Enquête: de beste tool voor webontwikkeling voor online bedrijven volgens 24 experts

Zoveel platforms om uw website te bouwen, zo weinig tijd!


Als eigenaar van een online bedrijf is het laatste waar u aan moet denken het platform dat u gaat gebruiken om uw website op te zetten. U bent al overspoeld met meerdere taken om uw bedrijf te laten groeien. Hoe u uw site ontwerpt en ontwikkelt, zou toch een lage prioriteit moeten hebben?

MIS!

Volgens Abode’s The State of Content: Expectations on the Rise, stopt 38% van de gebruikers met het gebruiken van de site als deze een slecht ontwerp en lay-out heeft.

Een andere studie, B2B Web Usability Report 2015: wat B2B-kopers willen van leverancierswebsites door Huff Industrial Marketing, KoMarketing, & BuyerZone stelt dat 47% van de bezoekers eerst door de producten- en dienstenpagina’s bladert voordat ze naar andere secties kijken.

Meer studies bevestigen het belang van het opzetten van een bedrijfswebsite om uw publiek en potentiële klanten aan te trekken en erbij te betrekken. Het punt is dat u meer aandacht moet besteden aan hoe u uw website wilt ontwikkelen en onderhouden. Het succes van uw bedrijf hangt af van hoe goed uw website is.

Het probleem is nu om te beslissen welke website-ontwikkelingstool of -platform uit de markt te kiezen.

Elk heeft kenmerken en voordelen die anderen niet bezitten. Daarom moet u genoegen nemen met de beste tool die aan uw behoeften voldoet.

Als u niet weet waar u moet beginnen met het kiezen van uw sitebouwer voor uw online bedrijf, let dan op de onderstaande bedrijfseigenaren. Ze delen hun mening en meningen over wat het beste platform is voor online bedrijven en waarom.

Oprichter van Radiator / Facebook – Twitter – LinkedIn

Justin MetrosElk klein bedrijf heeft baat bij een website die hun merk, producten en diensten helpt versterken en hun bereik vergroot. Voor ondernemers die online willen verhuizen, is het belangrijk om uw doelen af ​​te stemmen op uw budget en verwachtingen.

De eenvoudigste manier om aan de slag te gaan, is door een webprofessional te raadplegen die u vertrouwt.

De juiste professional kan helpen bij het vinden van de juiste balans tussen platform, eerste installatie, maandelijkse servicekosten en doorlopend onderhoud. Elk bedrijf is uniek en er zijn geen goede of foute antwoorden – maar sommige zijn beter voor u dan andere.

Er zijn veel geweldige online platforms beschikbaar die zijn ontworpen om u te helpen uw site en uw boodschap naar buiten te brengen en de initiële overhead te minimaliseren. Zowel Wix als Squarespace komen meteen in je op, en beide hebben een aantal mooie en zeer kosteneffectieve sjablonen om je snel aan de slag te krijgen. Elk heeft een zeer gebruiksvriendelijke administratie- en ontwerptool waarvoor geen speciale training nodig is. Als u eenmaal bent ingesteld, moet het bijwerken van de inhoud van uw site natuurlijk en krachtig aanvoelen.

Als uw bedrijf goederen online of in de winkel verkoopt, of beide, gaat er niets boven Shopify. Het biedt zeer betaalbare prijsniveaus die zijn ontworpen voor groei, gratis en redelijk geprijsde betaalde sjablonen om u snel aan de slag te krijgen en heeft ook een geweldig verkooppuntsysteem dat rechtstreeks in uw bedrijf zelf kan worden geïntegreerd. Beheer uw website-inhoud, inventaris, bestellingen, verzending en afhandeling en klantenbeheer allemaal onder één dak – het is prachtig en verandert het spel. En groeit mee met u tot aan de onderneming.

Oprichter van Hubbion / Twitter

anand srinivasanHoewel WordPress absoluut vloeiend genoeg is om websites van welke aard dan ook te maken, leven we momenteel in een wereld van keuzes. Uw keuze hangt af van het soort website dat u wilt gebruiken. Een eigenaar van een klein bedrijf die zijn producten online moet verkopen, kan Shopify of Magento kiezen. Als je een service wilt promoten, ga dan naar SquareSpace.

