レーガンランダランディスポンソリ

Salah sawijining strategi yaiku monetising blog sampeyan sing nyumbang paling apik nyiptakake kiriman sing disponsori kanggo mering sing bisa digunakake。 Nalika akeh perusahaanインフルエンサー、kayata Clever Girls lan MassiveSway、nyambungake sampeyan karo kesempatan sampeyan nduweni。 Apa円サンペイペンギンnggarapペルーサハーン歌うcocogカロニッチナンギングオラメネヒケセンパタンリワットケミトラアン歌うwis ana?


Minggu iki、aku duwe kesempatan kanggo wawancara pakarブロガーClaudia Krusch TrendyLatina.comババガンピッチングブランド。 Dheweke wis kerja minangka panyipta konten lanインフルエンサーkaro akeh jeneng merek utama、kayata Michael Kors lan Direktur perusahaan manajemen media sosial Pakaryan Sosial。フィルサファトクラウディア? "Aku percaya kanthi jujur、kerja keras kanggo entuk dhuwit."

ンガブンガケワワンカラメレクカロクラウディアクルシュ

こんにちはクローディア、成熟したヌワンカンゴサンペヤンディナイキ。サランアパサンペヤンビサメネヒカンゴブロガー歌うペンギンメレク歌うドゥルンディラコニ?

クラウディア:

Menyang、utawa luwih apik、bareng karoブロガーliyane、sawijining merek diwiwiti sadurunge sampeyan ngrambah。 Sampeyan kudu nggaweストリームメディアsosial sing dikarepake。 Merk saiki nggoleki 2 kanggo 3 sasi ing aliran media sosial。 Paling ora sebulan sadurunge nyedhak merek、sampeyan kudu miwiti nransfer isi sing wis disinkronake karo merek uga minangka tindakake。 Aja mung nuduhake kanthi acak。 Nggawe strategi media sosial banjur isi isi Organik sing nggantosi sampeyan.

Coba golek merek sing arep ngasilake dhuwit、dudu barang sing anyar、supaya bisa dadi gaya urip Organik。 Sawise sampeyan wis nyetel strategi sampeyan、tekan metu merek ing media sosial。 Aku seneng karo merek pesen pribadi ing Twitter。 Banjur、Aku pitutur marang wong-wong mau yen aku arep ngirim wongメディアキットlan ngrembug perkumpulan。円ora ngetutake sampeyan、komentar ing feedカセブト。阿久羅 "オラ" nganti saiki ingピッチング!

Akehブロガーora yakin carane ngganti rega lan bisa diganti karo salah siji produk murah utawa biaya sing kurang。サラン・アパ・サンペヤン・ビサ・メネヒ?

クラウディア:

Sampeyan kudu ngurmati dhewe! Iki kerja-sampeyan ora nindakake mau sih。 Sampeyan kudu ngedongkrak kekuatan sampeyan。 Contone、aku apik banget ing Instagram、supaya akeh karya saya saiki ing medium iki。 Aku wis mbayar tingkat sing padha kaya aku kanggo karya disponsori、sing njupuk luwih akeh wektu lan gaweyan kanggo aku saka media sosial、sing dadi kekuatanku.

サリヤネ、円サンペイヤンwis siap ngrangkep lan ngirimキットメディア、メネヒ2 utawa 3 potensialブロガーpotensial liyane lan opsi apa歌うbakal sampeyan lakokake kanggo wong-wong mau。 Akubiasane nyambut gawe karo media sosial nanging aku ngajak pilihanブログ投稿。メレクカヤドゥーカベウィスディテテパケカンゴウォンウォンマウインアドバンス。円サンペヤンナイテルカンパニー、イクルウィガンパンカンゴナンパナダサンペヤン.

Uga menehi pilihan sampeyan ing apa sing bakal dikarepake。マランウォンウォンマウ, "イキ・アパ・アク、ビサ・キタ・バレン・バレン?" Yen sampeyan wis Ramung kanthi bener、aku yakin sampeyan bakal entuk ya.

Apa ana masalah potensial sing bisa ditemokake dening blogger sing bakal mbantu supaya luwih apik kanggo merek?

クラウディア

Y A! Aku bubar menehi sawetara saran menyang blogger anyar sing berjuang kanggo njaluk merek kanggo nggarap dheweke。 Aku ngerteni stream dheweke lan ora ana strategi kanggo media sosial dheweke。 Ora ana sajak utawa alesan kanggo dheweke投稿.

Nalika aku ngomong dheweke、sampeyan kudu nemtokake merek sampeyan。 Punika titik wiwitan-tanpa mengkono、sampeyan ora bisa ngeset strategi。サンペヤンクドゥシンクロンカロメレクランテテップビール。ブロガーiki njupuk pituturku lan banjur duwe wani kanggo nggayuh merek。 Dheweke ndharat maneh pandhuane lan nerusake.

Kanggo dadi sukses、sampeyan kudu kabeh unsur sing bakal diikat:merek、aliran、sampeyan。 Para pandherek panjenengan kudu nemokake unsur kasebut ing uripmu saben dina。 contone、murid-muridku ngerti apa sing dikarepake lan sing urip lan uripku。イクオラパルス、歌うアクシン.

