Sitejet: 6 eenvoudige stappen om een ​​zakelijke website te bouwen

Website-bouwers zijn geweldig. Dat is nogal een inleidende regel, maar het is in feite waar. Voor degenen onder u die uit prehistorische tijden komen, zoals ik, zijn sitebouwers voor websites wat automatische versnelling is voor voertuigen.


Er zijn er veel in de buurt en ze bieden u allemaal wat op hetzelfde neerkomt: de mogelijkheid om snel en met minimale hulp een website te maken. Deze mogelijkheid is vooral handig voor kleine bedrijven of zelfs freelancers omdat het onnodige overhead vermindert die beter elders kan worden gebruikt (zoals die geweldige nieuwe Star Trek Bluetooth-communicator!)

Ik hoop dat Jerry niets van de Star Trek-communicator begrijpt, maar het punt is dat we als bedrijf allemaal weten dat het belangrijk is om ons te concentreren op onze eigen bedrijfsactiviteiten. Het bouwen van websites is misschien een beetje ver weg, maar wanneer het zo eenvoudig is dat de kostenbesparingen die worden gegenereerd door het alleen te doen, niet kunnen worden genegeerd, is het tijd om naar opties te kijken.

Waarom een ​​website builder gebruiken??

Niet alle bedrijven zullen zelf een website kunnen plannen, ontwerpen en bouwen. Het kost vaak tijd, middelen en ervaring om iets helemaal zelf te kunnen produceren. Denk hier eens over na: voor een programmeur is het lachwekkend hoe gemakkelijk het is om een ​​”Hello World” -programma te schrijven en uit te voeren, maar voor een leek zouden ze niet eens weten waar ze moeten beginnen.

Om zaken voor de massa te vereenvoudigen, hebben bedrijven zoals Sitejet een bouwbloksysteem bedacht waarmee u de beschikbare tools kunt gebruiken om uw eigen website te bouwen. Zie het als het gebruik van geprefabriceerde bouwmaterialen en ga dan uit je dak met het ontwerp ervan.

Het is snel, gemakkelijk en vereist bijna geen technische vaardigheden. Laten we eens kijken hoe eenvoudig het zou zijn om een ​​bedrijfssite te bouwen met Sitejet .

6 eenvoudige stappen voor het bouwen van een zakelijke website met Sitejet

1. Kies uw sjabloon

De normale stroom die u tegenkomt bij Sitejet is om u aan te melden (wat gratis is), een website te maken, deze te bewerken en vervolgens te publiceren (waarvoor u moet betalen). Dat is een zeer soepele en gebruiksvriendelijke methode, want als je het om welke reden dan ook niet leuk vindt, kost het je geen cent.

Een sjabloon kiezen voor mijn testwebsite.

Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u een website in het dashboard maken – het proces vereist dat u een naam voor de site opgeeft en een sjabloon selecteert. Er zijn ongeveer 20 oneven sjablonen waaruit u kunt kiezen. Deze variëren van persoonlijke portefeuilles tot vastgoedbedrijven en marketingbedrijven.

Demo: voorbeelden van Sitejet-sjablonen

CarFix – websitesjablonen voor autoreparatie en service.

Porter – Website-sjablonen voor restaurants en bars.

* Klik op afbeelding om te vergroten.

2. Voeg inhoud toe aan uw site

Zodra de installatie is voltooid, kunt u beginnen met het bewerken van de site door op de bewerkingsknop te drukken. Dit brengt je naar een meer intimiderend ogende lay-out met wat er overal uitziet als een heleboel opties. Als u niet bekend bent met What You See Is What You Get (WYSIWYG) -concepten, raad ik u aan een paar minuten de tijd te nemen om de tour te zien die aan het begin opduikt. Alles is menu-gestuurd.

Alle pagina’s op de sjabloon hebben al een tijdelijke aanduiding voor de tekst om u te laten zien hoe deze eruit ziet. Het kan zo simpel zijn als alles ‘zoals het is’ te houden en op elk tekstgebied te dubbelklikken en vervolgens uw eigen tekst in te vullen.

Sitejet WYSIWYG-editor.

Zelfs de bovenste menubalk voor navigatie kan worden bewerkt. Dubbelklik op de balk en aan de linkerkant kunt u de inhoud van het navigatiemenu bewerken.

Als ik zeg ‘bewerken’, betekent dit dat het wijzigen van tekst zo eenvoudig is. U selecteert het vak en u kunt niet alleen de tekst wijzigen, maar ook de kleur van de tekst, de lettergrootte, het type en bijna al het andere – net zoals bijvoorbeeld in Microsoft Word.

3. Verdere aanpassing van uw site

Het vorige gedeelte behandelt voornamelijk tekst, maar u kunt ook het uiterlijk van uw site aanpassen. Nogmaals, dubbelklik op alle afbeeldingen die u wilt wijzigen en aan de linkerkant kunt u de afbeelding, de grootte ervan, links toevoegen of bijna al het andere wijzigen.

Als je een afbeelding helemaal wilt wijzigen, dubbelklik er dan gewoon op en je kunt je eigen afbeeldingen uploaden voor gebruik. Alle afbeeldingen die u uploadt, worden bewaard in uw mediabeheerder en zijn op elk moment klaar voor gebruik, zodat u ze maar één keer hoeft te uploaden.