Maar als u alleen een microsite wilt opzetten om klantenleads te verzamelen, dan zijn Unbounce of Instapage geweldige keuzes. Al deze services kosten slechts een paar dollar per maand en zijn gebaseerd op point-and-click. Het duurt minder dan tien minuten om websites met deze services op te zetten.

CEO van Smart DNS Proxy / Twitter

Efe CakinberkEr zijn veel online services waar u binnen een uur zelf een kleine bedrijfswebsite kunt maken. dat wil zeggen: Wix, Weebly, Squarespace.

Maar zelfs voor het kleinste budget, stel ik voor dat mensen het WordPress-platform gebruiken.

Omdat WordPress de meest uiteenlopende tools heeft, kunt u uw website flexibeler uitbreiden en upgraden. Een website-eigenaar moet immers nadenken over het sitebeheer, beveiliging, back-up, etc. Voor al deze werken met een managed WordPress hosting service zoals WP Engine, Pagely of Fly Wheel. Ik heb niet voorgesteld om een ​​gedeelde onbeheerde hostingservice te gebruiken die een bedrijf kan vertrouwen voor hun online aanwezigheid. Onthoud ook dat u alles weer bijhoudt met services zoals Fatdisco of VaultPress.

Hoofdman op MohitTater.com / Facebook – Twitter – LinkedIn

Mohit TaterDe beste manier om aan de slag te gaan, is door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijke, kant-en-klare service zoals SquareSpace.com.

Zelfs een totale beginner zou binnen enkele minuten een site op SquareSpace kunnen maken. Het beste is dat ze een gratis proefversie aanbieden en geen creditcard nodig hebben. Ben ik vergeten te vermelden dat sites die met SquareSpace zijn gemaakt er prachtig uitzien en dat ze ook e-commercesites doen?

Inbound Marketing Consultant bij Kevintpayne.com / Twitter – LinkedIn

Kevin PayneAls u een kleine ondernemer bent en digitale producten wilt verkopen, raad ik u ten zeerste aan het RainMaker-platform te gebruiken, een alles-in-één oplossing om uw online merk op te bouwen zonder meerdere producten te hoeven kopen.

Enkele van de vele functies die het bevat zijn:

 • Meerdere WordPress-sjablonen
 • Learning Management System om online cursussen te creëren
 • Planningstool voor sociale media
 • E-mailautomatiseringstool voor druppelcampagnes
 • Mogelijkheid om podcasts te hosten
 • Mogelijkheid om lidmaatschapswebsites te maken

Ik raad HubSpot ook aan als je een B2B Saas-startup schaalt. Het is een eersteklas marketingautomatiseringssysteem dat het implementeren van inkomende marketingcampagnes een fluitje van een cent maakt. Als je een tech startup bent binnen een incubator, kom je mogelijk in aanmerking voor een HubSpot-korting van 90%.

Oprichter van SERPlified / Facebook – Twitter – LinkedIn

Roxana NasoiDoor de jaren heen heb ik veel online ondernemingen gelanceerd en veel geëxperimenteerd met de meeste soorten CMS. Toen Christopher me vroeg naar de eenvoudigste manier om een ​​website te bouwen, dacht ik eraan om deze lijst te maken, in de hoop dat je niet zult kiezen wat populair is, maar wat het beste platform is voor jouw behoeften, producten en diensten. Hier is het:

Het hangt allemaal af van uw bedrijfstype.

a) Als u een visueel bedrijf bent (laten we zeggen dat u info-afbeeldingen, beeldcreatie, creatie van sociale media-inhoud, logo’s, fotografie) verstrekt, raad ik u ten zeerste aan om voor het Tumblr CMS te gaan.

Het perfecte voorbeeld (en een van de websites die ik sinds 2011 volg) is This Isn’t Happiness. Peteski, de eigenaar, lanceerde het als een gemeenschap en volgde daarna de winkel, waar je de “Is’t” T-shirts kunt kopen. Voor dit type community-based business heb je niet veel nodig, en Tumblr is de gemakkelijkste manier om gewoon een afbeelding, link en korte beschrijving te plaatsen.

IT vereist een minimum aan investeringen en is super gebruiksvriendelijk. Het marketinggedeelte is echter aan jou.

b) HTML 5 werkt voor elk type klein bedrijf.

