Jaringan Pribadi Virtual (VPN): „Pandhuan Rinci“ uždraudė „Pemula“ kangelius

„Layanan Virtual Private Network“ (VPN) dainuoja „top top“, „dainuok panas“, sakydamas, kad privačia internetą, kai naudojate genijus, kad pasakytumėte apie visas galimybes. Perusahaan nyoba nugumpukake data luwih akeh ing pangguna entuk jumlahe dadi luwih gampang diganggu (pengin conto? Iki, iki, iki, iki, Lan iki) nalika negara dibagi dadi cara ngatur kahanan kasebut.


* Šilumos žemėlapis, kuriame aprašomi NSA duomenys, atnaujinami internete, nes nėra duomenų apie beribius duomenis, o visi analizės duomenys yra svarbūs, nes Badano „Keamanan Nasional Amerika Serikat“ (NSA) duomenys nėra renkami. Sumber: The Guardian

„Taun kepungkur“, „Facebook“, „Google“, „Microsoft“ pirantiškas „Lunak“ verslas, dainuojantis „Luwih Maju Kanthi“ cepetą su „Naggodhog Perusahaan kasebut supaya bisa ngreksa akun pangangbo saben informmasi“ dainavimas bisa kanggo tujuan komersil.

Lan nalika grindžiamas populiarių kangongo legendų kahanos, sawetara kasus, dheweke dhewe sing ngaku dosané dosa-dosané wong-wong korporat daina nandhang masalah – gangguan pribadhi lan ilegal koleksi data pribadi.

Dadi, apa bisa kita minangka individual kanggo nglindhungi privasi kita online? „Jawaban kasebut ndadékaké kita bali menyang top“ VPN kita.

Contents

Pakar ahli

Sawetara panyedhiya ing pasar orra mungkin jujur ​​karo kurban layanan. Padha ngaku bisa nawarake serveris, žinantis vietinę dainą beda-beda, dainuojantis, kaip dainuoti. Jei jums bus suteikta teisinga žinia, serveris dainuos, kai neigiama žinia, „nampa alama IP“ dainuos jūsų kalbą. „Kayata“, Kinijos serveris sako AS.

Iki mokal amarga iki artine data sampeyan bisa ngliwati blondinė blond serveris macem-macem negara sadurunge tekan poggongan akhir. Ora ana jaminan jen para kibernetiniams nusikaltėliams, agentūra intelijen rahasia, utawa pemburu hak cipta nduweni tangane in the salah sawijining server penengah till.

Kanggo ngindhari masalah kasebut, pangguna kudu nindakake uji coba Sing thepat kanggo verifikasi lokasi nyata VPN. Mangkene papat piranti dainuoti bisa digunakake kanggo –

  1. „Ping“ įrankio bandymas nustatant CA programos sintetinį monitorių
  2. „Alat Traceroute“ programinės įrangos sintetinis monitorius
  3. „BGP Toolkit“, skirtas uragano elektrinėms paslaugoms
  4. „Alat Prompt Command CM“, naudojantis „Windows“

– Hamza Shahid, „BestVPN.co“

keamananas

Akeh VPN sakai, kai kalbama apie tuos, kurie yra populiarūs, dainuoja, kaip dainuoti, kaip skambučio grožis, kaip „manfaat marang pangguna“. Jei norite, kad internetiniai duomenys apie kanginus, neturinčius vienkartinių duomenų, internetiniai lankstūs duomenys, susiję su saiku, primenančiais, kad Ditambahi kangelis „Kalebu iklan“ blokuoja sawetara kasus malah solusi anti-virus.

Kepiye VPN „Bisa digunakake“

Iku angelas banget kanggo njlèntrèhaké cara VPN bisa nglakoni kajaba sing rinci babagan teknis. Norėdamas dainuoti, kanggo wong-wong dainuoti, kai reikia pranešti, kaip VPN dainuoti, aman sako piranti sampeyan menyang serveris VPN laido banjur metu sako internet.

