20 onmisbare tools voor kleine online bedrijven

Als eigenaar van een klein bedrijf betekent het uitvoeren van uw bedrijfsideeën dat u deze efficiënter maakt en tools vindt die u kunnen helpen de honderden personeelsleden te vervangen die u niet heeft en die u zich niet kunt veroorloven. Gelukkig voor de online bedrijfseigenaar zijn er een aantal dingen die met alles kunnen helpen, van tijdbeheer tot facturering tot marketing. WHSR heeft u de tijd en moeite van het opsporen van deze tools bespaard; we hebben enkele van de meest populaire tools die er zijn, bekeken en de top 20 onmisbare tools gekozen.


In haar lijst met Top 20-tools op Forbes deelde Tanya Prive:

“Beperkte tijd, mankracht en budgetten kunnen allemaal een factor zijn naarmate de werklast begint op te lopen en de rekeningen binnenkomen. Met een solide team en de juiste tools ben je echter al snel op weg om je zakelijke potentieel te bereiken . ‘

20 onmisbare tools voor uw bedrijf

1 – Vraagbasis

Vraagbasis

Inc’s blogpost over 12 coole webtools voor kleine bedrijven bekijkt Demandbase als een echt waardevolle tool voor website-eigenaren.

Demandbase bekijkt diegenen die uw site bezoeken van dichterbij door hun IP te nemen en deze te vergelijken over meerdere informatiebronnen, zoals Dun & Bradstreet en LexisNexis. Demandbase vertelt u niet alleen voor welke bedrijven uw sitebezoekers waarschijnlijk werken, maar geeft u ook contactgegevens voor het hoofd van het bedrijf, zodat u uw diensten verder kunt verkopen. Dit is een geweldige manier om te verkopen aan een demografie die al geïnteresseerd is in uw product.

2 – Inky Bee

inktzwarte bij

In een blogpost op Blogging Wizard stelt Jerry Low voor om Inky Bee te gebruiken om contact te maken met andere bloggers.

Netwerken met andere bloggers is de sleutel om uw eigen blog bekend te maken. Sommige dingen in blogmarketing zijn niet veranderd sinds bloggen begon en netwerken met andere bloggers is daar een van. De manier waarop we met elkaar netwerken is echter veranderd en Inky Bee is een geweldig hulpmiddel om je gemakkelijk te verbinden, tijd te besparen en je te matchen met bloggers met vergelijkbare interesses.

3 – Pivotal Tracker

cruciale checker

Dit is een tool waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, maar Pivotal Tracker helpt je om je drukke schema op schema te houden. In een blik op 40 kleine bedrijven en de online tools waar ze niet zonder kunnen, zegt Michael P. Daugherty van Bespoke Row dat dit zijn favoriete tool is. Men kan gemakkelijk zien waarom. Het is een eenvoudig te gebruiken projectmanagementtool waarmee iedereen in het team betrokken wordt in een realtime online omgeving. Stel een schema op voor wanneer taken moeten worden voltooid, sta anderen toe updates te uploaden en notities achter te laten en met klanten te communiceren allemaal vanuit hetzelfde dashboard.

 4 – Dropbox

drop box

Deze eenvoudige online opslagoplossing is perfect voor het bijhouden van uw belangrijkste documenten. Als het ondenkbare gebeurt en je computer crasht of er brand uitbreekt in je thuiskantoor, kun je al je gegevens van Dropbox herstellen. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen, waaronder een gratis optie met 2 GB opslagruimte. Je kunt Dropbox ook gebruiken om bestanden te delen met bijdragers.