Sitejet biedt geen afbeeldingen die u kunt gebruiken, dus u moet er zelf een aantal kopen. Als u er geen heeft of als uw bedrijf niet fysiek is, kunt u enkele websites met afbeeldingen met afbeeldingen zoals Getty Images overwegen, waar u individuele foto’s of afbeeldingen kunt kopen. Download niet alleen afbeeldingen van Google, anders wordt u mogelijk aangeklaagd wegens inbreuk op het auteursrecht.

Bouw uw online merkidentiteit op

Zelfs als u een gevestigd merk bent, is online verhuizen iets dat de zaken een beetje kan veranderen. Mogelijk merkt u dat de manier waarop u uzelf heeft gebrandmerkt, niet altijd online volledig relevant is.

In deze scenario’s kunt u besluiten om op twee manieren te gaan. Misschien wilt u een web-persona bouwen of een volledige re-brand maken. Gelukkig hoeft dit niet moeilijk te zijn. Er zijn enkele webgebaseerde services waarmee u precies kunt werken met welke brandinggebieden u nodig heeft.

Voorbeeld – Een logo dat ik voor ons bedrijf heb gemaakt met Logaster Free Logo Generator.

Logaster kan bijvoorbeeld beginnen met een eenvoudig logo-ontwerp, of u kunt ervoor zorgen dat ze uw hele merkboek opbouwen – tot en met nieuwe briefpapierontwerpen.

4. Voeg dynamische inhoud toe

Natuurlijk, aangezien dit het tijdperk van multimedia is, waarom zou u genoegen nemen met tekst en afbeeldingen? Voeg dynamische inhoud toe om uw kijkers te boeien en te boeien. U kunt video-inhoud en sociale media-elementen toevoegen, zoals een link in de koppeling van uw zakelijke Facebook-pagina.

Of waarom geen navigatiekaart, zodat uw klanten rechtstreeks vanaf uw website een routebeschrijving naar uw bedrijf kunnen krijgen? Dit alles is niet alleen om hun aandacht te trekken, maar ook om als facilitator voor uw bedrijf op te treden.

5. SEO-marketing

Met de letterlijk miljoenen websites die er tegenwoordig zijn, kun je gemakkelijk gemist worden. Als klein bedrijf is het niet gemakkelijk en ook niet goedkoop om iemand te laten helpen met SEO. Gelukkig kun je vanuit Sitejet zelf wat basis-SEO doen.

Voor elke pagina van uw site of voor geselecteerde links kunt u zoekwoorden en beschrijvingen specificeren waarmee u uw website onder de aandacht van webcrawlers zoals Googlebot kunt brengen.

Voor meer informatie over SEO en hoe het uw bedrijf kan helpen, kunt u Jerry’s artikel over SEO 101 lezen om ideeën op te doen die u op uw bedrijfssite kunt dupliceren voor maximale efficiëntie.

6. Publiceer uw website

Zodra u alle bovenstaande stappen heeft doorlopen en tevreden bent met uw nieuwe site, is het tijd om deze voor de hele wereld beschikbaar te maken. Klik gewoon op een knop en u kunt openstaan ​​voor zaken – natuurlijk nadat u uw betalingsplan heeft geselecteerd.

Sitejet publiceert een website voor één gebruiker voor een maandelijks bedrag van $ 5 – er zijn totaal geen kosten verbonden aan het gebruik van de Site Builder. Ze geven je 14 dagen om met de interface te spelen en je website te bouwen. Om echt een basissite te bouwen, duurt het misschien 20 minuten als je snel bent en weet wat je wilt – meer als je de tijd neemt om de tutorial door te nemen of een compleet andere site te maken.

Als richtlijn zou ik zeggen dat je 25 minuten verwacht voor het aanpassen van een sjabloon, 2 uur of meer als je iets speciaals wilt, of een paar dagen om een ​​site helemaal opnieuw te doen.

Als u een website-ontwerper bent

Sitejet stelt zijn gebruikers in staat om meerdere projecten (websites) in zijn dashboard te maken, dus als u een websiteontwerper bent die sites voor meerdere klanten doet, is dit vooral goed voor u. Het stelt u niet alleen in staat om meerdere projecten te siloën, maar er zijn ook ingebouwde samenwerkingsfuncties die u helpen om aan de website te werken met feedback van klanten op één plek op één plek.

Je kunt ook met een collega samenwerken – zeg misschien een grafisch ontwerper en laat aantekeningen voor hen achter zodat ze hun aandeel kunnen opbouwen zoals jij dat van jou doet. Zodra dit allemaal is gebeurd, kan de controle over de site worden overgedragen aan uw klant met hun eigen zelfbedieningspaneel. Ze kunnen hun eigen tekst op elk moment aanpassen!

Kosten besparen op uw bedrijfssite

Als u nu iemand betaalt om een ​​eenvoudige website voor u te bouwen, krijgt u iets terug van een minimum van misschien $ 300 tot duizenden dollars – en u zult nog steeds vast komen te zitten aan het betalen van jaarlijkse kosten voor uw bedrijfsdomeinnaam en webhosting.

Sitejet-plannen en prijzenSitejet-plannen en prijzen – om een ​​plan te vergelijken en te kiezen dat het beste bij u past.

Er zijn zelfs webhostingbedrijven die graag meer in rekening brengen dan de $ 5 per maand die Sitejet vraagt. Ik weet dat je als bedrijf veel liever focust op waar je goed in bent, maar omdat Sitejet het zo eenvoudig maakt om onze eigen site te maken, waarom zou je het extra geld verspillen?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map