Ing luwih rinci, VPN „pisanan netepake protokol komunikators saka piranti sampeyan“. Protokol iki bakal naetel watesan babagan carane data bakal lelungan sako piranti sampeyan menyang server VPN. Ana protokolo VPN sawetara sing umum, sanajan saben duwe kaluwihan dhewe lan kerugian.

„Protokol VPN umum“

„Sanajan ana akeh“ protokolų komunikacijos, „ana sawetara mainstream“ dainavo visą laiką, kol buvo įvesta valdžia, arba „ana layanan layanan VPN“. Sawetara luwih cepetas, sawetara luwih alon, sawetara luwih aman, liyane kurang. Pilihan iku kagungane gumantung marang syarat sampeyan, supaya iki bisa dadi bagian sing apik kanggo sampeyan kanggo menehi kawigaten yen sampeyan arepe nggunake VPN.

Ing ringkesan –

  • „OpenVPN“: Protokol panampa sumber sing rata-rata kacepetan nanging ora ndhukung dukungan enkripsi Sing kuwat.
  • L2TP / IPSec: Iki šiol nebenaudojamas vartotojas, dirbdamas kecepataną, apimantis ne mažiau kaip vieną naują vartotoją, VPN.
  • SSTP: Ora umum dainuoti disedhiyakake lan sako enkripsi dainuoti apik ora duwe akeh saran kanggo nyaranake.
  • IKEv2: Sambungan cepet banget lan luwih becik kanggo piranti seluler sanadyan aturan standartas enkripsi sing orra pati roso.
  • PPTP: Cepet banget nanging wis kebanjiran keamanan cacahe sajrone taun.

VPN protokolų bandymas –

1- „OpenVPN“

„OpenVPN minangka protokol“ VPN „mbukak sumber lan“ dainuoja „kekoatane“ keliose vietose. Medžiagos sumos terbuka bisa diakses dening sapa wae, dainuoti faktą ora mung bisa nggawe pangguna dainuoti sah lan ndandani, nanging dainuoti tanpa maksud gedhe uga bisa nliti kanggo kelemahane lan ngeksploitasi.

Taigi, „OpenVPN“ reiškia, kad „banget lan tetep salah sawijining“ protokolą palieka amanas dainuoti kasedhiya. Ndhukung tingkat enciklopedijos atspausdinti, kalebu apa daina dainuoti angliškai tombol ‘nesulaužomas’ 256 dainuoti mbenthake otentikasi RSN 2048 bitų, algoritmas maišos SHA160 1.

Ačiū, kad daina „sumerbuota“, kaip įprasta, kaip jūs suprantate, kaip „kabeh“ platformoje, sako „Windows“, „iOS“, platformoje, kurios egzemplioriai yra „kayata“, maršrutizatorius, kuris yra pirantiškas mikro kaja „Raspberry Pi“..

Kontūras – „Sawetara piranti“ dainavo „NordVPN“ – „Elinga carane saben piranti ndhukung“ programos dainavo dipilih dhewe

Sayange, kietas hd duw downdesides lan OpenVPN asring katon minangka lambat. Neringo, iki galo gedhe mažiausias kompromisas, amarga luwih normalus jen tarifas enkripsi digunakake, luwih akeh wektu kanggo ngolah data lepen.

2 lygmens protokolo tunelis (L2TP)

„Protokol Terowongan 2 Layer“ (L2TP) „yaiku penerus de facto“ sako taško tunelio protokolas (PPTP) prie „Lapisan 2“ persiuntimo protokolo (L2F). Sayge, amarga ora teka kanggo nyengkuyung enkripsi Sing the Asring Disbarake bebarengan karo protokol keamanan IPsec. Saiki, derini iki išmanaus kamanos, dainuok paling amaną, o ne duwe kerentanan.

Siji babe dainuoti per ilgą datą yaiku protokolų iki migracijos paketo UDP per 500 uostų, dainuoti artine situs dainuoti ora ngidini lalu lintas VPN bisa dideteksi lankstinukas kanthi gampang.

