Cum să construiți legături în era post-Penguin

Link building a fost status quo pentru SEO – dar algoritmii în continuă schimbare Google au făcut ca link building să fie un joc cu totul nou – în special în lumea AP (After Penguin)..


Pe vremuri, obișnuiam să putem achiziționa linkuri de la dealeri și să obținem rezultatele, asigurând SERP-uri Google mai mari. Acum, nu atât.

Nu mai este vorba despre cantitate, scăderea rentabilității a linkurilor de cumpărare de la acești dealeri – în schimb, este vorba de calitate. Trebuie să construim legături din domenii de încredere Google … o sarcină aparent ușor de sunat, care, în realitate, este ceva ușor. Dar apoi din nou, când au meritat și ușor de făcut vreodată au fost sinonime?

În acest articol, analizăm șapte tehnici de construire a legăturilor care funcționează în epoca post-Penguin.

1. Newsjacking

Știți ce spun: pasărea timpurie primește viermele. Cu jurnalul de știri, profitați de această idee, făcându-vă să fiu printre primii care postează și comentează știri de ultimă oră.

Această lucrare primă la scară a obținut rezultate cu Google, obținându-vă un impuls temporar în clasamentul de căutare Google.

Ideea este că, dacă sunteți printre primii care postați, sunteți una dintre câteva surse limitate disponibile pentru un anumit subiect – că prospețimea, combinată cu surse alternative limitate funcționează de două ori pentru dvs., nu numai că vă obține un nivel înalt , dar, de asemenea, vă face mai multe șanse de a fi conectat ca sursă.

Exemplu din viața reală

Acesta este un ecran capturat de la BSN - un popular site de știri pentru jucători. Rețineți că autorul se leagă de Game Spot ca sursă de știri în locul blopost-ului original al SonyAcesta este un ecran capturat de la BSN – un popular site de știri pentru jucători. Rețineți că autorul se leagă de Game Spot ca sursă de știri în locul blopost-ului original al Sony

2. Utilizați HARO

HARO – scurt pentru Help a Reporter Out este creierul lui Peter Shankman. Inițial lansată ca o modalitate de a conecta reporterii cu surse, această resursă gratuită a înflorit devenind o modalitate principală de a câștiga acoperirea. Sameep Shah a primit primul său link de la Inc.com – o publicație notabilă – prin HARO și există o mulțime de alte victorii în aproape fiecare industrie sub soare.

Salt pe bandwagon pentru a primi alerte zilnice gratuite și solicitări de reporteri, vizitând HARO. Parcurgeți listele, apoi trimiteți în pitch pentru subiecte și solicitări relevante pentru expertiza dvs. Când veți obține cerneala, veți primi probabil un link – și de la o mulțime de pub-uri de cea mai bună calitate, iubite de Google.

Exemplu din viața reală

Un link de la Inc ,? Dulce!Un link de la Inc ,? Dulce!

3. Creați instrumente gratuite

Oamenii caută în permanență cum se potrivește pe fiecare subiect sub semnul lor – devin o resursă și este probabil ca oamenii să împărtășească acel conținut.

Există un motiv pentru care am investit personal atât de mult timp și bani în construirea monitorului Uptime WHSR: oamenii vor unul. Creând acest instrument gratuit și oferindu-l altora, m-am poziționat ca o resursă utilă – și, în acest sens, am câștigat numeroase link-uri de la alte site-uri menționând resursa mea gratuită. Trucul este să fii util și să oferi ceva care să satisfacă cu adevărat o nevoie … și, desigur, să faci ca această resursă să fie relevantă pentru blogul tău.

Exemplu din viața reală

WHSR Uptime MonitorWHSR Uptime Monitor

4. Efectuați postări de mulțumire

Oferirea de informații despre un subiect folosind date originale este o resursă neprețuită. Și, atunci când anunți această informație, este posibil ca alții din industrie să își dorească să-și ofere propria perspectivă – și, atunci când fac acest lucru, este foarte probabil să se conecteze la tine ca sursă a datelor pe care le includ.