Dustin Sklavos van Notebook Review wijst erop hoe eenvoudig Dropbox te gebruiken is:

‘Ik kan niet genoeg benadrukken hoe gemakkelijk het is om het daadwerkelijk te gebruiken, want dat is wat me heeft gewonnen. Ieder van ons kan de inhoud van onze gedeelde map op elk moment wijzigen en (als de internetbandbreedte het toelaat) worden de bestanden automatisch tussen ons bijgewerkt. De service is een enorme zegen voor creatieve types die redelijk grote bestanden met elkaar moeten delen, laat staan ​​meer basale consumenten die alleen familiefoto’s en video’s willen delen. Het is waanzinnig gemakkelijk om aan de slag te gaan en elke map heeft een klein documentbestand waarin precies wordt uitgelegd hoe je het moet gebruiken. ”

5 – Appy Pie

appy pie screenshot

Appy Pie is een platform waarmee bedrijven hun eigen app kunnen ontwerpen en uploaden naar iTunes of Google Play. Klanten kunnen de app downloaden en u kunt vervolgens dagelijkse pushmeldingen verzenden. Appy Pie is bezig de mogelijkheid toe te voegen om ook producten via de app te verkopen.

6 – Hootsuite

hootsuite

Hootsuite heeft een tweeledig doel voor de eigenaar van een klein bedrijf. Ten eerste kunt u op uw Hootsuite-dashboard zien welke onderwerpen trending zijn in uw zakelijke niche. Waar praten mensen over? Hoe kunt u dit gebruiken in een blogpost of in uw productaanbod? Als mensen het hebben over de dood van een filmster, heb je dan producten met betrekking tot die ster die je op je productenpagina zou kunnen vermelden? U kunt Hootsuite ook gebruiken om posts op sociale media te plannen voor uw eigen bedrijf.

De National Federation of Independent Business (NFIB) suggereert dit als een Top 6 van online tools die eigenaren van kleine bedrijven zouden moeten gebruiken en somt de volgende beoordeling op:

“Er zijn andere services die vergelijkbaar zijn met Hootsuite, maar we hebben gemerkt dat ze allemaal op vrijwel elk niveau worden overtroffen.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh

7 – Golf

Golf

Het bijhouden van facturen, crediteuren, ontvangen betalingen en zelfs salarisadministratie voor een klein bedrijf kan soms overweldigend lijken. Wave is een alles-in-één oplossing voor de kleine ondernemer en de software leeft in een online omgeving. Quickbooks Pro online is een andere optie, maar Wave is iets goedkoper voor de kleine man omdat het gratis is.

Small Business Doer-blogger Greg Lam had een aantal interessante inzichten in de voor- en nadelen van deze software. Hoewel hij het voor zijn bedrijf beperkend vond, zal deze software voor iemand die zijn bedrijf als eenmanszaak runt zonder veel kosten elke maand, prima werken. Een van de beste delen van zijn artikel is echter helemaal aan het einde, waar hij een lijst biedt met verschillende online boekhoudprogramma’s die bedrijfseigenaren kunnen gebruiken.

 8 – Planning

planning

Als u een bedrijf runt waar u klanten online of persoonlijk ontmoet, moet u Schedulicity bekijken voor geautomatiseerde planning.

Met deze software kan uw klant een site bezoeken en zien welke dagen en tijden u beschikbaar heeft voor afspraken. Als u bijvoorbeeld een-op-een coaching aanbiedt, voert u de beschikbare uren in en laat u uw klanten weten dat ze de site op kunnen om een ​​afspraak in te plannen. Schedulicity stuurt u een e-mail wanneer u een afspraak heeft, toont dat specifieke tijdslot zoals geboekt en stuurt zelfs automatische herinneringen naar uw klant vóór de afspraak.

9 – MailChimp

mailchimp

Als u een online bedrijf heeft, wilt u een nieuwsbrief starten om in contact te blijven met de bezoekers van uw site. Een nieuwsbrief dient vele doelen, waaronder het toestaan ​​dat u abonnees op de hoogte stelt van speciale verkopen of nieuwe producten. In het WHSR-artikel 15 Pearls of Web Hosting Wisdom merkt Luana Spinetti op:

“Installeer een nieuwsbriefsoftware op uw beperkte webhostingaccount en het zal uw schijf en bandbreedte opeten. Helaas is er niet veel aan te doen, en het kleinste beschikbare nieuwsbriefscript – OpenNewsletter – is nog steeds 640Kb en je moet ook alle opgeslagen problemen tellen. “

MailChimp is de perfecte oplossing. u kunt beginnen met een gratis account en naarmate uw abonneebestand groeit, gemakkelijk naar een betaald account gaan. MailChimp biedt kant-en-klare nieuwssjablonen of u kunt een aangepaste look voor uw bedrijf creëren.