3 – Saugus lizdo tuneliavimo protokolas (SSTP)

Saugus lizdo tuneliavimo protokolas (SSTP), kaip tai padaryti, dainuojantis, kaip reikia išmokti, nugriebti migrantų amargą, nes dujinis langas bus išplėstas sabeno įsikūnijimas, sako „Windows“, skirtas SP1..

Negalima įjungti jokių pakeitimų, kai SSNUMX bitų SSL patvirtintas 256 bitų SSL / TLS sertifikatas. Įeiti į „kasedhiya kanggo“ „Microsoft“, supaprastinti ar pakeisti „kanggo nliti umum“ – mane, apik lan ala.

4 – „Internet Key Exchange“ versi 2 (IKEv2)

„Internet Key Exchange versi 2“ (IKEv2), skirtas „Microsoft“ „Cisco“ internetiniam raktui kurti, bet nenaudojamas kaip tunelių programa. „Mula saka iku“, „IPSec kanggo enkripsi“. Keluwesan kanggo nymbunke maneh menyang sambungan Sing Wear Ilang Wes Misuwur banget ing antarane wong-wong Sing grojimas VPN kanggo ponsel.

5 tunelių iš vieno taško į kitą taškas (PPTP)

„Protokol Tunneling point-to-point“ (PPTP) yaiku salah sawinining dinosaurus diantara protokol VPN. protokolų VPN ieškant tuwa. Senajanas yra tikras sawetara panagunaan, receptas iki amerikiečių ambruk ing wayah jalaran amergo gedhe, cetha cetha ing keamanan.

Wis sawetara kerentanan dikenal lan wis dieksploitasi deng wong-wong sing becik lan ala ing jaman kepungkur, oris bisa ditindakake maneh. Nyatane, iku mung nyimpen sihir dainuoti kacepetan. Nalika akumuliatorius dainuoti, dainuoti luwih aman sambungan, kecepatan dainuoti luwih apik kanggo ndeleng penur.

Metode Enkripsi lan Stiprumas

Cara dainuoti paling grožio kanggo njlèntrèhaké enkripsi dainuoti bisa aku pikiraké mbok menawa bisa ngetokake informavimas supakuota mung wong sing nduweni pandhuan kanggo nggawe kacilakan kasebut bisa njarwakake tegese asli.

Njupuk umpamane tembung siji – katė.

Yen aku nggunakake enkripsi 256 bitų kanggo dainuoja siji tembung, bakal rampung scrambled lan nesuprantamas. Malah superkompiuteris paling kub ing bumi bakal njupuk jutaan taun nyoba ngumumake tembung siji dainoti nganggo enkripsi 256-bit kasebut.

Uga, tingkat enkripsi eksponensial, supaya enkripsi 128 bit and ora menehi setengah enkripsi enkripsi 256. Sanajan isih kuat, ahli percaya yèn Enkripsi 128 bit bit bakal rusak.

Cara lan kekuatan enkripsi iki biasane digunakake kanthi otomatis, gumantung marang aplikasi sing digunakake, kayata email, naršyklė, utawa program liyane. VPN, apimantis tango liyane ngidini kita milih jenis enkripsi sing arep kita, amarga jinis Sing kita pilih bakal mengaruhi kinerja VPN kita.

Kanthi cara iki, kita bisa ‘nyetel’ kinerja layanan VPN kita. Contone, sawetara bakal luwih seneng ngèkstrusi lan bakal bisa ngobati kacepetan. Liyane bakal seneng kacepetan lan nampa lygio enkripsi dainuoti luwih murah.

Kabeh per per lan penenaruh enkripsi amarga nalika sampeyan mlebu menyang layanan VPN, data sing dikirim nalika nyoba kanggo nelusur Internet bakal liwat sambungan VPN sing enkripsi.

„Pengalaman VPN Priribadi saya“

Aku saiki wis ngetes, nyoba, lan nyoba ing VPN kanggo luwih saka setahun. Nalika akumuliatorius dakar pakar teknis in VPN, mesthi ketemu luwih saka aku wit kepingin babagan layanan-layanan kasebut.

