika – „Asisten tulisan wéb anu kasohor“.
    • „Hemingway App“ – „Tulis“ leidžia jums saugiai žaisti.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • „ByWord“ – nemokamas nemokamas gangguanas.
    • „Evernote“ – salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    „Gambar Ngédit“

    • „Fotor“ – įrašykite saugesnį vaizdą, kurį gausite, ar ne, tada, kai matote, kaip socialinis plakatas, plakatas, lietuvis, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun lošimo taškai, kuriuos galite nemokamai atsisiųsti gambar anu siap.
    • JPEG Mini – „Ngurangan“ „ukuran“ failas .jpeg.
    • PNG leutik – „Ngurangan ukuran“ failas .png.
    • Skitch – „Nyandak“ catetan gambar.
    • pic „Monyet“ – Alat populiarus žaidimo būdas.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • „Pixlr“ – „Alat ngedit gambar“.
    • Favicon.io – Pangalusna favicon generatorius.

    Foto & „Gambar Bursa Free“

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • Failas „Morgule“ – „Langkung“ – tai 350 000 grobio kanggo kompozicijų.
    • Bursa Saham – dainuokite dirigento žaidimų saugų poto nemokamai anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR nemokama piktograma – „Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang“.

    Rujukanas & Panaliti

    • „Dunya ilmiah“ – nemokama akademinė knyga.
    • Pasaulio faktų knyga – „Henteu heureuy“ – inpormasi dunya langsung ti CŽV.
    • „Républik tech“ – „Tulisan bodas“, „Laporan“, „salent studi kasus dina téknologi“.
    • „Marketing Sherpa“ – nemokama „Laporan“ versija.
    • prekybos pub – „Majalah gratis“, „kertas bodas“, „sareng studi kasus“.
    • „Hubspot Perpustakaan“ – Sumber Rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • „CrunchBase“ – „Warta dina perusahaan ngamimitian“.
    • „BuzzFeed“ tendencijos – „Milarian jejer“ populiariausių „BuzzFeed“.
    • „Tulisan kreatif Ajakan“ – „Gagasan sagre nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan“.
    • „Google Tanda“ – el. pašto adresas, jei jūsų el. pašto adresas yra silpnas.

    „Media Sosial“, „Pamasaran“ & SEO

    • „Bing“ žiniatinklio valdytojas Alatas – „Diagnostika“ Bégas „Bing urang“.
    • „Alat“ žiniatinklio valdytojas „Google“ – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – kotelis pesina Anjeun
    • Didelis SEO – „Vérsi bébas ngamungkinkeun“ anjeun pikeun mariksa profil link link (CF / TF) gancang.
    • kalibet įlanka – „viskas viename“ rinkodara, pardavimas & paslaugų platformos platforma
    • Puslapio tikrinimo sarupa – „Cék pikeun duplikat halaman dina blog“ anjeun.
    • „kawas Explorer“ – „Pariksa métrik sosial tina eusi“ (atanapi pesaing anjeun).
    • „tweet Dek“ – „Man patinka sababaraha“, „Twitter“ žinutes, žinomas kaip „dasbor“.
    • „buzz sumo“ – „Milarian kontén populér“ stipresnis influenceris dina jaringan média sosial utama.
    • Žymos lenta – „Panaliti pasar média sosial“.
    • IFTTT – naujausias internetinis pranešimas apie „sababaraha“ platformą, skirtą socialiniam žaidimui.

    „Web Analytics“ & Produktivitas

    • „Google Analytics“ – nemokama statistika.
    • „Matomo“ – „Google Analytics“ ypatybės.
    • „YouTube Analytics“ – statistika „YouTube“ anjeun.
    • Statistika WP – „WordPress“ internetinis dienoraštis „anguun sareng anu sanés“.
    • prosés gatvė – prozos sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • „Bitcatcha“ – „Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi“.
    • Testas „Kalurahan“ – „Pariksa halaman wéb dina detil“.
    • „GT Metrix“ – naujas populiariausias kacepetan halamanas.

    Patarosan tinklaraščių aptarnavimas ditanyakeun

    1. „Sabaraha kanggo ngamimitian“ dienoraštis?

    Biaya perkiraan pikeg ngamimitian blog Dienoraštis anu kalebet nam domenas, kuriame bus priimančioji sahandapeun 100 USD sataun (kirang ti $ 10 sasih). „Biaya ieu dumasar kana“ tinklaraštis „anu nyalira“ („WordPress“). Periodinė „biaya anu bakal“ kaina: 15 USD vertės „domeno“ domenas .com saugus naujas 60 USD vertės „kanggo“ mokestis.

    2. „Kumaha“ tinklaraštininkė dibayar?

    Pikeun kélingskeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mero dienoraštis, kurdamas dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahaan atanapipi.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Negajual eusi priemoka (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – „Ngajual produk Anjeun“
    – Papana damel
    – „Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran“

    3. Nemokamas internetinis dienoraštis?

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog Dienoraštis beje, pvz., „WordPress.com“, „Tumblr atanapi Blogger“. „Pikeun nyieun“ internetinis dienoraštis nemokamai, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Nemokamas „Naon nyekel éta“ platformos tinklaraštis?

    Teu aya anu datang free dunya urang. Aya sababaraha karugian sareng platformos dienoraščiai nemokamai:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platforma anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran domeno dienoraštis, susijęs su ankstesnių dienų domeno sambūriais "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, įskiepiai sareng pilihan tema anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog blog
    – „Biasana“, platformos „nemokamai“, „kasempetan“, „pinuning blog“ anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog Dienoraštis angeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi internetinis dienoraštis nemokamai, galutinis kamekaran dienoraštis aneun henteu terbatas.

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog Dienoraštis beje, pvz., „WordPress.com“, „Tumblr atanapi Blogger“. „Pikeun nyieun“ internetinis dienoraštis nemokamai, sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran domeno dienoraštis, susijęs su ankstesnių dienų domeno sambūriais "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, įskiepiai sareng pilihan tema anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • „Biasana“, platformos „nemokama“ kasempetano „pikeun“ pinigai iš tinklaraščio anekdotai

    Tiesioginis „WordPress“ reklamos skelbimų puslapis, skirtas „Kaayaan“ puslapiui.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map