Dit zou mijn doel zijn als ik een website zou willen lanceren die de diensten en producten van ons bedrijf uitlegt en me richt op wat we kunnen doen om onze klanten te helpen. En minder over wie we zijn, onze stem, enzovoort. Voor het tweede deel heb je sociale media, Medium.com en LinkedIn Pulse. Ik zeg dat deze net zo goed werken om te bloggen over het bedrijf en het team of om succesverhalen van klanten te promoten. Hoewel de website de belangrijkste bron is voor klanten, is het zogenaamde “online visitekaartje”.

Een website bouwen in HTML5 is een eenmalige investering, een beetje prijzig (kan ongeveer 2.000 USD of meer kosten, afhankelijk van wat je wilt), maar het is stabiel en je hebt volledige controle over hoe het eruit zal zien en functioneert. Een persoonlijke favoriet.

Maak je nu geen zorgen over het SEO-gedeelte. Omdat het gemakkelijk is om uw website te optimaliseren voor zoekmachines door de juiste SEO-architectuur in de code van de website te implementeren. Uw programmeur moet hier iets van weten.

c) Shopify is het CMS-platform voor u als u overweegt items te verkopen, het heeft overal e-commerce geschreven. Integratie met sociale mediaplatforms maakt het een geweldige aanwinst als u ook worstelt met verkooptrechters.

d) Een persoonlijk merk bouwen? Ga dan naar “WordPress”. En … we zijn hier. Volgende stop, WordPress. ALS je een solopreneur of freelancer bent, zal het hebben van een blog je helpen om bekendheid te krijgen en vertrouwen op te bouwen voor je merk. Het komt ook samen met veel plug-ins die kunnen helpen bij het optimaliseren van elk artikel voor de SERP’s en voor sociale media (via SM-kaarten).

Als alternatief zouden veel freelancers Behance of Wix gebruiken om een ​​portfolio te publiceren. Maar als je meer wilt en graag communiceert met je publiek, lezers en klanten, blijf dan bij WordPress.

Mijn recente bedrijf, SERPlified, gedraagt ​​zich als een blog. Eigenlijk wilde ik een eigen plek waar ik af en toe kon schrijven en een ‘pagina’ waar klanten mijn gedachten konden lezen. Ik selecteer mijn klanten meestal op basis van aanbevelingen, dus op dit moment had ik geen call-to-action-type website nodig gemaakt in HTML5.

e) Een app-based of IT-bedrijf dat net begint (start-up, small biz) zou meer baat kunnen hebben bij het gebruik van Joomla. Het wordt veel gebruikt in de VS (meer dan 50%, volgens GetApp.com), met 33% van de bedrijven in de internetsector en hetzelfde aantal in de IT&Dienstensector.

Je hebt meer flexibiliteit, waar voor je geld en geweldige ondersteuning in dit CMS. Het nadeel is het beveiligingsgedeelte in de vooraf gebouwde functies. Dit kan echter worden ondervangen met cyberbeveiligingsprotocollen. En IT weet het beste als het gaat om cyberbeveiliging.

Eigenaar van Writally / Facebook – Twitter – LinkedIn 

Cas McCulloughIk raad WordPress meestal aan voor de meeste kleine bedrijven, en als je een community of lidmaatschapssite wilt bouwen, is dat de juiste keuze. Er duiken echter nog andere oplossingen op die van grote waarde zijn voor kleine bedrijven.

Een optie die ik de laatste tijd heb gezien, is Synergy 8. De jongens van Synergy 8 hebben een geweldige weboplossing voor kleine bedrijven gebouwd die je helpt goed te scoren op SEO en je in staat stelt om je hele CRM- en evenementensystemen vanaf hun platform te runnen. Ik heb onlangs de man bij Synergy 8 bezocht en was erg onder de indruk.

Eigenaar van GuestCrew / Facebook – Twitter – LinkedIn 

uttoran senWordPress zeker! Het gebruik van WordPress is de afgelopen tien jaar voor de meeste online bedrijven bijna een tweede natuur geweest, maar hoe u het aanpast, maakt het verschil.

