Najboljšabrezplačnaspletna gostovanja(2020)

* Posodobitve:Cenik in Primejalna tabela je posodobljena.


Mi vsi ljubezenの景品、bi moralo priti kot ni presenetljivo、da tudi v web hosting so ton freebies、čeveste、kje iskati。 Niso vse stvari svobodne、čeprav、in in tokrat bom pogledal、kaj nekateri od tehbrezplačnih(in "skorajbrezplačnih")spletnih gostiteljev ponujajo.

15Brezplačnestoritve spletnega gostovanja、ki jih je trebaupoštevati

1. Hostinger

Hostinger je delilnačrtgostovanja-tako dober kotbrezplačenNačrtgostovanja v skupni rabi Hostinger sezačnepri $ 0.99 / mesec

Hostinger =Najboljše»skorajbrezplačno«spletno gostovanje($ 0.99 /月)

JerryjevはHostingerja jihzmanjšujekot dobro izbiro za uporabnike、ki siželijoultra-poceni spletno gostovanje storitevに先行しました。 e posebej、česozačetnikiali pa imajo tesenproračunza delo.

V Hostingerju smo postavili testno mesto in od maja 2018 spremljali njegovo delovanje。 Našepreskusno mesto、ki ga gostimo pri Hostingerju、je vvečinihitrostnih testov neprekinjeno dosegalo nad 99.95%up time in ga ocenilo kot "あ".

Možnostn​​adgradnje

Hostingerシングルホスティングres ni zastonj、vendar prodajajo neverjetno poceni ceno($ 0.99 / mesec)。 Uporabniki、ki kielijoboljšefunkcije(kot so samodejno varnostn​​o kopiranje dnevno、gostivečdomen in izvajajo neomejeno delo s Cron)、lahko nadgradijo na svoj Premiumnačrt、ki stane $ 2.89 / mesec.

カクシェンウロフイマホスティンジェフナルト?

Hostingerjeva ultra poceni cenavključujeceno(kazen、ki je namenjena)。 Načrtenotnega gostovanja v skupni rabi ne vsebujebrezplačnegaSSL-ja niti dnevnega varnostn​​ega kopiranja。 Tudi pogodba $ 0.99 / mo je na voljo le、čese prijavite zaštirileta、kar jedaljšeodpriporočenegaobdobjanaročnine(obdobje 24 mesecev).

Večo gostovanju Hostinger storitev v tem pregledu.

2.ウィーブリー

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Enostaven za uporabo、vendar samo v poddomeni Weebly.com

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

Weebly je dobro podprt zživahnoskupnostjo in jih lahko tudiobiščetepreko elektronskepošteali vživo.

Možnostinadgradnje

Weebly se jetežkopotrudil za prodajo graditelja spletne trgovine in se zatoosredotočanaključnetočketransakcij。 Načrtiza nadgradnjopovečujejoosnovne funkcije、vendar je poudarek na tem、koliko izdelkov lahko hkrati prodajate。セベダ、チェ・サモ・イシュチェテ・ナウルテ・ゴストヴァンジャ、デルジェ・トゥディ・タコ。 Cene se gibljejo od $ 12 na mesec do $ 25 na mesec.

Kaj je ulov z Weeblybrezplačnimgostovanjem?

Weebly je velik na…いいえ、Weebly、ne igra res lepo zničDrugim。 Naプライマー、ne podpira skriptov na stranistrežnika(kot je PHP)、niti integracije baze podatkov。 Vašabrezplačnaspletna domena bo v obliki poddomene Weebly.com。 Res je、da je sam po sebi izredno zmogljiv、vendar to pomeni tudi fleksibilnost、saj boste verjetno zaljubljeni z Weeblyjem、ko ga bostezačeliuporabljati.

Večo Weeblyju v mojem pregledu.

3. Wix

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Brezplačenzmogljiv spletni urejevalnik、vendar zoglaševanjem

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

Dobite、kar steplačali、polegobsežnebaze znanja、zabrezplačneračune、jih lahkopošljetepoe-poštiin izkoristite svojemožnosti。サモ・プレミスキ・ラズニ・ボド・ヒトレヘ・オドゴボリリナvsavprašanjaアリ・テチャベ、キー・ジ・イマジョ.

Možnostinadgradnje

Ker so njegovinačrtinamenjenipovečanjufunkcionalnosti spletnih mest、lahko Wix navišjihravneh postane drag。 Vendar te cenevključujejofunkcije、kot so oblikovalci obrazcev、e-poštnekampanje in celo pregledi spletnih mest s strani strokovnjakov。 Nanajnižjise ustvari v $ 4.50 na mesec、ki gredo do $ 24.50 na mesec.

