[Marktonderzoek] Kosten van het bouwen van een website: schatting op basis van Top 400 UpWork-freelancers

Het is de belangrijkste vraag wanneer u uw eigen website start. En eerlijk gezegd hangt het antwoord af van hoeveel je wilt.


Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij het berekenen van de kosten van een website, en ze kunnen allemaal enorm variëren, afhankelijk van hoe complex of eenvoudig uw behoeften zijn (bijv. Persoonlijke site, forum of volledige e-commerce winkel).

In dit artikel proberen we op basis van ons onderzoek zoveel mogelijk waarden en prijzen uit de echte wereld te bieden, zodat u een beter begrip krijgt van de verschillende kosten van een website en hoe u uw budget moet plannen.

Lees ook – Drie eenvoudige manieren om een ​​website te maken (geschat budget < $ 500).

Waar te krijgen: NameCheap, GoDaddy

Het is in feite het adres van uw website op internet en de kosten van een aangepast domein bedragen meestal ongeveer $ 10 – $ 15 dollar per jaar. Deze zijn voor domeinnamen die eindigen op een .com, .net., .Org of .info.

U kunt zelfs kiezen voor unieke domeinnamen die eindigen op een .tv of .store maar wat meer kosten. Maar als je net begint, raden we je aan om gewoon bij .com te blijven, omdat dit veel vaker wordt gebruikt.

Als de gewenste domeinnaam nieuw is, kunt u deze eenvoudig registreren op domeinregistratiesites zoals NameCheap en GoDaddy. Als de gewenste naam echter al in gebruik is, moet u deze kopen bij de huidige eigenaar.

Deze kunnen erg duur zijn, omdat gebruikte domeinnamen tot $ 10.000 of meer kunnen kosten. Tenzij het belangrijk is voor uw merk, raden we af om domeinnamen te kopen die al in gebruik zijn.

Domeinverkooprapport gepubliceerd op DN Journal (mei 2018).

Web Hosting prijzen

Professionele tips

Toen ik erover dacht om mijn blog fulltime te draaien, investeerde ik $ 3000 over een periode van 4 maanden. Daarvan was 40% geïnvesteerd in het inhuurteam (inhoud) en 50% in verschillende tools.

Als ik een nieuwe geldwebsite moet starten, zou ik meer geld uitgeven aan het maken van inhoud dan aan iets anders, omdat inhoud het meest cruciale element is in op blogs gebaseerde bedrijven.

– Pardeep Goyal, bloggen als bedrijf

Dat gaat echter ten koste van het toevoegen van meer werk aan je bord. U kunt freelancers of een bureau inhuren om te helpen bij het maken van inhoud en de kosten kunnen overal tussen $ 10 en $ 100 per uur bedragen voor het genereren van inhoud.

Als u net begint, kunt u over het algemeen het beste zelf de inhoud maken. Zodra uw website groter wordt, kunt u overwegen freelancers in te huren om meer inhoud toe te voegen. Voor een beter idee van de kosten van freelancers, bekijk onze schattingen hieronder.

Kosten voor het schrijven van teksten op basis van Upwork Top 100 freelancer-profielen. Gemiddeld uurtarief = $ 30 / uur; hoogste = $ 200 / uur, laagste = $ 9 / maand.

4- Ontwikkelingskosten

** Schatting **

Kosten voor webontwikkeling (gebaseerd op ons marktonderzoek)
Gemiddeld: $ 31,64 / uur
Mediaan: $ 25 / uur
Hoogste: $ 160 / uur

Vroeger leverde het toevoegen van functionaliteiten aan uw website de grootste bijdrage aan de totale kosten van het bouwen van uw website. De reden was dat als u een functie op uw site wilde hebben, deze apart moest worden gekocht als een vooraf gemaakt script of helemaal opnieuw moest worden gebouwd door een webontwikkelaar, die vaak duur is.

Tegenwoordig kunt u een Content Management Systeem (CMS) gebruiken om de functies zelf te bouwen en toe te voegen aan de website zonder dat u een ontwikkelaar hoeft in te huren. Veel van deze CMS bieden zelfs alle standaardfuncties die u nodig heeft voor een website, direct buiten de poort.

Professionele tips

Devesh

Als u slechts $ 1.000 heeft om online een bedrijf te starten, welk gebied zou u dan het grootste deel van dat budget uitgeven?

Ik zou beginnen met inhoud en marketing (& misschien op een seo-tool). Wat betreft site-ontwerp, tools, & andere dingen kunt u gemakkelijk gratis alternatieven vinden.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een thema, kunt u een goede verzameling gratis thema’s vinden op WordPress.org. En als u op zoek bent naar een tool voor het onderzoeken van zoekwoorden, kunt u kijken naar gratis opties zoals SEM Rush en KW Finder.

Hoe zit het met een budget van $ 5.000 – maakt dat een verschil?

Als ik een budget van $ 5000 had, zou ik 20% daarvan besteden aan het maken van pijlercontent, 5% aan een premium thema & plug-ins en de rest op betaalde marketing.

Je hebt geen aangepast ontwerp nodig als je net begint. Je focus moet op inhoud zijn & marketing.

Een duurdere website vertaalt zich niet altijd in een betere website.

Het gaat erom geld te steken in de gebieden die u moet verbeteren om uw website beter te laten presteren.

Als langzaam ladende pagina’s uw gebruikerservaring beïnvloeden, investeer dan in beter geschreven codes of betere webhostingplannen. Integreer meer betalingsopties om het afrekenproces voor uw klanten gemakkelijker te maken. Huur schrijvers in die deskundig zijn in uw branche om inhoud van hoge kwaliteit te leveren.

Om succesvol te zijn, moet u, net als elk ander bedrijf, u richten op uw gebruikers en de behoeften van uw doelgroep begrijpen. Als je dat eenmaal weet, weet je wat de werkelijke kosten zijn van het starten en maken van je eigen website.

Er is geen eenvoudig antwoord als het gaat om de kosten van een website.

Met dit artikel zou u een beter begrip moeten hebben van alle verschillende kosten waaruit een website bestaat en hoe deze kan worden aangepast aan uw behoeften.

Artikel mede geschreven door Azreen Azmi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map