Voor eenvoudige websites die niet veel pagina’s nodig hebben, doe ik het liefst een website met één pagina. De navigatiebalk bevat de gebruikelijke pagina’s van over, contact, enz. Maar ze zijn hash-gekoppeld aan het specifieke scherm van dezelfde homepagina van één pagina.

Mijn site over Crowd Speaking is bijvoorbeeld zo’n site. De bovenste navigatieknoppen sturen de bezoeker naar de specifieke locatie op de pagina waar de specifieke inhoud zich bevindt. Als u op de tabbladen Info of Functies klikt, wijst het scherm u naar de plaats op de pagina waar die gegevens zich bevinden.

Op deze manier bespaart u niet alleen uzelf van het maken van meerdere pagina’s, maar maakt u het de bezoeker ook gemakkelijk om snel alle informatie te krijgen die hij wil.

Zelfs voor sites die op maat zijn gecodeerd of een ander CMS hebben gebruikt en niet graag veranderen, hebben ze op een gegeven moment ook een herontwerp of een blogsectie nodig. Toen ik werd geraadpleegd over het herontwerp van Temok, stelde ik voor om voor zijn blogsectie met WordPress te gaan. Met WordPress zijn er plug-ins beschikbaar waarmee u een knop voor sociaal delen kunt krijgen, lidmaatschap kunt toevoegen, een pagina met prijzen kunt instellen, uw SEO kunt verbeteren, uw schema er goed uit kunt laten zien – het kan u zelfs naar Google Nieuws brengen! Geen enkele andere CMS kan zoveel dingen doen. WordPress is gewoon de gemakkelijkste manier om een ​​site voor elk klein bedrijf te bouwen.

Oprichter van OPTIM-EYEZ / Facebook – Twitter – LinkedIn

Sam HurleyZonder twijfel, WordPress!

Het is het meest gebruikte, breed ondersteunde CMS dat wordt geleverd met VEEL plug-ins en community-ondersteuning.

Zelfs een beginner kan beginnen met WP … en geleidelijk de touwen leren.

Als je vastzit in tijd, geld en middelen; er is geen betere optie.

Ik noem anderen niet: maar SOMMIGE ‘gratis’ platforms op de markt zijn vreselijk voor SEO, bruikbaarheid, conversie en bijgevolg – uw reputatie (ondanks hun beweringen).

Blijf bij WordPress en u kunt het later altijd sterk aanpassen als u meer budget beschikbaar heeft.

Om te beginnen: maak gebruik van de gratis (of heel laag kosten) thema’s / skins op de markt!

Oprichter van Listiller / Twitter – LinkedIn

Elvis MichaelMijn keuze is vrij gebruikelijk, maar ik moet mijn aanbeveling aan niemand minder dan WordPress geven.

Veel gebruikers hebben talloze maanden (zelfs jaren) besteed aan het polijsten en perfectioneren van hun blogs op een niet-zelf-gehost platform. Uiteindelijk hebben ze geleidelijk alle beperkingen gerealiseerd die deze platforms opleggen aan hun groeivermogen. Sterker nog, ik ben horrorverhalen tegengekomen waarin locaties zoals Blogger.com plotseling – en vrij abrupt – de website van de gebruiker zonder waarschuwing beëindigden.

Om deze en vele andere redenen is zelf-gehoste WordPress het absoluut beste platform voor elke blogger die serieus bezig is met online publiceren, of deze persoon nu een bedrijf start of slechts een hobbyist.

Een andere reden om voor alternatieve platforms te kiezen (zoals de eerder genoemde Blogger) is omdat ze gratis hostingruimte bieden. Dat gezegd hebbende, is het verwerven van uw webhostingruimte tegenwoordig slechts $ 3 – $ 4 per maand, waardoor WordPress zeer toegankelijk en een goed idee is voor zowel nieuwere als ervaren bloggers.

