Upravljanje ugleda spletnega mesta po skupnemizpuščanjuのObnova

Čepravobstajajo 3.17 milijarde uporabnikov po vsem svetu na internetu、lahko se zdi majhno mesto、ko naredite nekaj、karškodivašemuugledu in ugleduvašegaspletnega mesta。 Samovprašajtebivšoveterinarko Kristen Lindsey、ki je vdružbenihmedijih objavila fotografijo、na kateridržimačkospuščicoskozi glavo in napis "私の最初の弓は笑を殺します。 Edini Dober divji muc je tisti spuščicoskozi glavo! Nagrada za veterinar leta … z veseljem sprejeta. "


Tu ne bom objavil dejanske podobe、saj je zavečinoljudimoteča、lahko pa si predstavljate、kako izpada iz njene ene、ne zelo dobropremišljeneobjave na Facebooku。インターネットの設定、インターネット、写真のリジュジェデリリニェノオバヴォ、コグティラリニェネベセデの写真の写真、リュジェパソザゼリザハテヴァティプラビジノスト、ザカカルセイズカチェ、ダスプロニビーラディジャマシュカPozneje je izgubilaslužbo。 Medtem ko uradniki trdijo、da se ne bosoočilaz nobenimiobtožbami、si prizadevajo za preklic njenega veterinarskega dovoljenja.

Potem jeprišlodoprimera、ko je goljufijalažnopredstavila igralca Jonah Hill。 Lažnopredstavljalec je zigralčevimimenom ustvarilračunna Twitterju inzačelobjavljati nekaj ne tako laskavih stvari、ki so ustvarile zaostritev za Hill。 Moral je narediti hiter PR、da je jasno povedal、da to ni njegovračunin da v resnici sploh nima Twitterračuna.

Ali ste objavili nekaj popolnoma izven zidu、ki je razjezilo polovico sveta、ali ste preprosto sodelovali v taktikah、ki so bile maločrnklobuk、jevašugled zavašospletno stran ali vas moriti jerevísíbasevís va s s va s s s s va.

Neumne stvari、ki jih ne bi smelpočeti

stee stešelezačelipri spodbujanjuvašespletne strani in imajo a trdna prisotnost na spletu、potem steprišlina pravo mesto ob pravemčasu。 Kar zadeva spletni ugled、je nekaj nobenih.

Št。 Št

  • Pošiljanjevsesplošnevsiljenepošte。リュジェ・ソブラチホ・ネセレノ・ポスト。 sovrajoijo、ko jimpošljeteneželenopošto。 Ni jimvšeč、čejih dodate napoštniseznam brez njihovega dovoljenja。 posee posebej se jezijo、čejih dodate na seznam socialnih medijev、ne da bi jih najprejvprašali。 Obstaja velikoučinkovitenačineza rastvašegaprometa brez uporabe spama.
  • Zapolnjevanjeključnihbesed vvašeobjave v poskusuizboljšanjaGooglove uvrstitve ni lemotečein pogostopovzročaslabo pisanje、ampak niti ne bo pomagalo uvrstitvivašestrani。 Google je vse te male trike、ki jih uporabljajo mlinarji za vsebino、pametno uporabil、da bipovečaluvrstitev strani in promet。 nae na stran samovržetekupključnihbesed、boste morda celo kaznovani za kakovostno vsebino。ダ・ネ・オメンジャム、ダ・セ・ヴァシ・ブラーチ・ネ・ボド・ドルゴ・ザドルシェバリ.
  • Samo-promocija na forumih。 Vedno se je zdelo、da slaboskušajoskočitinazačetiočitnosamopromocijoのフォーラム。 Namesto tega si oglejte forume in seodločite、ali imate kaj dodane vrednosti za pogovor。 Mnogi forumi vamomogočajo、da dodate povezavo dovašegapodpisa、vendar seprepričajte、da razumete pravila、preden to storite、in nikoli ne pretiravajte ali preprosto objavite povezavo、ne da bi dodali nekaj vredno.
  • Objavljajte sporne izjave v svojihdružbenihmedijih o rasi、veri ali politiki。 Samo ne pojdi tja。 V resnici sem zelo verjamem、da ljudje nikoli ne objavljajo tehvprašanjnadružbenihmedijih。 lahko vpliva navašosposobnost、da si zagotovite novoslužbo、čenajemnik preverivašedružbenemedije、lahko polovico bralcev blogov odtuji、vsekakor pa ljudi na Drugi strani ograje razjezi。 Vašamati je imela prav、ko vam je rekla、da se nikoli ne prerekate o veri ali politiki.
  • Ustvarite neprimerne objave。 Dobro pravilo je、dačemislite、da bi vas mama za objavo te vsebine poklicala po imenu、srednjem in priimku、potem je verjetno ne bi smeli objavljati。 Da、navašblog bi lahkoprišloveliko prometa zaradi faktorjašoka、toda ali je to res vrsta ciljanega prometa、ki gaželite?
  • genialnostのPohvali svoje neverjetne sposobnosti。 Ljudjenočejoslišati、kakočudovitiste。 boe bosteresničnodobro vedeli o svoji temi in jih boste lahko nekajnaučili、vas bodo seveda pritegnile vi invašavsebina.