センバランケサラハンクドゥディセガ?

クラウディア:

アケブロガーゴレック "バラン." Dheweke pengin njaluk apa-apa utawa menehi ganti rugi。イキオラダディトゥフアンプンカサンサンペヤン。 Pampasan teka amarga sampeyan nindakake apa sing sampeyan minat tenan.

Luwih jero nalika sampeyan nindakake iki minangka bisnis。 Kapentingan merek bakal teka nalika sampeyan nuduhake apa sing pancene penting。 Banjur sampeyan kudu nemokake cara sing paling apik kanggo campuran kabeh.

Tombol Takeaways kanggo Nggawe Merek:

  1. Priksa manawa sampeyan nggawe akun dhewe dhisik.
  2. Ngembangake strategi media sosial sing sejatine karo merek sampeyan dhewe lan jumbuh karo sing paling sethithik 2 sasi sadurunge mlebu menyang merek.
  3. Pasang kampanye lengkap kanthi pilihan kanggo apa sing bisa sampeyan lakoni lan apa sing dikarepake sampeyan bali。ブロガーリヤンナリカビサ.
  4. 円プライスutawa takon prodhuk、elinga iki bisa dienggo。ヌウンセウ!
  5. アジャンガンティ "バラン" うたわガンティルギ。 Nggarap perkara sing disenengi lan disenengi.

Apa sing kudu diisi kanggo Kirimスポンサー

ミナンカクラウディアガンジカ、サンペイヤンクドゥングルマティデュー。 Sue Ann Dunlevie saka SuccessfulBlogging.com nduweni artikel sing menarik babagan apa sing dibutuhake kanggo blogging。 Sanajan tampilan kaca bisa ndeleng tampilan unik 5,000 saben sasi ing Google Analytics、sampeyan bisa uga ngisi daya antarane $ 50-100 saben kirim。円ora、mangerteni carane njaluk tampilan kaca pisanan1000。Kajabaiku、saran Claudia nuduhake pentinge media sosial sing kuwat。 Sinau carane tuwuh pengikut sampeyan.

Sawise sampeyan duwe set tarif kanggo blog sampeyan、sampeyan bisa ngisi daya rada kurang kanggo ngirim ing blog wong liya。 Aku ngomong kurang amarga nalika ikuブログsampeyan、sampeyan ngisi daya kanggo karya liyane iklan。エリンガ円キリム歌うdisponsori iklan歌うora tau godhong blogサンペヤン! Mulane iklan ora ngasilake kaya kirimanはdisponsoriを歌います。イクラン・プテランがビサ・ディアニャリを歌うラン・カダルワルサ、ラン・ミナンカ・ビアヤがルウィ・ムラを歌う.

Aja Laliメディアキット

Minangka sampeyan bisa ndeleng、iku penting kanggo duwe kitメディアkanggoピッチング。デサイン・シジ・サナリカ・ビサ。イキ・オラ・クドゥ・ダディ・プロデューサーがイングララニを歌います! Sampeyan bisa nggawe ing piranti lunak pangolahan tembung。 Sampeyan kudu nyakup item-item ing ngisor iki:

  • Foto panjenengan(サンペヤングナカケINGブログランダディアバター、Sing kudu konsisten)、ジェンネンブログランロゴ.
  • Informasi kontak、kalebu email lan telpon.
  • Misiブログlanターゲットのpamirsa sampeyan。 Ngomong apa merek sampeyan.
  • Sembarang prestasi歌うgegayutan karo apa sampeyan bakal menehi merek。イキビサキリマンウイルス、ペンガルガン、ロカカリヤ、電子ブック、wis ditulisを歌う、プレスタシインフルエンサー、dll.
  • Apa sampeyan bisa nyedhiyani merek、umpamane:post sing disponsori、manajemen partai Twitter、wakil konferensi、lan liya-liyane。 Priksa manawa prestasimu adhine.
  • Jenenge sampeyan wis kerjo karo jaman mbiyen.

Aku bakal ninggal kowe karo crita anyarku。 Aku wis nggarap panganan kesehatan / kesehatan alami kanggo luwih saka setahun。 Sajrone wektu iki、kulawarga wis nggarap homeopathがuga dadi pemilik tokoを歌います。 Dheweke seneng menehi hadiah hadiah kanggo hadiah pungkasan mangsa。 Sawise iku、kita mulai ngrembug babagan carane aku bisa nulis kanggo dheweke。キタ・ガンガンディカ・ミング・イキ・ラン・デウェケ・ケペンギン・ナガラップ・アク・カンティ・カパシタス・ルウィ・ゲデ・カンゴ・ウパヤ・ラン・コンペレンシ・ジャリンガン。 Iki bakal dadiproyèkpaling gedhe kanggo aku lan saiki kabeh muncul sacara Organik.

Supaya sampeyan bisa ngrekam merek sampeyan、ngresiki aliran media、dadi asli、nimbang dhewe lan mulakan kanthi kreatif apa sampeyan bisa menehi merek。 Sampeyan ora duwe apa-apa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map