Kaj je ulov s prostim gostovanjem domene Wix?

ene enkrat、Wix ješeenlastniškimotor、kar pomeni、da vas boposkušalobdržatiskoraj nakakršenkolinačin。 Dobra novica je、da se z Drugimi orodji bolje bolje igra kot Weebly、zato jezdružljivaz nekaterimi orodji、kot je Caspio、brezplačnaplatforma baze podatkov。ああ、Wix ni brez oglasovで。 Čeniste naplačilnemnačrtu、bo Wix oglase navašemspletnem mestu ometal.

Večo Wixu v mojem pregledu.

4. 000Webhost

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Od 2007 000Webhost ponujabrezplačnestoritve spletnega gostovanja、ki jih ne potrebujejooglaševalskezahteve。 Ker ponujajo tudiplačanemožnostigostovanja、se njihov poslovni model vrti okoli ponujabrezplačnestoritve gostovanja、ki se financirajo izplačanegadela podjetja。 To deluje v korist vsakogar、saj imajo uporabnikibrezplačnihstoritev gostovanjamožnost、da svoje spletne stranipovečajotako、da postanejoplačanestranke kadarkoliželijo.

ラストノスティ

 • Brezplačnispletni graditelj
 • Samodejni namestitveniプログラム(WordPress、Joomla itd。)
 • ブレスプラノのゴストヴァンジェ
 • MySQLのPodpora za PHP

Tehničnipodatki

 • Prostor na disku:1 GB
 • 帯域幅:10GB
 • Baza podatkov:Datoteke MySQL 2
 • Nadzornaplošča:Cpanel

Relativno novo、vendar velikobrezplačnogostovanje za shranjevanje

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

Nažalostni bilo omenjenih nobenih garancij za produkcijo v 5GBfree、prav tako ni bilo na voljo nobenih informacij o zanesljivosti。 Majhnih usmilitev pa je na pretek、saj obstajajomožnostiza varnostn​​o kopiranje datotek in baz podatkov na zadnji strani。 Zdi se、da je enako zanačrtProračuna.

Možnostinadgradnje

Za $ 2.95 na mesec、Proračun、ki ga gostiteljica ponuja umazanijo poceni in navidezno ponuja tisto、kar ima veliko uglednih spletnih gostiteljev.

Kaj je ulov z 5GBfreebrezplačnospletno gostovanje?

praeprav se zdijo osnovne specifikacijebrezplačnihračunovv redu、5GB ne podpirae-poštnihsporočil。 Čeželiteimetie-poštniračunz domeno、morate nadgraditiračunPro。 e boljzaskrbljujočeje popolno pomanjkanje predanostikakršnikoli obliki sporazuma o ravni storitev。 Prijavite se na lastno odgovornost!

Preberite tukajbrezplačnepogoje 5GB.

6.ナグラドニプロスター

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Ponudba spletnega gostovanja od 2004-a、Awardspace je nekajkrat okrog bloka inševedno stoji。 Sčasomaso spreminjali svojobrezplačnoponudbo za gostovanje in sledili konkurenci(inčasom)。ラニソランシラリポポルノマプレノフリェノスプレトノストラン.

ラストノスティ

 • ZaščitaSPAM
 • Samodejni namestitveniプログラム(WordPress、Joomla itd。)
 • ブレズプラノのゴストヴァンジェ
 • Brezplačnispletni graditelj

Tehničnipodatki

 • Prostor na disku:1 GB
 • 帯域幅:5GB
 • Baza podatkov:Baza podatkov MySQL 1
 • Nadzornaplošča:Napredna nadzornaplošča

BrezplačnagostovalnarešitevVistaPanel

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

Zanimivo je、da Byet Host nudi podporo 24/7 tudibrezplačnimračunom。 Tudičevzamejo nekajčasaza servisiranje vozovnic、pogosto ne vidite prostega gostitelja、ki ponujaresničnopodporo。 Večinočasase uporabljajo bodisi bazo znanja、ali vnajboljšemPrimeuuporabniškiforum、kjer si pomagate Drug Drugemu.

Možnostinadgradnje

Ker ponujajo tolikobrezplačnihračunov、kaj dobite odplačilaza gostovanje z gostiteljem Byet? Nadgradi zmogljivost SSD、nenavadno dovoljのドメネを促進-ドラッグnadzorniパネル(cPanel)。 Cene sezačnejood $ 4.99 na mesec vse do $ 7.99 na mesec.

