My Hosting Story: Downtown Host Review

Jag har designat webbplatser i nästan 15 år nu, först för mitt eget nöje och senare för andra som en betald webbdesigner.


Under det och ett halvt decenniet har jag provat flera olika värdar. Jag använder för närvarande tre olika värdar för mina olika webbplatser, på grund av olika funktioner och sådana, men Downtown Host har snabbt blivit min favorit webbhotell och den jag håller majoriteten av mina webbplatser på. De grundades 2001, så har funnits i över 10 år.

Problem med webbhotell

Om du har varit i webbdesignbranschen längre än tre sekunder har du troligtvis stött på problem med en värd eller två. Det finns få saker som är mer försvårande än att få dina webbplatser överförda till den nya servern, tycker att det passar bra och sedan stöter på problem som inte kan lösas.

Dessa frågor kan inkludera saker som:

 • Långsamma tider
 • För mycket tid
 • Försvinner uppdateringar – du uppdaterar och det tar inte
 • Hackare kommer in på dina webbplatser från backend
 • Brist på kundservice
 • Långsamt svar från kundservice
 • Faktureringsfel
 • Dålig teknisk support
 • Teknisk support från någon i ett annat land och du kan inte förstå vad han säger på grund av en tjock accent
 • Begränsningar som du inte förväntade dig så långt som bandbredd eller antal domäner du kan lägga till

Av alla dessa problem måste jag säga att långsam eller dålig kundservice är det värsta. Jag kan hantera att jag saknar en funktion eller två, om jag kan lösa det. Jag kan hantera ett tillfälligt faktureringsfel. Dålig kundservice är en av de svåraste sakerna att hantera, eftersom det gör det omöjligt att lösa några problem du kan ha. Nästa sak som orsakar de flesta problem är långsam lastningstider eller drifttid. Dina besökare blir frustrerade över dessa saker och du kommer att tappa affärer.

Tidigare har jag haft några riktiga skräckhistorier om webbplatser som går ner och måste byggas om (det kommer att lära dig mycket snabbt att alltid säkerhetskopiera dina webbplatser). Ovanpå det har jag haft värdar som försöker ta ut överladdning genom att fakturera för tidigt, ändra faktureringsdatum runt, dubbelladda för samma tjänster och så vidare. Då var det tiden då alla mina webbplatser gick ner utan uppenbar anledning och värden försökte säga mig att det bara måste vara på mitt slut. Konstigt, eftersom det var detsamma på varje dator jag försökte och för alla dem jag bad om att försöka komma åt mina webbplatser i slutändan. Du kan föreställa dig att jag är lite läskig av webbhotellföretag och att ärlighet och kundservice är två av de kvaliteter som är viktigast för mig.

Min erfarenhet med Downtown Host

Downtown värdwebbplats

Jag bytte till Downtown Host för huvuddelen av mina konton i september 2007.

Jag har nu varit med dem nästan fem år, vilket är det längsta jag någonsin har stannat kvar hos ett enda värdföretag. Nästan omedelbart såg jag skillnaden i kundservice. Jag behövde inte fråga om de erbjöd en flyttning av mina webbplatser som en artighet, de erbjöd.

De få gånger jag har haft problem med något har de svarat på mina e-postmeddelanden inom några minuter, inte dagar eller timmar. En gång tog det ett par dagar att ta reda på ett problem med backend, men de stannade i kontakt och höll mig uppdaterad om framstegen. Jag måste säga att de tekniska supportpersonarna på Downtown Host är kunniga och trevliga.

När min webbplats attackerades av hackare, hjälpte de mig att ta reda på hur jag skulle få tillbaka den till den var och gav mig lite information för att säkra den. Det var problem som de inte behövde hjälpa mig med, eftersom hackningen inte var relaterad till deras servrar, men de tog sig tid att hjälpa mig eftersom de hade kunskap och kunde.

Inget värdföretag är perfekt 100% av tiden. Jag skulle vilja förbli opartisk i den här granskningen och rapportera problem, men jag har helt enkelt inte haft många. Jag är inte ansluten till Downtown Host, annat än att värda mina webbplatser hos dem, och jag betalas inte av dem för att skriva denna recension. Jag rapporterar helt enkelt min personliga upplevelse som en av deras kunder. Finns det en och annan blipp här och där?

Självklart. Det som gör skillnaden hos Downtown Host är att de svarar på dessa frågor snabbt, professionellt och till min tillfredsställelse. Det är det som håller mig värd på deras servrar i flera år.

Typer av värd

Downtown värdwebbplats

Downtown Host erbjuder delad hosting, grundläggande hosting och återförsäljare värd konton. Om du behöver mer dedikerade tjänster har de flera alternativ, till exempel semi-dedikerade, dedikerade eller virtuella privata servrar.

Även om kostnaden kan variera kan du få 10 GB utrymme och 200 GB bandbredd för endast $ 4,95 per månad om du registrerar dig för den längsta planen och betalar i förväg om du bara behöver grundläggande värd för en enda webbplats. Du kan också betala varje månad om du inte vill förbinda dig till en sådan långsiktig investering.

Om du vill vara värd för flera domäner behöver du mer utrymme. Deras “Shared Gold” -konto erbjuder 20 GB hårddiskutrymme och möjligheten att lägga till på obegränsade domäner för cirka $ 25,95 per månad. Du sparar mer om du betalar i flera månader upp till tre år i förväg.

Hosting-funktioner

De funktioner som erbjuds av Downtown Host är utmärkta för de flesta webbplatser. Det finns en live-demo av deras kontrollpanel på deras webbplats, så du kan ge den en snurr. Den här panelen ger dig tillgång till allt som deras servrar har att erbjuda. Det inkluderar Fantastico, som gör att du enkelt kan installera WordPress, PHPList och många andra open source-program. Detta kommer att installera programmet och skapa din SQL-databas automatiskt, vilket gör den perfekt för den icke-tekniska webbplatsägaren. Funktioner inkluderar:

 • Första sidan Tillägg
 • Rubin
 • Fantastico
 • SQL-guider
 • Spamassassin
 • RV-hud
 • Webbstatistik
 • Obegränsad domänparkering
 • Stöder strömmande media
 • CGI-Bin
 • Server sida inkluderar

Tekniska specifikationer

Specifikationerna för hosting varierar, men delat värd för paketet de flesta kommer att välja, så vi kommer att titta på det här.

 • Dubbla fyrkärniga servrar – 8
 • Minst 12000 MB RAM
 • CentOS Linux
 • Redundanta anslutningslinjer
 • Redundant Power Backup
 • Litespeed-webbserver
 • Daglig säkerhetskopiering av webbplatsen

Stöd

Downtown värdwebbplats

Downtown Host har dygnet runt live support. Teknisk support kan nås genom att lämna in en biljett på webbplatsen, e-post teknisk support eller genom att ringa ett telefonsamtal. Som jag nämnde tidigare har svarstider alltid varit väldigt snabba för mig. Oberoende recensioner på olika personliga bloggar verkar vara positiva.

Kunder på webbplatsen ger vittnesmål om varför de gillar Downtown Host. De erbjuder också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti.

Senaste rabatt

Downtown värdwebbplats

Rulla ner till “Startsidan” för att ta reda på vilka specialerbjudanden som finns för närvarande (under avsnittet “Aktuell marknadsföring”) för att spara lite extra pengar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map