„Eksperimento“ versija yra labai populiari VPN valdymo platforma, „Android“ tinkama versija, naršyklių papildiniai ir naršyklės modeliai. Sawetara aku iteng banget, priglaudžiantys dainą kecewa.

Aku kudu ngomong jenos pinga, ora ketompo kemampuan sako prodhuk, pancen ora ana alesan kanggo perusahaan kasebut duwe layanan klientas dainuoja ala. Lan ya, nepatikimas nekompetencija lan sloth minangka “Lyanan klientas ala”.

Peralatanas

Pabandykite, ką galite padaryti, jei norite, kad nenuskambėtų, o ne VPN, bet nenaudokite VPN diegimo programos, naudodami „Windows“. Iki „biasane apik“, „lancham nemokake manawa perkara kasebut ingegeng“ aparatūros dainuoti kartu su vatesan, o ne VPN luwih sako layanan kasebut dhewe.

Jei norite, kad jūsų automobilis atsidurtų tikruose krepšeliuose, yaiku yen sampeyan arepe ngetrapake, VPN langusung router sampeyan, sampeyan kudu weruh sako salah siji faktor Sing darant penting banget – VPN sampeyan kudu duwe prozoro pradininkas. Iki biasane diwatesi karo rega ‘oh-my-God’ konsume nirkabel maršrutizatorius, lan malah banjur, cukup wines.

„Minangka conto“, „Aku new VPN“ atspausdintas kaip „Asus RT-1300UHP“, dainuojantis apie savo kanapę. Įdiekite geriausius duomenis apie tai, kaip kecepatano gigabitas dainuoja ilgą laiką (vietinis LAN), kai yra 400 + Mb / s spartos „Wi-Fi“. Prireikus 10 MB / s spartos VPN modulis. Jei norite, kad kasetė būtų skleidžiama, ji yra 100 proc.

Jinis penghubung sampeyan perlu dainuoja jums ne tik drabužius, susijusius su drabužiais ROG Rapture GT-AC5300 arba Netgear Nighthawk X10, – tai jūsų pagrindinis pasirinkimas. Malah, jen kecepatan interneto sampeyan cepetas – hambatan iki bakal tetep dalane.

Sambungan internetas

Aku miwiti nguji VPN per 50 Mbps dainuoti menehi kula cedhak karo kacepetan dainuoti dianyari – Aku biasane nyabrang 40-45 Mbps. „Pungkasane aku pindah menyang garis Mbok 500 canggo akuguble“ 80% kecepatan sing dianyari – biasane 400–410 Mbps.

Įdiekite, kaip jūs galite išgirsti dainelę, dainuojančią baterijas, o taip pat pajusti VPN kankorėžius, susijusius su kacepetan kuwi amarga kombinuotais faktoriais. Iki kalebu mesin sampeyan mbukak, jarak antarane sampeyan lan serveris VPN sing dipilih, tarifu enkripsi apa sing sing sampeyan seneng, lan liya-liyane.

Apatinis kompiuteris „VPN Kanggo“

1- Transliacija

Ing wwitan, pamindhahan iki paling akeh, mung kanggo ngrekam rekaman lan eksperimen. Sawise aku netepake pagrindas, aku wiwit nyoba ngundhuh situs utawa streaming video liyane. Kanggo siūlymas, nemokama jen mechan kabeh VPN vaizdo transliacija 4k UHD.

2 – kankinantis

Torrenting uga dites, mesthine, lan aku nemokake yen kuciwane. Aku mikir jenas septyniasdešimt kepepatan interneto sampeyan tekan titik tartamtu, sampeyan bakal nemokake kinerja layanan VPN bakal tiba kanthi dramatik kajaba yen sampeyan ngetrapake infrastruktur luwih apik.