カイ・ジェ・ウロフ?

praeprav Byet Host zveni skorajprevečdobro、da bi bilo res、je morda dobro、čevzamete nekajčasa、da preverite、kaj ponujajo podrobno。 Ugotovil sem、da jenačinmnožičnihizrazov in storitev opredeljen kot malosenčenin odprt zatolmačenjenarazličnenačine.

pogojih Byet HostのVečpodrobnosti o pogojih.

8- Dreamnix

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Namestobrezplačnestoritve bi Dreamnix mislil、da bi bil "skorajbrezplačen", saj ponujajo vrhunske funkcije z ostrimi omejitvami v svojembrezplačnemizdelku。ジェ・ヴ・スクラドゥのスヴォジン・ポジェムへ "ポスクサイトプレドナクポム".

ラストノスティ

 • SSD poganjastrežnike
 • Samodejni namestitveniプログラム(WordPress)
 • ブレズプラノのゴストヴァンジェ
 • MySQLのPodpora za PHP

Tehničnipodatki

 • Prostor na disku:1 GB
 • 帯域幅:1GB
 • Baza podatkov:Baza podatkov MySQL 1
 • Nadzornaplošča:Cpanel

ブレスプラーナストリテフゴストヴァンジャブレスオグラソフ

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

アップタイムzabrezplačnegostitelje je omenjeno kot 99.9%、kar jeobičajnopokazatelj、da soplačaninačrtipovečalizanesljivost。 Nažalost、Freehostia ne prikazuje uptime zaplačanenačrte、zato je to malo hit in zamud.

Možnostinadgradnje

Freehostia ponujavečnačrtovdodatnih zmogljivosti。 Ključnastvar se tukaj zdi、da je velikoosredotočenostinakoličinoshranjenega prostora; nenavadno、saj jeskladiščenjedanes precej poceni umazanije、večinaspletnih gostiteljev pa gapraktičnodaje。 Cene sezačnejood 14 dolarjev na mesec do 65 dolarjev na mesec za nadgrajenenačrte.

カイ・ジェ・ウロフ?

Prostor za shranjevanje、prostor za shranjevanje in prostor za shranjevanje、se zdi、da Freehostia nameravapoškodovatiuporabnike samo tem。 250MB za spletnega gostitelja(tudibrezplačnega)se danes zdi nepopustljiv。 Prav tako je na voljo velikonačrtov、ki jih jemogočesamo brskati po njih.

Preberite Freehostia ToS.

10. FreeHosting.com

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Prva stvar、ki jo boste opazili ob obisku te strani、je、da je vsa beseda "プロスタ" オメタナ。 Odlično、ker je to tisto、kar si po pravici? Ne toliko、ko sezavedaš、da je dolg seznam ponujenih funkcij lahkotno prepleten z ne-prostimi predmeti、tako da je videti dlje.

ラストノスティ

 • Brezplačnispletni graditelj
 • Samodejni namestitveniプログラム(WordPress、Joomla itd。)
 • ブレスプラノのゴストヴァンジェ
 • MySQLのPodpora za PHP

Tehničnipodatki

 • Prostor na disku:10 GB
 • 帯域幅:neomejeno
 • Baza podatkov:Baza podatkov MySQL 1
 • Nadzornaplošča:Cpanel

Gostovanje v $ 0 brez oglasov

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

Vsinačrtio Freehosting EU imajo 24/7サーバーモニタリング、99.8%の稼働率garancijo。 Kar zadeva spletni gostitelji、je to na nizki strani。 Zdi se mi、da je za mir v mislih、da ponujajo enako jamstvo zabrezplačneračune.

Možnostinadgradnje

FreehostingEU je na voljo v treh okusih、brezplačno、BEST in PRO。 Dvaplačananačrtastastrošek$ 11.95 na mesecで$ 6.95、prihajajo z 30-dnevno garancijo za denar nazajで。 Čepravponujajo popust za prve prijave.

Kaj je ulov sの無料ホスティングEU?

enenkrat、vse je v drobnem tisku in v Primer FreeHostingEU bostešli ‘WOW!’ -sie si najprej neraztrgašlas。 Skladnost sepričakujenaštevilnihpodročjih、ki so nekoliko nenavadna、kajti、kdo misli kaj od tega? Naプライマー、strinjate se、da boste omejili prostor、ki ga sestavljajo samo 10%slikovne datoteke、10%arhivi itd。 Torej v resnici dobite spletni gostitelj、na katerega lahkoodložite…20 MB slik.

Preberitevečo pogojih storitve zabrezplačnogostovanje v EU.