Oprichter van Top Left Design / Facebook – Twitter – LinkedIn

Keren LernerEenvoudig betekent voor mij:

 • snel te beginnen
 • snelle resultaten
 • lage stress
 • weinig gedoe

De luxe manier is om te gaan met een bedrijf dat de ervaring, het talent en de expertise heeft om het beste uit u te halen en ervoor te zorgen dat het op een website verschijnt die uw bedrijf vertegenwoordigt op een manier waarop u trots kunt zijn. Sommige kmo’s hebben echter beperkte budgetten en hebben geen andere keuze dan zelf te gaan klussen. Vaak kiezen ze voor WordPress-sjablonen omdat WordPress zo veel gebruikt en geavanceerd is. Voor onervaren gebruikers veroorzaken DIY-WordPress-sjablonen vaak veel problemen en zijn ze niet eenvoudig. Als we een goede DIY-doe-het-zelfroute zouden aanbevelen, zouden we Squarespace aanbevelen – het is een van de betere sjabloonbouwers. Het heeft enkele beperkingen, maar het is veel intuïtiever en minder gedoe. Zo eenvoudig in vergelijking.

Bonustip: zorg ervoor dat u een goede domeinnaam organiseert, zodat u aan het einde geen .squarespace.com heeft. En op een dag kun je investeren in de volgende stap (de luxe optie) – een op maat ontworpen website met WordPress als het CMS – gemaakt door een team van getalenteerde experts!

Oprichter bij EAK Digital / Facebook – Twitter – LinkedIn

Erhan KorhalillerVoor mij is WordPress nog steeds de snelste en gemakkelijkste manier om een ​​kwaliteitswebsite tegen lage kosten te maken. Dat gezegd hebbende, houd ik de nieuwe door AI aangedreven websitebouwers zoals Firedrop en Grid nauwlettend in de gaten.

Hoewel ik er zeker van ben dat deze technologie enige verfijning nodig heeft om goed te komen, met de voortdurende verbetering van AI-aangedreven tools zoals chatbots en Amazon’s Alexa, twijfel ik er niet aan dat deze technologie een nieuw begin zal maken van gemak en gebruik van het bouwen van een nieuwe website. Voor nu en in de nabije toekomst zou ik echter altijd aanraden om menselijk talent in te huren om de klus te klaren als je budget het toelaat.

Manager & Partnerschappen op Rankpay / Facebook – Twitter – LinkedIn 

Sam WarrenPersoonlijk gebruik ik WordPress het liefst voor websites voor kleine bedrijven. Maar WordPress-installaties vereisen vaak wat geavanceerde expertise om goed te komen, en technische problemen kunnen moeilijk zijn voor niet-ingewijden om zelfstandig op te lossen.

Met dat in gedachten, zou ik SquareSpace aanbevelen als de gemakkelijkste manier voor een kleine ondernemer om een ​​nieuwe website te bouwen. Het is uiterst gebruiksvriendelijk en neofieten zullen zich in een mum van tijd op hun gemak voelen bij het werken met het platform.

President bij THGM Writers / Twitter – Pinterest

David LeonhardtIk heb websites gebouwd met WordPress. Veel mensen denken dat WP alleen voor blogs is, maar je kunt zien dat deze websites voor kleine bedrijven die ik heb helpen bouwen (inclusief die van mijzelf) geen blogs zijn:

 • jnlplumbingbc.ca
 • thgmwriters.com
 • strategybusinessmtg.com

Het proces is heel eenvoudig:

 • Upload het gratis CMS van WordPress.org
 • Kies een thema dat volledig mobiel reageert. Dit aspect is van cruciaal belang.
 • Kies welke plug-ins je leuk vindt (wat maakt WordPress zo gemakkelijk voor iedereen!)
 • Ontvang een ontwerp op maat. Ik bespreek het belang hiervan op deze post.
 • Voeg uw inhoud toe, maar zorg ervoor dat deze in gewoon Engels is en klantgericht is (uw website gaat over uw klanten, niet over u).

Voila! U heeft een website voor kleine bedrijven. U kunt de tekst en afbeeldingen in de loop van de tijd blijven aanpassen, maar zorg ervoor dat het platform en het thema vanaf het begin werken, want dat is moeilijker om onderweg te veranderen.

Eigenaar van Write Mix for Business / Twitter – LinkedIn – Facebook

Sue-Ann BubaczAls bijna 30 jaar eigenaar van een boetiekbedrijf kan ik u vertellen dat online marketing geen prioriteit is.

Met alle hoeden die een kleine biz-eigenaar draagt ​​bij het bedienen en beheren – vooral bij een lokale fysieke onderneming – een al druk bedrijf, is het niet ongebruikelijk dat de gedachte aan een website volledig uit het hart is.

