Cum Ibni Arkivju tas-Sit li îmbunătățește SEO

L-arhitectura tas-sit este importantă Fattur SEO pe oraș. Dacă aveți dreptul, cât de multe dintre mașinile de-a-tiftix-ul, de asemenea, vizitatorii înțeleg ce ar putea să vă așeze și să vă lăudați informațiile necesare.


Dacă sunteți tippjanați site-uri noi (se poate face o nouă fabrică deja existentă), se vorbește asupra istoriei sale pentru a îmbunătăți SEO, precum și experiența generală a utentului. Pentru a face acest lucru, trebuie să ai nevoie de lucrurile 3:

 1. L-organizație pentru conținutul tău,
 2. Navigare, u
 3. Konnessjoni interna.

Ejja ara nara cum se creează SEO și structura ta-sit li se poate folosi ușor.

3 Passi to Tinbena Arkitettura tas-Sit li Jtejjeb is is SEO

Trecerea nr. 1: Ippjana (u jorganizza) conținutul tau-sit

În primul rând, trebuie să facem meta tippjana și să torganizăm conținutul pentru site-uri noi este fată de televiziune a categoriilor diferite de conținut care îi sunt acoperite.

Ladarba este identificat-o în temeiul conținutului său este să se acopere, să se producă cu un conținut de informații relevante, crearea conținutului, și să se declanșeze bițietul de conținut al conținutului fl-organizație să-și ajungă ușor.

Xenarju al vieții reale

Ejja a lua exemplu pentru a vedea cum poți alege categoriile de conținut id-drept.

Ejja ngħidu li rridu tibni websajt dwar il-pjanti Feng Shui. Este-știe-ți seriosi blog-ul lui, care discută suġġerimenti despre ix-buy, it-tqegħid, u-mentenanța tal-pjanti Feng Shui. Se poate și depozita.

Cu toate acestea, pentru a pune în considerare categoriile de conținut diferite pentru a fi așezate, putem începe cu ajutorul căutărilor de bază Google.

Ovvjament, il-cuvântul-cuvânt taż-żerriegħa noastră va fi "Pjanti Feng Shui".

Meta căutați în legătură cu cuvintele legate de acestea:

Cuvinte cheie Nesploraw legateCuvinte cheie Nesploraw legate

Cât de mult vă puteți scăpa, categoriile de conținut bun 2-3 apar din dan: pjanti ta ‘în interiorul Feng Shui, Impjanti ai oficiului feng shui, u Feng Shui pjanti pentru-jid (Job impjanti ta ‘Flux Feng Shui).

Ejjew noħolqu lista și zid dawn il-cuvinte kjavi miegħu.

Innota li meta ssib două idei similare "impjanti tal-flux feng shui"U"Feng Shui pjanti pentru-jid", Măsuți să trăim două subiecte esențiale pentru că sunt identice.

În cazul în care este răsărit, se potrivesc atât de mult cât se folosesc Google Trends. U agheel l-a mai preferat.

Tqabbil tat-terminal tat-tiftixTqabbil tat-terminal tat-tfittxija cu Google Trends

Este clar, este ideea "Feng Shui pjanti pentru-jid"Este mai ușor de iubit"plantant ta ‘flux feng shuis ". Puteți să ne mulțumim.

Pentru a face ceva mai ușor, putem să nu ne dăm cu ușurință de la un cuvânt cheie de la SERPS. Dintr-o mai bună informație despre conținutul său, se acoperă peste noi.

Poate fi simplificată pentru a adăuga l-kelma principală-zonă: "pjanti feng shui".

Cum stabiliți mai jos, SERP-urile respectă anumite cuvinte care se potrivesc pentru coșul principal al zonei de lucru:

Niskopru temi ta 'conținut suplimentar cu SERP-uriNiskopru temi ta ‘content ma’ SERPs

Din zori, it-tema a conținutului din jur "pjanti artificiali feng shui"Jidher interesanti. Ejja zidha mal-lista noastră.

Pentru a obține mai multe idei, pentru a utiliza un conținut nou li se găsește și rrepeti l-proces.

op X purificare tal-pjanti Feng Shui a trecut-dar", Tkun taf ce categorie merge mai jos.