12.Brezplačnogostovanje brez oglasov

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

FreehostingNoAds ježeokoli 18 let、ne morem te imeti。 Ta spletna stran je zelovelikodušnaglede na to、kaj ponuja、v resnicivečkot tisto、kar nekajplačanihračunovgredo。ミスリム、ダジェデルテガサブベンシエプレコオグラシェバンジャ、チェプラフジオオメタホグーグルオグラシポーヴェセムスヴォイェムスプレネムメストゥ。 Obljubijo vam、da vas ne prisilijo、da svoje oglaseprenašajo.

ラストノスティ

 • Brezplačnispletni graditelj
 • Samodejni namestitveniプログラム(WordPress、Joomla itd。)
 • ブレスプラノのゴストヴァンジェ
 • MySQLのPodpora za PHP

Tehničnipodatki

 • Prostor na disku:1 GB
 • 帯域幅:5GB
 • Baza podatkov:Datoteke MySQL 3
 • Nadzornaplošča:neznana

Brezplačnispletni gostitelj z omejenim prostorom za shranjevanje

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

FreeVirtualServers ponujajo standardno 99.9%の稼働率garancijo、vsebrezplačneračunepa podpirajo baza znanja in pogosto zastavljenavprašanja。 Obstajajo tudi nekateriビデオposnetki za flash、pote potrebujetevečpomoči。 Spletna podpora 24/7 je rezervirana samo zaplačaneračune.

Možnostinadgradnje

Tu jevečmožnostinadgradnje、od standardnega skupnega gostovanja vse do namenskihstrežnikov。 Cene se gibljejo od 6.45 USD na mesec do 155.20 USD na mesec(kar je za namenskistrežnik)。 Omeniti velja、da gre za britansko podjetje sstrežniki、ki se nahajajo tam。 Cene sezaračunajotudi v britanskih funtih(tu zavašeudobje pretvori vameriškedolarje).

カイ・ジェ・ウロフ?

Ta gostitelj se zdi popolnoma nad vozilom、kolikor jemogočevideti、brez velikihpresenečenjtudi v Pogojih in pogojih.

GlejbrezplačnenavideznestrežnikeTOS tukaj.

14.Brezplačnospletno gostovanje

PrimejajtebrezplačenspletnistrežnikのPreverite

Druga dolgoletnadružbav spletnem gostovanju、Freewebhostingarea je v svojih osnovnih izrazihvelikodušnazabrezplačneračune。 Prav tako ponuja zanimivomožnostmed dvemarazličnimanadzornimaploščama、od katerih se ena zdi izjemno funkcionalna.

ラストノスティ

 • Brezplačnispletni graditelj
 • Samodejni namestitveniプログラム(WordPress、Joomla itd。)
 • ポゴイノゴストヴァンジェブレスオグラソフ
 • MySQLのPodpora za PHP

Tehničnipodatki

 • Prostor na disku:1.5GB
 • 帯域幅:neomejeno
 • Baza podatkov:Datoteke MySQL 1
 • Nadzornaplošča:FreeWHAパネル/ Cpanel

Brezplačnogostovanje z veliko kapaciteto za shranjevanje

ガランシエのアップタイムでのZanesljivost

Obstaja standardno 99.9%アップタイムgarancije skupaj s sorazmerno aktivnouporabniškoskupnostjo v forumih。 Vključenajetehničnapodpora、vendar je omejena natakojšnjetežavev zvezi z gostovanjem.

Možnostinadgradnje

Vsibrezplačniračuniimajo svoj ustrezenplačanračun、kar je v bistvu korak naprej od tega、kar ponujabrezplačniračun。 Cene se gibljejo od $ 1 na mesec do $ 5 na mesec。 InstaFree ponuja tudi storitve prenosa spletnega mesta、tudi zabrezplačneračune、čeuporabljate Cpanel.

カイ・ジェ・ウロフ?

Obstaja nekaj nekaj quirks tukaj、kot je dejstvo、da ima InstaFree seznamdržav、ki jih je prepovedal uporabnikom。薬物療法vključujedržave、kot so Kitajska、Rujsja in Poljska、pa tudi(presenetljivo)Singapur.

Tukaj preberite Instafree pogoje inポゴジェ.

Primerjajtebrezplačnegostovalne platforme

Zaslužekrazkritja

WHSR prejmejo pristojbine za napotitev nekaterihdružbiz tegačlena。 Potrebno je veliko truda in denarja za ustvarjanje koristnih vsebin、kot je ta-vašapodpora je zelo cenjena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me