Kako se objaviti Vaša knjiga # 4 : 디지털 형식으로 포맷하기

Ovo važi bez obzira na to da li ste sami dizajnirali svoju pokrivačku knjigu, ili da neko drugi radi to za vas. Želite da se uverite da će vam se poklopac dobro prilagoditi konvencijama i stilu žanra ili niše u koju objavljujete.


사 크나 예테 비셰 카코 나 프라 비치 pokrivač za knjige.

Chesson dalje razrađuje elemente koji su važni za pokrivanje knjiga.

„Naslovnica vaše knjige je glavna stvar iz koje će potencijalni kupac stvoriti svoj prvi dojam, stoga je ključno da vaša bude sve ispočetka. Neke stvari koje trebate uzeti u obzir pri istraživanju naslovnice uključuju vrstu boja i fontova koji se takmiče [za] omotnice i kakav izgled koriste ako postoji određena vrsta slike ili pozadine koja izglejii koi izglejii jezijijijii 지에 대 한 인기 상품 . "

Dave Chesson, Kindle Marketing 제다이 킨들 프르 네르, Više deli o njegovoj web stranici,

"Kindlepreneur je sajt koji predaje napredni 마케팅 knjige. 테크 니케는 isprobavaju i testiraju i razdvajaju na korake koji mogu preduzeti svima입니다. 타 코자 샘 스타 비오 svoju ličnost i pokazao malo humora. "

Druga razmatranja prije objavljivanja

Da li vam je knjiga potrebna ISBN? ISBN označava Međunarodni standardni broj knjige.

Ovaj 13-cifreni broj se koristi na međunarodnom nivou kao jedinstveni identifikator za knjige. Jedina svrha ISBN-a je da uspostavi i identifikuje jedan naslov ili izdanje naslova od jednog izdavača i jedinstveno za에서 izdanje로. Određeni distributionri knjiga zahtevaju ISBN za prodaju vaše knjige.

Ako nameravate da prodate knjigu u knjižare ili da imate u bibliotekama, biće vam potreban ISBN.

Autori koji sami objavljuju svoju knjigu imaju dvije opcije kada je u pitanju pribavljanje ISBN-a. ISBN mo ete ISBN ISBN ISBN ISBN org ISBN ISBN ISBN ISBN.org za kupovinu. ISBN-ovi mogu da se pohvalim, 파키스탄 요리, ISBN.org počinju na $ 350.

Međutim, neke platforme kao što su Smashwords će vam ustvari dati ISBN besplatno. 아코 밤 트레 바 ISBN, ovo je odlična opcija.

Objavljivanje tvoje knjige nije kraj vašeg putovanja …

Unstrajin raspored, dizajn i oblikovanje knjiga pomažu da se rukopis donese u život i da pojača vašu reputaciju kao vjerodostojnog autora.

Ali šta je sjajna knjiga bez čitaoca? Pogledajte sledeći post u seriji da biste saznali ključ reklamiranje svoje objavljene knjige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map