バガイマナメニェレサイカンイスデンガンホスウェブアンダ

Pemilik Tapak Web Hari Ini Mempunyai Banyak PilihanヤンベルベザウントゥクホスティングWeb。 Dalam kes di mana syarikat tidak menyediakan tahap perkhidmatan yang anda perlukan、agak mudah untuk mencari syarikat hosting baru。ワラウバガイマナプン、アダカランヤ、テラベルサマシャリカットセラマベルタフンタフン、セペルティハルガメレカ、アタウハンヤティダックマフケルミタンベルジェラックケペラヤンバル。 Dalam keadaan tersebut、mungkin lebih baik untuk menyelesaikan masalah anda dengan syarikat hosting semasa anda sebelum ini berpindah ke yang baru.


Kisah saya kembali di 2012

Di 2012、saya mempunyai masalah dengan salah satu penyedia hosting web saya.

Syarikat webホスティングitu memindahkan tapak saya ke pelayan baru dan IP tidak menyelesaikan dengan betul di beberapa laman web klien saya、walaupun selepas saya mengubah segala yang saya dapat pada akhirnya。 Saya mempunyai beberapa pelanggan yang marah dan masalah itu seolah-olah jatuh melalui keretakan selepas satu atau dua hari。サヤサンガットケセワケラナサヤメリハットベベラパペンベカルバル.

ワラウバガイマナプン、サヤテラメンジャディトゥアンルマウェブセマサセラマキラキラリマタフンダンティダックペルナメンガラミマサラセペルティイニセベルムニャ。マラ、メレカテラメンバーサイカンサトゥペンガラマンペルキドマタンペランガンテルバイクヤンサヤミリキ。 Daripada meninggalkan、saya menghantar e-mel kepada pemiliknya dan menjelaskan kekecewaan saya。 Melalui perbualan itu、isu IP saya telah diselesaikan dan pemilik menjelaskan beberapa perkara kepada saya mengenai cara untuk membantu syarikat hosting web anda membantu anda.

1-セディアカンアラハンダンブティランヤンジェラス

Sama ada anda membuka tiket、menghantar e-mel、atau membuat panggilan telefon、memberikan butiran yang jelas mengenai masalah yang anda alami。 Maklumatヤンアンダインギンクンプルカンsebelum menghubungi sokongan teknikal termasuk:

 • ジカ・アンダ・メネリマ・メセ・ララト、サリン・カタカタ・カタ・メセジ・ウントゥク・ペルカタ.
 • アダカマサラディベラカンハラマンアタウペニエマクインバス?
 • アパヤンテラアンダキューバラクカンウントゥクメニェレサイカンヤ?
 • Adakah anda mempunyai salinan sandaran dari laman web ini perkara terakhir kali berfungsi dengan betul?
 • Adakah masalah ini mendesak? Contohnya、laman web anda yang berada dalam pelayar adalah isu yang serius、tetapi masalah di bahagian belakang mungkin tidak begitu segera.

2- Izinkan Masa Sokongan untuk Bekerja pada Isu

マサラホスティングウェブ

Sebuah laman web yangオフラインboleh bermakna kehilangan dolar.

Sangat mudah dikecewakan apabila masalah itu tidak diambil kira segera、tetapi memahami bahawa tuan rumah web berurusan dengan beratus-ratus orang lain yang mempunyai masalah yang samaベナルカン12ヒンガジャム24ウントゥクジャワパン。 Sekiranya anda tidak menerima seseorang dalam tempoh masa tersebut atau sekurang-kurangnya ada kemaskini pada kemajuan、hubungi hos web sekali lagi dan ingatkan mereka mengenai masalah yang anda ada。 Kadang-kadang tiket atau e-mel hilang dalam campuran、jadi jangan risau bahawa anda merungut syarikat hosting.

Juga、jika ada cara untuk mengemukakan tiket dalam talian、gunakan kaedah ini kerana ia akan menghantar masalah kepada sokongan teknikal dan juga disenaraikan dalam isyarat。 Permintaan anda kurang cenderung jatuh melalui keretakan apabila ia sedang diusahakan oleh beberapa orang.

3- Pertimbangkan Sejarah Anda dengan Syarikat

Sekiranya anda mempunyai perkhidmatan pelanggan yang cemerlang、tetapi mempunyai satu masalah yang sukar untuk diselesaikan、jangan sekali-kali membuang tuala。 Ini boleh berlaku dengan mana-mana syarikat hosting web。 Tanya soalan berikut sebelum memutuskan untuk mengambil perniagaan anda di tempat lain:

 • Adakah isu-isu lain diselesaikan dengan cepat?
 • Adakah sokongan teknikal menghantar kemas kini tetap tentang apa yang mereka lakukan untuk menyelesaikan masalah ini?
 • Adakah terdapat anggaran masa yang diperlukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami?
 • Bagaimanakah saya gembira dengan syarikat hosting web ini di luar isu ini?

キューバインガットバハワオランソコンガンテクノロギハンヤメラクカンペケルジャーン。ラワットオランデンガンケバイカンダンエラックカントゥドゥハン、クトゥカンアタウパンギランナマ。 Tingkah laku negatif jarang membuat orang di sisi lain pelayan mahu bekerja lebih cepat。 Tidak peduli betapa teruknya anda、ingatlah bahawa anda adalah seorang ahli perniagaanヤンプロフェッショナル.

4- Baca Pangkalan Pengetahuan

マサラホスティングウェブ

Apabila tapak anda turun、anda mungkin ingin bermula dengan membaca Pangkalan Pengetahuan dan forum di laman web tuan rumah anda.

Pelanggan lain mungkin sedang menjalani masa kini masalah yang sama atau mungkin telah mengatasinya pada masa lalu。 Kadang-kadang、penyelesaiannya semudah mengatur semulaが失敗しました ".htaccess" atau menukar keizinan untukフォルダー。マサマサレイン、ペニレサイアンムンキンmemerlukan beberapa perubahan pada hujung pelayan dan pangkalan pengetahuan dapat membantu anda memahami apabila ia adalah sesuatu yang anda boleh memperbaiki dan sesuatu yang anda perlu menuu menu.

まとめ:Tahu Bila Sudah Waktunya Pergi

セバリクニャ、ジカアンダメンガラミマサヤンケラップアタウウントゥクジャンカマサヤンパンジャン、イアボレムラメラサセペルティペニャキットヤンメンブヌペルニアガアンアンダ.

Malah、ia akan memberi kesan kepada trafik anda kerana pelanggan akan menjadi kecewa dan tidak kembali。 Ada kalanya anda perlu mencari syarikat hosting baru untuk memastikan tapak anda berjalan dengan caraヤンsepatutnya。 Apabila tiba masanya untuk meninggalkan hos semasa anda、WHSR ada di sini ulasan tuan rumah dan petua untuk mencari perkhidmatan hosting baru yang akan memenuhi keperluan anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map