10 – Google Drive

Google Drive biedt een handige manier om uw documenten bij te houden. Je kunt delen met bijdragers. Een van de betere functies van Drive is dat u het bestand kunt instellen voor alleen-lezen of dat anderen het bestand kunnen bewerken. De omgeving ondersteunt tekstverwerkingsdocumenten en databasegestuurde documenten. Bovendien kunt u sjablonen downloaden die anderen hebben gemaakt en die al formules bevatten. Stel dat u een database wilt om de gewerkte uren van uw contractmedewerkers bij te houden. Ze kunnen inloggen op de sjabloon, hun uren toevoegen en opslaan. Een eenvoudige oplossing voor veel verschillende deeltaken.

11 – SlideShare

slideshare

Met SlideShare kunt u een presentatie uploaden en nieuwe klanten bereiken via een PowerPoint-achtige indeling. Bij het gebruik van SlideShare om nieuwe klanten te bereiken, sprak ik over deze groeiende markt die al ongeveer 120 miljoen views per maand krijgt. Een van de grootste voordelen van het toevoegen van deze online tool aan uw bedrijfsmarketingmodel is dat u automatisch de positie van uw website in zoekmachines verbetert.

12 – Google Webmaster Tools

Als u de plaatsing van uw site in zoekmachines wilt verbeteren en de bruikbaarheid van uw site wilt verbeteren, kunt u het beste de Webmasterhulpprogramma’s van Google gebruiken. Naast te zien hoe uw site op Google scoort, leert u ook enkele belangrijke informatie over de demografische gegevens van uw websitebezoekers. Als u bijvoorbeeld ontdekt dat de meeste van uw bezoekers tussen 12.00 uur en 15.00 uur naar uw site komen. elke vrijdag, dan kunt u gedurende die tijd verkopen of andere incentives aanbieden om uw conversieratio te verhogen. Aan de andere kant, als bezoekers de tweede verlaten wanneer ze op een bepaalde pagina terechtkomen, moet die pagina waarschijnlijk worden vernieuwd en plakkerig worden gemaakt.

13 – Infographics

Bij het maken en gebruiken van eenvoudige infographics om uw siteverkeer te vergroten, schreef ik:

Volgens het Social Science Research Network zijn ongeveer 65% van de mensen visuele leerlingen. Met zulke statistieken kun je zien waarom infographics steeds populairder worden.

Infographics toevoegen kan twee dingen betekenen voor uw kleine bedrijf. Ten eerste kan het de kijker veel duidelijker maken wat u aanbiedt. Ten tweede, als die infographic waardevol is, zullen bezoekers deze op Pinterest pinnen, op Facebook delen en erover tweeten. Dit betekent dat uw potentiële bereik exponentieel toeneemt door het aantal vrienden dat elke persoon in zijn sociale media-kring heeft.

14 – Toggl

toogl

Uw tijd is kostbaar en Toggl helpt u bij te houden hoelang u aan elke taak besteedt. Toggl biedt zowel gratis als betaalde opties. Trek de tool gewoon online omhoog, log in en houd uw tijd bij per voltooide klant, project of taak. Als u klanten heeft die u per uur betalen, kan het gebruik van Toggl om de tijd die aan elke taak wordt besteed, worden bijgehouden..