Eerlijk gezegd, toen ik door de jaren heen aan een zakelijke website dacht of er naar keek, hingen een paar dingen me op. Voor mij waren dit obstakels om te beginnen. De grootste problemen waren (destijds) de hoge kosten om een ​​site te laten ontwerpen, het gebrek aan creatieve vrijheid in het ontwerp in het algemeen, en het gebrek aan controle om wijzigingen en updates aan te brengen aan de site.

Eindelijk, maar vooral omdat ik begon met het schrijven van inhoud voor het web, heb ik een website gemaakt voor mijn eerste bedrijf om het een “webaanwezigheid” te geven … en om iets toe te voegen aan mijn schrijfportfolio!

Ik kon WordPress in het begin niet beheersen, dus mijn eerste site bevindt zich op WebStarts, een Wix-achtige hosting- en site-building-provider die het vrij gemakkelijk maakte. Vrij DYI. En behoorlijk goedkoop.

Natuurlijk heb ik nu, als een professionele contentmaker voor bedrijven, dat zowel overwonnen als geleerd

WordPress-sites zijn een concurrerende standaard voor zakelijke sites. Toch blijft mijn lokale marktsite op een lokale makkelijke sitebouwer en heeft een “aanwezigheid op het web”.

Oprichter van Vincredo

Gekozen websitebouwer: Weebly

Bij het bouwen van onze website voor Vincredo wilden we een platform gebruiken dat gemakkelijk, snel en stijlvol in elkaar te zetten is. Behalve dat het ongelooflijk eenvoudig is om elementen te slepen en neer te zetten om de website te ontwerpen, hebben ze een video-achtergrond die je in de website kunt inbouwen om het een stuk visueel aantrekkelijker te maken om Vincredo en onze producten te promoten.

Dat was echt wat het platform verkocht als het ging om het nemen van een beslissing welk platform te gebruiken.

Eigenaar van Commission Factory / Twitter – LinkedIn – Facebook

Zane McIntyreVeel mensen zullen waarschijnlijk reageren door het gebruik van een sjabloon van een gebruiksvriendelijke CMS zoals WordPress aan te bevelen.

Maar wat als u zich in een fase bevindt waarin u probeert uw bedrijfsconcept te bewijzen? Er zijn veel bouwers voor bestemmingspagina’s zoals Instapage en LaunchRock (met vooraf gebouwde one pager-sjablonen) die u kunnen helpen een pagina snel en kosteneffectief op te zetten.

Het doel is om het duidelijke pad van inkomsten / leads voor uw bedrijf te definiëren, en soms moet u eerst naar de website / CMS-functies kijken, wat tot afleiding kan leiden.

Chief Technology Officer bij BlitzMetrics / Facebook – Twitter – LinkedIn

Dennis YuIedereen gebruikt WordPress als basis – inclusief ikzelf, wat een goed begin is omdat het gemakkelijk te gebruiken en te configureren is voor jouw behoeften.

Maar als u verkeer en verkoop wilt, is het gebruik van WordPress niet voldoende.

Je moet tonnen video’s van één minuut posten die integreren met Facebook. Zoek naar WordPress-plug-ins die de opmerkingen van Facebook, Facebook-pixel en Facebook Instant-artikelen beheren – er zijn er veel beschikbaar.

Hoe ‘leuk’ uw site er ook uitziet, het is tenslotte belangrijk om deze te verbinden met de grootste verkeersbron ter wereld: Facebook. Als je deze items toevoegt, heb je het beste van twee werelden en verspil je geen kostbare tijd aan het rommelen met technische snufjes.

Medeoprichter van Voordelen van leeftijd / Facebook – Twitter – Instagram

Suzanne NobleVoor vrienden en klanten die supereenvoudige sites nodig hebben waarvan ik weet dat ik ze zelf kan bouwen, gebruik ik Panther. Het is een nieuwe webbouwsite die supergemakkelijk te gebruiken is en mooie, responsieve sites maakt die perfect zijn voor kleine bedrijven, consultants en freelancers. Ik heb er een paar gedaan en ik ben dol op de manier waarop het integreert met de grote hostingproviders, zodat je met één klik op de knop sites op je domein kunt publiceren.