De exemplu, nu cu mult timp în urmă, am examinat bloggerii despre propriile lor greșeli de blogging. Din aceste date, am creat o postare originală, care a oferit o perspectivă unică și originală și o perspectivă asupra unui subiect relevant pentru mii. Postarea a primit sute de share-uri de social media, precum și câteva link-uri naturale de intrare. Frumusețea acesteia a fost că, nu numai că postarea a primit share-uri, deoarece a fost interesantă și utilă pentru publicul meu și pentru social media – dar blogerii menționați au vrut să-l împărtășească propriilor lor public (și, în acest sens, s-au legat înapoi de postarea mea de pe blogurile lor).

Ca în orice, există un lucru prea mare decât un lucru bun. Aveți grijă să nu folosiți prea mult această tactică, deoarece riscați să vă pierdeți propria voce pe blogul dvs. Cum spun ei, toate lucrurile cu moderație …

5. Obțineți vizual

Infografiile sunt înfuriați și, dintr-un motiv bun: vă permit să obțineți rapid și dinamic un punct într-un mod interesant, digerabil. Infografiile și GIF-urile sunt două modalități grozave de a lua lucrurile vizuale – și de a obține rezultate partajabile și conectabile. Luați, de exemplu, această postare care a securizat mai mult de 60 de link-uri – fără să le ceri măcar. Functioneaza!

Exemplu din viața reală

infografice bune spre mariPostul Infografic, 7 elemente care trebuie să aibă un blog mare, a dobândit mai mult de 72 de backlink-uri conform Majestic SEO la momentul scrierii.

6. Scrie articole utile, pline de resurse

Fiți o resursă și veți găsi curând că sunteți menționat (și legat înapoi) de pe alte bloguri și publicații online. Scrieți studii de caz detaliate, 101 liste unice, interviuri complete exclusive și așa mai departe. Dar nu-l lăsa doar să le scrie și să le publice, așteptând să fie descoperite.

Faceți pasul următor și îndreptați-vă la promoție, conectându-vă bucata prin intermediul rețelelor de socializare. În plus, adresați-vă (în mod inteligent) celorlalți bloggeri pentru a vedea dacă este ceva ce le-ar putea interesa propriii lor cititori. Această conștientizare și promovarea proactivă face toată diferența în lume.

7. Blogging invitat

Bine, deci blogurile invitați în orice formă sau formă nu vor funcționa – de fapt, Google a atacat deschis postările invitate care au fost scrise exclusiv în scopuri de link building..

Cu toate acestea, postările invitați sunt încă printre cele mai bune și de succes moduri de a construi un blog de citire și legături legitime către blogul tău.

Încă o dată, este vorba de a ști cum să mergi. Relevanța este uriașă în lumea AP. deci trebuie să fii incredibil de selectiv cu privire la blogurile pe care le postează invitat. Pentru unul, trebuie să vă asigurați că blogurile au relevanță pentru propriul blog, expertiză și public. În al doilea rând, trebuie să confirmați că blogurile respective au următoarele. În al treilea rând, trebuie să scrii o postare cu adevărat bună, de calitate – ceva bine scris, original și perspicace.

Exemple de viață reală

Pentru referință, iată câteva dintre postările invitate pe care le-am făcut în ultimele 6 luni pentru WHSR.

 • Întregul adevăr din spatele găzduirii nelimitate – Invitat postare pe Blogging Wizard în februarie 2014.
 • 8 moduri de a duce blogul tău de la existență la mare – Invitat post pe Problogger.net în decembrie 2014.
 • Cum să crești ca și cum Google nu ar fi existat niciodată – Postare invitată pe Firepole Marketing în iulie 2014.

Acum, du-te Joacă!

Acum ai cele șapte sfaturi personale în link building. E timpul să mergi să creezi câteva legături și să obții niște traficuri noi!

Avertisment

Întrucât accentul nostru principal în acest articol este SEO, vom discuta despre modul în care ar trebui să se creeze link-uri pentru a vă maximiza efortul SEO.

Rețineți că, totuși, crearea de linkuri realizată exclusiv în scopuri de clasare a motoarelor de căutare nu este pur și simplu o idee de afaceri solară. Ca unul dintre bloggeri WHSR care a spus-o în trecut –

Link Building este un marketing pur, simplu, frumos, la maxim – Luana Spinetti, 14 motive pentru care Link Link aparține marketingului

Există mai multe oportunități de afaceri uimitoare în topul traficului de căutare în link building.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map