Stadju # 2: Creează navigație pentru a pune la dispoziție informațiile despre organizarea conținutului

Acum, dacă nu putem încerca să creăm l-meniul de navigare pentru site-urile noastre de exemplu, noi nu includem nici o părere DWAR, blogul, Aħżen, u kuntatt. Dar minbarra zori, ne mai putem adăuga și alte două "Pjanti ta ‘l-Oficiu Feng Shui"U"Feng Shui Pjanti ta ‘jos"Dritt partea l-meniu principal.

În acest fel, meniul de navigare este important să fie similar:

Ippjanar ta 'organiza ta' sitIppjanar de organizare ta ‘sit (să facem bl-use Creately)

Acum este importantă pentru cei doi pașni ai meniului nostru?

Ukoll, pentru a face acest lucru, în acest fel, ne spunem că ne-am aruncat pe site-urile noastre pentru acele cuvinte.

Kif?

Bl-ajuta sau conținutul fundamental.

Este un conținut de pedament, cum ar fi Tispjega Yoast, este o critică deosebită pentru istoria mare a SEO. Acest conținut fundamental nu este nimic sigur "Orașul unic este un centru al conținutului despre ceea ce este-subiect."

Alurați peste orașele despre conținutul informațiilor noastre pentru fiecare "Pjanti ta ‘l-Oficiu Feng Shui", În cazul în care se poate scrie ceva conținut simplu, este un subiect și o rabdare ma ‘fiecărui articol care poate fi așezat sub locul nostru din categorie.

Dacă sunteți utile dacă căutați "Feng Shui este pregătit pentru birou"Există posibilitatea mare de a arăta Google orașului nostru de conținut pentru toate. U meta l-utent jirkeb și jserraħ peste orașul nostru, link-urile isibu pentru mai multe articole relevante despre obiectul lor sunt că sunt ifittxu.

Meta tu ești tippjana arhitectura informațiilor despre sit-ul tău, ftakar li ssegwi stil piramidali.

Fl-istampa se afișează deasupra, se poate lăsa „Homeepage” și se află sub pașni diferiți.

Moz jiddikjara li din istoria:

"… trebuie să aibă un număr minim de legături între il-homepage și alte orașe. Acesta este de natură să permită să-i creeze o legătură simplă (il-puterea de clasificare) să se ridice în jurul întregii locuri, să crească astfel potențialul de clasificare pentru fiecare oraș."

Trecerea nr. 3: Tinbena rețea de rabta interna sinjuri

Ladarba este ippjanat conținutul tău și arhitectura arhitecturii solide pentru a-ți păstra, ultima trecere îți folosește legături interni pentru a collaha toate împreună. Utilizați-vă și folosiți legături puternice pentru a putea folosi mai multe link-uri pentru a-ți vorbi mai mult despre conținutul de pe site-ul dvs..

Kemm Yoast și MOZ rerakkomanda aceeași strategie de rețea: Ei respectă li se adaugă fiecare element de conținut cu rezoluții care este prezentat la nivelul cel mai scăzut al informațiilor despre informații.

Disinn ta ‘arkitettura tas-sit link

Pentru a obține idee. Cum stabiliți taraw, il-urile principale ale orașului au răsturnat către orașul despre lucrările oficiului Feng Shui. U din il-oraș, min-sale de la ea, torbot-nebun-diverse biċċiet-uri de conținut peste-subiect. Modul în același timp, zori il-biċċiet-ul conținutului sau toate locurile se apropie de pedala talamentului.

Konnessjoni internaModificare ușoară pentru a seta internetul pentru a stabili legături interni

În timp ce faceți acest lucru, vă rog să vă informați despre SEO "Minore li sunt tgħaqqad de la paġni li sunt legate de mână-aproape de conținutul de xulxin …".

Fiecare dată se plasează pe ceva nou în mai multe categorii ale dvs., se agită față de orașul conținutului conținutului impozitului-xewka peste ceea ce este-subiect cu un obiect rău-nou. Ukoll, rabta mal-city-a conținutului de fundație de bază a articolelor l-nou. Zac Heinrichs de Portent spunelekx cum se poate trece prin intermediul lui SEO-de-biċċiet de conținut nou. Hu a spus:

"Puteți obține il-tătixul mare pentru a-și putea naturaliza informațiile mai repede, atunci când se pot jigaqqduha de la un nivel mai mare, cum ar fi păgânul de-a lui-a lui sau a categoriei tale."

Tgeżwir-o …

Allura dak dwarha pentru arhitectura de arhitectură tas-sit-ului li-a favorizat l-SEO. Nispera li tgħallimt xi ceva utli din dan l-artikolu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map