Voor mijn site gebruik ik WordPress. Ik werk al meer dan tien jaar met WordPress, dus ik voel me er erg prettig bij. Het is zo geavanceerd geworden dat veel echt grote bedrijven het nu gebruiken en het kan worden aangepast om vrijwel alles te doen wat u maar wilt.

Administratief directeur bij Arctic Gray, Inc. / Facebook – LinkedIn – Instagram

Anthony M. SpalloneAls u op zoek bent naar een snel intuïtief platform voor slepen en neerzetten om uw website te bouwen, dan is Wix zonder twijfel de beste plaats om te beginnen. Ze hebben een zeer gebruiksvriendelijk CMS waardoor het maken van uw site een fluitje van een cent is met zeer kosteneffectieve hostingplannen.

Als u echter op zoek bent naar iets robuuster met betrekking tot een eCommerce-site, dan is Shopify de beste keuze voor u. Hun CMS is een beetje ingewikkelder dan Wix, maar de functionaliteit is prachtig met alles van slim zoeken ingebouwd in geautomatiseerde e-mails voor het verlaten van een winkelwagentje.

Met geen van beide kun je fout gaan. 🙂

Digitale marketingstrategie op Only Way Online / Facebook – Twitter – Google+

Neil ShethWordPress is mijn GO TO-platform als het gaat om het starten van een website, maar het is niet het gemakkelijkste platform om te gebruiken. Dit is waar WIX en Squarespace een voordeel hebben, maar ze zijn beperkt in functies. Daarom raad ik mijn klanten altijd aan om een ​​1-daagse WordPress-training in hun omgeving te volgen, wat meestal genoeg is om een ​​goed genoeg site te bouwen en je inhoud te gaan beheren.

Er zijn een aantal redenen waarom ik de voorkeur geef aan WordPress boven andere platforms, maar mijn top 3 zijn:

 1. Aanpassingen – u kunt tegenwoordig alles met WordPress doen, van het gebruik als een traditionele blog tot het verkopen van producten en diensten via Woocommerce.
 2. Inhoud beheren – het is gemakkelijk om inhoud toe te voegen en deze er geweldig uit te laten zien
 3. Massive Community – omdat het zo’n populair platform is, kun je gemakkelijk iemand vinden die weet hoe je iets moet doen wat je niet doet.

CEO van Hiver / Facebook – Twitter – LinkedIn

Niraj Ranjan RoutSquarespace is een van de beste websitebouwers voor kleine bedrijven. Het grootste voordeel is dat kleine bedrijven geen bekwame programmeur hoeven in te huren om de site op te bouwen.

In tegenstelling tot WordPress, waar veel codering vereist is, kun je met Squarespace afbeeldingen en tekst slepen en neerzetten. Terwijl iemand de site maakt, kunnen ze tegelijkertijd een live glimp opvangen van hoe de website eruit zal zien. Ik vond het geweldig!

Hoofd product bij ShortPixel / Facebook – Twitter

Alex FlorescuVoor een eenvoudige website zou een eenvoudige en interessante oplossing een plat CMS zijn. Je hebt geen database om te beheren, het neemt niet veel hostingruimte in beslag en het kan een stuk sneller zijn dan een groot CMS.

Bovendien is een plat CMS meestal heel eenvoudig te installeren: je pakt het simpelweg uit op je server. Maar als uw site een onderdeel is van een langetermijnstrategie of als deze bepaalde functies nodig heeft, ga dan met de goede oude WordPress. Het is gemakkelijk te onderhouden en bij te werken. Het is gemakkelijk aan te passen en aan te passen vanwege de meerdere plug-ins en thema’s. Moet ik de enorme en vriendelijke gemeenschap noemen?

Dus als u een eenvoudige site heeft, kunt u een plat CMS kiezen. Anders is het antwoord WordPress.

Community Manager bij Icegram / Facebook – Twitter

De snelste manier om een ​​klein bedrijf te laten groeien is door je te concentreren op inhoud. En hoewel Weebly, kunt u met Wix prachtige websites en blogpagina’s maken – WordPress is nog steeds de koning. U kunt zowel een groot aantal pagina’s als gebruikers beheren. Om daar nog aan toe te voegen, de enorme directory van gratis plug-ins die WordPress biedt, is iets dat elk klein bedrijf ooit kan gebruiken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me