15 – Schoenendoos

schoenendoos

Pak je ooit een pak papier terwijl je in de winkel bent en verlies je meteen de bon? Het is vrij moeilijk om die kosten bij te houden, zij het een kleine uitgave, als u de bon niet kunt vinden. Dit is waar Shoeboxed in het spel komt om de eigenaar van het kleine bedrijf verantwoordelijk te houden. Dit is een app die je download naar je smartphone. Vervolgens kunt u een foto van uw ontvangstbewijs maken en Shoeboxed doet de rest, houdt een kopie van het ontvangstbewijs bij en houdt de kosten voor u bij. Het programma wordt ijverig gebruikt en zorgt ervoor dat u nooit meer een zakelijke aftrek van uw belastingen mist.

16 – Gratis telefonische vergaderingen

Als eigenaar van een online bedrijf doet u waarschijnlijk veel van uw communicatie via de telefoon of via e-mail. Er zijn gevallen waarin het nuttig zou zijn om alle mensen die aan een project werken aan een telefoongesprek te laten deelnemen. Dat is waar Free Conference Calling in het spel komt. Breng iedereen bij elkaar aan de telefoon en het systeem neemt de oproep zelfs op voor toekomstig gebruik. U kunt dit systeem ook gebruiken voor een informatieve oproep voor uw klanten. De “kamers” bieden plaats aan maximaal 1.000 bellers tegelijk. Als moderator kunt u vragen van specifieke gebruikers toestaan ​​of zwijgen terwijl u over een bepaald onderwerp spreekt.

17 – Wanneer is goed

Als je ooit hebt geprobeerd een vergadertijd voor meer dan drie mensen te organiseren, weet je wat een nachtmerrie het kan zijn om een ​​dag en tijd te bedenken die voor iedereen werkt. When Is Good is een geweldig hulpmiddel om erachter te komen wanneer iedereen elkaar online of telefonisch kan ontmoeten. Elke persoon stelt zijn beschikbare tijden in en het systeem kiest er een die voor iedereen werkt.

18 – Zoekwoordspion

zoekwoordspion

Een van de beste manieren om van uw concurrentie te leren, is door ze te bespioneren – nou ja, hun sleutelwoorden toch. Deze analysetool bekijkt welke zoekwoorden het beste werken voor uw concurrenten, zodat u kunt leren van wat ze doen. Op de blog Traffic Salad zegt Ryan Cruz over het gebruik van Keyword Spy:

“Mijn algemene regel is dat als mensen voor dat specifieke zoekwoord of zinsdeel adverteren (uitgeven van advertenties per klik), het een goed zoekwoord is om te targeten omdat er commerciële bedoelingen zijn.”

19 – Mojo Helpdesk

mojohelpdesk

De online zakelijke markt is zeer concurrerend. Zelfs als je vandaag de enige game in deze wereldwijde stad bent, kun je er zeker van zijn dat iemand je succes zal opmerken en zal kopiëren wat je doet. Zodra u al het andere heeft behandeld (SEO, goede bestemmingspagina’s, solide conversie, enz.), Is klantenservice de enige manier om de concurrentie voor te zijn. Mojo Helpdesk is een manier om in contact te blijven met uw klanten en ervoor te zorgen dat eventuele problemen snel en succesvol worden opgelost. Hoewel er veel helpdeskplatforms beschikbaar zijn, krijgt deze consequent hoge beoordelingen. De GetApp-community heeft deze software beoordeeld en vijf van de vijf sterren gegeven.

20 – CrashPlan

Crashplan

CrashPlan is een cloudback-upoplossing. Het programma draait op de achtergrond van uw computer en maakt continu back-ups van belangrijke bestanden in het geval van een computercrash. Als het ondenkbare gebeurt, verlies je geen belangrijke projecten of klantcontactgegevens. In plaats daarvan installeert u deze gegevens eenvoudig opnieuw vanuit uw geback-upte bestanden in CrashPlan’s cloud.

Het topje van de ijsberg

Dit zijn slechts een paar favoriete tools voor kleine online bedrijven. Als het gaat om het efficiënter maken van kleine bedrijven, zijn er onbeperkte mogelijkheden voor tools die kunnen worden gebruikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map