Wawancara eksklusif karo James Reynolds、Pendiri Veravo

James Reynolds、歌うditemokake saka Veravo、SEO Sherpa lan Klik Jam、njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol karo kita babaganマーケティング検索エンジン。 Veravo nawakake sawetara piranti gratis kanggo pamilik situs web sing bisa nggawa lalu lintas menyang tingkatsabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran、amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran media sosial.

James Reynoldsへのインタビュー

ジェームス・レイノルズWHSR:こんにちはジェームズ、ありがとうkanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan marketing karo pembaca kita.

Maturnuwun、ikuパクルマタン.

WHSR:Sampeyan nyritakake ing bio sampeyan yen entuk entrepreneurial "あは!" ワヤヘ。 Apa wayahe lan apa sing ana ing "あは!"?

ウィロウサハ・パリング・ゲデ "あは" nemokake asil kasalametan.

Kanggoakèhtaun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi。 Investasi ing potret potret minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan、dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing awake dhewe lan nggawe keuntungan。いくにゃんがけ.

Ing satunggaling dinten、kitabadhényedhiyani foto sekolah taunan。 Aku nglawan iki pisanan amarga volume dhuwur、karya kreatifitas fotografi kurang adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni。 Nanging sawis​​e ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5、tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5、aku ngomong "y A!"

カベラヤナンクサイキベースランガナン.

WHSR:Sampeyan mbukak situsがデビューを歌う Veravo ngendi fokus kanggoがlalu lintas situs webを獲得しました。 Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Ing veravo.com、kita nyebarke tulisan blog lan infographics sing ngajari teknik-teknik sing dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web lan nggawe liyane dodolan。 Situs web uga dadiポッドキャストLalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan sing kita diterbitake、kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web gratis。 Ing laporan iki kita netepake situs web kanggo iku fungsionalitas technical lan SEO lan menehiヒントbabagan carane nggawe iku luwih apik。キタ・ニェディヤカケラポラン・カセブット無料、ラン・パダ・バンゲットポピュラー.

WHSR:Survei nuduhake manawa pengunjung situs saiki asnggang piranti seluler。 Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma paling anyar ing Google ing arah iki?

Nggawe situs web sing apik ing piranti seluler iku kudu。 Wong ngakses internet nalika onten lan saka macem-macem piranti。 Ora bisa ditindakake、Google bakal ngleksanakake kinerja situs web seluler minangka faktor peringkat utama amarga luwih akeh panelusur saiki wis kelakon ing piranti seluler tinimbang saka desktop。モバイルwis dadi penting banget supaya kita kudu nganggep pengalaman mobile pisanan、desktop liyane。斉木喜多SEO Sherpa lan miwiti pisanan karo desain seluler.

WHSR:Wong sibuk。 Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak。 Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget。パンリテン北ヌドゥハケ円カンゴサーベンデティックウェクトゥンダ、サンペヤンバカルケランガンクランルウィ7%坂コンベルシラン5%坂タヤンガンgol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situs web、entuk hosting sing paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran file sing diminimalake。 Situs web perusahaan kita dhewe dibangun ing WordPress lan kita wis ketemu WPEngine hosting kanggo nindakake hosting apik banget、munggaran ngemot ping sak 50%.

WHSR:Apa kesalahan nomer sing sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha投稿banget asring.

Ana yakin歌うngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur;プニカ水戸。 luwih penting yaiku nggawe isi sing paling apik sing bisa、banjur entuk eyeballs sing isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan lan nggawe isi sing mung ditemtokake ing pandhuane target lan luwih akeh wektu ing jangkah。 Kurang nanging luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR:Ngomongake dhasar babaganプログラムPodcastを無料で。 Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderekポッドキャストsampeyan?

ポッドキャストkasebutは、ポッドキャストLalu Lintas Jamを公開しています。 Iki minangka pertunjukan singbiasan mingguan sing saya co-host karo pamimpin marketing kaya Rand Fishkin、Joe Pulizzi、Perry Marshall lan liya-liyane.

キタバレンテナンストラテジシンビサディティンダカケカンゴニンンガタケラルリンタスランムバンギュンオンラインペノントンシングデュエバティ.

WHSR:Akehポッドキャストlan postananブログsampeyan nyentuh topik mbangun komunitas。 Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas online sing melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kbanggo mbangun perusahaan sing pancene lestari。 Klompok penggemar setia sing cilik banget bakalningkatakébisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi、ngembangake sesambungan lan mbangun "ファンベース" ルウィ・アケ・ティニンバン・サドゥルンゲ.

WHSR:Sampeyan wis nglakokake sawetara bisnisがsukses sajrone pirang-pirang taunを歌っています。 Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi sukses?

Aku Steve Jobs masang paling apik karo "Misuwur" tetep luwe、tetep bodho " ウィカラ。 Wirausaha sing sukses duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik、lan jumlah tartamtu sing ora sopan sing ngidini entuk manfaat ing usaha sing ora bakal bisa dicoba.

WHSR:Sampeyan minangka mantan pemain rugbi semi-pro。ケピエ olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku、rencana game(strategi)、kauntungan lan kerja様。 Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga、saengga akeh atlet sing sukses dadi bisnis sing sukses.

ありがとうkanggo James Reynolds

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web sing luwih kuat。 Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut、panginten sampeyan bakal bisa ndelengprabédanlalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low、kayata 5 Efektif Cara Tuwuh Blog Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan kudu nyetel James ‘Traffic Jam Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map