3 – Žaidimai

Aku ora nyenengake akeh (palieskite bet kokį žaidimą, dainuodami, kad esate kantri kinerja VPN), naudodami „ping ping“. Yen sampeyan pemain sing pengin grobis VPN kangos grojimo žaidimas dainuoja sakydamas negara sampeyan, sampeyan bisa uga wagol. Ping ping nambah kathah luwih sampeyan sako serveris VPN, sanajan kecepatan cepet lan stabil.

„VPN Pitakonan Paling Sering“ (DUK)

Apa akumuliuotas internetinis kangelis, pagrobęs VPN?

VPN garsiakalbis kankorėžis, maskuojantis vietinius duomenų srautus, interneto sambūris, žiniatinklis, internetas.

Pirėjo regane layanan VPN?

Kaya kabeh panyedhiya layanan, perusahaan VPN pengin sampeyan tetep ing wektu him dain suwe, amarga aliran pendapatan kasebut. Umume panyedhiya layanan VPN pažadėjęs macem-macem syarat pembayaran kayata saben wulan, seprapat lan liya-liyane. Umume luwih dawa rencana kasebut, luwih murah tarif saben wulan, nanging sampeyan kudu mbayar kontrak kabeh. Nyana mbayar antarane $ 9 nganti $ 12 saben wulan kanthi rata-rata kanggo kontrak saben wulan, kanthi diskon nganti 75% kanggo kontrak jangka panjang.

„Iki dhaptar Layanan“ VPN, pateikdamas visą kitą suderinamumą.

„Apa nggunakake VPN“ internetinių parduotuvių tinklas?

VPN žiniomis, Dhisik Lan paling penting kanggo nglindhungi identitas lan supaya data aman. Sayge, salah sawijining efek pavyks enkripsi sing digunakake kanggoglunhungi data yaiku ngirit sambungan Internet. Minta „aturan jempol“, pakartotinai pakeisdama 70% kacepetan garis nyata sampeyan nalika nggunakake VPN. „Faktor liyane kayata jarak saka“ serveris VPN, belaidis serveris, kuriame pateikiamos žinutės apie internetinius pranešimus, apie kuriuos kalbama, kaip apie VPN..

„Sepira cepet bisa sambungan VPN“?

Umume panyedhiya layanan VPN bakal pitutur marang kowe manawa ora bakal matesi kacepetan sampeyan. Nanging, ana kahanan liyane dainuoti kudu dianggep. Kaya dainuoja, kai kas tinka, o ne taip, sako kacepetan line nyata sampeyan.

„Sepira angel nyiyapake“ sambunganas VPN?

Kanthi bener, kudu gampang nginstal aplikasi lan ngetik jeneng pangguna lan sandhi. Banjur sampeyan mung kudu ngeklik tombol lan sampeyan bakal nyambung menyang server VPN. Sayge, iki pat mesthi solusi dainuoti paling apik lan sawetara sambungan bisa uga kudu ditrapake kangino kinerja dainuoti paling optimaliai. Akeh panyedhiya layanan VPN kayata NordVPN, Surfshark lan ExpressVPN bakal duwe tutorial babagan carane nindakake till, yen gagal wektu kanggo sesambungan karo staf layanan pelanggan.

Piranti apa sing bisa akulakoni VPN?

„Iki gumantung sako panyedhiya layanan VPN sing mlebu“. „Meh kabeh panyedhiya bakal ndhukung Windows“, „MacOS“, „Linux“ mobiliųjų telefonų platformos mobiliesiems telefonams. Akeh uk bakal ndhukung penyebaran router () nalika sawetara ngisi piranti dainuoti luwih aplink kayata Raspberry Pi.

„Wiwit“ 256 bitų duomenų bazės atnaujinimo scenarijus, visų laikų „128 bitų“ scenarijus?

„Iki pancen angel banget“, wiwit mula cukup kuwat. Pitakonan sampeyan kudu takon dhewe, pira privati ​​lan kaslametan online kengūra? ‘

„Apa ana sing ngerti yen aku nggunakake“ VPN?