カコ・オブノビティ・スヴォイが醜い

Nasrečoje nekaj、kar lahko storite、dazačneteobnavljati svoj ugled na spletu。 Najprej、preden storite karkoli Drugega、ustavite vse、kar stepočeli、da ga jeuničilo。 Imate slabe ocene oslužbiza stranke?ポプラヴィ.

Navdušensem bil、da je eden izmed vrhunskih strokovnjakov za upravljanje ugleda pripravljen govoriti z WHSR in deliti svoje zamisli odoločitvislabega ugleda.

ザックジョンソンiz Blogging.org

Zac Johnson、ustanovitelj Blogging.org、je bil predstavljen v publikacijah、kot so Forbes、Fox News in Podjetnik。 Naslednji nasvet je ponudil、čeod iskalnikov ne boste dobili zelo dobre uvrstitve strani ali prometa。 Razlog za to je lahko zaradi slabega ugleda alirazličnihDrugih dejavnikov.

ザック・ジョンソンザック・ジョンソン

Ko imate spletno mesto ali blog s slabo uvrstitvijo strani、je vedno pomembno、da se spomnite dejavnikov、kipovečujejouvrstitev strani。 Ponavadi se tozmanjšana kakovost vsebine navašemspletnem mestu in na to、koliko spletnih strani zaupanja vrednih organicv se ponovnopovežezvašimspletnim mestom。コ・ボステからリアリジラリへ、セ・ラーコ・ナト・オスレドトアイテ・ナ・ラズリーネ・ナジーネ・ザ・イズボルジシャンジェ・ラズヴルスティーヴ・ストラニ・イン・イズポスタヴリェノスティ・ブラゴヴネ・ズナムケ.

Na primer、eden odnajboljšihnačinovzapovečanjeizpostavljenostivašiblagovni znamki、hkrati pa gradnja povratnih povezav navašospletno stran、je、da seosredotočitenavašoozaveščost To je lahko karkoli od blogiranja gostov na drugih spletnih mestih vvašiindustriji、ustvarjanja deljenih infografskih podatkov ali sodelovanja v strokovnih okroglih mizah、kot je ta。 veliko vrednost-naプライマーpooblastilo domene、pooblastilo strani、razvrstitev moz、strukturo besedila sidraのvhodne povratne povezave。 Osredtočitese na vsakega od Teh elementov kot celote in ne le na enega in videli boste nadaljnjo rast in uspeh svojega spletnega mesta.

アンディビール

G. Beal je bilžalna dopustu in se nam ni mogel vrniti neposredno na to delovno mesto。 Vendar je z Andyjem Bealom pred kratkim opravil razgovor z Nick Stamoulisom v podjetju Brick Marketing in ponudil nekaj bistvenih nasvetov、ki vam bodo pomagali、čeželitepopraviti svoj ugled.

Beal je enonajboljšihimen za upravljanje ugleda v industriji in ustvarjalec Trackurja。 Trackur je orodje za spremljanje、ki sledidružbenimmedijem o osebi ali podjetju、tako da lastniki podjetijnatančnovedo、kaj je in se o njih ne govori v vsakem trenutku.

Ena stvar、ki jo je treba zapomniti Andy、je to:

"Največjifaux pas je tendenca、ki jo vidite od napadenih podjetij。 Reagirajo Z strupom in jezo na osebo、ki napada svoj ugled-kar neizogibnootežipoložaj. "

Določitevslabih mnenj

Morda jevašatežavanekaj popolnoma izvenvašeganadzora。 Naプライマーは、Grozne ocene na spletnih mestih、kot je Yelpを模倣します。 Morda ste、ko stezačeli、neizkušeniin ste imeli slabo dostavo izdelkov。 Vendar ste odpravilitežavein kljub temu slabe oceneživijovednovečna spletnih mestih z ocenami.

Morda jetežava、da ima tekmovalec ali posameznik osebnotežavoz vami in davašepodjetješirivašeposlovanje samo、da bi izgledal slabo。 Ne glede na razlog、slabi pregledi lahko odjemajo stranke.

Kevin Harrington ima nekaj nasvetov Forbes o ravnanju s slabimi pregledi。 Prvič、pravi上、ne vrne boksanja s podobnim odzivomのda naredi korak nazaj。ナレディ・サモに、neprofesionalnoのda si videti sitno。 Navede nekaj posebnih korakov za popraviloškode、kivključujepriznanje、kaj ste storili narobe、seopravičevatiin poskusite najtinačinodstranitve objave。 Ko vse ostaneneuspešno、svetuje najemanju uglednedružbeza upravljanje ugleda、ki vam bo pomagal popravitivašedobro ime.

Ni popravekčeznoč

Popravilo ugleda se ne bo zgodiločeznoč。 Verjetno boste morali uporabiti kombinacijo pozitivnihdružabnihmedijev、s katerimi boste negativno vsebino potisnili navzdol dober SEO、in trdo delati za ustvarjanje zvestobe blagovne znamke zodličnimistoritranite za.

セベダジェイデアルノ、ダシナジプレーネズグラディモスラブガウグレダ。 Vendar ljudjevčasihdelajo napake ali pa jih napadejo zunanji viri。 Vedite、da niste prva ali zadnja oseba、ki se ji je to zgodilo、in ker si lahko vzamete veliko dela in truda、si lahko opomorete od slabega ugleda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me