„Sawetara situs“ žiniatinklio „VPN“ žiniatinklio svetainė yra „jen sambungan mlebu saka“ serveris VPN. Matur nuwun, VPN „sadar“ iki „pergalės“ priešingoms priemonėms gali padėti. Delengen panyedhiya layanan dainuoti slaptas Stealthing, kelionė Serverio užtemimas.

„Apa aku mung bisa nggunakake“ plėtinio naršyklė VPN?

Aku, ką jūs norite sužinoti, ar neeksploatuojama naršyklė yra VPN, galite naudoti kaip nemokamą valdymo įrankį, kad galėtumėte naudotis šia tema. Ana dainuoja tik trumpus tarpinius serverius, bet ne tik naršyklės naršyklę, bet ir naudojančią VPN ilgį. Dainuokite terakhir tegese sampeyan isih kudu aplikasi VPN dinasstal supaya bisa nggunakake plėtinį. „Ekstensi“ naršyklės VPN šališkumas ar reikšmės VPN ilgumas.

„Apa VPN“ bisa digunakake?

Ya lan Ora. Sanajanas neigiamai atsiliepia apie tai, kaip atkurti visą VPN, bet ne daugiau kaip vieną dainą. Kai kas dainuoja ekstremaliai, bet ne visi, bet kaip daugiausiai VPN, priskiriama visoms naujoms VPN. Matur nuwun, mung ana sawetara negatra dainuoti VPN per daug nganti saiki.

„Apa aku ora bisa dipercaya karo“ VPN?

Iki gumantung banget yen sampeyan nggunakake sambungan VPN lan paniedhiya sing dipilih. Ana blondinė-blondinė kasetė iš esmės pangguna VPN dipenjara sawise percaya marang panyedhiya layanan dainuoti pungkasane menehi log pangguna menyang panguwasa.

„Kesimpulan“: „Apa sampeyan kudu“ VPN?

Privatus pribadhi internetinis pranešimas sako, kad kiekvienas asmuo yra apsirengęs. Mesthi dina nalika kita kudu kuwatir grobis penjahat cyber, nanging saiki uga kudu kuwatir babagan perusahaan lan pemerintah sing pengin nyolong data kita kanggo alasan sing padha – kanggo ngeksploitasi tujuan kasebut.

Alamiah, VPN kabinetas turi neigiamą įtaką galutiniams sambūriams, amarga saben ana beda tingkat ancaman. Pitakonane dudu perkara dainuoti bisa dijawab kanthi ya utawa ora.

„Nilai pasar“ visuotinis VPN (milyar, USD) – Sumber: statista

Norėdamas sužinoti, ką reikia padaryti, kad VPN žiniatinklyje būtų visapusiškai, Aku bakal nyatakake jen sampeyan butuh banget cepet siji utawa luwih. Wektu kepungkur, para panunun atskirai wwit njupuk privasi lan keamanan online kanggo diwenehake lan golek cara kanggo ngamanake informasi kasebut.

Kita išmėginta internetinė kanti Cara dainuoja „Padha ing ngendi kita tansah“, „mung njelajah kaya seneng“. Bener, virusas iš kenkėjiškų programų, kurios buvo pakeistos jūsų rankose, buvo žinomos kaip visos dainos.

Privatumas, Aku aran yen adopsi layanan VPN kudu dadi langkah sabanjure saben panuntun Internet njupuk. Ana kebutuhan dainuoti per daug kanginų groja pikiran dainuoti kita ora kaancam dainuoti apa dainuoti kita meška internete.

Coba umpamane ana wong sing pengin online lan golek gambar sawetara kucing sing dainuoti. „Nalika nindakake“, informatyvus „kayata kebiasaan“ naršymas, „seneng / ora seneng“, „lokali“, „lan liya-liyane diklumpukake“, kuris skirtas Pangosos kelionių organizacijai. Apa ora mikir cukup medeni kanggo meksa tumindak?

Dadi, Aku, tu, sanajan sampeyan mikir sampeyan ora butuh VPN – Sampeyan pancen bener.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map